kızlar yok mu bir olumlu sonuç diye sormuştum bana ve benim gibilere moral olsun diye ben söylüyorum sonucum 106 dr müstecep bey inşallah ikiye katlar da sevincim devam eder allah herkese yaşatsın amiiiinn
kızlar yok mu bir olumlu sonuç diye sormuştum bana ve benim gibilere moral olsun diye ben söylüyorum sonucum 106 dr müstecep bey inşallah ikiye katlar da sevincim devam eder ALLAH herkese yaşatsın amiiiinn
Dilahacim simdi gecmis forumlara baktim .
Bu 3. tedavinmis sanirim .
sorun olarak neyiniz vardi ?
evet 3. deneme erkek infertilitesi azospermi(
bizim bir öncekide pozitifti ama boş gebelik oldu üstüne bir de küretaj oldum anlayacağın bu defa da çok korkuyorum umarım aynı şeyleri yamayız tekrar öyle işte[/Q
kov aklından kotu dusunceleri...
güzel şeyler düşün .
allahın izniyle inşallah guzelce sonlandıracaksın .
bizim bir öncekide pozitifti ama boş gebelik oldu üstüne bir de küretaj oldum anlayacağın bu defa da çok korkuyorum umarım aynı şeyleri yamayız tekrar öyle işte[/Q
kov aklından kotu dusunceleri...
güzel şeyler düşün .
allahın izniyle inşallah guzelce sonlandıracaksın .
3u de Memorial'da mı oldu?
3u de Memorial'da mı oldu?
malesef farklı yerlerde ama keşke onlarda memorial da olsaydı çok memnun kaldım ben
merhaba arkadaşlar.ben de memorial düşünüyorum.ama hastane ve doktorlar hakkında hiçbir bilgim yok.tüp bebek yaptıracağız.tüp bebekten önce ne gibi işlemler yapılıyor?izmir'de oturuyoruz,yarıyıl tatilinde gitmeyi düşünüyoruz.memnunmusunuz ve süreç hakkında bilgi verirmisiniz
malesef farklı yerlerde ama keşke onlarda memorial da olsaydı çok memnun kaldım ben
Insallah biz de senin dusuncelerinin aynisina sahip olur ve bu guzel cumleleri zikrederiz:)) demek kaliteli sperm buldular, tabi once allahimin izni ama sonuc bunu gostermiyor mu?
merhaba arkadaşlar.ben de memorial düşünüyorum.ama hastane ve doktorlar hakkında hiçbir bilgim yok.tüp bebek yaptıracağız.tüp bebekten önce ne gibi işlemler yapılıyor?izmir'de oturuyoruz,yarıyıl tatilinde gitmeyi düşünüyoruz.memnunmusunuz ve süreç hakkında bilgi verirmisiniz
siz tedaviye başladınız mı;?
önce gidip görüşme yapıp sonra adetin 3.günü tekrar mı gittiniz?
izmirde takipleri kim yapıyor?
keşke izmirde de olsaydı böyle baya yorucu olacak galiba
okuldan sık sık izin alamam ben o yüzden yarıyıl tatilini bekliyorum,öncesinde de bi cmt gidip muayeneleri ve görüşmeyi yapalım diyoruz
evet.
teşekkür ederim bilgi verdiğin için.biz de önce herhangi bir zamanda gidelim görüşelim.sonra ne zaman derlerse gideriz.umarım hayırlısı olur.izmirde ist kadar deneyimli bir yer yok gibi geldi.özel olmazsa siz neden izmir'i düşünmediniz?
bir aşılama yapıldı,ikinci aşılamada aşılamanın yapılacağı gün enfeksiyon riski olduğu için iptal edildi.aşılamada ısrar ettiler,tüp bebeğe gerek yok dediler.başka bir doktorla görüştük,morfoloji düşük,ben pkoluyum,fsh 9 yani erken menepoz riski var.size aşılama zaman kaybı tüp bebek şart dedi.anlayacağın aşılama ile oyaladılar gibi,güvenimizi yitirdik.artık ciddi bir yere gitmek istiyoruz
bizim bir öncekide pozitifti ama boş gebelik oldu üstüne bir de küretaj oldum anlayacağın bu defa da çok korkuyorum umarım aynı şeyleri yamayız tekrar öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?