Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bi de yumurta toplama isleminde local mi veriyor memorial anesteziyi? hastanede hic bisey sormak aklima gelmiyo. tup bebek icin bekleyen ciftleri gordukce ben geriliyorum, biraz daha botanik, yesilli mesilli bi ortam yapsalarmis. herkes birbirini izliyo ne sinir.

arkadaşlar benim de ikiz kızlarım olacak.37.haftanın başındayız.Bende de kızlarımın birisi ilk haftalar oldukça küçüktü ve kalp atışları çok yavaştı.Hatta neredeyse 2 ay boyunca kimseye ikiz olduğunu söylemedik.Sonradan büyük bir atağa geçti.karnımda en fazla hareket eden de o.Allah her şeyin hayırlısını versin.Kendinizi rahat bırakın.Tedavi sürecini ve hamileliği sakin geçirmekte fayda var.

Bana narkoz genel olarak verildi.10-15 dk.sürdü sanırım işlem.hiç korkma.rahat ol.hangi doktora gidiyorsun orada? Ben nur hanıma gitmiştim.bütün işlemlerimde yanımda oldu.çok hoş,anlayışlı ve pozitif birisiydi.kızlarımı hemen yanına götüreceğim inş.bol şanslarrrr....

Merhaba,
Dr. Aynur Hanim simdilik gorunuyor ama ilk gittigimde dr Oznur hanimdi ismini yanlis hatirlamiyorsam. Aynur Hanim'in tarzi ve sakinligi beni rahatlatti, bilmiyorum tecrubeli arkadaslar ne dusunuyor ama... su an hala olayi algilayamadim, saf saf gidiyorum hastaneye =)

cok sevindim bebeklerine. Allah anali babali, saglikla ve huzurla buyutmeni nasip etsin.

35 yaş altına 2 yada 3 negatif tüpten sonra (hangisi emin değilim)çift embriyo koyuyolar daha önce başarısız denemeler var diye,
çift konulduğu zaman ikisinden biride tutunabilir ikiside tutnabilir veya yine hiç olmayabilir ama ikisinden birinn olma ihtimali tek emriyoya göre daha yüksek tabiki
bunun yanında çoğul gebeliklerin getirdiği risklerde var oluyor tabiki

cnm benım bende nur hanım a gıttım suan oglum 4 ayına gırdı.yumurta toplama ıslemınde tamamen bayılıyosun hıcbısey anlamıyosun sonradan cok hafıf bır agrın olabılır.transferde herseyı canlı canlı goruyosun ama hıc canın yanmıyor agrındA olmuyor.hıc endıselenme bence.bende cok korkuyodum ama anladım kı gereksızmıs..korkma allah sanada en kısa zamanda bır evlat nasıp etsın

Canım güzel haberlerle gel inşaallah...

benide o narkoz kısmı acayip korkutuyo onlar vermeden ben odaya girince bayılırım heralde zaten :18:

Kızlar tamamen uyutuluyorsunuz. Damardan ilaç veriliyor. Korkmanıza hiç gerek yok. İğne battıktan sonrasını inanın hatırlamayacaksınız. 15-20 dakikada işlem tamamlanıyor. Sonra dinlenmeniz için odaya götürülüyorsunuz ve kahvaltı ediyorsunuz.

Benim doktorum da Nur Hanım. Çok seviyorum kendisini. Allah ondan razı olsun. Kızların hayırlı olsun. Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah hayırlısıyla...

canım ben de 35 yaşın altındayım bana da 2 tane kondu şuan ikiz gibi görünüyor ultrasonda ama kalp atışlarını alamadık birinin.benim için tek çift çok farketmiyor.hatta bazeen olmuşken ikiz olsun da bidaha kardeşi olsun diye düşünmem diyorum.bakalım kısmet hayırlısı inşallah.benim iki yumurtada birbirine çık yakındı gelişimleri ondan ikisini de koydular.inşallah seninde şansın yaver gider biran önce evladına kavşursun.

genel anestezi uyguluyılar hiçbişet hissetmiyosun merak etme.o kadar herşeye kafanı takma.ben cafeteryada oturuyodum saatim gelince yukarı çıkıyodum sen de oyle yap.kimseyi görmezsin canın da sıkılmaz:)))

sana nasıl iki tane koydular canım nereye sorsam tek dendi kaçıncı denemen senin

sana nasıl iki tane koydular canım nereye sorsam tek dendi kaçıncı denemen senin

benim daha önce aşılama deneyimlerim oldu.ben kist ameliyatı oldum ve sol yumurtam alındı.diğerinde de 2 yumurta gelişti.rezervim azaldığı için gelişen iki yumurtayı da koydular şansımı arttırmak için.benim durumum biraz daha farklı yani doktorun sana söyler zaten benim gibi bi problemlerin yoksa tabi tek koyarlar.yine de en sağlıklı bilgiyi sana doktorun verir.ona danış canım.allah yardımcın olsun.

benim daha önce aşılama deneyimlerim oldu.ben kist ameliyatı oldum ve sol yumurtam alındı.diğerinde de 2 yumurta gelişti.rezervim azaldığı için gelişen iki yumurtayı da koydular şansımı arttırmak için.benim durumum biraz daha farklı yani doktorun sana söyler zaten benim gibi bi problemlerin yoksa tabi tek koyarlar.yine de en sağlıklı bilgiyi sana doktorun verir.ona danış canım.allah yardımcın olsun.

Canim bence nasip..diger tedavilerimde 4 embrio yerlestirildi olmadi.Son denemem de 1 embrio tutundu.Embrio sayisindan cok kalitesi ve tedavi sekli onemli.
Kac embrio yerlestirilecegini doktorun karar versin.Sen merkeze guven gonul rahatligiyla transfer ol.Bana ohss oldugum icin transfer yapamayiz dediler.Ben cok israrci olunca en fazla bir dediler.oysa ki 5.gunde 7 embriom vardi.Benim iki istegim ikiz cok istedigim icindi.Neticede doktorlar hakliymisti iyi ki de 1 taranfer edilmis yoksa canimdan olurmustum.Ikiz olursa 1.5 yil zorlanir sonra kardes istegi olmadan gonul rahatligiyla buyuturdum.

Genel veriliyor ama dusuk dozda.hic korkma birsey anlamayacaksin..Merkez super..Anestezi cok cok basit.Hepsi evlat ozlemi icin.Ben evlat ozlemi icin 4 kez bicak altina yattim.Maddi imkan olmadigi icin devlette oldum.Ameliyat oncesi oda bile bulamadik ameliyathanede ameliyatlari izleyerek sirami bekledim kendi ayaklarimla ameliyat masasina oturdum.cikista yatak yok sedyede saatlerce..Son ameliyatimi Semra hnm ,Nur hnm,Mustafa bey yapti.Muhabbet ederek girdim.ilgi alaka basari..ozel cok farkli..Memorial da gonlun rahat olsun.Anesteziyi alinca da o tatli uykuya dalinca niye uyandirdiniz dersin:))ben oyle demistim..
7-8 sene once bebegim olmayacagini ogrenince dunyam yikilmisti..Eskiden hatirliyorum da tup bebek yaptiran insan sayisi cok cok azdi.cok uzuldum tup bebek bana cok urkutucu,zorlu bir yol gelmisti.Sonra asilamalar su bu olmayinca netten tupbebek nedir,nasil birsey bi bakayim dedim.Bu platformu buldum.Inanamadim ne kadar benim kaderimi paylasan insan varmis.Sadece bende olmadigini cogu insanda oldugunu,sonuc alanlari okudukca daha bi umutlu oldum.Simdiler de artik yediklerimizden mi,yasam sanrtlarindan mi bilmiyorum ama normal yollarla cocuk sahibi olmayan cokkk insan var.Eskiden montunu atsa hamile kalirlarmisti..
Diyecegim merkezdekiler sizler sanssiz insanlar degilsiniz..Cogu imkansizliktan devlette bile tupbebek yaptiramayan arkadaslara gore cok cok sanslisiniz.Kendini merkzde kotu hissetme kapidan girince imkanlarina bakarak pozitif olmaya bak.Sira beklerken tanis dertles fikir edin ki kendinin yalniz oldugunu hissetme ...Insallah emeklerin bosa cikmaz..

Sagol canim, ins. sonuc alalim da katlanicaz artik biseylere.. Aynur Hn. ve Nur Hn. farkli kisiler sanirim, ama emin de degilim.

Nasıl gidiyor tedavi? Yumurta sayın belli mi?

su an 3. gunum ignelerde, yarin gidicem tekrar hastaneye. daha boyutu vb belli degil. sen ne zaman basliyosun?

tesekkurler, ins :)

cok pozitif ve rahatlatici bi tarzin var, soyledigin seylerde sonuna kadar haklisin. en azindan boyle bi imkanimiz var ama tuhaf bi surec.. isteyen herkes guzel sonuclar alir umarim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…