Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım çok sağoll. benimde hiç belirtimyoktu. onun için kendinizi dinlemeyin. ne zaman kan değerimi gördüm. göğüslerim büyüdü. yoksa gerçekten hiç belirtim yoktu. belim bile ağrımıyordu. onun için belirti beklemeyin. o kadar daha minikler ki... moralinizi bozmayın ve allaha tevekkül edin. dualarımıza devam..

merhaba arkadaşlar..bende pko olduğu için karında su toplama olabilir dediler çok fazla yumurta var hepsi kaliteli olmayabilir diyorlar..çok canım sıkıldı purogon 200 vuruluyorum artı 1 saat sonra cetrotide vuruyorum...şu anda bi sorun gözükmüyor diyorlar ama..yarın aynur hanıma 10,30 randevum var iğnelere başlayalı 7 gün oldu..internetten araştırdım..hoşuma gitmedi.duydunuzmu böyle bişey veya karşılaşan oldumu. off offf

bende ohhss oldu. ve çok şükür hamile olduğum halde suyum bayağı azaldı. sıkma canını. inşalah herşey yolunda gider. proteinli beslenip bol su içmen gerekiyor.

Sule canim nasilsin? Günler gecmek bilmiyor. Benim icim cok tuaf hisslerim yine tutmadi diye diyor dün belimin alt kismi agirdi bütün gün öyle agrim adetim oldugunda var! Ve crinone gel sertlenip cikiyo zamanla galiba tutmadiki crinone sertlenip girmek istemiyi.. Ben galiba transferden sonra cok normal yasadim ilk 30 saat yatim ondan sonra spor ve agir kaldirmadim yoksa normal hayatim devam yaptim..

yok yok umutsuz olma canım ya olmustur ınsallh.crınone bır suru sonra dedıgın gıbı oluyor normal o ben hamıleyken onu haftalarca kulllandım aynen dedıgın gıbı oluyordu jeşl kullandıgında hareket etmeyı ıhmal etme yatma sakın cunku hareketle bırlıkte o aktıf hale gelıyormus vucud emıyormus.ınslalh tutmustur kuzucun allahın ıznıyle.
ben de artık bugun son yarın test gunum heyecan var tabı ama hayırlısını dılıyorum.her yerım mosmor o progestan ıgnelerı mosmor ettı bır de gobekten kan sulandırıcı fena haldeyım. ıgnecı bıle acıyor:26:ne yapayım yeterkı tutunsun yavrucugum ya da yavrucuklarım:))

aynen ben de ılk gun yeterınce dınlendım sonrakı gunlerde hareketlerımı hafıfleterek agır cekımde hayatımda devam ettım bence olması gereken de o sureklı yapmak mantıksız gelıyor bana.
bel agrım bılıyorsun ılk gunden berı hep vardı yıne sızı seklınde var. dun ve bugun kı ozellıkle dun nasıl kasıklarım agrıdı bugun daha ıyıyım. hayırlısı olsun bakalım.dınleme kendını allah yardımcımız olsun...ınsallh mujdeler vermek nasıb olur...

Insallah, sen kan sulandiriciyi igne ilemi aliyorsun??
Yarin mutlaka bize haber et...
Allah yardimcin olsun. Benimde cuma günü. Bu son günlerde daha da sabirsizlandim.

Insallah, sen kan sulandiriciyi igne ilemi aliyorsun??
Yarin mutlaka bize haber et...
Allah yardimcin olsun. Benimde cuma günü. Bu son günlerde daha da sabirsizlandim.

evet canım gobekten yapılıyor o ıgnede bır de yakıyor kı gobegım mosmor(bu arada kan verdım sonuc ıcın arayacaklarmıs beklıyorum hayırlısı bakalım..

hAYatım içime doğdu sen hamişsin bence

hAYatım içime doğdu sen hamişsin bence

canım ne yazıkkı degılım .test sonucumu aldım ne yazık ki negatif .kısmet değilmiş ben elimden geleni yaptım vıcdanen cok rahatım .hem merkez hem uygulanan tedavı hem de bekleme asamasında gayet ıyıydım ıyı baktım kendıme vs vs.Allah nasib etmeyince olmuyor vardır bir bildiği yürekten inanıyorum.suan bır daha denemeyı dusunmuyorum.dusukler tedavıler yoruldum zorlamanın mantıgı yok belkı son kez subat tatılınde denerım .ondan sonra da zaten maddı manevı yapacak gucum kalmadı.hayırlısı bakalım...
suan tedavıde olan ve sonuc bekleyen tum arkadaslarıma mujdeler alması ıcın duacıyım...Allah emeklerınızı hayırlarla tamamlasın...

Canim ne desek bos simdi zaten.. Ama esinle beraber güclü olmalisiniz.. Dedigin gibi herseyin hayirlisi demekki zamani gelmemis bebisinin hersey yazilmis zaten.
Nezaman kimin dogacagi.. Ama bence pes etme... Insan cok üzülüyor biliyorum ama bence biraz zaman gectikten sonra yine dene..
Allah sabir versin gercekten cok üzüldüm.. Ama insanin elinden birsey gelmiyor sen yapacagini yaptin..

sagol secgıncım ınsallh senden yarın guzel haber alırız yarındı degıl mı test gunun.ınsallh mujdenı almak nasıb olsun ...

haytım insan ne diyeceğini bilemiyor üzülmemek elde değil ama vicdanın rahat olması iyidir bundada vardır bir hayır ayrıca sen bursada oturuyordun galiba demi

Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Şulecim senin için çok üzüldüm ne desem bilmiyorum galiba bunun tesellisi yok yine kendin atlatırsın olsun ama vicdanen rahat olman en iyisi ikinizide öpüyorum.

canım sagol destegın ıcın uzuldum ama ıyı olmaya calısıyordum ben en bastan berı tekrar dusuk yasayacaksam olacak sonuca razıyım demıstım o daha da zor oluyor.Rabbım vermıyorsa bır hayır vardır buna ınanıyorum ınsalllah saglıklı hayırlı evlatlara anne olmak nasıb olsun...tesekkurler destegın ıcın....

Cok tsk ederim.. Sule bende cok savastm bugün icin lütfen ümidini kaybetme.

canım Allah saglıkla kucagında gormek nasıb etsın.Bu yolculugunu bılmıyorum ama emınım cektıklerınle bugunku mutlulugu haketmıssınıdr.
benım de ılk denemem degıldı oncesınde dusukler kurtajlar hıstereskopıler asılamalar tup bebek vs vs vs...baya yıprandım yanı 8 senedır ama demek kı cekeceklerımız daha bıtmemıs kısmet.
senın adına cok sevındım gercekten senden cok umutluydum cunku masallah hersey cok guzel gıtmıstı.Allaha sukurler olsun sevındırdın bızı .ınsallah saglıkla hayırla kucagında da gorursun canımcım.pekı ıkız olma ıhtımalı var mı cıft embriyo transfer edıldı degıl mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…