- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
canım bana aldırdı 3 kilo.ödem yaptı vücudum zamanla geçcek belki ama tabi etkiliyor.o kadar hormonlarla oynanıyor tabi bir etkisi oluyo vücutta.inşallah ben de daha fazla almam.yediklerine içtiklerine dikkat betmen gerekicek.ben öyle yapıyorum.her bünyede farklı tabi inşallah sana aldırmaz.hayırlı olsun tedavin.sonucunda inşallah çok mutlu olursun bebişinle
eczanede satılan bulantı için bileğe takılan sea band die bişi var bende çok işe yaramıştı denesene sen de
ben 8 kilo aldım
ilaçları da hastaneden al en ucuz orda
tesekkur ediyorum, hepimiz umarim saglikli, hayirli sonuclar aliriz..
sen de memorial'da mi basladin tup bebek tedavisine?
evet bunu sorucaktim ben de.. eczanede 2400 civari dediler, hastane yaklasik 1400 diyor. bu durumda hastane daha mantikli gorunuyor. siz de mi hastaneden temin ettiniz ilaclari ve ayni gun icinde elimize geciyor mu?
Ne bastonu canım :) Dur daha :) Hep soracağım unutuyorum, bebeğinin ismi ne?
Ayaklı eczane lafına çok güldüm :) Gerçekten öyle. 2009'dan bu yana gelişme var o zaman. Biz en fazla 10 dakika falan beklemişizdir.
Evet yarın bir kontrole gideceğim nasipse. İnşaallah güzel şeyler duyarım.
@bebek_istiyoruz;
niye boyle bi nick aldim ben de bilmiyorum, egitime cok kaptirdigim bi donemdi galiba :) ehehe evet ya herkes oyle diyo, annem ben kilo deyince cok kiziyo. herseyin hayirlisi olsun. at hirsizini merak ediyorum :)
@inci_tanesi;
sagol canim adetim bugun basladi, pazar 2. gunum ama pazar baslamazlar muhtemelen ptesi basliycam. ariycam birazdan hastaneyi, tedaviye sen de memorial'da mi basliyosun?
@crafty;
bi ilactan 5 tane yazdilar, iade olayi varsa iyiymis.
Acaba bu ilaclari sigorta ile alabiliyor muyuz? cok soru soruyorum di mi :)
tüp bebek raporu çıkartman gerekiyor,
hiç bulaşma derim öperim
Ne bastonu canım :) Dur daha :) Hep soracağım unutuyorum, bebeğinin ismi ne?
Ayaklı eczane lafına çok güldüm :) Gerçekten öyle. 2009'dan bu yana gelişme var o zaman. Biz en fazla 10 dakika falan beklemişizdir.
Evet yarın bir kontrole gideceğim nasipse. İnşaallah güzel şeyler duyarım.
selam kızlar,
telefonla bilgi aldım ama tam anlayamadım tedavi ücretini 2000 eur+ilaçlar dendi burası tamam, hergün yapılan e2 testide sanırım bu fiyatın içinde ama başlarken yapılan hormon testleri ve muayene ücreti ayrı mı ??
hepsi fiyata dahil canım sadece eşine yapılacak sperm tahlilinin ilki 160 tl onun haricinde başka ek bir masraf çıkmıyor.hayırlı olsun inşallah tedavin
@inci_tanesi;
sagol canim adetim bugun basladi, pazar 2. gunum ama pazar baslamazlar muhtemelen ptesi basliycam. ariycam birazdan hastaneyi, tedaviye sen de memorial'da mi basliyosun?
ben de memorialde microenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım.Şu anda 37.haftanın başındayız.ikiz kızlarım olacak Allah nasip ederse.Size orada tavsiye edeceğim tek doktor NUR DOKUZEYLÜL.Gerçekten işini titizlikle yapan bir doktor.Bir kere pozitif bir insan. Her aradğımda,mail attığımda hala rahatlıkla görüşebiliyorum.Maddi olanaklar el verseydi kesinlikle oraya Nur hanıma devam ederdim.Ancak biliyorsunuz ki çok pahallı bir hastane.Allahım herkesin gönlüne göre versin.Her şey allahın bir takdiri. Nur hanım tabii ki vesile oldu. doğumdan sonra ilk görüşeceğim kişi kendisi olacaktır.Doktor olayı göreceli bir şey tabii ki.Ben sadece yaşayan biri olarak sizlere yardım etmek istedim.Her şey gönlünüzce olsun.Bu arada hemşireler de ciddi anlamda hoş ve ilgili insanlar....
canım nerelerdesin yahu?naptın görüştün mü doktorla ne dedi?kaç gündür merakla bekliyorum canım haberdar et beni.
selam kızlar,
telefonla bilgi aldım ama tam anlayamadım tedavi ücretini 2000 eur+ilaçlar dendi burası tamam, hergün yapılan e2 testide sanırım bu fiyatın içinde ama başlarken yapılan hormon testleri ve muayene ücreti ayrı mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?