- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
Bana narkoz genel olarak verildi.10-15 dk.sürdü sanırım işlem.hiç korkma.rahat ol.hangi doktora gidiyorsun orada? Ben nur hanıma gitmiştim.bütün işlemlerimde yanımda oldu.çok hoş,anlayışlı ve pozitif birisiydi.kızlarımı hemen yanına götüreceğim inş.bol şanslarrrr....
Merhaba,
Dr. Aynur Hanim simdilik gorunuyor ama ilk gittigimde dr Oznur hanimdi ismini yanlis hatirlamiyorsam. Aynur Hanim'in tarzi ve sakinligi beni rahatlatti, bilmiyorum tecrubeli arkadaslar ne dusunuyor ama... su an hala olayi algilayamadim, saf saf gidiyorum hastaneye =)
cok sevindim bebeklerine. Allah anali babali, saglikla ve huzurla buyutmeni nasip etsin.
valla bize duyduk gibi geldi eşimle ama doktor duyamadı o kadar kısıktı yani.hayırlısı inşallah sağlıklı sıhhatli olacaksa allah nasip etsin.bekliycez bakalm bir hafta daha önümüzdeki hafta netleşir heralde.merakla bekliyoruz valla
bi de yumurta toplama isleminde local mi veriyor memorial anesteziyi? hastanede hic bisey sormak aklima gelmiyo. tup bebek icin bekleyen ciftleri gordukce ben geriliyorum, biraz daha botanik, yesilli mesilli bi ortam yapsalarmis. herkes birbirini izliyo ne sinir.
benide o narkoz kısmı acayip korkutuyo onlar vermeden ben odaya girince bayılırım heralde zaten :18:
Bana narkoz genel olarak verildi.10-15 dk.sürdü sanırım işlem.hiç korkma.rahat ol.hangi doktora gidiyorsun orada? Ben nur hanıma gitmiştim.bütün işlemlerimde yanımda oldu.çok hoş,anlayışlı ve pozitif birisiydi.kızlarımı hemen yanına götüreceğim inş.bol şanslarrrr....
9'a yakin kan testi istediler benden de, 3 tane de esimden istendi. bunlar ucrete dahil degil ve hastanede (memorial) yaptirirsan oldukca yukset ucret istiyolarmis. ben de sigortayla baska bi yerde hallettim. sen de o sekilde yaparsin. her seyi dusunuyor olmak yorucu bazen.
35 yas altina 2 embriyo koyma ihtimalleri varmis diye duydum ama emin degilim. 2 tane konulunca ikisi de tutuyor mu ya da tek embriyonun tutunma ihtimali var mi? deneyimi olan var mi? tek mi cift mi ne tavsiye edersiniz?
bi de yumurta toplama isleminde local mi veriyor memorial anesteziyi? hastanede hic bisey sormak aklima gelmiyo. tup bebek icin bekleyen ciftleri gordukce ben geriliyorum, biraz daha botanik, yesilli mesilli bi ortam yapsalarmis. herkes birbirini izliyo ne sinir.
canım ben de 35 yaşın altındayım bana da 2 tane kondu şuan ikiz gibi görünüyor ultrasonda ama kalp atışlarını alamadık birinin.benim için tek çift çok farketmiyor.hatta bazeen olmuşken ikiz olsun da bidaha kardeşi olsun diye düşünmem diyorum.bakalım kısmet hayırlısı inşallah.benim iki yumurtada birbirine çık yakındı gelişimleri ondan ikisini de koydular.inşallah seninde şansın yaver gider biran önce evladına kavşursun.
sana nasıl iki tane koydular canım nereye sorsam tek dendi kaçıncı denemen senin
sana nasıl iki tane koydular canım nereye sorsam tek dendi kaçıncı denemen senin
9'a yakin kan testi istediler benden de, 3 tane de esimden istendi. bunlar ucrete dahil degil ve hastanede (memorial) yaptirirsan oldukca yukset ucret istiyolarmis. ben de sigortayla baska bi yerde hallettim. sen de o sekilde yaparsin. her seyi dusunuyor olmak yorucu bazen.
35 yas altina 2 embriyo koyma ihtimalleri varmis diye duydum ama emin degilim. 2 tane konulunca ikisi de tutuyor mu ya da tek embriyonun tutunma ihtimali var mi? deneyimi olan var mi? tek mi cift mi ne tavsiye edersiniz?
cnm benım bende nur hanım a gıttım suan oglum 4 ayına gırdı.yumurta toplama ıslemınde tamamen bayılıyosun hıcbısey anlamıyosun sonradan cok hafıf bır agrın olabılır.transferde herseyı canlı canlı goruyosun ama hıc canın yanmıyor agrındA olmuyor.hıc endıselenme bence.bende cok korkuyodum ama anladım kı gereksızmıs..korkma allah sanada en kısa zamanda bır evlat nasıp etsın
Nasıl gidiyor tedavi? Yumurta sayın belli mi?
canım ben de 35 yaşın altındayım bana da 2 tane kondu şuan ikiz gibi görünüyor ultrasonda ama kalp atışlarını alamadık birinin.benim için tek çift çok farketmiyor.hatta bazeen olmuşken ikiz olsun da bidaha kardeşi olsun diye düşünmem diyorum.bakalım kısmet hayırlısı inşallah.benim iki yumurtada birbirine çık yakındı gelişimleri ondan ikisini de koydular.inşallah seninde şansın yaver gider biran önce evladına kavşursun.
Canim bence nasip..diger tedavilerimde 4 embrio yerlestirildi olmadi.Son denemem de 1 embrio tutundu.Embrio sayisindan cok kalitesi ve tedavi sekli onemli.
Kac embrio yerlestirilecegini doktorun karar versin.Sen merkeze guven gonul rahatligiyla transfer ol.Bana ohss oldugum icin transfer yapamayiz dediler.Ben cok israrci olunca en fazla bir dediler.oysa ki 5.gunde 7 embriom vardi.Benim iki istegim ikiz cok istedigim icindi.Neticede doktorlar hakliymisti iyi ki de 1 taranfer edilmis yoksa canimdan olurmustum.Ikiz olursa 1.5 yil zorlanir sonra kardes istegi olmadan gonul rahatligiyla buyuturdum.
Genel veriliyor ama dusuk dozda.hic korkma birsey anlamayacaksin..Merkez super..Anestezi cok cok basit.Hepsi evlat ozlemi icin.Ben evlat ozlemi icin 4 kez bicak altina yattim.Maddi imkan olmadigi icin devlette oldum.Ameliyat oncesi oda bile bulamadik ameliyathanede ameliyatlari izleyerek sirami bekledim kendi ayaklarimla ameliyat masasina oturdum.cikista yatak yok sedyede saatlerce..Son ameliyatimi Semra hnm ,Nur hnm,Mustafa bey yapti.Muhabbet ederek girdim.ilgi alaka basari..ozel cok farkli..Memorial da gonlun rahat olsun.Anesteziyi alinca da o tatli uykuya dalinca niye uyandirdiniz dersin:))ben oyle demistim..
7-8 sene once bebegim olmayacagini ogrenince dunyam yikilmisti..Eskiden hatirliyorum da tup bebek yaptiran insan sayisi cok cok azdi.cok uzuldum tup bebek bana cok urkutucu,zorlu bir yol gelmisti.Sonra asilamalar su bu olmayinca netten tupbebek nedir,nasil birsey bi bakayim dedim.Bu platformu buldum.Inanamadim ne kadar benim kaderimi paylasan insan varmis.Sadece bende olmadigini cogu insanda oldugunu,sonuc alanlari okudukca daha bi umutlu oldum.Simdiler de artik yediklerimizden mi,yasam sanrtlarindan mi bilmiyorum ama normal yollarla cocuk sahibi olmayan cokkk insan var.Eskiden montunu atsa hamile kalirlarmisti..
Diyecegim merkezdekiler sizler sanssiz insanlar degilsiniz..Cogu imkansizliktan devlette bile tupbebek yaptiramayan arkadaslara gore cok cok sanslisiniz.Kendni merkzde kotu hissetme kapidan girince imkanlarina bakarak pozitif olmaya bak.Sira beklerken tanis dertles fikir edin ki kendinin yalniz oldugunu hissetme ...Insallah emeklerin bosa cikmaz..
su an 3. gunum ignelerde, yarin gidicem tekrar hastaneye. daha boyutu vb belli degil. sen ne zaman basliyosun?
Bugün biraz daha belli olmuştur.
Bir gecikme olmazsa 20si gibi nasipse başlayacağım.
ben de geldim ama hepiniz gitmişsiniz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?