Kizlar suan nur hanimdayim tedavinin basinda transferi semra hanim yapicak ama güvenc beyden cok sey duydum onami gitsem tedavi boyunca??
Kizlar suan nur hanimdayim tedavinin basinda transferi semra hanim yapicak ama güvenc beyden cok sey duydum onami gitsem tedavi boyunca??
Bence nur hanım daha iyi , benim ilk görüşmem onunla olmuştu çok ilgiliydi.Bugün de o olmadığı için Hale hanıma gittim ultrasona ,8 30 randevusunu 10 a kadar bekletti benim içime fenalık bastı.Daha sonra da ilaçları almak için bir parti zehra hanımı bekledim. Saat 8 de girdim 11 buçukta çıktım hastaneden.Biraz hayalkırıklığına uğradım açıkçası.Tam da asansöre binecekken bir kadıncağız gözüme çarptı.Hüngür hüngür ağlıyordu.Herhalde negatif sonuç almış.Benim de moral sıfır oldu tabi.Herkes için hayırlısı olsun artık ben bugün iğnelerime başlıyorum gonal-f alıcam 150 mg .
Bence nur hanım daha iyi , benim ilk görüşmem onunla olmuştu çok ilgiliydi.Bugün de o olmadığı için Hale hanıma gittim ultrasona ,8 30 randevusunu 10 a kadar bekletti benim içime fenalık bastı.Daha sonra da ilaçları almak için bir parti zehra hanımı bekledim. Saat 8 de girdim 11 buçukta çıktım hastaneden.Biraz hayalkırıklığına uğradım açıkçası.Tam da asansöre binecekken bir kadıncağız gözüme çarptı.Hüngür hüngür ağlıyordu.Herhalde negatif sonuç almış.Benim de moral sıfır oldu tabi.Herkes için hayırlısı olsun artık ben bugün iğnelerime başlıyorum gonal-f alıcam 150 mg .
Evet bende o kadini gördüm bugün... Acaba neoldu diye düsünüp durdum ama dedigin gibi belkide negativ sonuc aldi bende ilk icsi negativ oldugunda öyle aglamistim..
Nur hanimda kalmayi düsündüm tranferide semra hanim yapicak insallah..
ben225 gonal f kullaniyorum ikinci günüm zanki simdiken yumurtam varmis gibi!!
Sevgili secgin oncelikle tedavin hayirli olsun canim.Buraya insallah bebislerinle gelirsin Allahutaala kimsenin emeklerini bosa cikarmasin Mevlam tum isteyenlere hayirli salih evlatlar vesin insallahhhhhh
Önce rabbime sonrada ekibe guven nur hanim bana bi kac kez girmisti semra hanimla cok pozitif bir bayan sunuda unutmaki hale hanim isinin ehli yumurtalarini o toplasin israrci ol canim.
Öncedende yazmistim ben memorialde 3. denememde yavruma kavusmustum umutsuz vakaydik yeterki mevlam istesin yeterki ol desin Mevlam eylerse guzel eyler insallah
Coook pozitif ol kesinlikle yumurtalarin sayisina takilma stresten uzak dur.
Bugun oglumun dogum gunu coook mutluyum Rabbimde sizlere yasatsin bu mutluluklari AMINNNNNNNNNN
Evet bende o kadini gördüm bugün... Acaba neoldu diye düsünüp durdum ama dedigin gibi belkide negativ sonuc aldi bende ilk icsi negativ oldugunda öyle aglamistim..
Nur hanimda kalmayi düsündüm tranferide semra hanim yapicak insallah..
ben225 gonal f kullaniyorum ikinci günüm zanki simdiken yumurtam varmis gibi!!
malesef yoğun bir hastane canım beklemek yoruyor insanı...bazen hastaneleri o kadar gözümüzde büyütüyoruz ki olumsuz olduğunda ayrı bir üzülüyoruz rabbim istemedikten sonra olmuyor işte canım sen ne yaparsan yap...hakkımızda hayırlısı tedavinde başarılar dilerim canım inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarımızdasın...
Tsk ederim... Insaaaalllllaaahhhhhh... Seninde oglusunun dogum günü kutlu olsun.. nice nice senelere insallah..
Ama tuaf olmazmi muaneleri nur hanim yumurta toplamayida hale hanimda yaptirsam?? Nur hanim toplamayi nasil yapiyor acaba?
Transferimide semra hanim yapicak biraz cok karisir diye korkuyorum..
inşallah bebişlerin sana tutunur canım
hadi canım inşallah transferin sorunsuz geçer de 12 gün sonra güzel haberlerini alırız tatlım dualrımız seninle....
Bütün yüreğimle dua ediyorum nushu inşallah ikizlere hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın.
Kızlar ben de adet oldum bu akşam.Her seferinde üzülürdüm sinirim bozulurdu gene hamile değilim diye ama bu sefer hiç üzülmedim çünkü tedavime başlıycam inşallah.İçim içime sığmıyor heyecandan allahım inşallah hayırlısı olur...
amin inşallah. rabbim bu ramazan günlerinde yüzünü güldürür.
gecenlerdede cok uzuluyodun bak ınsallah genetık sorunuda asarsın nushu senın adına cok sevındım bende ılaclara basladım seker.............kendıne cok ıyı bak transferden sora ananas yıcen ona gore........
Gözün aydın nushucum...
inşallah ikisi de tutunmayı başarır ve ikizlerin olur
Anya,thorbank,lareine,ruyanaz,fatmaozkan,sylmz,secgin... kızlar hepinizden Allah razı olsun,Allah gönlünüzün muradını tez vakitte versin inşallah.Nuh insallah hersey istedigin gibi olurda bebisine kavusursun... Senin ne gibi genetik problemin vardi? Bizimde bugün tedavimiz basladi.. Bizim chromosom bozuklugumuz var...
Nuh insallah hersey istedigin gibi olurda bebisine kavusursun... Senin ne gibi genetik problemin vardi? Bizimde bugün tedavimiz basladi.. Bizim chromosom bozuklugumuz var...
herkese merhaba memorialde tüp bebek yaptırdım 12 temmuzda transferim oldu. geçen hafta test yaptım ve hamile oluğumu öğrendim. allahım hepinize nasip etsin inşallah. ben umudu kırılmış arkadaşlar için yazmak istedim. biz 3.5 yıllık evliyiz ve 2 yıldır bebeğimiz olmuyodu. aşılama, serophane, ofis hisreroskopi herşeyi denedik ama olmadı. sonra ben memoriali araştırdım ve iyiki de oraya gitmişiz diyorum. aslında semra hanımın hastasıydım ama o yurt dışındaydı ve nerdeyse bütün doktorlarla tanıştım takiplerde ama sorun etmedim çünkü çok güvendim hastaneye. ve şansıma semra hanım kendisi yaptı transferi şimdi hamileyim ama kalp atışlarını duymadan emin olamıyo insan hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm allahım isteyen herkese nasip etsin sakın umudunuzu yitirmeyin allahım hepimize nasip edecek inşallah..
nushu canım benim öncelikle hayırlı olsun inşalahhh 12. gün mutlu haberlerini alırız bu zaman içinde olumlu düşün stres yapma!!!!!!!!!!! bu mübarek günlerde rabbim dualerını kabul eder inşallah.dualarımızdasın....
günaydın kızlar,
nasılsınız?tedaviye yeni başlayanlar hayırlı olsun. ben de bu cumartesi günü rahim filmi çekilicem echomarda bakalım ne çıkacak sonuç. anestezili istedim ben acıya fazla dayanamıyorum,tansiyoum düşüyo hemen.gelişmeleri yakından takib ediyorum canlarım. bu güzel ayda Allahım dualarımızı kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?