Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ama bizim genetik raporunda bir çelişki vardı orada genetik testi tekrarladık tabi onun ücretini ödedik...

Canım ben şöyle yaptım. Tüp bebek için Nur Hanıma randevu aldım. Muayene oldum ücret verdim. Genetik sorun olduğu için Cumhur Beye yönlendirdiler. Ona ayrı ücret vermedim...

Sağol canım. Ben Nur Hanım'dan randevu aldım, muayene ücretini söylediler. Cumhur Bey'den de aldım ancak onun için bir şey demediler, sormayı unuttum sonradan aklıma geldi :26:

Sağol canım. Ben Nur Hanım'dan randevu aldım, muayene ücretini söylediler. Cumhur Bey'den de aldım ancak onun için bir şey demediler, sormayı unuttum sonradan aklıma geldi :26:

Canım Cumhur Bey'i iptal et. Ben de ikisinden de almıştım yoksaCumhur Bey'e de 200 tl alırlar...

benim tedavim kısa protokoldü doktorum güvenç bey ve hale hanımdı transferimi hale hanım yaptı ama onların ikiside ne yazıkki ayrıldılar ben onların ayrılmış olmalarına yeni hastalar adına üzüldüm yeni doktorları tanımıyorum eminim onlarda çok iyidir allah yardımcınız olsun inşallah sizde kucağınıza alırsınız bebeklerinizi

Canım Cumhur Bey'i iptal et. Ben de ikisinden de almıştım yoksaCumhur Bey'e de 200 tl alırlar...

İyi ki sormuşum size :) Şimdi hastaneyi aradım tekrar. Allah'tan ilk randevuyu Nur Hanım'a almışım, o yönlendirirse ücret alınmıyor dediler. Randevumu iptal etmeme gerek var mı dedim, hayır yok dediler. Nur Hanım zaten beni yönlendirecek oraya genetik problemim olduğu için. İnşaallah olumlu geçer görüşmem. Çok endişeleniyorum :18:

Ben de aynı güne aldım sonra iptal ettirdim. Nur Hanım yönlendirdi. Zor bulduk Cumhur Bey'i. Otoparktan filan geçiyorsun:)) Ama çok iyi bir insan ve kesinlikle Allah korkusu var bunu anladım. gereksiz yere masraf çıkarmıyor ve merhametli. Her sorduğuna da cevap veriyor. Ben çok sevdim. En çok şu hoşuma gitti. Yaşamla bağdaşan anomalilerde sonlandırmanın altına imza atmam. Çok etik geldi bana bu tutumu. Nihayetinde atsa imza bu işlemler için hastane nihayetinde para alacak. Am ATMAM DEDİ. çOK DOĞRU GELDİ. tABİ BU YAŞAMLA BAĞDAŞMAYAN ANOMALİLER İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR. sEN HANGİ ŞEHİRDESİN? eŞİNİN Mİ GENETİK SORUN?

Ben de bir kez telefonda görüşüp durumumu anlatmıştım, çok ilgili davrandı sağolsun. Bunları duyduğuma da çok sevindim. İstanbul'daym canım. Genetik sorun bende. Aileden gelen genetik bir hastalık taşıyıcısıyım. Nasip olur da hamile kalırsam hastalığın çocuğa geçmemesi için tüp bebek yaptıracağız.

Son düzenleme:

Hayırlı olur inşallah. Pgt ile tüp bebek yaptıranlar topiğine de uğra ara ara. Ben oradan çok şey öğrendim...

Tevafuk derler sanırım buna. ben pgt topiğnde geçmişi okuyorum. 140 lı sayfalardayım. Bir baktım senin ilk yazıların.:)

Hayırlı olur inşallah. Pgt ile tüp bebek yaptıranlar topiğine de uğra ara ara. Ben oradan çok şey öğrendim...

Tevafuk derler sanırım buna. ben pgt topiğnde geçmişi okuyorum. 140 lı sayfalardayım. Bir baktım senin ilk yazıların.:)

Amin inşaallah :) Evet gerçekten tevafuk olmuş. Takip ediyorum orayı da. İnşaallah her iki topiğe de güzel haberler yazmak nasip olur bizler için...

arkadaşlar, perşembe yumurta toplanacak. çarşamba sabahı için tekrar kan alacaklar, usg yok. bu normal mi, herkese yapılıyor mu? tecrübeli arkadaşlar veya transferi yapılanlar, ne dersiniz?

genetik sorun ne demek arkadaşlar?bize öyle bir test yapılmadı,size neden gerek duyuldu ve nasıl öğrendinz genetik sorun olduğunu.herşeyden korkar oldum bize böyle bir test yapılmadı merak ettim :)

genetik sorun ne demek arkadaşlar?bize öyle bir test yapılmadı,size neden gerek duyuldu ve nasıl öğrendinz genetik sorun olduğunu.herşeyden korkar oldum bize böyle bir test yapılmadı merak ettim :)

Canım çiftlerde genlerden gelen bir problem olabiliyor ve bu da doğacak çocukları etkileyebiliyor. Mesela benim babam hasta ve ben de bu hastalığı taşıyorum. Normal yoldan hamile kalırsam bu rahatsızlığın çocuğuma geçme ihtimali var. Diğer yandan tekrarlayan düşükler için de genetik tarama yapılıyor diye biliyorum. Sen şimdiye dek ne kadar test yaptırdıysan doktoruna göster, onlar gerekli gördüğü durumlarda zaten genetik bölümüne yönlendiriyorlardır.

saol canım çok tşk inşallah tutunmuştur

Canım hayırlı olsun. Güzel haberlerle gel inşaallah. 2 embriyo transferini sen mi istedin?
inşallah canım inşallah tutunmuştur iki tane negatif tüp bebek denemem olduğu için iki tane embiriyo tırasferi yasal
bu nedenle iki tane tırasfer ettiler

ben cumayı bekliyorum bir gün bir yıl olarak keçiyo ama hayırlısı ile olsunda 10 gün daha beklerim
benim belirti olarak sadece kasıklarım ağrıyo ağrıyo deyince sürekli değil oturunca
bacağımı katlayınca falan sanki bişi batıyo tırasfer gününü saymassak bu gün 6. günüm
ama bu belirtilerle kafamı yormak istemiyorum her şey rabbimden
bu defa sanki daha çok sakinim kendimi çok sıkmıyorum sadece zaman geçmiyo o kadar
inşallah bu defa rabbim yüzümü güldürür ve alırım kucağıma yavrumu

cakircim, Allah gönlüne göre versin inşallah. Kendim için dua ederken buradaki arkadaşlara da ediyorum. Rabbim emeklerimizi karşılığını versin inşallah. Cuma sabahtan mı öğreneceksin sonucu? O günü saymazsak 2 gün kalmış, güzel haberlerle gelirsin umarım.

Son düzenleme:
inşallah evet az kaldı inşallah bu defa olur güzel dileklerin için çok saol allah razı olsun

çakırcım hoşgeldin nasıl geçiyor günlerin az kaldı sonucuna inşallah hayırlı haberi verirsinde hepimizi dahada bir ümitlendirirsin canım.

çok teşekkür ederim porter.

arkadaşlar tese yaptıran yok mu? ücretini merak ettim

microtese için 850 € alıyolar butterfly...

sağol eysancım cevabın için benim daha önceki tedavilerimde ikiside vardı dediğin gibi büyük bir kayıp onların gitmesi alanlarında çok uzmanlardı benim doktorum hale hanımdı adımı duyunca beni tanıyordu artık herşeyimi biliyordu ve beni arıyordu tedaviye başlıyormuyum diye bana hep ümit verici konuşurdu.. güvenç beyinde onunda ayrılmalarına üzüldüm bi ara onlar yok diye vazgeçmiştim orda tedavi olmaktan ama nasibimde varsa başka doktorlada olsa olacak..vakti zamanı gelmediyse ne yapsam boş... hayırlısı artık...

hımm teşekkür ederim.tüm testleri götürmüştük,bir şey demedi ve genetik testi istemedi.mesela ne gibi rahatsızlıklar bunlar

Benim iki düşüğüm var. Bu nedenle preferik kanda kromozom analizi testi yapıldı eşimde genetik problem çıktı. Düşüklerin nedeninin bu olabileceği söylendi. Başarısız tüp bebek dnemelerinde, tekrarlayan düşüklerde de ailede bilinen genetik hastalık varsa isteniyor genelde...

Eminim asır deseydin yine inanırdım. Beklemek zor. Yarın yumurta toplanacakmış. Ama yaş 47 olunca bir yumurta varmış normal kalitede. O da sağlıkla bölünür mü bilemeyiz tabi.İnşallah tek de olsa sağlıkla hamile kalır. Senin de inşallah vardır canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…