Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

manevi kredi erken tükendi,benim durumumu da çok güzel özetliyor.iğneler,gidip gelmeler,umutlanmalar...ama hepsi boşu boşunaymış.umarım ist çare olu ikimizede:)teşekkür ederim sabırla cevap verdiğin için.bu arada yaşım 26 ama fsh öyle demiyor işte

canım bizde aynı durumdayız tekrar tekrar denemeler insanı çok yoruyor... ilk denemede gebe kalanlar ne kadar şanslı inşallah bizlerde sabrımızın mükafatını alacaz...

evet ilk denemede mutlu haber almak ne güzel bir şeydir kim bilir!hayalkırıklıkları insanı çok yıpratıyor.umarım memorialde aradığımızı buluruz

[/QUOTE]

canım haklısın tabii ama bir telefon edip sorsan mailime neden cvp yok diye çok yoğun çalışıyorlar o yüzden böyle aksaklıklar olabilir diye düşünüyorum tabi sen bu bahane değil olmamalı diyebilirsin haklısında ama inan öyle yer çok azdır sen tel edip bir çok mantıklı bir açıklamaları olacaktır dr.funda hn lamı devam edeceksin tedavine? bayan dr mu istiyorsun?

arkadaslar,,,,dun ignelere basladim,sali kontrole gitcem,puregon 200 iu le basladik,sonu hayirli olur inasllah,,,doktorumdan ve hastanemden cok memnunum..

canım haklısın tabii ama bir telefon edip sorsan mailime neden cvp yok diye çok yoğun çalışıyorlar o yüzden böyle aksaklıklar olabilir diye düşünüyorum tabi sen bu bahane değil olmamalı diyebilirsin haklısında ama inan öyle yer çok azdır sen tel edip bir çok mantıklı bir açıklamaları olacaktır dr.funda hn lamı devam edeceksin tedavine? bayan dr mu istiyorsun?[/QUOTE]

Merhaba guzelim ,

Biraz once cevap yazdim . Aradi Funda Hanim :)
Funda Hanimla devam edebilirim. Olumsuz yorumlara ragmen ben sevdim kendisini .ama Nur Hanim'i da cok merak ediyorum . O kdara cok adindan bahsediliyor ki..

Ben bu isin bir ekip isi olduguna inandim aslinda.

Bu arada ben takiplerimi Izmir'de yaptiracagim . Sadece yumurta toplama ve ınsallah transfere gidecegim oraya . Transfere Semra Hanim 'i isteyecegim .
Yumurta toplamayi herhalde kim bos ise o mu yapiyor?

canım arkadasım urlada kendisi sen nerdesin izmirde tedaviye başlıuor olmana sevinim takipler için doktoru sen kendinmi seçtin bi de para ona ayrıca ödiycekmisiniz merak ettim aralıkta bende başlıycam da hayırlısı olsun :)

Merhaba canım ,

Yok ben kendim secmedim , seçemedim daha dogrusu. Knedileri 2 doktor adı verdiler.
Evet buradaki doktorlara ayrı para odeyecegiz ama Memorial'a daha az odeyecegiz Izmir'de takip yaptırttığımız için .

senin de hayırlısı olsun canım .

Ceydacim senden haber cikmadi?.
Nasilsin?

canım süper o zaman oraya daha az para ödiyceksen çok mantıklı sen ilk muayneye gittin hemen o ay tedaviye başladılar mı ben dışarda da takibin olsa 2000 euro alıyolar diye biliyorum sen izmirim neresindesin

teşekkür ederim inşallah bu defa bebeğimi kucağıma alırım inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız transferimi müstecep bey yaptı gerçekten bulup kaybetmek çok zor ama başa gelen çekiliyo tabii o travma aylarca devam ediyor ama pes etmek yok bebişleri bulana kadar devamm:))))

canım süper o zaman oraya daha az para ödiyceksen çok mantıklı sen ilk muayneye gittin hemen o ay tedaviye başladılar mı ben dışarda da takibin olsa 2000 euro alıyolar diye biliyorum sen izmirim neresindesin

ben gecen hafta oradaydım . ve reglımın 21. gunu baslıyoruz nasıpse tedavıye .
yok yok dısarıda takıbın olursa fıyat 1400 eur dedıler
alsancak guzelım.

daha önce böyle birşey yoktu ama şehirdışından gidecekler için iyi olmuş buna sevindim canım tedavinde hayırlı olsun umarım Allahım bu uğraşlarımızı boşa çıkarmaz

sana kısa protokol mu uygulanmıştı canım. eşin tese oldumu yoksa önceden dondurulmuş spermleriniz varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…