Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Haklısın canım,sabah çok kötüydüm de şimdi daha iyiyim.
Allah kararlamıştır,hayırlısıyla dediğin gibi olur inşallah.

canım sıkma canını benim aşılamada öyle olmuştu. incir kürü yapabilirsen yap,
çok tatlı ben yapamadım.balçörek otu yapmıştım. doktor bile şaştı. birden yumurtam büyümüştü. onu yapabilirsin pratik ve kolay ve de leziz.
poleni yiyememiştim ben. bizdende alındı o kadar yumurta döllendi. noldu 1 tane konuyor sonuçta. sıkma canını rabbim ol derse olacak. dualarımız seninle.

Allah razı olsun canım,incir kürünü deneyeceğim bu akşam eve giderken alayımda,denk gelir vesile olur belki.
Sen ne yaptın,yarın mıydı tekrar test günün?

tatlım hayat mucizelerle dolu,Rabbim ol desin yeterki.bizim iş yerinde bi arkadaşın 5 yıldır çocuğu olmuyodu en sonunda 6. tüp bebek tuttu. ona da imkansız diyolarmış ama o çok inandı ve benim bebek tuttuysa herkesinki tutar diyodu. geçen bi geldi yanıma hamileyim dedi kendisi de inanamamış. doktorlar imkansız diyince ve o kadar tüp bebek denemesi de tutmayınca nasıl olsa olmuyo diye korunmamışlar ve hamile kalmış. doktorlar mucize bebek diye seviyolarmış ultrasonda. yeterki Allahım nasip etsin.alıcaz bebeklerimizi kucaklarımıza. sabah ve akşamları bal,çörek otu,tarçın ve polen ye. yumurtalıkları hem güçlendiriyo hem de sağlıklı olmasını sağlıyomuş ve incir kürünü dene bence. ben de bunları yapıyorum ve inanıyorum bir gün olacak canım.Allah bizim de kucağımızı doldursun hayırlısıyla inşallah.

canım benim nasılsın? çok sevindim senşn adına ikinci testi ne zaman yaptıracaksın? mutlakak bilgi ver bize de canım merakta bırakma

günaydın kızlar. test günüm yarın. bakalım neler olacak. rabbim ramazanda hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. moral bozmayın ve hep olumlu düşünelim. Rabbim neylerse güzel eyler.

Amiiinnnnn arkadaşım amiiinnn.
Bir rahatlık üstümde dünden beri sorma,ne yapayım ağlarken çatlasamda yumurtalarıma yumurta ekleyecek halim yok.Üzülmenin faydası olaydı şimdiye boy boy çocuklarım olurdu.
Rabbim böyle uygun görmüş,hayırlısı buymuş,nasibimde varsa bir yumurtada yeter bana.
Allah görüyor halimizi elbet bu yaşadıklarımızın da bir karşılığı olacak.İnşallah tez vakitte mükafatımızı evlat olarak alırız kucaklarımıza hepimiz.

sakın üzülme.benim ilk 3 denememde 10-11 yumurta toplandı.ama sonuç negatif.4. denememde 3 yumurta toplandı.şimdi Allaha şükür hamileyim.

Bence de hiç kendini üzme yıpratma nushu ,o can dünyaya gelecekse ,yazılıysa yüzdeler ihtimaller hepsi hikaye.Benim bir arkadaşımın 12 tane yumurtası döllendi tutmadı.
Başka bir arkadaşımın arkadaşına erken menapoz teşhisi kondu kızdan tek yumurta elde edilebildi ve o yumurtadan bir bebeği oldu.Biz elimizden geleni yapıp gerisini allaha bırakacağız başka bir çaresi yok.Biran önce anne olmak değil hayırlısı ne zamansa o zaman anne olmak istiyorum allahtan.

merhaba canım aranıza sizlerden biri olduğum halde yeni katılıdm hiç endişe etme ben 3 kez tüp bebek yaptırdım üçündede 18-19 arası yumurta tpolandı ve 12-14 arası döllendi ne işe yaradı koca bir hiççççççççç sana sadece sağlıklı 1-2 yumurta lazım inan benim için daha zordu öylece yok olup gittiler olsunda tek yumurtadan olsun bize fazlası değil tutunacak embriyo lazım öyle değilmi sakın üzülme ümidini sakın yitirme

sakın üzülme.benim ilk 3 denememde 10-11 yumurta toplandı.ama sonuç negatif.4. denememde 3 yumurta toplandı.şimdi Allaha şükür hamileyim.
Sağol senacığım,Allah hayırlı,uzun ömürlü evlat versin,sağlıkla alırsın kuzunu kucağına inşallah.

Doğru söylüyorsun lareine,ne yapabilirimki zaten şu saatten sonra Rabbim nasip ettiyse olacak kim ne derse desin boş.Allah gönlüne göre versin arkadaşım.
Bende öyle teselli ediyorum kendimi nelo,ilk tedavimde 15 yumurta toplanmıştı da ne oldu dediğin gibi ziyanlık ayol,birde benim yumurta kıtlığımda:))Allah hepimizin yardımcısı olsun,güç kuvvet versin,kolay değil bu tedavilerle uğraşmak.

Allah m bananda banadaaaaaaaaa amin.........
Aminnn anacığım tez vakitte inşallah:))

Kızlar yarın yumurta toplama işlemi için saat 09.30'da hastanede olacağım Allah nasip ederse.
İki yumurtam var,Allah'ın izniyle iki embriyom olacak,bunlardan biri de bebiş olacak inşallahhhhh.

ruyanaz canım testi yaptırcaktın bugün,güzel haberlerini bekliyoruz

104,70 kızlar değerim. fakat cumartesi tekrarlıcam. erken yaptırdığım için cezalıyım. şimdilik herşey yolunda dedi doktor. Allahım sağlıcakla tamamına erdirsin. Ramazan ayında hepimizin duaları gerçekleşsin. tüm bebek isteyenler tez zamanda kolayca bebeklerini kucaklarına alsınlar. Rabbim yar ve yardımcımız olsun her zaman.

herkese merhaba memorialde tüp bebek yaptırdım 12 temmuzda transferim oldu. geçen hafta test yaptım ve hamile oluğumu öğrendim. allahım hepinize nasip etsin inşallah. ben umudu kırılmış arkadaşlar için yazmak istedim. biz 3.5 yıllık evliyiz ve 2 yıldır bebeğimiz olmuyodu. aşılama, serophane, ofis hisreroskopi herşeyi denedik ama olmadı. sonra ben memoriali araştırdım ve iyiki de oraya gitmişiz diyorum. aslında semra hanımın hastasıydım ama o yurt dışındaydı ve nerdeyse bütün doktorlarla tanıştım takiplerde ama sorun etmedim çünkü çok güvendim hastaneye. ve şansıma semra hanım kendisi yaptı transferi şimdi hamileyim ama kalp atışlarını duymadan emin olamıyo insan hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm allahım isteyen herkese nasip etsin sakın umudunuzu yitirmeyin allahım hepimize nasip edecek inşallah..

canım benim senden haber bekliyodum çok sevindim. Allah tamamını erdirsin,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. darısı bizlerin başına,dua et bize de. böle hamile haberleri geldikçe insan daha da umutlanıyo valla,çok sevindim çoooooooookkkkkkkk

canım hayırlı olsun ,Allah tamamını erdirsin.umut oldun bize. eğer özel değilse siz de sorun neydi canım. benim yumurtalıklarımda problem var 1 aşılama 2 tüp denedik ama olmadı. yumurtalıkların kalitesiz dedi doktor,2. ve 3. kalite embriyo oluyo o da benim yumurtalarımdan kaynaklanıyomuş dediklerine göre. ve doktor bunun bi ilacı yok dedi ama ben bitkisel kürler yapıyorum kendime inşallah olumlu sonuç alırım.

slm kızlar,, benimde yarın transferim var. 5.gün emriyosu transfer edilecek. dua edin inşallh. güzel haberleri duydukça umudum artıyor. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallh..

bu arada bende gonal f arttı. yeni kutudan sadece 225 ml kullandım. dolapta saklıyorum. ihtiyacı olan varsa yazsın ona vereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…