Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canim benim transferim dün aksam saat 6 da oldu.. 17.30 PGD haberi geldi sorma sorma neler yasadim orda.. 6 tane pgd ye giti 4 tanesi allaha sükür iyi cikti 2 tane transfer edildi 2 tanede donuruldu cok korktuk hepsi hasta olur diye.. Bazen öylede cikabiliyor cünkü..
Bende esimle yarim saat yatiktan sonra Hastanede yemek yedik.. Bugünde yatiyorum yoruldum cok uykum var..
Ama bende öyle asiri dikkat etmiyorum ilkinde etimde neoldu..
Benim transferimi semra hanim yapti..

hayırlısı olsun secgıncım ne guzel hem pgtden yana sanslısın hem de dondurulmusların var cok sevındım.ınsallh guzel haberlerını alırız sonuc ne zaman ogreneceksın.

Amin insallah hepimiz.. 2.9.11 testim.. senden bi gün sonra galiba..
Cok kismetli cikti dediler biz bitaneyi bekliyorduk transfersiz eve gitmeyelim diye.. Insallah tutunurlar.. bu bi hafta nasil gececek.
Dün gece rüyamda oglan bebegim olmus onu seviyordum transferden sonra erken uyumustum cok güzel ve temiz bebisdi esimle ona mama felan veriyorduk bildigimiz kadar hani yeni dogmus ya fazla tecrübemiz yok diye ne demek acaba?? Cok güzel rüyaidi coooooooookkkkkkkkk...

Hayirli olsun canim
Allahim hepinizin yuzunu guldursun ins ruyan insallah gercek olur.Bool bool su ic geceleri balli sut ic bol bol dua et cook sadaka ver helede bu ayda kendini hic dinleme belirti varmi yokmu diye sakin gununden once test yapma stresten uzak dur Allahim her daim yar ve yardimciniz olsun AMINNN selam ve duayla Allaha emanet olun.

Amin insallah tsk ederim...
Mutlaka haber ederim..

secgin hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bebişlerine kavuşursun....rabbim bu günlerde dualarını(dualarımızı) kabul etsin inşallah...12 gün sonra mutlu haberle dönersin inşallah...

Kızlar. Bende memorialde deneyenlerdeyim transferim oldu pazar test gunüm.ancak bugün adet sancılarım başlayınca moralim bitti. Evde suanda eşimde yok deli gını ağlıyorum.aldigim protestanlar beni mahvetti.paramizin sonuna kadar harcadık hatta kredi kartlarını doldurduk . Şimdi uzun bir süre beklemem lazım.moralim inanılmaz kötü herkese bol sabır diliyorum

sana şu kadar söylüyorum
REGL AĞRISI CANDIRRRRRRRRRR
sakın kendini sıkma

rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın arkadaşlar....
transferden sonrasını rahat geçirin sakın kendinizi kasmayın ...yok eğildim bişey mi oldu yok karnımın üstüne mi yattım vs vs....
kendinizi yormayın yeter....rabbim yeter ki ol desin o zaman olmazlar olur....
test tarihine yaklaşılan son günlerde insan biraz umutsuzluğa düşüp paniğe kapılabiliyor...ağrıları filanda takmayın...olacağı varsa olur...
allah yar ve yardımcınız olsun...

canım hayırlısı olsun kendini neden yıpratıyorsun bi bakarsın hamişsinnnnnnn adet oldun mu nerden biliyorsun? strese girme ne olursun bak strese girersen daha kötü olur.başka bir topikte arkadaş adet kanaması başlamış hemen doktora koşar hemen iğne yapmışlar kanama durur.doktor kan testi yapalım belli olur demiş.arkadaş ben salya sümük ağlıyorum diyor sonra test sonucu geldi baktım hamişimmmm şimdi ikiye de katlanmış değeri...kendini yıpratma pazar test yaparsın kesin sonuç ortaya çıkar...rabbim hayırlısını versin...

haytım ağrıları takma adette olabilirsin bunlar olunca hamile değilim anlamına gelmiyor tam tersini iyidir tanıdık bir arkadaş adetde oldu sonuç pozitif hemde ikizlere

bende senin gibi heran adet olacakmış gibiydim şükürler olsun korktuğum gibi olmadı moralini bozma dua et bolbol bugün kadir gecesi yüce rabbim bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin inşallah

sevgili kader arkadaşlarım;
öncelikle burada duygularını bilgilerini sevinçlerini hüzünlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum bilmenizi isterim ki tedavim süresince ve sonrasında sizlerin yapmış olduğu yorumlar ve desteğiniz sayesinde moralim hep yüksekti bana ümit verdiniz bu zorlu süreçte kimseyle konuşamazken siz benim en yakın dostlarım oldunuz belki dünyanın öbür ucunda belkide çok yakındaydınız ama mesafelerin önemi yoktu çünkü sizinle aynı kaderi paylaşıyorduk şimdi allahım nasip ederse bebeğimi kucağıma alacağım gün için sabırsızlanıyorum (bu arada bebeğim çok net olmamakla birlikte erkekmiş)dualarım sizinle arkadaşlar dilerim hepiniz hayırlısıyla sağ salim yavrularınıza kavuşursunuz yüce rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hiç kimsenin de kucağını boş bırakmasın

amınn masallah Allah saglıkla kucagında gormek nasıb etsın...

kızlar mesajımı yıneleyecegım ılaclara basladınız mı elımde bır tane gonalf450lık var acılmıs ama dolapta saklıyorum 21 gun ıcınde kullanabılıyorsunuz bır kez kullandım kaldı sanırım ıkı kez daha kullanabılırsınız.tabı olcu dozuna gore degısebılır 225 le baslarsanız ancak kullanırsınız 1,5 kez falan.3eylule kadar kullanabılırsnız.aklınızda bulunsun. yazık kalmasın ucret de ıstemıyorum bırının ısıne yarasın zaten aldıgınız sıseden de kullanacagınız en fazla 2,5 kez olacak.son andan belkı bır kutu almaktan kurtulursunuz

şuleyüksel merhaba canım. rabbim inşallah yüzünü güldürür. bende temmuzda ilk denememle hamile kaldım. 3 düşüğümden sonra. mustafa bey doktorum bazen nur hanımada denk geldim. transferimide aynur hanım yaptı. seni diğer topiklerden tanıyorum. rabbim bayramda yüzünüzü güldürsün hepinizin inşallah. rahat olun kızlar. bende tek embriyo transfer edildi diye üzülmüştüm. ama embriyo kalitesi rahim yapısı ve geçmişimiz etkili. transfer zamanı o kadar ağlamıştımki anlatamam size. ama hastaneden cıkınca. herşeyi geride bıraktım. çünkü önemli olan benimle kalması ve hamileliğimin devam etmesiydi. herşeyi unuttum. ve uzandım. protein ağırlıklı beslendim. bol su içtim. kuru meyve yedim. hurma yedim. ananas yedim. 4 gün. film izledim bol bol. kitap okudum. hatta izdivaç programı izledim. işlerimin en yoğun olduğu zamandı. bazende bilgisayara bağlanıp iş yaptım. ama kafamı tamamen boşallttım. ablamı çağırdım. ve o günleri rahat geçirdim şükür. şimdi bebebeğim benimle birlikte. dualarım sizlerle. inşallah herşey gönlünüzce olur. rabbim yüzünüzü güldürür. umudunuzu hiç kaybetmeyin. aklınıza bişey takılırsa sorabilirsiniz.

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin...Allah tamamına erdirsin..Sana bakıyodum ne yaptı acaba die...Çok giremiyorum nete....Kendine dikkat et....

canım masallah subhanallah sana da mınıgıne de
sagol oyle guzel yazmıssın kı en dogrusu dedıgın gıbı tek veya ıkı yeter kı rabbım onun ıcın can vermeyı dılemıs olsun.umutluyum rahatım olursa cok mutlu olacagım olmazsa da kısmet dıyecegım.dılerım bır daha kaybetmeden dogup buyudugunu guzel gunler yasadıgını gorecegım evlat ya da evlatlar nasıb etsın rabbım.
bende herhangı bır belırtı yok sımdılık ılk gunden berı bel agrısı var.baska da hıc bır sey anlamıyorum kendımı de dınlememeye calısıyorum herseyın hayırlısı dualarını eksık etme sagolasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…