Arkadaşlar,aranızda memorialde tedavi olan 40 ve üstü bayanlar var mı.Yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler...
Lareine bebeğinin hayırlı olmasını diliyorum .İnsan şu dünyada bir evladı başka ne için büyütür zahmet çeker ki ? inşaAllah senin evladında imanlı ve hayırlı olur.Ben de memorial hastanesine çok uzun yollardan gidiyorum daha doğrusu yeni başvurduk.On sekiz yıllık evliyiz ve hiç bir sorun gözükmüyor biz de mikroenjeksiyon yöntemine karar verdiler.Bana tavsiye edebileceğin özel gözlem ve deyeyimler varsa paylaşmanı rica edeceğim.Nelere dikkat etmem gerekiyor ? adetimin yirmi birinci günü lucrin kullanmaya başlayacağım. İstanbul da iki hafta kalmam gerekecek mesela transfer yapılınca arabaya binmek uzun yolculuk nasıl etkiler .Sevgiler
Dr. Betül Hm. nasıl?
24 ekimde yani adetliyken başlarsam bayrama denk gelir mi tedavi? Bayramda acıklarmı aceba? Adetten kaç gün sonra yumurta topklanıyor ve transfer bayrama mı denk gelecek?
lareine öncelikle tebrik ederim inşallah yavrunu sağsalim kucağına alırsın. açıkcası çok şaşırdım transfer günü davete gitmişin bizde bişey olacak korkusuyla put gibi yatıyoruz:)Rabbim verecek olursa nasip edecekse olur.. dondurulan embriyon varmıydı 5. gün transferi yapılmış bana da memorialde 2 kez 5. gün transferi yapılmıştı ama dondurulacak kalmadı.
biz de bu ay memorialda başladık tedaviye üçüncü denememiz kısmetse cuma günü yumurta toplanacak inşallah bu defa sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza umutla bekliyoruz inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
Dr. Betül Hm. nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?