Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar yok mu bir olumlu sonuç diye sormuştum bana ve benim gibilere moral olsun diye ben söylüyorum sonucum 106 dr müstecep bey inşallah ikiye katlar da sevincim devam eder allah herkese yaşatsın amiiiinn

dilahacımmmm cok tebrık edıyorum . Cok sevındım . :)

kızlar yok mu bir olumlu sonuç diye sormuştum bana ve benim gibilere moral olsun diye ben söylüyorum sonucum 106 dr müstecep bey inşallah ikiye katlar da sevincim devam eder ALLAH herkese yaşatsın amiiiinn

Dilahacim simdi gecmis forumlara baktim .
Bu 3. tedavinmis sanirim .
sorun olarak neyiniz vardi ?

evet 3. deneme erkek infertilitesi azospermi(
bizim bir öncekide pozitifti ama boş gebelik oldu üstüne bir de küretaj oldum anlayacağın bu defa da çok korkuyorum umarım aynı şeyleri yamayız tekrar öyle işte

bizim bir öncekide pozitifti ama boş gebelik oldu üstüne bir de küretaj oldum anlayacağın bu defa da çok korkuyorum umarım aynı şeyleri yamayız tekrar öyle işte

merhaba arkadaşlar.ben de memorial düşünüyorum.ama hastane ve doktorlar hakkında hiçbir bilgim yok.tüp bebek yaptıracağız.tüp bebekten önce ne gibi işlemler yapılıyor?izmir'de oturuyoruz,yarıyıl tatilinde gitmeyi düşünüyoruz.memnunmusunuz ve süreç hakkında bilgi verirmisiniz

memorial güzel bir merkez benim dr müstecep bey idi süre kısa protokol olursa 16-17 gün yeter sonucunuda evinde beklersin bildiğim kadarıyla şehir dışından gelen hastaları transferden 1 gün sonra gidebiliyolar hakkında hayırlısı olsun bir an önce bebeğine kavuşman dileğiyle

Merhaba maldiv,

Ben de kasim ayinda memorialda tedaviye baslayacagim insallah. Genel anlamda ben de begendim . Bana ilk funda hanim bakti. Yumurta takiplerini izmirde yaptiracagim ben istanbulda kesintisiz kalmamak icin . Yumurtavtoplamaya ve transfere istanbula gidecegim .

Dilhahacim diger forumda da yazdim ama ya bir de senin bir fikrini almak istiyorum . Diger arkadaslar da verirse sevinirim tabi ama Memorialda yaptiran olmasi gerek.

Simdi canim biz Ptesi gunu sperm verdik ve Izmire donduk o gun . Sonuc Salı cıkacaktı . Ben acıkcası Salı aramayı unuttum . Kmse de benı aramadı . Herhalde sistemleri bu .
Neyse arsamba aradım , sagolsunlar hemen maıl attılar.

Mrfolojı sorunu zaten vardı esımde ama bu seferkınde daha da az cıktı . yLLAR ONCE YAPILANDA %7, bir digerinde %4 iken simdiki testte morfoloji %1 cikmis..
Ben bu testi benim ilk muayenemi yapan Funda Hanıma Email attim degerlendirme yapmasi icin .Bugun oldu hala cevap yok
Yanlis bir yontem mi izledim ACABA ? adin dogumcu degil de baska biri mi yorumlamaliydi bunu?
Biraz uzuldum ilgisizlige acikcasi bir test yorumlatamadigim icin . sanki onlarin ilgilenip aramasi gerekli gibi geldi bana hadi buna da takilmiyorum herkesle ilgilenemezler belki ama mailime de cevap yok.

fikir verir misin?[/QUOTE]

siz tedaviye başladınız mı;?
önce gidip görüşme yapıp sonra adetin 3.günü tekrar mı gittiniz?
izmirde takipleri kim yapıyor?
keşke izmirde de olsaydı böyle baya yorucu olacak galiba
okuldan sık sık izin alamam ben o yüzden yarıyıl tatilini bekliyorum,öncesinde de bi cmt gidip muayeneleri ve görüşmeyi yapalım diyoruz

Biz sirada bir gunde gittik. Gecen haftasonu oradaydik, ctesi randevu aldik. Adetin belirli bir gunu degildi.
Muayene oldum . Kan tahlili falan yapilmadi. Benim genetik sorunum var . Genetikci ctesi gec satte orada olmadigi icin mecburen pazartesiyi bekledik onunla gorusmek icin . Esim sadece ptesi sperm verdik spnra donduk izmire.

Benim uzun protokol olacak . Yani adetin 21 . Gunu ignelere baslayacagim . Sonra da adetin . 3. Gunu Semra Hanimin soyledigi 2 doktordan birini secip ona gidecegim . Ben d en basta cok yorucunolacak diyordum ama bu sekilde sadece yumurta toplamaya ve insallah transfere gidecegim Istanbul'a.

Adetin 3. Gunu kan testi istemedi FUnda HAnim. Yumurta rezervleri iyi gorunuyor ultrasonda dedi. Bana da garip geldi aslinda ama belki buradaki doktor yaptir onu da bilmiyorum . Gerci buradaki doktor SEmra Hanima bagli. Saniyorum yapilmayacaksa yapilmayacaktir.

Sen ogretmen misin ?

evet.
teşekkür ederim bilgi verdiğin için.biz de önce herhangi bir zamanda gidelim görüşelim.sonra ne zaman derlerse gideriz.umarım hayırlısı olur.izmirde ist kadar deneyimli bir yer yok gibi geldi.özel olmazsa siz neden izmir'i düşünmediniz?

Bence de canim . Once gunu onemli degil. Git bir gorus. Tanis. Muayene ol. Sonrasi gelir .

Izmirde denedik canim biz. 4 asilama ve 3 tup bebek denedik. Son denemeiz dondurulmuslarla oldu , gebelik oldu ama kimyasal. Yani 3 gun sonra degerim dusmeye basladi ve sonuc sifir.aslinda en bastan beri hep istanbula git dediler bana . Ben de buranin suyu mu cikti , allah nasip ederse herbyerde olur dedim. Cunku burada kalan arkadaslarim cok. Ama bana yillarca hep sebesiz sizin dediler. Esimde morfoloji sorunu vardi ama tup bebekte onu pek dert etmiyorlar. Ve son gebelikl kaybindan sonra dadik artik biz gidelim . Once umuta gittik. Orada bizden kromozom analizi istediler ve bende kromozom sorunu cikti. Bunlarin hepsiyle cok yeni tanismistim yani kromozom sorunu hayatimda duymamistim ama ogrendim . Sonra bu konuyla ilgili arastirmalar yapmaya basladim . Son 1 aydir kadinlar kulubunde bana arkadaslarim cok yardimci oldular ve nihayetinde bu konuda en cok icime sinen yer memorial oldu. Yine nasip kismet . Allahim yazdiysa olacak. Durmumumuz zor ama imkansiz degil. Senin ilk denemen mi olacak?

bir aşılama yapıldı,ikinci aşılamada aşılamanın yapılacağı gün enfeksiyon riski olduğu için iptal edildi.aşılamada ısrar ettiler,tüp bebeğe gerek yok dediler.başka bir doktorla görüştük,morfoloji düşük,ben pkoluyum,fsh 9 yani erken menepoz riski var.size aşılama zaman kaybı tüp bebek şart dedi.anlayacağın aşılama ile oyaladılar gibi,güvenimizi yitirdik.artık ciddi bir yere gitmek istiyoruz

Yasin genc sanirim ama degil mi?
Bana da 4 asilama yapmislardi 31 yasindayken . Simdi geriye donup baktigimda ben de asilamalari vakit kaybi olarak goruyorum. Gerci toplam 1 yilima mal oldu cok degil simdi gecirdigim senelere bakarsak, ama manevi kredi erken tukendi.

Bence de ciddi bir merkeze git.

Dilaha tebrik ederim canım inşallah bu kez bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın. transferini müstecep beymi yapmıştı? bizim sorunda azospermi. bende 3. denememde gebe kaldım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi tekrar tedavi düşünüyoruz ama korkular bitmiyor tabi. bulup kaybetmek daha zor oluyor Rabbim bir daha yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…