manevi kredi erken tükendi,benim durumumu da çok güzel özetliyor.iğneler,gidip gelmeler,umutlanmalar...ama hepsi boşu boşunaymış.umarım ist çare olu ikimizede:)teşekkür ederim sabırla cevap verdiğin için.bu arada yaşım 26 ama fsh öyle demiyor işte
Dilhahacim diger forumda da yazdim ama ya bir de senin bir fikrini almak istiyorum . Diger arkadaslar da verirse sevinirim tabi ama Memorialda yaptiran olmasi gerek.
Simdi canim biz Ptesi gunu sperm verdik ve Izmire donduk o gun . Sonuc Salı cıkacaktı . Ben acıkcası Salı aramayı unuttum . Kmse de benı aramadı . Herhalde sistemleri bu .
Neyse arsamba aradım , sagolsunlar hemen maıl attılar.
Mrfolojı sorunu zaten vardı esımde ama bu seferkınde daha da az cıktı . yLLAR ONCE YAPILANDA %7, bir digerinde %4 iken simdiki testte morfoloji %1 cikmis..
Ben bu testi benim ilk muayenemi yapan Funda Hanıma Email attim degerlendirme yapmasi icin .Bugun oldu hala cevap yok
Yanlis bir yontem mi izledim ACABA ? adin dogumcu degil de baska biri mi yorumlamaliydi bunu?
Biraz uzuldum ilgisizlige acikcasi bir test yorumlatamadigim icin . sanki onlarin ilgilenip aramasi gerekli gibi geldi bana hadi buna da takilmiyorum herkesle ilgilenemezler belki ama mailime de cevap yok.
Merhaba,memorialde ilk denemede hamile kaldım ben de,eşimin morfolojisi %1di .eğer sayı çokçok düşük değilse yani azosperm değilse çok da yorumlanacak bir şey olmuyor zaten,morfolojiye bakıldığına göre epey de sperm vardır.çok düşük olunca morfolojik inceleme yapılamıyor.zaten artık genelde mikroenjeksiyon uyguladıkları için onlara birkaç sağlıklı sperm yeterli . İçini rahat tut,belli bir doktorun da olsun hastanede sürekli muhatap olacağın ,böylece soruların olduğunda arayabilecegin biri olur.benimki nur hanımdı mesela.sağolsun her zaman güleryüzle ilgilendi benimle.
Hastaneden öyle arayıp da ilgilenme huyları pek yok ,transferden sonra da beni arayan soran olmadı ,ben
arayıp hamilelik sonucunu verdim .Ama bu moralini bozmasın işlerinde gerçekten iyiler.Umarım iyi haberini alırız .
[/QUOTE]Dilhahacim diger forumda da yazdim ama ya bir de senin bir fikrini almak istiyorum . Diger arkadaslar da verirse sevinirim tabi ama Memorialda yaptiran olmasi gerek.
Simdi canim biz Ptesi gunu sperm verdik ve Izmire donduk o gun . Sonuc Salı cıkacaktı . Ben acıkcası Salı aramayı unuttum . Kmse de benı aramadı . Herhalde sistemleri bu .
Mrfolojı sorunu zaten vardı esımde ama bu seferkınde daha da az cıktı . yLLAR ONCE YAPILANDA %7, bir digerinde %4 iken simdiki testte morfoloji %1 cikmis..
Ben bu testi benim ilk muayenemi yapan Funda Hanıma Email attim degerlendirme yapmasi icin .Bugun oldu hala cevap yok
Yanlis bir yontem mi izledim ACABA ? adin dogumcu degil de baska biri mi yorumlamaliydi bunu?
Biraz uzuldum ilgisizlige acikcasi bir test yorumlatamadigim icin . sanki onlarin ilgilenip aramasi gerekli gibi geldi bana hadi buna da takilmiyorum herkesle ilgilenemezler belki ama mailime de cevap yok.
fikir verir misin?
arkadaslar,,,,dun ignelere basladim,sali kontrole gitcem,puregon 200 iu le basladik,sonu hayirli olur inasllah,,,doktorumdan ve hastanemden cok memnunum..
Dilhahacim diger forumda da yazdim ama ya bir de senin bir fikrini almak istiyorum . Diger arkadaslar da verirse sevinirim tabi ama Memorialda yaptiran olmasi gerek.
Merhaba,memorialde ilk denemede hamile kaldım ben de,eşimin morfolojisi %1di .eğer sayı çokçok düşük değilse yani azosperm değilse çok da yorumlanacak bir şey olmuyor zaten,morfolojiye bakıldığına göre epey de sperm vardır.çok düşük olunca morfolojik inceleme yapılamıyor.zaten artık genelde mikroenjeksiyon uyguladıkları için onlara birkaç sağlıklı sperm yeterli . İçini rahat tut,belli bir doktorun da olsun hastanede sürekli muhatap olacağın ,böylece soruların olduğunda arayabilecegin biri olur.benimki nur hanımdı mesela.sağolsun her zaman güleryüzle ilgilendi benimle.
Hastaneden öyle arayıp da ilgilenme huyları pek yok ,transferden sonra da beni arayan soran olmadı ,ben
arayıp hamilelik sonucunu verdim .Ama bu moralini bozmasın işlerinde gerçekten iyiler.Umarım iyi haberini alırız .
canim cevabin icin tesekkur ederim ve seni de tebrik ederim :):)
Pazar gunu cep telefonumuzdan aradi Funda Hanim . Ben spordaydim , once benim cebimden sonra esimin cebinden aramis.
Sorun yok demis. Senin dedigin gibi galiba . Sayi 80 milyon ml de... morfıloji de %1.
Zaten bizim asil asil sorum bendeki kromozom sorunu .
Dzgun kromozomlu embryoyu yakaldik mi yirttik galiba :):)
canım arkadasım urlada kendisi sen nerdesin izmirde tedaviye başlıuor olmana sevinim takipler için doktoru sen kendinmi seçtin bi de para ona ayrıca ödiycekmisiniz merak ettim aralıkta bende başlıycam da hayırlısı olsun :)
hayırlı olsun tedavin canım...ilk denemen mi doktorun kim?
kızlar merhaba bu gün 15 tane yumosumu topladılar saat 10 gibi sonra eve geldim ve bu saate kadar uyumusum anesteziden heralde ama dinlendim kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı var ve kanamam da var ama bunlarda normalmıs yarın arayıp kactane embrym olusmus onu da ögrencem
Dilaha tebrik ederim canım inşallah bu kez bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın. transferini müstecep beymi yapmıştı? bizim sorunda azospermi. bende 3. denememde gebe kaldım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi tekrar tedavi düşünüyoruz ama korkular bitmiyor tabi. bulup kaybetmek daha zor oluyor Rabbim bir daha yaşatmasın..
canım süper o zaman oraya daha az para ödiyceksen çok mantıklı sen ilk muayneye gittin hemen o ay tedaviye başladılar mı ben dışarda da takibin olsa 2000 euro alıyolar diye biliyorum sen izmirim neresindesin
daha önce böyle birşey yoktu ama şehirdışından gidecekler için iyi olmuş buna sevindim canım tedavinde hayırlı olsun umarım Allahım bu uğraşlarımızı boşa çıkarmaz
teşekkür ederim inşallah bu defa bebeğimi kucağıma alırım inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız transferimi müstecep bey yaptı gerçekten bulup kaybetmek çok zor ama başa gelen çekiliyo tabii o travma aylarca devam ediyor ama pes etmek yok bebişleri bulana kadar devamm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?