Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bende 225 vurmam gerekiyor.. Nur hanim bendede bugün muane etti.. kac tane yumurtan vardi?? amelyat nasil gecti??
Igne icin tskler ama zaten almamiz gerekiyor bizdede artar zaten ozaman...

10 yumurtam vardı 9 u döllendi. 5.güne kadar beklettiler. bugün transferim oldu. yumurta toplanırken narkoz alıyorsun zaten. sonraında biraz agrın olur. ertersi gün bişeyin kalmaz.
senn ilk denemen mi??

Dondurdunmu embryo? evet bitane icsim oldu 2 ay önce ama türkiyede degil... bizde PGD de yapilmasi lazim... 225 cok geliyor bana bana gecen sefer 150 yaptirdilar 9 yumurtam vardi 8 tanedede döllendi.. fazla problemin oldumu ignelerden?? Transferden sonra yolculuk yasakmi??
Allah insallah yüzünü gülürürde positif olur..

hayır dondurulacak kalitede değillerdi. transferden 1 gün sonra il dışına çıkabiliyorsun dediler. hayır iğnelerden sıkıntı yaşamadım. amin Allah hayırlısıyla hepimizie sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin..

kızlar bi cvp lütfen 3 kez aşılama denedik üniversite hastanesinden rapor verdiler bu raporla hastane fiyatları düşüyomuş.bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler

bh2006 tup bebek raporun varsa evet anlasmalı olan merkezlerde fıyatı az odeyeceksın bellı bır kısmını devlet karsılayacak.ben Adana da denedım raporlu olarak ılaclar dahıl 3.000 tl tuttu.Ama ssk ıle anlasması oluo daha dusuk fıyat alan merkezlerde var.Kullanacagın ılacların dozuna gore de malıyet yukseledebılır dusedebılır.Umarım yardımcı olabılmısımdır:)))

kızlar bi cvp lütfen 3 kez aşılama denedik üniversite hastanesinden rapor verdiler bu raporla hastane fiyatları düşüyomuş.bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler

tabi raporla düşüyor. ama hastanesine göre değişiyor. ben memorialde yaptırdım 2000 euro ilaçlar hariç. ama benm rapoorum yok. memorialin devletle anlaşması yok , buna ragmen rapor varsa indirim yapıyor.500-600 euro kadar indirim yapıyor.. devletle anlaşmalı olanlarda baya bi indirim oluordur.

çok teşekkür ederim .memorial da anlaşmalı sanırım.gidince çıkçak artık.yardımların için çok sağol.allah gönlüne göre versin

bıseydegıl canım ne demek.ılk denememı ben atasehır memorıal de denedım.ssk ıle anlasması yoktu.sanırım okmeydanında da yok anlasma.halıme arkadasımın da dedıgı gıbı euro uzerınden fıyatları.bız 1.650 euro karsılıgı 3.650 tl sadece merkeze odemıstık.ılaclarımda 1.200 tl cıvarı tutmustu.Bırde Istanbula gıt gel orada kalma yeme ıcme masrafı sen dusun yanıBıze baya pahalıye mal olmustu ılk deneme en ıyı merkezde olsun ıstedık ama ne yazık kı sonuc kocaman bır sıfır olmustu...

Kızlar nasılsınız?
Benim dün yumurtalarım toplandı,iki tane beklenildiği gibi.Birazdan embriyoloji laboratuvarını arayıp embriyo olup olmadığını öğreneceğim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Öpüldünüüüüüzzzzzzzzzzz:))

Şekerler,iki yumurtam iki embriyo olmuuuuuuuuuuuuşşşşşşşşşşş.
Büyük ihtimalle pazartesi günü transferim yapılacak.
İki embriyo iki bebiş olur inşaaaaaaalllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh.

hadi canım inşallah transferin sorunsuz geçer de 12 gün sonra güzel haberlerini alırız tatlım dualrımız seninle....

Bütün yüreğimle dua ediyorum nushu inşallah ikizlere hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın.
Kızlar ben de adet oldum bu akşam.Her seferinde üzülürdüm sinirim bozulurdu gene hamile değilim diye ama bu sefer hiç üzülmedim çünkü tedavime başlıycam inşallah.İçim içime sığmıyor heyecandan allahım inşallah hayırlısı olur...

amin inşallah. rabbim bu ramazan günlerinde yüzünü güldürür.

gecenlerdede cok uzuluyodun bak ınsallah genetık sorunuda asarsın nushu senın adına cok sevındım bende ılaclara basladım seker.............kendıne cok ıyı bak transferden sora ananas yıcen ona gore........

Nuh insallah hersey istedigin gibi olurda bebisine kavusursun... Senin ne gibi genetik problemin vardi? Bizimde bugün tedavimiz basladi.. Bizim chromosom bozuklugumuz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…