Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Benimle gelişime göre karar vericez diye konuştular.Kesin bir tarih vermediler ben her sabah aradım sordum.Bence senin pgd yapılacağı için bu kadar büyümrsini beklediler.
Sabah mı olur akşamüstü mü diye sordum ,eşim ona göre işe gitmesin sabah olacaksa diye.Ona bile cevap vermediler sabahki gelişim durumlarına göre dediler.
Bu arada ben de hava attım acımıyo ki acımıyo ki diye ama iğneleri yedikçe popom çürümüş gibi acıyor.Gece yatakta sağa sola dönerken kötü oluyor

Canım benim 2000 euro Ivf
1850 TL ilaçlar
ön tetkikler 500tl
tuttu.Hastaneden şimdilik çok memnunum gayet profesyoneller.Yurtdışından bile gelenler oluyor.Araplar ruslar oluyor genelde.Şimdiden hayırlı olsun.Biraz yorucu bir prosedür ama sonuçta bir yerden başlamamız gerekiyor.

fotoda hücreleri saydım 8 hüctreliydi......
3.gün transferiydi yasni.....

merhaba hepinize.. allah hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...bende dün iğnelere başladım...nur dokuzeylül doktorum..çok şeker pozitif..bugun ikinci iğnemi vurucam purogen ..175üniteyle başlattılar eşimle bana antiyobitik verdiler folokasit artı ben bide gulukofen içiyorum...perşenbe sabah kontürolum var..perşenbe günü kontürolu olan varsa karşılaşırız..arrtık....merkez olarak iyi bir yer şeçmişiz.. hepinize allah yolunu açık etsin

merhaba toprak.tedavin hayirli olsun canim.ben da dun ignelere basladim,seninlen ayni gun basladik ve benim doktorum da nur hanimdir.persembe sabah benda kontrola gidecem.senin saat kactadir kontrolun?belki orda karsilasiriz ve tanisiriz??

her ikiniz için de hayırlara vesile olsun inşallah nur hanımı secmekle cok dogru karar vermıssınız bence.benım de drum o .cokk sevıyorum.. onumuzdekı ay ızne cıkacakmıs yalnız.bu ayın 27sınde de kına gecesı varmıs ınsallh tedavınızde onunla surdurebılırsınız.

Nur hanim evleniyormu?? kac yasindaki acaba? Lareine senin transferini kim yapicak??
Sule sen nasilsin?? Bol bol yatiyormusun??

evet evleneceğini biliyorum morelim bozuldu olmayışına ama hayırlı işi varmış..nur hanımın adına sevindim.. 2 aydır sürekli nur hanıma gittim..diğer doktorlarla hiç daha karşılaşmaadımm..hakkımızda hayırlısı olsun..sonuç bekleyenler kimler arkadaşlar...inşallah bebek haberlerinizi alırız..
nere84 ben perşenbe sabahı 8:30 da orda olacağım...inşallah karşılaşırız orada

nur hanım 73 dogumlu demek kısmet olmamıs mustakbel esı de drmus cok ıyı bırı oldugunu duydum ınsallh cok mutlu olsunlar..
o gelmıyor dıye uzulmeyın aynu hanım gelırse o da cok ıyı sakın pozıtıf bırı.oldukca sakın bırı ama nur hoca gıbı degıl.

secgıncıgım ıyıyım cok sukur bugun hafıf bır lekelenmem oldu ama ben hergun kan sulandırıcı kullanıyorum sanıırım onun etkısı kaygılanmıyorum.onun dısında hafıf bır bel sızısı baska da bır sıkıntım elhamdulıllah yok..

insallah canim aminnn.evet nur hanim soyledi bana ki dugunu var ve bir de bayramda da izinli olacakmis (84:

toprak benim da saat 8:45 dedir senden sonra.e o zaman kesin karsilasirir canim

kızlar bu arada sızler ılaclara basladınız mı elımde bır tane gonalf450lık var acılmıs ama dolapta saklıyorum 21 gun ıcınde kullanabılıyorsunuz bır kez kullandım kaldı sanırım ıkı kez daha kullanabılırsınız.tabı olcu dozuna gore degısebılır 225 le baslarsanız ancak kullanırsınız 1,5 kez falan.3eylule kadar kullanabılırsnız.aklınızda bulunsun.

bende kan sulandiriciyi kullaniyorum.. Bizim bugün pgd yapiliyor bi kac saate haber gelir kalbim durmak üzere.

Canım ben bugün aldım fiyatları.
Tüp bebek 2000 euro, pgt (embriyo başına) 150 euro, ilaçlar da 1500-2000 lira arası.
Allah yardımcın olsun, bebeğine çok geçmeden kavuşursun inşaallah.

cevaplarınız için allah razı olsun
çok saolun şimdi ben burda yaptırsam
tl parası ile 5.500 yada 6.000ni bulur diyosunuz yani
tplam maliyet benim için önemli
ona güre paramı hazırlicam
bu topikte memorialde kaç kişi tüp yapıp kaç kişi hamile kaldı acaba

çakır44 eğer istanbul dışından geliyorsan bir de kalacak yer parası var. en az 8000 tl olsun derim bütçeni ona göre yap...şimdiden tedavin hayırlı olsun canım.inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz...

bende kan sulandiriciyi kullaniyorum.. Bizim bugün pgd yapiliyor bi kac saate haber gelir kalbim durmak üzere.

Allah yardımcın olsun seçgin.Benim opu ve transferi aynur hanım yaptı inşallah eli uğurlu gelir.Ama bana dün dediler ki yarım saat yattıktan sonra normal hayatına devam edebilirsin.Ben de çok kasmadım kendimi hatta akşam iftara dışarı gittik,sonra sahura da kalktım eşime sahur hazırladım.Spor yapma ağır kaldırma ama yatma da sakın sürekli dedi.

devamlı yatmak insanın psikolojisinide bozuyor...ben devamlı yattımda ne oldu hiçççç...laraine en güzeli senin yaptığın gibi ağır işler yapmadan hayatına devam etmek mutlu haberi ne zaman alıyoruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…