Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Nushu cum iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Nur hanımın genç olması beni biraz tereddüte düşürmüştü deneyim açısından ama tanıyınca ben de çok sevdim çok bilgili ve olumlu bir doktor.Benim için olumlu olması çok önemli doktorumun çünkü bazen kendi kuruntularımdan geceleri uykularım kaçabiliyor.Senin geçmişini okudum.Hakikaten çok zor günler geçirmişsin ama inşallah bu denemen sana bütün yaşadığın olumsuzlukları unutturacak ve tedavin olumlu sonuçlanacak.Kendim için dua ederken emin olun hepiniz için de dua ediyorum.Burada tüp bebek yaptırıp da olumlu sonuç almış herkes benim için de bir umut ışığı oluyor ve çok mutlu oluyorum.
Bu arada çok enteresan bir durum var bizde ,nur hanımın istediği tetkikleri yaptırdık ve eşimin sperm testi öncekilere nazaran çok iyi çıktı ,nur hanım istersen aşılama da yapabiliriz ama şansın tüp bebeğin 4 te biri olur dedi.Bizde tek gözüken sorun eşimin sperm morfolojisi ve sayısıydı.Sayısı 30 milyon .Morfolojisi de 1 di.Şimdiki testte ise sayı 90 milyon çıkmış morfoloji ise yine 1.Kafam biraz karıştı acaba beklesek mi biraz daha.Ama biran önce de olsun istiyorum artık 1.5 senedir bekliyorum zaten.Bana fikir verebilirseniz sevinirim ...

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. yarın test günüm. inşallah dualarımız kabul olsun inşalah. bana tek embriyo olcak dememişlerdi. telefonda aradıklarında da bilgi vermemişlerdi. 8 kaliteli yumurtan var demişlerdi. ama transferdensonra nedense hepsi kötü oldular. kabuklarından çıkamamışlar. ve doğru söylediklerine pek inanamadım. ne bilim ya. hiç umduğum gibi olmadı. rabbim bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlarımı en kısa zamanda mükafatlandırır inşallah. bu doktorlara ve merkezlerede birazcık olsun merhamet verir. rabbime sığınıyorum. Allah büyüktür.

nushu sen bursada rapor almak icin kosturmuyomuydun yada ben yanlis hatirladim benim genetik testlerde biraz sorun var rapor sonucunu goremedim ama canim sikkin ...ayrica tedavi 5 gun daha ertelendi cunku lucrin yoook buralarda cem bey hastaneden veririz dedi falan filan ama tedavi ramazani tamamen kapsiyo yani.....

günaydın kızlarrrrr,günaydın güzel anne adayları,günaydın canlarımmmm
rüyanaz canım test sonucunu bizimle paylaş olur mu merakla bekliyorum. inşallah Allahım gönlüne göre verir.dediğine sonuna kadar katılıyorum Allah doktor ve merkezlere merhamet versin. bizim ne yaşadığımızı ne hissettiğimizi hiç anlamıyolar. Rabbim iyilerle karşılaştırsın. çok ama çok zor bir süreç gerçekten de Allah yardımcımız olsun.

Yok yok doğru hatırlıyorsun hayatım da rapor almak için haftalarca fakülteye gitmem gerekeceği ve hiç hoşlanmadığım bir profa muayene ücreti vereceğim için vazgeçtik rapordan.Bu sabah yumurta takibi için gittim doktora ama kafam karıştı biraz,olması gerekenden çok daha büyük foliküller var dedi doktor.
Hayırlısı olsun arkadaşım,genetik testlerde ki sorun ne?Bir an önce tedaviye başlayalım sonucu da hemen alalım istiyoruz haklı olarak,biraz gecikme ya da ertelenme olunca da moralimiz bozuluyor anlıyorum seni,sabretmekten başka çaremiz yok ki anacığım,Ramazanı kapsasın ne yapalım,bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine verecek belki evladını Rabbim belli mi olur?

Allah razı olsun canım,senden de buradaki diğer kızlardanda yüce Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte inşallah.En doğru kararı sen vereceksin,yanlış mı yapıyorum bunu söylemekle bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam imkanlarımda elveriyorsa tüp bebek yaptırırdım düşünmeden.Benim yok ya beklemeye tahammülüm hiç kimsede beklemesin hemen hamile kalsın istiyorum:)

Rüyanaz'cığım test sonucunu bildir mutlaka,dualarım seninle,ağustos ayının ilk bebiş haberini senden alırız inşallah.

kızlar sonucum belli 32.86 nasıl sizce??? rabbim herkesin dualarını kabul etsin. sağlıcakla kucağımıza almaya nasip etsin.

kızlar sonucum belli 32.86 nasıl sizce??? rabbim herkesin dualarını kabul etsin. sağlıcakla kucağımıza almaya nasip etsin.

canım çok sevindim. Hayırlısı olur inşallah inan hamilelik duyunca nasıl seviniyorum anlatamam bizlerden biri daha hamile kalkış diyorum Allahım bizim gibi tüm bekleyenlere bu mübarek ramazan ayı hurmetine nasip etsin

Maşallah maşallah,geliyor bebeşin bak,boşuna üzdün kendini.İnşallah iki gün sonra ikiye katlanır değerin için rahat bir şekilde büyütürsün minik mucizeni:))

amin canım inşalah her birimiz kucaklarımıza alırız. bebişlerimizi.

Günaydın kızlar,
Bu sabah folikül takibine gittim.İki tane yumurtam ya olurmuş ya olmazmış,yumurtalık rezervim çok azalmış.Pgt yaptıracağımız için ne kadar çok embriyomuz olursa o kadar çok şansımız vardı.Sabahtan beri ağlıyorum.Çok üzgünüm çok...

selammmm...aglama canim benim ole olmaz hemencik daha dur yolun basindasin......bi hasta vardi serviste yatan o demistiki 49 yasindaydi bu arada ari sutu ve polen kullanmis hep tuple 3zleri vardi..hamileydi dogurdu onlari.....

ağlarsan o 2 tane de olmaz ! stres en büyük düşman biliyorsun ki
bol bol havuç ve incir ye lütfen ve hepppp güzel düşün !

selammmm...aglama canim benim ole olmaz hemencik daha dur yolun basindasin......bi hasta vardi serviste yatan o demistiki 49 yasindaydi bu arada ari sutu ve polen kullanmis hep tuple 3zleri vardi..hamileydi dogurdu onlari.....

ağlarsan o 2 tane de olmaz ! stres en büyük düşman biliyorsun ki
bol bol havuç ve incir ye lütfen ve hepppp güzel düşün !

Sağolun kızlar,şimdi daha iyiyim.
Ağladım ağladım ondan sonra dedim ki kendi kendime Rabbim böyle uygun görmüş,vardır bunda da bir hayır.Bir tane sağlıklı yumurta yeter bana,Allah nasib etsin yeter ki olacaksa onunlada olur benim bebeğim.
Dua ediyorum bol bol,yapacak başka bir şeyim yok çünkü.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte inşallah.

2000 euro oolmus canim 1900 duonceden umarim iyi sonuclar alirsin

üzülme canım 1 tane olsun sağlıklı olsun ve başarılı olsun bazılarının 12-13 tane oluyor 4-5 dölleniyor ama sonuç negatif....hayırlısı olsun inşallah sende umuduna kavuşursun stres sıkıntı yok devamlı umutlu ols.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…