Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tesekkur ediyorum, hepimiz umarim saglikli, hayirli sonuclar aliriz..
sen de memorial'da mi basladin tup bebek tedavisine?

eczanede satılan bulantı için bileğe takılan sea band die bişi var bende çok işe yaramıştı denesene sen de

ben 8 kilo aldım
ilaçları da hastaneden al en ucuz orda

evet bunu sorucaktim ben de.. eczanede 2400 civari dediler, hastane yaklasik 1400 diyor. bu durumda hastane daha mantikli gorunuyor. siz de mi hastaneden temin ettiniz ilaclari ve ayni gun icinde elimize geciyor mu?

Son düzenleme:
silgi ne zaman başlıyorsun tedaviye? İlaçları tedaviye başladığın gün muayeneden sonra alabilirsin hemen.

Silgi hayirli olsun..
Silgi..)okul yillarimi animsatti ne guzell..
ilaclar merkezde uygun oluyor .Simdilerde duzene girdimi bilmiyorum ama 2009 da biz merkezde ki eczacimi desem ayakli eczanemi:)) desem bilemedim.iste o kisiye tavirlarindan dolayi sinir olduk,ilac istedik bi diyor simdi gelecek bekliyoruz yok aksama gelir..Bizde mahallemizdeki tanidik eczaciya gittik.Rica ettik gelis fiyatindan verdi.Merkezle ayni paraya almis olduk..ilaclari simdiden dedikleri kadar alma derim.Benim sonradan elimde kaldi.yazik gunah..
ilaclar beslenmene dikkat edersen cok kilo aldirmaz.Ben de de hafif sislik oldu.sonra gecti..Dusunme bunlari hepsi evlat ozlemi icin degil mi..daha cok sisecek,kilo alacaksin insallahhhhhhhhhh..
bh2006 ohh ohh aferin kuzucuklara:)) en guzel gunler..canim 3 ay zor tuzlu,eksili gidalar iyi gelir..Bol su..Bebekler beslenmiyor diye dusunme..3 ay annenin deposundan beslenir.Darisi isteyen herkese...

inci-tanesi sen nasilsin?Merkeze yarin mi gideceksin?Hayirli haberlerle gel..

crafty Nil osu op yerime..bh2006 crafy lede senin gibi konusurduk..bebisi sorardim (karnindayken) zilli iyi teyzesi derdi.Bak simdi cok sukur kollarinda..Gun dedigin cabuk geciyor.Herseyin basi saglik..9 ay sonra bh2006 dogum yapmis,crafty kizin elinden tutmus yuruyorlar,incitanesi,silgi diger isteyen arkadaslar hamile.ben ise elimde bastonn

Ne bastonu canım :) Dur daha :) Hep soracağım unutuyorum, bebeğinin ismi ne?
Ayaklı eczane lafına çok güldüm :) Gerçekten öyle. 2009'dan bu yana gelişme var o zaman. Biz en fazla 10 dakika falan beklemişizdir.
Evet yarın bir kontrole gideceğim nasipse. İnşaallah güzel şeyler duyarım.

ehehehehhe
ayaklı eczane var orda at hırsızı kaçaklı tipli herif
10-15 dk de getirio elinde kalanı da iade edebiliosun

@bebek_istiyoruz;
niye boyle bi nick aldim ben de bilmiyorum, egitime cok kaptirdigim bi donemdi galiba :) ehehe evet ya herkes oyle diyo, annem ben kilo deyince cok kiziyo. herseyin hayirlisi olsun. at hirsizini merak ediyorum :)

@inci_tanesi;
sagol canim adetim bugun basladi, pazar 2. gunum ama pazar baslamazlar muhtemelen ptesi basliycam. ariycam birazdan hastaneyi, tedaviye sen de memorial'da mi basliyosun?

@crafty;
bi ilactan 5 tane yazdilar, iade olayi varsa iyiymis.

Acaba bu ilaclari sigorta ile alabiliyor muyuz? cok soru soruyorum di mi :)

Son düzenleme:

kızlar ben geldimm.napıyosunuz???özledim valla kaç gündür giremedim bitürlü fırsat olmadı.inci tanesi naptın canım doktorla görüşmem var yazmışsın.merak ettim herşey yolunda dimi?

tüp bebek raporu çıkartman gerekiyor,
hiç bulaşma derim öperim

ben de memorialde microenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım.Şu anda 37.haftanın başındayız.ikiz kızlarım olacak Allah nasip ederse.Size orada tavsiye edeceğim tek doktor NUR DOKUZEYLÜL.Gerçekten işini titizlikle yapan bir doktor.Bir kere pozitif bir insan. Her aradğımda,mail attığımda hala rahatlıkla görüşebiliyorum.Maddi olanaklar el verseydi kesinlikle oraya Nur hanıma devam ederdim.Ancak biliyorsunuz ki çok pahallı bir hastane.Allahım herkesin gönlüne göre versin.Her şey allahın bir takdiri. Nur hanım tabii ki vesile oldu. doğumdan sonra ilk görüşeceğim kişi kendisi olacaktır.Doktor olayı göreceli bir şey tabii ki.Ben sadece yaşayan biri olarak sizlere yardım etmek istedim.Her şey gönlünüzce olsun.Bu arada hemşireler de ciddi anlamda hoş ve ilgili insanlar....

canım nerelerdesin yahu?naptın görüştün mü doktorla ne dedi?kaç gündür merakla bekliyorum canım haberdar et beni.

selam kızlar,
telefonla bilgi aldım ama tam anlayamadım tedavi ücretini 2000 eur+ilaçlar dendi burası tamam, hergün yapılan e2 testide sanırım bu fiyatın içinde ama başlarken yapılan hormon testleri ve muayene ücreti ayrı mı ??

hepsi fiyata dahil canım sadece eşine yapılacak sperm tahlilinin ilki 160 tl onun haricinde başka ek bir masraf çıkmıyor.hayırlı olsun inşallah tedavin

hepsi fiyata dahil canım sadece eşine yapılacak sperm tahlilinin ilki 160 tl onun haricinde başka ek bir masraf çıkmıyor.hayırlı olsun inşallah tedavin

teşekkür ederim canım hala düşünüyorum devlette bir negatif aşılamam var sorunumuz sperm saysı azlığı tekrar aşılama yapmak istemiyorum oyzden deli gibi araştırıyorum zaten aşılama sonrası hafif ohss bile oldum tekrar okadar hormonu şansı çok az olan bişey için yüklemek istemiyorum vücuduma Allah hepimizin yardımcısı olsun sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah

Inci-tanesi
Silgi:))
sizlerden haber bekliyoruz..

bh2006 sen ve kuzucuklarin nasil?kalp atisi icin ne zaman gideceksiniz?

sblkmbsr hayirlisi olsun..Asilama da sans cok az.Yuklenen hormonlar,verilen paralar cabasi..
Ben 2 asilama sonrasi tup bebege basladim.Tedaviler cok farkli.imkanin varsa asilamalarla ugrasma mikroya basla derim.Yasin kac.

32 yaşındayım malesef canım, devlette başladık ücretsiz olsun diye ama saçma prosedürleri nedeniyle kendileride olmaz dedikleri halde illa 2 aşılama yapmamız gerekiyor.
birinciyi yaptırdım işte ama zor bir süreç çalıştığım için dahada zorlaşıyor sonucun sıfır olmasıda ayrı bi dert. dedim gibi ilaçlarada bünyem çok tepki verdi 5 gün 75 ml gonal f kullandığım halde 7 yumurtam oldu sonra hafif ohss ve yumurtalıklarım çok büyüdü şimdi moladayım küçülmesini bekliyorum yani sağlam şeyi bozucaz nerdeyse biyandan ondan korkuyorum. sorun sprmler olduğu için bikere tüp yaptırıyım en azından şansım daha çok düşünüyoum tabi eğer normale döndüysem :18:

Yas,yumurta rezervi onemli cok geciktirmemek gerek.Devlet boyle..Bizde senelerce ugrastik.Asilamalar,rapor cikarmak sorun.Cikarilan rapor her ozel merkezde gecmiyor.Devlette denemen gerek.Devletin basarisi nedir bilemem.Rabbim nasip ederse ummadik vakitte,yerde olur.Ama iste ben gecmisime bakarak devletimizin tedavilerine guvenmiyorum.Senelerimi harcadigimla kaldim.Rapor cikmak uzereyken biraktim.Az birikmis paramla ozele yoneldim.Ohss bende de oldu..Tedavide verilen ilac ve dozlarini ona gore ayarlarlar.Tedavi oncesi mutlaka ohss yi bildir.Kim bilir bu bekleme surecinde kendiliginden olur mu olur..insallah..

Merhaba kızlar, herkes iyidir umarım. Cumartesi hastaneye gittim ve bu ay başlama kararı aldık. İnşaallah hayırlı olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

söyliycem canım durumu çünkü çok tırstım bir haftada üç ayda içmediğim kadar su içtim
şimdi aradım ön görüşme için nur hanımı istedim ama doluymuş aynur hanımdan randevu verdiler
aynur hanımın hastası olan var mı burda acep

@inci_tanesi;
sagol canim adetim bugun basladi, pazar 2. gunum ama pazar baslamazlar muhtemelen ptesi basliycam. ariycam birazdan hastaneyi, tedaviye sen de memorial'da mi basliyosun?

Canım merhaba. Bugün başladın mı? Nasıl gidiyor?

Merhaba deren. Hayırlı olsun yavruların. Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım nerelerdesin yahu?naptın görüştün mü doktorla ne dedi?kaç gündür merakla bekliyorum canım haberdar et beni.

Geldim canım :) Bu ay başlıyoruz nasipse. Dualarını bekliyorum. Sen nasılsın, yavruların nasıl? Ne zaman gideceksin doktora?

Merhaba canım. Hepsi fiyatın içinde. Hayırlı olsun. İnşaallah bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…