rüyanaz hadi hayırlısı canım ama ne ummadığın gibi olmadı,doktor olumsuz bişe mi dedi? bunlar hiç belli olmuyo benim umduğum gibi oldu da ne oldu yine olumsuz :84: yeterki Rabbim ol desin canım benim inşllah hayırlısıyla olur.
Fatma'cığım rapor mapor almadık ki biz,sen beni başkasıyla karıştırdın arkadaşım:)
Dün ilk gonal f iğnemi yaparak açılışı yaptım,hayırlı olur inşallah.Pazartesi buradaki doktoruma kontrole gideceğim ona göre ilacın dozu ayarlanacak.Bir aksilik problem yok çok şükür,sen nasılsın?
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. yarın test günüm. inşallah dualarımız kabul olsun inşalah. bana tek embriyo olcak dememişlerdi. telefonda aradıklarında da bilgi vermemişlerdi. 8 kaliteli yumurtan var demişlerdi. ama transferdensonra nedense hepsi kötü oldular. kabuklarından çıkamamışlar. ve doğru söylediklerine pek inanamadım. ne bilim ya. hiç umduğum gibi olmadı. rabbim bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlarımı en kısa zamanda mükafatlandırır inşallah. bu doktorlara ve merkezlerede birazcık olsun merhamet verir. rabbime sığınıyorum. Allah büyüktür.
Yok yok doğru hatırlıyorsun hayatım da rapor almak için haftalarca fakülteye gitmem gerekeceği ve hiç hoşlanmadığım bir profa muayene ücreti vereceğim için vazgeçtik rapordan.Bu sabah yumurta takibi için gittim doktora ama kafam karıştı biraz,olması gerekenden çok daha büyük foliküller var dedi doktor.nushu sen bursada rapor almak icin kosturmuyomuydun yada ben yanlis hatirladim benim genetik testlerde biraz sorun var rapor sonucunu goremedim ama canim sikkin ...ayrica tedavi 5 gun daha ertelendi cunku lucrin yoook buralarda cem bey hastaneden veririz dedi falan filan ama tedavi ramazani tamamen kapsiyo yani.....
Nushu cum iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Nur hanımın genç olması beni biraz tereddüte düşürmüştü deneyim açısından ama tanıyınca ben de çok sevdim çok bilgili ve olumlu bir doktor.Benim için olumlu olması çok önemli doktorumun çünkü bazen kendi kuruntularımdan geceleri uykularım kaçabiliyor.Senin geçmişini okudum.Hakikaten çok zor günler geçirmişsin ama inşallah bu denemen sana bütün yaşadığın olumsuzlukları unutturacak ve tedavin olumlu sonuçlanacak.Kendim için dua ederken emin olun hepiniz için de dua ediyorum.Burada tüp bebek yaptırıp da olumlu sonuç almış herkes benim için de bir umut ışığı oluyor ve çok mutlu oluyorum.
Bu arada çok enteresan bir durum var bizde ,nur hanımın istediği tetkikleri yaptırdık ve eşimin sperm testi öncekilere nazaran çok iyi çıktı ,nur hanım istersen aşılama da yapabiliriz ama şansın tüp bebeğin 4 te biri olur dedi.Bizde tek gözüken sorun eşimin sperm morfolojisi ve sayısıydı.Sayısı 30 milyon .Morfolojisi de 1 di.Şimdiki testte ise sayı 90 milyon çıkmış morfoloji ise yine 1.Kafam biraz karıştı acaba beklesek mi biraz daha.Ama biran önce de olsun istiyorum artık 1.5 senedir bekliyorum zaten.Bana fikir verebilirseniz sevinirim ...
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. yarın test günüm. inşallah dualarımız kabul olsun inşalah. bana tek embriyo olcak dememişlerdi. telefonda aradıklarında da bilgi vermemişlerdi. 8 kaliteli yumurtan var demişlerdi. ama transferdensonra nedense hepsi kötü oldular. kabuklarından çıkamamışlar. ve doğru söylediklerine pek inanamadım. ne bilim ya. hiç umduğum gibi olmadı. rabbim bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlarımı en kısa zamanda mükafatlandırır inşallah. bu doktorlara ve merkezlerede birazcık olsun merhamet verir. rabbime sığınıyorum. Allah büyüktür.
kızlar sonucum belli 32.86 nasıl sizce??? rabbim herkesin dualarını kabul etsin. sağlıcakla kucağımıza almaya nasip etsin.
kızlar sonucum belli 32.86 nasıl sizce??? rabbim herkesin dualarını kabul etsin. sağlıcakla kucağımıza almaya nasip etsin.
canım çok sevindim. Hayırlısı olur inşallah inan hamilelik duyunca nasıl seviniyorum anlatamam bizlerden biri daha hamile kalkış diyorum Allahım bizim gibi tüm bekleyenlere bu mübarek ramazan ayı hurmetine nasip etsin
sağol tatlım teşekkür. amin hepimizin duaları kabul olsun inşallah.canım tebrik ederim çok güzel inşallah ikiye katlar ve tam kesinleşir....şimdiden hayırlı olsun hayatım....
Günaydın kızlar,
Bu sabah folikül takibine gittim.İki tane yumurtam ya olurmuş ya olmazmış,yumurtalık rezervim çok azalmış.Pgt yaptıracağımız için ne kadar çok embriyomuz olursa o kadar çok şansımız vardı.Sabahtan beri ağlıyorum.Çok üzgünüm çok...
Günaydın kızlar,
Bu sabah folikül takibine gittim.İki tane yumurtam ya olurmuş ya olmazmış,yumurtalık rezervim çok azalmış.Pgt yaptıracağımız için ne kadar çok embriyomuz olursa o kadar çok şansımız vardı.Sabahtan beri ağlıyorum.Çok üzgünüm çok...
selammmm...aglama canim benim ole olmaz hemencik daha dur yolun basindasin......bi hasta vardi serviste yatan o demistiki 49 yasindaydi bu arada ari sutu ve polen kullanmis hep tuple 3zleri vardi..hamileydi dogurdu onlari.....
ağlarsan o 2 tane de olmaz ! stres en büyük düşman biliyorsun ki
bol bol havuç ve incir ye lütfen ve hepppp güzel düşün !
merhaba ALLAH inşallah herkesin kucağına bir evlat verir inşallah bizde semra hanıma gitmek istiyoruz nil1971 hanımın hikayesi eşimle beni çok etkiledi o ne yazmışsa aynısını yapmaya çalışıyoruz benimde yumurtalkı rezervim 0,24 çıktı ayrıca mozaik turner sendromum var. hayrlısıyla olacak inşallah ben yakın zamanda memorial da tüp deneyen var mı varsa ne kadar onu merak ediyorum cevap veren olur mu acaba?
Günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?