Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inşallah canım Rabbim bizede nasip eder.. sen dualarını eksik etme... senin tedavin kısa protokolmuydu... uzun-kısa arasında fark yok diyorlar ama ben yinede merak ediyorum...

Bebeklerin hayırlı olsun canım.
Sana da sorayım, kaçıncı denemendi ve iki embriyo transferi nasıl yapıldı?

Çok teşekkürler,senin de yaşın küçük galiba,ilk denemede tutma ihtimali yüksek .bu biraz kısmet meselesi doktorlar o günkü duruma göre değerlendirme yapıyorlar ve konacak embriyo sayısına karar veriyorlar.

inşallah canım Rabbim bizede nasip eder.. sen dualarını eksik etme... senin tedavin kısa protokolmuydu... uzun-kısa arasında fark yok diyorlar ama ben yinede merak ediyorum...

Benimki kısa protokoldu,eşimde morfoloji %1di,bende problem yoktu.Dualarım seninle,inşallah vakti saati gelince olacak.Yüreğini ferah tut,eşinle birbirinize sarılın destek olun en önemlisi o.

Canım izmirden memoriale giden ben varım, iki tedavim de Murat bey yaptı takibimi, malEsef gebelik olmadı.umarım sizler başarılı olursunuz . Sormak istedikleriniz olursa sece seve yardımcı olurum

Merhaba canim,

Oncelile gebelik olusmamis olmasina uzuldum ama hayirlisi olsun.
Ben de izmirden memoriala gidenlerdenim. 21 kasimda lucrine baslayacagim.
Ben de murat bey ve fatih beyi aradim .semra hanim bu iki ismi verdi. Iki doktoru da tanimiyorum ama murat bey biraz daha sicak gorundu . Sebebi yok :))

Takiplerin nasil gecti? Memnun kaldin mi? Bir de alsancakta muayenehanesine mi gittin yoksa egeye mi? Sanirim ege de doktormus kendisi. Alsancakta gitmek cok kolay ama saat 4 den sonra geliyorlarmis sanirim ve takip ve kan icin gec olur mu . Ben daha onceki tedavilerimde sabah gidiyordum yumurta takibine. Kentte yaptirmistim. Kan tahlillerini nereye yaptirdin?

Bundan sonraki tedavi planlarin nedir canim ?

Simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:
Benimki kısa protokoldu,eşimde morfoloji %1di,bende problem yoktu.Dualarım seninle,inşallah vakti saati gelince olacak.Yüreğini ferah tut,eşinle birbirinize sarılın destek olun en önemlisi o.

haklısın canım kısmet meselesi Rabbim ol dedikten sonra herşey bahane.. bende de bi sorun yok eşim azospermi ama benim için bi farkı yok farketmiyo bu bizim imtihanımız bi tek onu biliyorum... inşallah bizde bunun üstesinde sizin gibi birlikte geleceğiz...

Yaşım 26. Benim genetik bir hastalıktan dolayı pgt yaptırmam gerektiği için tüp bebeğe başvuracağız. Ben de istiyorum 2 embriyo transferi tabi nasip meselesi. Kısmetimizde ikiz varsa tek embriyo bölünür ikiz olur, kısmetimizde yoksa 2 embriyo konsa da tutmayabilir. Allah'a sığınıyorum, O en iyisini en hayırlısını bilir. Duam kucaklarımızın boş kalmaması. Bebeklerinin cinsiyeti belli oldu mu peki? Bir de doktorun kimdi canım? Ben Nur Hanım'ı düşünüyorum ama tam karar veremedim.

Son düzenleme:
kızlar bu gun kan tahlilimi yaptırdım sonucum negatif kısmetse daha sonra dondurulmuslarımla deneyecegim hayallerim ykıldı

kızlar bu gun kan tahlilimi yaptırdım sonucum negatif kısmetse daha sonra dondurulmuslarımla deneyecegim hayallerim ykıldı

Ceydacım yıkılmasın hayallerin ne güzel dondurulmuş embriyoların varmış ve tekrar deneme gibi bir şansın da var bence buna şükret ve sabretmeye çalış aradan biraz zaman geçince toparlanırsın canım. bende kaç kez yaşadım aynı üzüntüyü ama şimdi tekrardan denemek için hazırlıklara başlıyorum. Rabbbim sağlık versin inşallah bizlerinde kucağı dolacak..

merhaba guzelim ,

uzuldum . dondurulmuslarının olması buyuk avantaj . surecı de cok kolay.
sımdı uzgunsun , ne desek boş. ama zaman butun yaraları sarıyor. bunu da saracak gor.
defalarca yasadık gecmıste . ama allah gucunu verıyor.
hep hayırlısını diliyoruz ya , demek bu hayırlıymış diyeceksin .

Ben de 1.5 sene boyunca forumdan foruma dolaştım durdum,zaman zaman ümitsizliğe kapıldım ,ev hanımı olduğum için de boş zamanım çoktu ,kafamda kurdum durdum .Ama vakti saati belliymiş ,bu güne kısmetmiş boşuna kendimi üzmüşüm.Senin bebişinin de gelmesine birazcık vakit var diye düşün hiç üzme kendini.
Bu gün nur hanımdaydım,gebelik takibine de onunla devam ediyoum,dünya tatlısı bir insan,tavsiye ederim.cinsiyetleri göremedi nur hanım bacaklarını bağdaş kurmuş oturuyordu ikisi de.

sescım merhaba ,

sana mesaj attım . Belkı gormemıssındır dıye tekrar gonderıyorum .
Yanıtlarsan sevınırım canım .

Üzülme desek de boş biliyorum.
Allah yardımcın olsun canım.
Her şeyin bir zamanı olduğu gibi bebeklerin de zamanını bekliyor.
Dondurulmuşların varmış, onlarla olur inşaallah.
Bu yolda sabır ve dua çok önemli Ceydacım.
Rabbim en kısa zamanda güzel haberlerle buraya yazmanı nasip etsin.

Benim de biyolojik saatim geldi sanırım, son zamanlarda nedense çok fazla istemeye başladım.
Hiç aklımdan çıkmıyor senin gibi.
Çok korkuyorum, geriliyorum.
Sevsinler onları :)
Doğumunu Memorial'de mi yapacaksın peki?

Arkadaşlar merhaba,daha öncede bu sayfaya yazmıştım ama sonradan bahçeci fulya v alman hastanesine yönelince bayadır bakmadım.bende izmirden istanbula gidicem.fulya bahçeci ve alman hastanesi arasında kaldık ama bahçeci fulyada bir hastaya kıbrıs önerilmiş.nedense birdn şüphe düştü içime.hem iyi hemde güvenilir bir tüp bebek merkezi istiyorum ben içim rahat olmalı!sizi memoriale yönlendiren ne oldu ne olur yardım!!

beni memoriale yönlendiren erkek infertilitesinde başarılı bir merkez olmalarını duymamdı. söylediğin merkezler de çok iyi ve başarılılar diye biliyorum açıkcası bende şaşırdım kıbrısa yönlendirmeleri acaba sadece donasyonlamı çocuk sahibi olabileceklerinden dolayımı... ankarada bi merkezde bize bunu söylemişti eğer eşimde sperm bulunamazsa tek şansımızın sperm donasyonu olduğunu söylediler. bunu duyunca o merkezden vazgeçtik zaten insanı çok kötü etkiliyor Rabbim böyle imtihan etmesin.

forumda tesadüfen gördüm bir bayan yazmış.bahçeci hastanesinde donasyon önermişler.ben böyle şeyler istemiyorum,içim rahat gitmeliyim.çok kararsızız.iki yakınımız alman hastanesinde tüp bebek yaptırdı ikisininde pozitif.fulya bahçecideki doktorlar önce alman hastanesindeymiş,2009da bahçeciyi açıp alman hastanesinden ayrılmışlar.benim yakınlarım 2009dan önce alman hastanesinde yaptırdılar.yani onların tedavisini yapan ekip şimdi bahçecide.memorial güvenilirmi oofff !!

Benim de bir arkadaşım almanda yaptırdı ama tutmadı,beni memoriala yönlendiren tanıdığım bir kaç kişiden duyduklarım ve forumda okuduklarım çok etkili oldu,pişman da olmadım.Sırf ekip değil laboratuar da çok önemli tüp bebek olayında ,benim eski jinekoloğum bize tüp bebekten başka yolumuz olmadığını söylediğinde,kimi önerirsiniz demiştim.Bahçeci ve memoriali önermişti bana.

Doğumu nur hanım orada olduğu için memorialde yapıcaz inşallah,zaten daha önce orada ameliyat olan akrabalar da olmuştu ,iyi bir hastane.
Hakikaten bu biyolojik saat bende de bebek diye bağırmaya başlamıştı,ilk evlendiğimizde ukalalık yapıyordum soranlara,çocuk düşünmüyoruz çok erken filan diye 2sene korunduk ,sonra eşim askere gitti 6 ay,1 buçuk sene de ovulasyon testleri,spermiyogramlar ,keçi boynuzu kürleri,vitaminlerle oyalandık.Sonra da 4. Yıldönümüzde hamileydim .Biliyorum zor ama kendini başka şeylerle biraz oyalamaya çalış,ben de bilgisayarı her açtığımda kendi kendime girmiycem foruma bugün diyordum ama bir bakıyordum gene bütün geceyi araştırma yaparak geçiRmişim.Sonra da gece iç sıkıntısıyla uyumaya calışıyordum.Kendini iyi ve deneyimli bir doktora emanet et,doktorun dediklerini aynen uygula,gerisini allaha birak.Ben de çok stres yapıyordum,ilkinde tutmaz nasılsa diyordum ama bak oldumu oluyor..

Merhaba canim,

Ben once cok siki bir umut faniydim. Daha sonra fikrim nasil degisti?
Memorialda basariya ulasan , daha dogrusu birkac olumsuz denemeden sonra basariya ulasan tanidiklarim oldu. Sonra forumlara girdim ve memorialin labaratuvarinin cok iyi oldugunu ogrendim . Bize pgt yapilacak. Ve bu yuzden bizim icin labaratuvar cok onemli. Bu yuzden burayi sectim .

Umut, bahceci de cok iyiler. Oralarda da arkadaslarim tedavi oldu. Bilmiyorum ben bir u donusu yaptim ve yolumu degistirdim. Icim rahat. Ilahi guce de inaniyorum . Sonucta vesile bunlar. Her iki veya 3 merkez de bence tartisilmaz kalitede. O yuzden birini secersen aklinda digeri kalmasin cunku kiyasladigin 2 merkez de cok iyi. Biliyorsun ben de izmirdenim ve istanbulda tedavi olacagim .

ceydacım inan çok üzüldüm kaç gündür yoktum sırf seni merak ettiğim için topiğe girdim
inşallah dodurulmuşlarla anne olursun
sizin sorun ne idi ceyda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…