Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşlar,aranızda memorialde tedavi olan 40 ve üstü bayanlar var mı.Yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler...

Alkan 59 ben 29 yasındayım ve ilk denememde hamileyim.Ama etraftan duyduğum kadarıyla en zorlu ve olmaz denilen vakalarda bile başarı elde etme ihtimalleri var ve bence türkiyenin en iyisiler.Senin hikayeni daha önce okumuştum ve beni çok etkilemişti.Bence git bir semra hanımla da ön görüşme yap küçük bir ihtimal bile olsa değerlendirilir.İyi şanslar ,dualarım seninle beraber.

Merhaba arkadaşlar tarihlere bakınca geçen yıla ait notlar var yeni bir not yazayım istedim.Ben de memorial hastanesine yeni başvurdum ilk olarak eşimden sperm tahlili beden de tam olarak muayene ve kan ve hormon tahlillerim istendi.Hiç bir sorun gözükmüyor on sekiz yıllık evliyiz ve zaten bugüne kadar hep aynı şey söylendi mikroenjeksiyon yöntemine karar verildi adetimin 21. günü lucrin iğnesi kullanmaya başlayacağım inşaAllah ve hastaneye dokuz saatlik bir gidişle gidiyoruz Rabbimden hayırlı sonuçlar hayırlı evlatla diliyorum.

Lareine bebeğinin hayırlı olmasını diliyorum .İnsan şu dünyada bir evladı başka ne için büyütür zahmet çeker ki ? inşaAllah senin evladında imanlı ve hayırlı olur.Ben de memorial hastanesine çok uzun yollardan gidiyorum daha doğrusu yeni başvurduk.On sekiz yıllık evliyiz ve hiç bir sorun gözükmüyor biz de mikroenjeksiyon yöntemine karar verdiler.Bana tavsiye edebileceğin özel gözlem ve deyeyimler varsa paylaşmanı rica edeceğim.Nelere dikkat etmem gerekiyor ? adetimin yirmi birinci günü lucrin kullanmaya başlayacağım. İstanbul da iki hafta kalmam gerekecek mesela transfer yapılınca arabaya binmek uzun yolculuk nasıl etkiler .Sevgiler

Merhabalar tarihler eski olunca yeniden başlayalım ben de memorial hastanesinde yeni tedaviye başladım mikroenjeksiyon yöntemine karar verdiler.

espas öncelikle hoşgeldin tedavin hayırlı ve bebişli olur inşallah
18 yıl gerçekten uzun bir süre inşallah daha çok beklemeden bebeyine kavuşursun
bende kasımda başlicam inşallah emekler boşa gitmez

Hayırlı olsun inşallah ilk seferde tedavin başarılı olur,sanırım llk tedavin olacak.Duaların için çok teşekkür ediyorum.Ben kendi uyguladıklarımı paylaşayım seninle ama ilk tavsiyem şu olacak doktoruna güven ve herşeyi ona sormaktan çekinme.
Ben şahsen transfer sonrası hiç yatmadım ,o akşam dışarı yemeğe davetliydik oraya gittim ,hatta 6 gün sonrası araba yolculuğuyla tatile gittim,denize bile girdim.Hatta o tatil benim tedavinin bütün gerginliğini atmamı sağladı.Benim kısa protokol oldu,senin uzun olacak sanırım .10gün gonal f kullandıktan sonra yumurtalar toplandı ve sonrasında 5. Gün transfer oldu.
Hiç kendine stres yapma ,eğer allah korusun tutmazsa da sakın kendini suçlama ve yanlış bir şey mi yaptım
diye düşünme,allah yazdıysa olacak.
Stres yapma eşinin arkadaslarının ve ailenin destegi duygusal olarak çok önemli ,ben kimseden saklamadım tedavi gördüğümü,hormonlar biraz duygusal olarak sarsıyor insanı.yakınlarının destegini istemekten çekinme.
Transfer normal muayene gibi ,hic bir şey hissetmiyorsun,yumurta toplama sonrasında hafif sızlama ve agrı olabiliyor .1-2 gün dinlenmen gerekebilir.Başka sorun olursa memnuniyetle cevaplarım.

lareine öncelikle tebrik ederim inşallah yavrunu sağsalim kucağına alırsın. açıkcası çok şaşırdım transfer günü davete gitmişin bizde bişey olacak korkusuyla put gibi yatıyoruz:)Rabbim verecek olursa nasip edecekse olur.. dondurulan embriyon varmıydı 5. gün transferi yapılmış bana da memorialde 2 kez 5. gün transferi yapılmıştı ama dondurulacak kalmadı.

Dr. Betül Hm. nasıl?

Yeni başlayan bi doktor sanırım. memorialdeyken hiç ismini duymamıştım sadece sitede gördüm bende. eskilerden müstecep bey, mustafa acet, nur hanım ve aynur hanımı biliyorum. ben ilk tedavimi 2008 de olmuştum ozamandan veri varlar. en iyilerinden güvenç bey ve hale hanım vardı ayrıldılar malesef.. en çokta güvenç beyin ayrılmasına üzüldüm bu tedavimde onun olmasını çok isterdim...

bende eylül ayında izmirde tüp bebek yaptırdım. fakat olmadı sebep yok aslında yaşım 27
şu anda vücüdumdaki hormon ilaçlarının etkısınıngeçmesini bekliyorum sanırım biraz ara verilmesi gerekiyormuş .kasım ayında memorial da muayne olmak istiyorum. fakat muayne ücretleri hakkında hiç bir bilgim yok yakın zamanda giden varsa yazarsa sevinirim

24 ekimde yani adetliyken başlarsam bayrama denk gelir mi tedavi? Bayramda acıklarmı aceba? Adetten kaç gün sonra yumurta topklanıyor ve transfer bayrama mı denk gelecek?

24 ekimde yani adetliyken başlarsam bayrama denk gelir mi tedavi? Bayramda acıklarmı aceba? Adetten kaç gün sonra yumurta topklanıyor ve transfer bayrama mı denk gelecek?

canım tedavin bayrama da denk gelse de orda oluyorlar.. nöbetçi doktor embriyolog hemşire oluyor.. kısa protokol olacaksa adetin yaklaşık 10-11 günü yumurta toplama işlemi yapılıyor. bu yumurtaların büyüme hızına göre değişebilir.

Çok teşekkür ederim gelincik bence de allah verecek olduktan sonra hiç bir şey önünde duramaz o yüzden hiç sıkıntı yapma.
Bende dondurulmuş kalmadı zaten cok yumurta olmamıştı 6 tane olmuştu ,2 tanesi blastosist aşamasına gelebildi.

biz de bu ay memorialda başladık tedaviye üçüncü denememiz kısmetse cuma günü yumurta toplanacak inşallah bu defa sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza umutla bekliyoruz inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

hayırlı olsun tedaviniz. 3 denemeyide memorialdemi yaptırdınız. doktorun kimdi? inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın. Rabbim yardımcın olsun...

Dr. Betül Hm. nasıl?

benim tedavim sırasında vardı betül hanım bir kaç kez görüştük gebeliğimde ilk kontrolümü o yaptı genel analamda pek pozitif bir dr olduğunu söyleyemem benim her seferinde moralimi bozmuştu hep olumsuz yaklaşıyor yinede sen bilirsin

arkadaşlar muayne ücretleri konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim bide bayramda muayne ederlermmi acaba yoksa bir ay daha atıcak teşekkürler

çakır44 selam

benim eşimin morfoloji bozuktu yapısı bozuktu bende tedavi öncesi 12 kilo kadar verdim ( drum verdiğim kilo ve diyetin hormonlarımda çok olumlu olduğunu vurguladı. bazılarının kullandığı şeker hapınıda bir dönem kullanmıştım.
benim değerler normaldi eşimin ayrıca kromozom analizi istendi
ilk denemede Rabbime şükürler olsun yavrumuzu kucağımıza aldık yaş 37.
drumuz Nur hndı.

İnşallah tedaviye sağlıkla başlar ve bebeişlerinize kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…