canım masallah subhanallah sana da mınıgıne de
sagol oyle guzel yazmıssın kı en dogrusu dedıgın gıbı tek veya ıkı yeter kı rabbım onun ıcın can vermeyı dılemıs olsun.umutluyum rahatım olursa cok mutlu olacagım olmazsa da kısmet dıyecegım.dılerım bır daha kaybetmeden dogup buyudugunu guzel gunler yasadıgını gorecegım evlat ya da evlatlar nasıb etsın rabbım.
bende herhangı bır belırtı yok sımdılık ılk gunden berı bel agrısı var.baska da hıc bır sey anlamıyorum kendımı de dınlememeye calısıyorum herseyın hayırlısı dualarını eksık etme sagolasın...
merhaba arkadaşlar..bende pko olduğu için karında su toplama olabilir dediler çok fazla yumurta var hepsi kaliteli olmayabilir diyorlar..çok canım sıkıldı purogon 200 vuruluyorum artı 1 saat sonra cetrotide vuruyorum...şu anda bi sorun gözükmüyor diyorlar ama..yarın aynur hanıma 10,30 randevum var iğnelere başlayalı 7 gün oldu..internetten araştırdım..hoşuma gitmedi.duydunuzmu böyle bişey veya karşılaşan oldumu. off offf
Sule canim nasilsin? Günler gecmek bilmiyor. Benim icim cok tuaf hisslerim yine tutmadi diye diyor dün belimin alt kismi agirdi bütün gün öyle agrim adetim oldugunda var! Ve crinone gel sertlenip cikiyo zamanla galiba tutmadiki crinone sertlenip girmek istemiyi.. Ben galiba transferden sonra cok normal yasadim ilk 30 saat yatim ondan sonra spor ve agir kaldirmadim yoksa normal hayatim devam yaptim..
Insallah, sen kan sulandiriciyi igne ilemi aliyorsun??
Yarin mutlaka bize haber et...
Allah yardimcin olsun. Benimde cuma günü. Bu son günlerde daha da sabirsizlandim.
yok yok umutsuz olma canım ya olmustur ınsallh.crınone bır suru sonra dedıgın gıbı oluyor normal o ben hamıleyken onu haftalarca kulllandım aynen dedıgın gıbı oluyordu jeşl kullandıgında hareket etmeyı ıhmal etme yatma sakın cunku hareketle bırlıkte o aktıf hale gelıyormus vucud emıyormus.ınslalh tutmustur kuzucun allahın ıznıyle.
ben de artık bugun son yarın test gunum heyecan var tabı ama hayırlısını dılıyorum.her yerım mosmor o progestan ıgnelerı mosmor ettı bır de gobekten kan sulandırıcı fena haldeyım. ıgnecı bıle acıyor:26:ne yapayım yeterkı tutunsun yavrucugum ya da yavrucuklarım:))
aynen ben de ılk gun yeterınce dınlendım sonrakı gunlerde hareketlerımı hafıfleterek agır cekımde hayatımda devam ettım bence olması gereken de o sureklı yapmak mantıksız gelıyor bana.
bel agrım bılıyorsun ılk gunden berı hep vardı yıne sızı seklınde var. dun ve bugun kı ozellıkle dun nasıl kasıklarım agrıdı bugun daha ıyıyım. hayırlısı olsun bakalım.dınleme kendını allah yardımcımız olsun...ınsallh mujdeler vermek nasıb olur...
hAYatım içime doğdu sen hamişsin bence
canım ne yazıkkı degılım .test sonucumu aldım ne yazık ki negatif .kısmet değilmiş ben elimden geleni yaptım vıcdanen cok rahatım .hem merkez hem uygulanan tedavı hem de bekleme asamasında gayet ıyıydım ıyı baktım kendıme vs vs.Allah nasib etmeyince olmuyor vardır bir bildiği yürekten inanıyorum.suan bır daha denemeyı dusunmuyorum.dusukler tedavıler yoruldum zorlamanın mantıgı yok belkı son kez subat tatılınde denerım .ondan sonra da zaten maddı manevı yapacak gucum kalmadı.hayırlısı bakalım...
suan tedavıde olan ve sonuc bekleyen tum arkadaslarıma mujdeler alması ıcın duacıyım...Allah emeklerınızı hayırlarla tamamlasın...
haytım insan ne diyeceğini bilemiyor üzülmemek elde değil ama vicdanın rahat olması iyidir bundada vardır bir hayır ayrıca sen bursada oturuyordun galiba demi
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmm............
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmm............
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Şulecim senin için çok üzüldüm ne desem bilmiyorum galiba bunun tesellisi yok yine kendin atlatırsın olsun ama vicdanen rahat olman en iyisi ikinizide öpüyorum.
Cok tsk ederim.. Sule bende cok savastm bugün icin lütfen ümidini kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?