Sadece iki tane embriyo 5.güne kaldığı için iki kondu,çünkü tek embriyo dondurulmazdı da imha edilecekti.Kısmetimizde ikiz varmış .Her gün dua ediyorum allah inşallah isteyen herkese versin.Senin de inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alırız.
Bebeklerin hayırlı olsun canım.
Sana da sorayım, kaçıncı denemendi ve iki embriyo transferi nasıl yapıldı?
inşallah canım Rabbim bizede nasip eder.. sen dualarını eksik etme... senin tedavin kısa protokolmuydu... uzun-kısa arasında fark yok diyorlar ama ben yinede merak ediyorum...
Canım izmirden memoriale giden ben varım, iki tedavim de Murat bey yaptı takibimi, malEsef gebelik olmadı.umarım sizler başarılı olursunuz . Sormak istedikleriniz olursa sece seve yardımcı olurum
Benimki kısa protokoldu,eşimde morfoloji %1di,bende problem yoktu.Dualarım seninle,inşallah vakti saati gelince olacak.Yüreğini ferah tut,eşinle birbirinize sarılın destek olun en önemlisi o.
Çok teşekkürler,senin de yaşın küçük galiba,ilk denemede tutma ihtimali yüksek .bu biraz kısmet meselesi doktorlar o günkü duruma göre değerlendirme yapıyorlar ve konacak embriyo sayısına karar veriyorlar.
kızlar bu gun kan tahlilimi yaptırdım sonucum negatif kısmetse daha sonra dondurulmuslarımla deneyecegim hayallerim ykıldı
kızlar bu gun kan tahlilimi yaptırdım sonucum negatif kısmetse daha sonra dondurulmuslarımla deneyecegim hayallerim ykıldı
Yaşım 26. Benim genetik bir hastalıktan dolayı pgt yaptırmam gerektiği için tüp bebeğe başvuracağız. Ben de istiyorum 2 embriyo transferi tabi nasip meselesi. Kısmetimizde ikiz varsa tek embriyo bölünür ikiz olur, kısmetimizde yoksa 2 embriyo konsa da tutmayabilir. Allah'a sığınıyorum, O en iyisini en hayırlısını bilir. Duam kucaklarımızın boş kalmaması. Bebeklerinin cinsiyeti belli oldu mu peki? Bir de doktorun kimdi canım? Ben Nur Hanım'ı düşünüyorum ama tam karar veremedim.
merhaba canim,
oncelile gebelik olusmamis olmasina uzuldum ama hayirlisi olsun.
Ben de izmirden memoriala gidenlerdenim. 21 kasimda lucrine baslayacagim.
Ben de murat bey ve fatih beyi aradim .semra hanim bu iki ismi verdi. ıki doktoru da tanimiyorum ama murat bey biraz daha sicak gorundu . Sebebi yok :))
takiplerin nasil gecti? Memnun kaldin mi? Bir de alsancakta muayenehanesine mi gittin yoksa egeye mi? Sanirim ege de doktormus kendisi. Alsancakta gitmek cok kolay ama saat 4 den sonra geliyorlarmis sanirim ve takip ve kan icin gec olur mu . Ben daha onceki tedavilerimde sabah gidiyordum yumurta takibine. Kentte yaptirmistim. Kan tahlillerini nereye yaptirdin?
Bundan sonraki tedavi planlarin nedir canim ?
Simdiden tesekkurler.
Ben de 1.5 sene boyunca forumdan foruma dolaştım durdum,zaman zaman ümitsizliğe kapıldım ,ev hanımı olduğum için de boş zamanım çoktu ,kafamda kurdum durdum .Ama vakti saati belliymiş ,bu güne kısmetmiş boşuna kendimi üzmüşüm.Senin bebişinin de gelmesine birazcık vakit var diye düşün hiç üzme kendini.
Bu gün nur hanımdaydım,gebelik takibine de onunla devam ediyoum,dünya tatlısı bir insan,tavsiye ederim.cinsiyetleri göremedi nur hanım bacaklarını bağdaş kurmuş oturuyordu ikisi de.
Arkadaşlar merhaba,daha öncede bu sayfaya yazmıştım ama sonradan bahçeci fulya v alman hastanesine yönelince bayadır bakmadım.bende izmirden istanbula gidicem.fulya bahçeci ve alman hastanesi arasında kaldık ama bahçeci fulyada bir hastaya kıbrıs önerilmiş.nedense birdn şüphe düştü içime.hem iyi hemde güvenilir bir tüp bebek merkezi istiyorum beniçim rahat olmalı!sizi memoriale yönlendiren ne oldu ne olur yardım!!
Benim de bir arkadaşım almanda yaptırdı ama tutmadı,beni memoriala yönlendiren tanıdığım bir kaç kişiden duyduklarım ve forumda okuduklarım çok etkili oldu,pişman da olmadım.Sırf ekip değil laboratuar da çok önemli tüp bebek olayında ,benim eski jinekoloğum bize tüp bebekten başka yolumuz olmadığını söylediğinde,kimi önerirsiniz demiştim.Bahçeci ve memoriali önermişti bana.Arkadaşlar merhaba,daha öncede bu sayfaya yazmıştım ama sonradan bahçeci fulya v alman hastanesine yönelince bayadır bakmadım.bende izmirden istanbula gidicem.fulya bahçeci ve alman hastanesi arasında kaldık ama bahçeci fulyada bir hastaya kıbrıs önerilmiş.nedense birdn şüphe düştü içime.hem iyi hemde güvenilir bir tüp bebek merkezi istiyorum beniçim rahat olmalı!sizi memoriale yönlendiren ne oldu ne olur yardım!!
Benim de biyolojik saatim geldi sanırım, son zamanlarda nedense çok fazla istemeye başladım.
Hiç aklımdan çıkmıyor senin gibi.
Çok korkuyorum, geriliyorum.
Sevsinler onları :)
Doğumunu Memorial'de mi yapacaksın peki?
forumda tesadüfen gördüm bir bayan yazmış.bahçeci hastanesinde donasyon önermişler.ben böyle şeyler istemiyorum,içim rahat gitmeliyim.çok kararsızız.iki yakınımız alman hastanesinde tüp bebek yaptırdı ikisininde pozitif.fulya bahçecideki doktorlar önce alman hastanesindeymiş,2009da bahçeciyi açıp alman hastanesinden ayrılmışlar.benim yakınlarım 2009dan önce alman hastanesinde yaptırdılar.yani onların tedavisini yapan ekip şimdi bahçecide.memorial güvenilirmi oofff !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?