- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Allahın senin için mucizesini göndermiş olmasını diliyorum.hayırlara çıksın bu gecikme.amin canım hayırlı haberler veririz inşallah.
İncim belki de Allah'ın mucizesi tecelli edecekNeden olmasın ? Ben de bazen düşünyorum. Hamile kalsam. Kendi kendine sağlıklı olsa.. Bir mucize yaşasam diye Senin için de olabilir . Hadi inşallah. Kurtulursun herşeyden.. Canı gönülden diliyorum tatlım.
Sağolun kızlar ama değilim biliyorum :) Bekliyorum ya gelmez bekletir böyle. Tatile gitmeden olayım bitsin rahat ederim diyordum, bakalım bugün yarın gelir herhalde
Ah Akasyam ne güzel olur değil mi. Düşünmesi bile müthiş...
Doğal hamile kalıp da sağlıklı evlatlar doğuranlar ne kadar büyük bir nimete sahipler bir bilseler...
merhaba kızlar, umutege randevun bugündü değil mi? işlerin rast gitsin canım.bende bugün kırmızıları gördüm. bugün arayıp pazartesi için randevu alıcam.bugün neler yaptın merak ediyorum.fırsatın olursa yaz olur mu canım.
umutege canım ne yaptın?
mercancım hadi bismillah diyelim.
Allah'ım ikinizin de işlerini rast getirsin inş.
slm kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederimmm
bu gün gittik 10 da ama çok beklettiler bizi toplantı varmışşşş12:30 da ancak çıkabildik merkezden şansıma da bu gün nur hn yoktu ya salı günüde yokmuş:26::26:ama söyledim ben nur hn istiyorum diye onlarda belirtmişmiydiniz bunu dedi bende hayır ama unla başladım onunla devam etmek istiyorum dedim tamam salıdan sonrası için onunla devam ederbilirsiniz salı günüde konuşuruz dediler...bugün çok kalabalıktı merkez aynur hn da çok ilgilenemedi bizimle hemen muayane etti ilaçları yazdı gönderdi sonra hemşireler ilgilendi hormon testini verdik sonuçlar çıkınca biz tel.arayıp haber vericez dediler...saat 4 de aradılar günlük 150 ml gonolof kullanmamı söylediler..ilk iğnemide yaptımm birde kızlar şöyle bir değişiklik olmuş sanırım bilmiyorum eskiden de varmıydı ilaçları eczaneden aldık merkez vermiyormuş:44::44:5 kutu gonolof yazdılar ama hepsini almayın dediler 3 kutu aldık şimdilik diğer tedavimde de 3 kutu kullanmıştım birde sizinde aklınızda bulunsun hastahanenin karşısındaki eczane çok pahallı veriyo kutusu 316 tl 50 mt ilerde ateş eczanesi var oraya gittik 1 kutusunu 250 tl ye verdi...fazla alıp da elinizde kalırsada geri alıyorum dedi ama sizde ilk etapda 3 kutu alın bence hemşire bile dedi fazla gelebilir 3 tane alın isterseniz diye...
benim adetimin ikinci günüm olmasına rağmen yumoşlarım fazla hızlı büyüyormuş :44::44yüzden ilaç tedavisi kısa sürebilir dediler 10 tanede yumoş varmış şimdilk inşallah kaliteli yumoşlarım ve de bebişlerim olur
Hadi ikinizden de hayırlı haberler bekliyoruz inş.
Tedavi olmayacağım ama ben de geciktim acayip gerginim
umutagecim hayirli olsun tedavin, insallah guzel bir sonuc alirsin. baska kimler basladi bilmiyorum ama Allah yardimciniz olsun kizlar. bu arada hastanede ilaclar uygundu, niye artik satmiyolarmis acaba.
aaaaa super, hamilesindir belki? hadi hayirlisi olsun incicim
bu gün gittik 10 da ama çok beklettiler bizi toplantı varmışşşş12:30 da ancak çıkabildik merkezden şansıma da bu gün nur hn yoktu ya salı günüde yokmuş:26::26:ama söyledim ben nur hn istiyorum diye onlarda belirtmişmiydiniz bunu dedi bende hayır ama unla başladım onunla devam etmek istiyorum dedim tamam salıdan sonrası için onunla devam ederbilirsiniz salı günüde konuşuruz dediler...bugün çok kalabalıktı merkez aynur hn da çok ilgilenemedi bizimle hemen muayane etti ilaçları yazdı gönderdi sonra hemşireler ilgilendi hormon testini verdik sonuçlar çıkınca biz tel.arayıp haber vericez dediler...saat 4 de aradılar günlük 150 ml gonolof kullanmamı söylediler..ilk iğnemide yaptımm birde kızlar şöyle bir değişiklik olmuş sanırım bilmiyorum eskiden de varmıydı ilaçları eczaneden aldık merkez vermiyormuş:44::44:5 kutu gonolof yazdılar ama hepsini almayın dediler 3 kutu aldık şimdilik diğer tedavimde de 3 kutu kullanmıştım birde sizinde aklınızda bulunsun hastahanenin karşısındaki eczane çok pahallı veriyo kutusu 316 tl 50 mt ilerde ateş eczanesi var oraya gittik 1 kutusunu 250 tl ye verdi...fazla alıp da elinizde kalırsada geri alıyorum dedi ama sizde ilk etapda 3 kutu alın bence hemşire bile dedi fazla gelebilir 3 tane alın isterseniz diye...
benim adetimin ikinci günüm olmasına rağmen yumoşlarım fazla hızlı büyüyormuş :44::44yüzden ilaç tedavisi kısa sürebilir dediler 10 tanede yumoş varmış şimdilk inşallah kaliteli yumoşlarım ve de bebişlerim olur
aaaaa super, hamilesindir belki? hadi hayirlisi olsun incicim
umutege canım ne yaptın?
mercancım hadi bismillah diyelim.
Allah'ım ikinizin de işlerini rast getirsin inş.
canım,tekrar hayırlı ve sonu bebişli olsun.bende pazartesi günü için saat 11 e randevu aldım.aklımda bir sürü soru var.cevaplarsan sevinirim. başlıyorum sıralamayatatlım muayene ultrasondan mı yapıldı?hormon tahlilleri için aç mı gitmek gerekiyor? İlk iğneyi onlar yapmıyormu ben daha önce tedavi olmadım genelde ilk hastanede hemşireler öğretmiyor mu? her gün muayeneye çağırıcaklar mı ve sen her gün randevumu alarak gideceksin?
canım Allah yardımcın olsun sağlıklı yumurtalar sağlıklı embriyoların olsunda sıkıca tutunsunlar sana.
Ben cevap vereyim hemen
Alttan muayene yapılıyor.
Aç gitmene gerek yok.
İğne yapılışını gösteriyorlar. İğneyi saat 16.00'dan sonra yapacağın için beklemene gerek yok.
İlk muayeneden sonra 2 gün ara veriyorlar, 3.gün gidiyorsun ondan sonra toplama işlemine kadar her gün.
Hemşireler seni arayıp kaçta hastanede olacağını söylüyorlar.
Var mı başka sorun canım
kuzucuk yerim senisağol tatlım.muayene kısmını sevmedim ne öyle ya kırmızılar içindeyken şaka bir yana alıştık her şeye
Olsun canım salıdan sonra Nur Hanım'la devam edersin. Tedaviye başlayan çok bu ara herhalde kalabalık olduğuna göre :)
Geçen hafta gittiğimizde ilaçları getiren adam oradaydı, neden değişmiş acaba, sordun mu canım?
Ben hiç gonal f kullanmadım, puregon kullanmıştım kutusunu 200'e alıyorduk hastaneden. 3 gün yetiyordu.
Gonal f nasıl, kalemle mi vuruluyor?
Sayın çok güzel maşallah
Yok canım dün oldum
inşallah nur hn la devam ederimmmm ya ben onu istiyorummmmm dicemmmmmmısrarlaaaa sormadım canım çünkü ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu 1 ay olmuş böyle yapmaya başlayalı eczanenin demesine göre hani kalan ilaçları insan getirip bağışlıyo ya oraya onlar tekrar parayla sattıkları için yapılmaya başlamış devlet yasaklamış dedi:44::44: ama bize dediki hemşire isterseniz ilaç getiren hastalar oluyo sorup alabilirsiniz dediler bende onu daha fazla ihtiyacı olanlar alsın dedim istemedimm iğne gibi işde canım su ve ilacı karıştırıp şırıngaya çekip göbüşe batırıyorummmm
Evet haklısın canım ama ne yapalım dayanıyoruz. 2 dakika bile sürmüyor. Zaten ilk muayeneden sonra 3.gün gideceğin için kanama da azalmış oluyor.
Umutegem, Mercan sana sordu ama ben atladım hemen. Mazur gör beni
Edersin merak etme kuzum. O kadar para veriyoruz, doktorumuzu seçmek hakkımız tabi.
Anladım tatlım. Puregon daha farklıydı. İğne kalemiyle yapıyorduk.
İlk iğne vuruşum aklıma geldi, abartısız 10 dakika iğneyi göbeğime götürüp götürüp geri çekmiştim
Batırınca da bu muymuş demiştim
Allah'ım emeklerimizi minik minik kuzularla taçlandırsın inş.
Evet haklısın canım ama ne yapalım dayanıyoruz. 2 dakika bile sürmüyor. Zaten ilk muayeneden sonra 3.gün gideceğin için kanama da azalmış oluyor.
Umutegem, Mercan sana sordu ama ben atladım hemen. Mazur gör beni
canım haklısın benim neredeyse bitiyor o gün.
tatlım Allah razı olsun hepinizden.umutege bugün ordan geldiği için sıkıştırdım onu.sizden cevapları alıp anneme yetiştiriyorum o da Allah razı olsun diyor.dua ediyor size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?