Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kizlar suan nur hanimdayim tedavinin basinda transferi semra hanim yapicak ama güvenc beyden cok sey duydum onami gitsem tedavi boyunca??

Bence nur hanım daha iyi , benim ilk görüşmem onunla olmuştu çok ilgiliydi.Bugün de o olmadığı için Hale hanıma gittim ultrasona ,8 30 randevusunu 10 a kadar bekletti benim içime fenalık bastı.Daha sonra da ilaçları almak için bir parti zehra hanımı bekledim. Saat 8 de girdim 11 buçukta çıktım hastaneden.Biraz hayalkırıklığına uğradım açıkçası.Tam da asansöre binecekken bir kadıncağız gözüme çarptı.Hüngür hüngür ağlıyordu.Herhalde negatif sonuç almış.Benim de moral sıfır oldu tabi.Herkes için hayırlısı olsun artık ben bugün iğnelerime başlıyorum gonal-f alıcam 150 mg .

malesef yoğun bir hastane canım beklemek yoruyor insanı...bazen hastaneleri o kadar gözümüzde büyütüyoruz ki olumsuz olduğunda ayrı bir üzülüyoruz rabbim istemedikten sonra olmuyor işte canım sen ne yaparsan yap...hakkımızda hayırlısı tedavinde başarılar dilerim canım inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarımızdasın...

Evet bende o kadini gördüm bugün... Acaba neoldu diye düsünüp durdum ama dedigin gibi belkide negativ sonuc aldi bende ilk icsi negativ oldugunda öyle aglamistim..
Nur hanimda kalmayi düsündüm tranferide semra hanim yapicak insallah..
ben225 gonal f kullaniyorum ikinci günüm zanki simdiken yumurtam varmis gibi!!

Sevgili secgin oncelikle tedavin hayirli olsun canim.Buraya insallah bebislerinle gelirsin Allahutaala kimsenin emeklerini bosa cikarmasin Mevlam tum isteyenlere hayirli salih evlatlar vesin insallahhhhhh
Önce rabbime sonrada ekibe guven nur hanim bana bi kac kez girmisti semra hanimla cok pozitif bir bayan sunuda unutmaki hale hanim isinin ehli yumurtalarini o toplasin israrci ol canim.
Öncedende yazmistim ben memorialde 3. denememde yavruma kavusmustum umutsuz vakaydik yeterki mevlam istesin yeterki ol desin Mevlam eylerse guzel eyler insallah
Coook pozitif ol kesinlikle yumurtalarin sayisina takilma stresten uzak dur.
Bugun oglumun dogum gunu coook mutluyum Rabbimde sizlere yasatsin bu mutluluklari AMINNNNNNNNNN

Tsk ederim... Insaaaalllllaaahhhhhh... Seninde oglusunun dogum günü kutlu olsun.. nice nice senelere insallah..
Ama tuaf olmazmi muaneleri nur hanim yumurta toplamayida hale hanimda yaptirsam?? Nur hanim toplamayi nasil yapiyor acaba?
Transferimide semra hanim yapicak biraz cok karisir diye korkuyorum..

Ben de 150 gonal-f e başladım bugün canım.Ama ilk kez iğneyi yaparken o kadar heyecanlandım ki yarısını ellerime bulaştırdım bir doz boşuna gitti ,kalanını da doğru düzgün yapabildim mi anlamadım.Bazı şeyleri okuya okuya o kadar gözümde büyütüyorum ki,heyecandan karnıma ağrılar girdi bütün gün bir iğne yüzünden.Halbuki hiç de canım yanmadı ufacık bir iğneymiş.Bakalım bu hormonlar nasıl etkileyecek beni.Cuma günkü kontrole kilitlendim şimdi bakalım ne olacak...

Çok sağol canım olumlu konuşmalara o kadar çok ihtiyacım var ki,bazen düşünüp düşünüp kendi kendime kuruntular yapıp bunalıyorum.Halbuki ilaçlarımı alıp gerisini allaha bırakıp hayırlısını istemek ve kafayı rahat tutmak en doğrusu.Allah hepimizin gönlüne göre versin .

Cook tesekkur edrim Rabbim sizlerde yasatsin bu duyguyu insallah
Bak canim Hale hanim coook deneyimli ve tecrubeli bir doktor zaten semra hanim opuya girmez evet transferini yapar.
Neyse hayirlisi olsun insallah nasipten ötesi yok zaten ekip halindeler hic kafan karismasin memorial dergisine hic göz attinmiboool boool sans diliyorum sevgiler

günaydın kızlar,
nasılsınız?tedaviye yeni başlayanlar hayırlı olsun. ben de bu cumartesi günü rahim filmi çekilicem echomarda bakalım ne çıkacak sonuç. anestezili istedim ben acıya fazla dayanamıyorum,tansiyoum düşüyo hemen.gelişmeleri yakından takib ediyorum canlarım. bu güzel ayda Allahım dualarımızı kabul etsin.

inşallah bebişlerin sana tutunur canım

hadi canım inşallah transferin sorunsuz geçer de 12 gün sonra güzel haberlerini alırız tatlım dualrımız seninle....

amin inşallah. rabbim bu ramazan günlerinde yüzünü güldürür.

gecenlerdede cok uzuluyodun bak ınsallah genetık sorunuda asarsın nushu senın adına cok sevındım bende ılaclara basladım seker.............kendıne cok ıyı bak transferden sora ananas yıcen ona gore........

Gözün aydın nushucum...
inşallah ikisi de tutunmayı başarır ve ikizlerin olur

Nuh insallah hersey istedigin gibi olurda bebisine kavusursun... Senin ne gibi genetik problemin vardi? Bizimde bugün tedavimiz basladi.. Bizim chromosom bozuklugumuz var...
Anya,thorbank,lareine,ruyanaz,fatmaozkan,sylmz,secgin... kızlar hepinizden Allah razı olsun,Allah gönlünüzün muradını tez vakitte versin inşallah.
Pazartesi embriyolog Hakan Bey aradı ilk önce beni,bir embriyonun daha kaliteli göründüğünü,bir embriyo transferi yapılacağını,pgt yapılması için Semra Hanım'ın onayının gerekli olduğunu söyledi.Genellikle tek embriyoya pgt yapmıyorlarmış,Semra Hanım ameliyattan çıkınca konuşup size haber vereceğiz dedi.Saat 14.30'da pgt yapılmayacağı ve transferin hemen yapılacağını söylemek için aradılar.Apar topar yola çıktım hemen.Pazartesi transfer oldu,son dakikada iki embriyo transfer edildi.Dün akşam da yola çıktım evcağızıma geldim.
Kızlar o kadar garip ki herşey nasip kısmet,doğal yollarla hamile kalmamak için uğraştım yıllarca,pgt yaptıracağım diye göbeğim çatladı şimdi ne oldu,iki embriyo ikisinede pgt yapılmadı.Hep böyleydi ama ben idrak edememişim ne yaparsan yap,ne kadar uğraşırsan uğraş herşey olacağına varıyor.Allah ne yazdıysa onu yaşıyorsun.
O yüzden siz benim yaptığımı yapmayın,kendinizi değiştiremeyeceğiniz,kontrolünüz dışında gelişen olaylar için yiyip bitirmeyin.Siz elinizden geleni yapıyorsunuz içiniz rahat olsun.İnşallah buradan hep müjdeli haberler vereceğiz,alacağız.Hepinizi çok çok öpüyorum.

Nuh insallah hersey istedigin gibi olurda bebisine kavusursun... Senin ne gibi genetik problemin vardi? Bizimde bugün tedavimiz basladi.. Bizim chromosom bozuklugumuz var...

Bende mozaik turner var canım %5,oran düşük olduğu için Semra Hanım risk alınabilir,sağlıklı embriyo olma şansı çok yüksek dediği için pgt yapılmadı.İnşallah tedavin hayırlı olur,muradına kavuşursun.

nushu hayırlı olsun canım. lütfen kuru kayısı ye. bol su iç. kabız olma ben gibi. bende herşeyi planlamaya çalıştım olmadı. ne kadar üzgündüm transfer günü. iki embriyo konmadı diye. tek embriyoyla allaha şükür hamileyim. sende sıkma canını. rabbim ol deyince olcak inşallah. bu ramazan ayının hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. dualara devam inşallah.

nushu canım benim öncelikle hayırlı olsun inşalahhh 12. gün mutlu haberlerini alırız bu zaman içinde olumlu düşün stres yapma!!!!!!!!!!! bu mübarek günlerde rabbim dualerını kabul eder inşallah.dualarımızdasın....

tebrik ederim çok sevindim rabbim dileyen herkese tattırsın bu duyguyu bende senin gibi bütün doktorlarla tanıştım tedavi esnasında ama dediğin gibi önemli olan merkezine güvenmek benim tarnsferimi hale hanım yaptı seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım bende acaba kalp atışlarını duyarmıyım acaba ne olur diye diye 11 haftayı doldurduk inşallah kucağımıza almayıda nasip eder allahım

Allah razı olsun arkadaşım,iyiyim valla saldım çayıra mevlam kayıra,şimdiye kadar yedim bitirdim kendimide ne oldu,Rabbim ayarlamış,kararlamıştır,olacaksa olacak,bende hepimize dua ediyorum canım,inşallah bu mübarek vakitlerde sevinen kullardan olacağız.

canım geçmiş olsun anestezili en iyisi acı duymazsın hiç olmazsa...inşallah canım bu mübarek ayda dualrımız kabul olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…