Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhabalar,
Incitanem sayili gun kaldi.Heyecanla bekliyorum.Calisiyorsun dimi..Izin durumun nasil?Arisutu+polen+bal karisimi kullaniyormusun?kilo durumun nasil?Ayy ne cok soru sordum.hii merakli ben iste..
Bh2006 bulanti gecti mi biraz.Yemeklerle aran nasil?kokuyor mu?3-4 ay sogansiz yemek yapmistim..Sogan kavuramiyordum.Tavuk eti yiyemedim.Ilk aylar 4 kilo vermistim 5.aydan sonra almaya basladim.Nur hnm in dedigi gibi ne kadar yersen ye bebek alacagi kadarini alir.Son ayda bebek zayif diye uzuluyordum.Nur hnm sakin abartma desede zayif diye dinlemedim yedimde yedim.kontrole bir gittim 3 haftada 5 kg almisim bebek 200 gr almis..kilolari aldigimami yanayim,Nur hnm dan firca yedigime mi..
Beslenmen duzenli olsun faydali besinler olsun.Somon baligi,sut,yogurt,ceviz.kaju,pekmez..Sut cok ic..ileri aylarda kramplar kasilmalar icin.Ben cok icerim.hic kramp kasilmam olmadi..Saglikla gelsin..

Yok canım çalışmıyorum. Kasımda ayrılmıştım işten hala evdeyim. Bu karışım ne işe yarıyor? 48,5 kiloyum. Tedaviye kadar 50 olabilsem çok iyi olacak.

incim karisim bagisikligi guclendiriyor,yumurta kalite ve rezervini olumlu yonde etkiliyor.sperm kalitesini de etkiliyor.Sen de bir arastir istesen.Biz 2.denemeden sonra esimle uzun bi sure kullandik.Tedavi farkindan mi,akupunkturdan mi,bu karisimdan mi,co-culturden mi bilmiyorum ama onceki tedavilerimde 5 yumurta toplanirken son denememde 20 yumurta toplandi.Denemedigim sey kalmadi.Zarari olmaz faydasi olur.Bizler elimizden geleni yapalim da gerisi Rabbime kalmis.

Anladım canım. Doktorumun söylediği yumurta sayım fazla ama büyütmede problem yaşıyoruz. Ohss olmamam için ilk tedavide ilaç dozunu düşük tuttuk. 3 yumurta toplandı. Bu tedavide o riski göze alacağız. 7-8 yumurta hedefliyorum dedi Nur Hanım. Sayı benim için çok önemli çünkü benim embriyolar genetiğe gidecek.

valla çok iyiyim canım mide bulantılarım çok az sabah kalktığımda biraz oluyo.ama benim iştahım çok açık.napçam bilmiyorum.5 kilo almışım şimdiden.az yemeğe çalışıyorum şimdi ama inşallah böyle devam etmez.mide bulantılarım olsun istiyorum bari yemek yiyemem:)))

hadi hayırlısı ben de bekliyorum dört gözle.rezervinde bi problem yok ne güzel benim azdı rezervim.çok çabucak geçer inşallah günler.biran önce kavuşursun bebişine.

Rezervde sorun yok çok şükür, bir de büyütebilsek :) Muayeneye gittiğimde bir yumurtam kocaman olmuş. Nur Hanım 1-2 gün hamile kalman için çok ideal dedi ama gel gör ki deneyemiyorum. Dua ediyorum tedavide o yumurtalardan bol bol kaliteli kaliteli olsun :)

Son düzenleme:
incim sayi kadar kalitede onemli.bu tedavide ilac dozun farkli olur.mutlaka daha fazla yumurta toplanir.umut daha fazla hadi insallah.
bh2006 ne yaptin canim..ilk ayda biraz dikkat et yediklerine.cogul gebelik.kilo tehlike aman aman..hareket az mi?o yuzden mi aldin.bol su ic.

Evet canım kalite çok önemli. Bol ve kaliteli olur umarım :)

bh2006 canim yanlis anlama yazdiklarimi tamam mi?tedavi kadar gebelikte onemli..bunun tansiyonu var,sekeri var..aman cnm kiymetli bebekler.

canim benim ozel saglik sigortam vardi.dogumun bi kismini ordan bi kismini biz vermistik. sezeryan +cocuk bakimi, muaynesi +album+lohusa serbeti ,fon,dogumu haberini yakinlara msj atma v.s seyleri vardi.yanlis hatirlamiyorsam 4000-5000 civariydi.Esim tam biliyordur aksam sorarim.

Uuuu sigortaya rağmen bu rakam :) Bu özel sağlık sigortasını araştırıyorum ben de. Tavsiye eder misin? Bir de acaba hamile kaldıktan sonra da doğum masraflarını karşılıyor mu?

canim bu tedavinde gebelik olursa yani 9 ay sonrasini karsilamiyor 1 sene gecmesi gerek diye biliyorum.yinede sen bi arastir.gebelik takibide sigorta dahilindeydi tavsiye ederim.yok canim sigorta limitliydi biz 1500 falan verdik.yoksa nerde.tupbebek parasi.ama hastane bakim ilgi super..

Son düzenleme:
Çok iyiymiş o zaman. Sigortasız ücretini eşinden öğrenirsen çok sevinirim. Ortada fol yok yumurta yok ben doğum fiyatlarına bakıyorum :) Benim şöyle kötü bir huyum var. Bir şeye alıştım mı kolay kolay kopamıyorum ondan. Şimdi hastaneyi biliyorum, doktorumu çok seviyorum başka yer çok zor gelir gibime geliyor. Neyse bakalım hayırlısı Allah'tan. Önce sağlıcakla bir hamile kalayım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…