Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

aradım dosyanızı hazırlatıcaz.yarın gelip alın dediler.oh bee içim rahatladı.

Son düzenleme:

Canım thorbank doğru söylüyor eski merkezden alabilirsin hepsini vermemek gibi bir şansları yok belki zor gelir dosyalardan bulup çıkarmak ısrarcı ol lütfen,thorbank iyi yapmış ilaç dozlarını bile almakla çünkü soruyorlar hepsini tek tek.
Ben ayın sonunda regl olacağım da o yüzden hemen başlamadık,2. ya da 3. günü muayene ve tahlillerle yumurtalık rezervine bakıp ilaçlarını ona göre ayarlıyorlar ya.
Herhangi bir ilaç vermediler arkadaşım sadece tahlillerimi yaptıracağım ve folik asit kullanmaya başladım.
Ben daha önce bir bebeğimi turner sendromu denilen,kromozom bozukluğuna bağlı bir rahatsızlık yüzünden kaybettim.Eşime ve bana yapılan analizden sonra bende de o hastalık olduğu ortaya çıktı.Hücrelerimin %5'inde eksik x kromozomu var.Bu gibi durumlarda işi şansa bırakmamak için pgt yapılıyor.
İnşallah seninde içine siner.Yıllardır doktor doktor dolaşan,bir çok tüp bebek merkeziyle görüşen ve pipirikliliğiyle tanınan ben bile memnun kaldım ama biraz elektrik meselesi sanırım bu işler:)

teşekkür ederim.inşallah tedaviniz güzel geçer ve sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.ben şimdi direk adetin 2.yada 3.günü gidicem.daha önce telde konuşmuştuk öyle dediler.şu tedavide o kadar işlem var çekinmiyorum ama adetliyken muayene olmaktan nefret ediyorum.acayip kasıyorum kendimi.diğer doktorumunda eli ağırdı.her muayeneden acıyla kalkardım.bakalım burası ne zaman başlarlar tedaviye.çünkü bizede bir dahaki ay başlayalım derlerse git gel zor olucak eşimin işlerinden dolayı.bu ay izni var çünkü.yıllık izin kullanıcak.biz tüm tedavimizi orada yaptırıcaz tüm tahlilleri orada yaptırmamızımı isterler acaba?

buarada merkezi aradım dosyamı hazırlıcaklarmış.yarın öğleden sonra alıcam tahlillerimi.thorbank teşekkür ederim fikrin için.ilaç dozlarını verirlermi bilmem ama zaten tedaviyi yakın zamanda olduğumdan herşey aklımda

sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallahh...

cnm ilgilenip cvp yazdığın için teşekkür ederim.daha önce tüp bebek tedavisi olmadım bu ilk olcak.ama bi arkadaş fiyatların biraz arttığını yazmış okumuşsundur.bilemiyorum.sonuçta o kadar hazır paramız yok nasıl yapcaz bilmiyorum...

cnm yazdıkların çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim sana.yalnız fiyatın artması üzdü beni.bi de ben embriyo kromozom analizi ni duymamıştım önceki sayfalarda da dikkatimi çekmedi demekki.o zaman fiyat 2000 euro+987 euro+ilaçlar oluyo sanırım.yanılıyormuyum?

Evet aynen canım aynen öyle,1 haziran itibariyle fiyat değişikliği olmuş,pgt içinde değişikliği o zaman yapmışlar.Ama ısrar ederseniz indirim yapacaklar gibi görünüyor.Bize 500 euro dediler gerçi netleşmedi ama daha makul bir rakam en azından.

Tahliller için istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz,ama sperm analizi için çok net başka bir yerde yaptırmanızı istemiyoruz dediler.Fiyatlar hakkında bilgim yok ama daha önce yazılanlardan sanki dışarıya göre biraz daha pahalı olduğu gibi bişeyler kalmış aklımda.İstersen bir laboratuvar bulmaya çalış,belki İstanbul'da oturan ve tedavi olan arkadaşlar yardımcı olabilir bu konuda.
İnşallah arkadaşım inşallah hepimizin tedavisi hayırlı olur sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi,inşallah tez vakitte:))

bu tedavi düşündüğümüzden de pahalıya patlıcak sanırım

1euro=2.34tl

2000+987euro=7000 tl

7000 tl+ilaçlar+il dışından gidicez yol parası,konaklama,yemek vs

eşime şimdiden söyleyeyimde yüreğine inmesin adamın

evet gidince sorarız artık.zaten ben danışma formu yollamıştım biraz nce baktım doktor aynur hanım cvp yazmış.özellikle eşiminde 3-4 gün perhizli gelmesini adetin 2.3.günü gelmemi filan yazmış.zaten sperm analizindeki sonuçlar bizim için çok çok önemli olduğundan orada yaptırmak isterim bende.

Sorma hiç sorma bende maliyet çıkarmaya çalışıyorum çünkü banka kredisi alacağım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sizin içinde mi gerekli pgt?
Bu pgt çok pahalı bir işlem ben ilk konuştuğumda bana embriyo başına para alındığı söylenmişti içim rahatlamıştı biraz.Ama böyle olması kötü oldu.

Kızlar bu arada sperm analizi ne kadar memorialde bileniniz var mı?

150 tl olması lazım canım...
bu arada fiyatları gördümde küçük dilim tutuldu be bu ne yaaaaa..hele bir arkadaşım il dışından geleceğini yazmış en az 12000 tl ye patlar otel ilaç yemek off bir araba parası valla..Allah maddi ve manevi yardımcımız olsun kızlar ne diyeyim...adamlar boş yere istanbula her ilçeye merkez açıp durmuyorlar demek ki...

Son düzenleme:

konaklama için 1 aylık evler var canım eşyalı daha uyguna geliyor ama emlakçıyla iyi pazarlık et ...otelden daha güzel hem kendi evin gibi hem de yemek derdin yok...kenar mahallerde bile bulabilirsin daha uyguna...tabi lüx semtlerde daha çok ama fiyat biraz artıyor...kesinlikle akbil çıkar gittiğin ilk gün yok benim arabam var deme inan metro,metrobüsle daha çabuk varırsın...rapor çıkarabilirsen rapor çıkar ama ilaçta rapor kabul etmiyor memorial...ama o sorunuda şöyle halledebilirsin bir kadın doğumcuya ilaçları yazdırabilirsin veya eczaneyle anlaşarak düşük karla ilaç satabilir sana..mesela pregon 485 yazıyordu biz 330 ye alıyorduk...aynur hanıma biz muyene olduk sen olma derim bana sende çikolata kisti var dedi ayrıca normal kist var dedi senin tüpleri alalım dedi hastaneden çıkar çıkmaz salya sümük oldum...1 ay sonra başka doktora gittiğimde ne kist var dedi ne başka bir şey...

canım hamile misin??? Çok sevindim...Allah tamamına erdirsin....

Merhaba canım nasılsın?
Bu raporu nerden alabiliriz, bir günde alınabilir mi ? çalıştığım için işyerimden izin almam gerekecek bir günde alabilirsem ben de rapor çıkartmayı düşünüyorum.

canım hamile misin??? Çok sevindim...Allah tamamına erdirsin....

amiiinn inşallah canım bu kez tamamına ereriz...ama daha kontrole gitmedim kalp atışlarını duymadan inanamıyorum ve çok korkuyorum...
geçen yılki boş gebelik akımdan çıkmıyor....
senin doğuma da az kalmış rabbim kolay doğum nasip etsin...ne güzel az kaldı kavuşmanıza...darısı başıma..

Merhaba canım nasılsın?
Bu raporu nerden alabiliriz, bir günde alınabilir mi ? çalıştığım için işyerimden izin almam gerekecek bir günde alabilirsem ben de rapor çıkartmayı düşünüyorum.

iyiyim canım tşk ederim tüp bebek raporunu tıp faülteleri veriyor veya üniversite hastaneleri bir günde alamazsın canım biz tıp fak. gittiğimizde doktorum sekreteri hocamız rapor alacak kişilerle özel görüşüyor dedi.bize muayenesinin kartını verdi.bizde gittik tabi anlattık derdimizi bir de ben bakayım dedi tabi ucunda 250 ytl var. raporu çıkartırız dedi salıydı gittiğimizde p.tesi gelin dedi.p.tesi gittik rapor hazırdı.ilaç raporunu kadın doğum uzmanı yazabilir canım.önceden yaptırdımız yerde kendilerine ait tıp merkezide vardı kurumun ilaç raporunu kadın doğumcuya hazırlatıp bize vermişlerdi.ama tıp fakültesinden ikisini birlikte çıkartabilirsin...Allah kolaylık versin canım...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Canım maşallah ne kadar çabuk çıkarmışsınız.Bize aylarca sürer dediler dur benide telaşlandırdın şimdi bende bir araştırayım iyice.Sen hangi şehirde yaşıyorsun?

Canım maşallah ne kadar çabuk çıkarmışsınız.Bize aylarca sürer dediler dur benide telaşlandırdın şimdi bende bir araştırayım iyice.Sen hangi şehirde yaşıyorsun?

atasehir memorialdemi yaptiriyosunuz kizlar.......bende ilk folikul takibini 4 agustosta yaptiricamda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…