Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar ;

Ben de heyecanla takip ediyorum . İnşallah herşey iyi olacak... Stresli olmanız normal. Ama Allah ol dedikten sonra doktormuş hastaneymiş hepsi bahane

çok sağolun canlarım benim inşallah önce allahın sonra dr ların vede sizlerin duları sayesinde inşallah hamile kalacağız bizde
evet sona çok yaklaştım sayılır ben mercan da peşimden geliyo yarın yumoşlarımı toplayacaklar benim funda hn yapacakmış işlemi bugün onunlada karşılaştık asansörde hemşirelere diyordu ki yarın 11 tane opum var diyebende dedim onlardan biride benim dedim hayırlısı olsun dedi yarın görüşmek üzere şansınız bol olsun dedi

allah yardımcın olsun canım.ağrısız ve çok basit bi işlem.bi giriyosun bi çıkıyosun hiç anlamıyosun bile.sana bol bol şans diliyorum.allah gönlüne göre versin canım.

arkadaşlar bende memorialde tedavi olmayı düşünüyorum maliyeti ve tedavi süresi hakkında bilgi verirseniz sevinirim

arkadaşlar bende memorialde tedavi olmayı düşünüyorum maliyeti ve tedavi süresi hakkında bilgi verirseniz sevinirim

şimdiden hayırlı olsun canım
memorılade tüp bebek fiyatı 2000 euro ama temmuzda zam olacağını söylemişlerdi oldumu bilmiyorum biz haziranda görüşmeye başladığımız için 200* euro ödedikk..tel.bilgi alabilirsin bu konuda
ilaçlarda senin urumuna göre diğişiyo canım ben çok düşük dozda kullandım ve kısa süre kullandığım için 1000 tl tuttu
en fazla 1500-2000 tl de ilaçlar tutuyo
adetin ikinci yada üçüncü günü başlıyorsun sonra 3 ün sonra tekrar muayaneye ve kan almaya çağırıyorlar ondan sonraki günlerde ya hergün yada 2 günde bir gidiyorsun
senin yumoşların durumuna görede ilaç süren ya 8-10 arasında değişbilir..
mesela ben geçen cumartesi başladım ilaç kullanmaya yarın opum olcak çok az ilaç kullandım yani 4-5 tanede iyi görünen yumoşum varmış ama yarın ne olur bilmiyorum
inşallah yardımcı olabilmişimdirrr

çok teşekkür ederim hayırlısı olsun senin içinde

kızlar ben yumoşları teslim ettim merkeze 5 tane yumoşum oldu şimdi benim miniklerim olmaya başlamışlardır inşallah 5 kardeş el ele tutuşup birbirlerini hiç bırakmaz diye dua ediyorummsonra ikisini yanıma alıp diğer üçünüde bir süre dolapta bekletiriz sonrada kardeşlerinide alırız ilerde yanımıza inşallahhhhhh

hayırlı olsun inş. canım senin ilk denemen mi?

çok sevindim canım.arayıp merkezden bilgi alabiliyosun embriyolarla ilgili.çok sevindim senin adına.yaşadığım günler aklıma geldi.nasıl yüreğim ağzımda arıyodum merkezi.benim dileğim kabul oldu.inşallah allahım sizin de dileklerinizi kabul eder.durumlardan haberdar et merakta bırakma bizi...

yaradan gönlüne göre versin tatlı heyecanlar bunlar...

umutege canim hadi simdiden hayirli olsun. funda hanimi ben seviyorum, dikkatli ve bilgili. benim transfere o girmemisti ama toplama islemimi o yapti. o arada transfer esnasinda kanamaya sebep olabilecek kucuk bir parcayi bile aldi. yani bunu gormesi ve tedbirli davranmasi bile guzeldi. insallah guzel gecer hersey, Allah gonlune gore versin. heyecanla bekliyoruz sonucunu :)

hayırlı olsun inş. canım senin ilk denemen mi?
çoksağ ol canım
benim ikinci denemem bu ama ilki brüksel tüp bebekde olmuştu.memorıalde ilk denemem olacak inşallah son denemem olurrr

yaradan gönlüne göre versin tatlı heyecanlar bunlar...

kızlar hepiniz çok sağolunnnn yazdıklarınızı okumaya başlarken gözlerimden yaşlar akmaya başladıama mutluluk gözyaşları bunlar böyle güzel yürekli insanların dualarının benimle olduğunu bilmek bana huzur veriyoinşallah allah hepinizin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun inşallahhh...
yumoşlardan haber geldi 5 yumoşun biri küçük olduğu için işlemee bile alınmamış ama 4 yumoşum şimdilik çok iyiymiş inşallah hep böyle gider durumları yarın haber beklemeyin dediler çarşamba günü 11 den sonra arayıp haber alıcam o gün belli olacak trasnfer günüü
hepinizi çokkk seviyorummmm

Merhaba umutege öncelikle isallah tedavin hayirli olur ve bebislerine kavusursun canimmm
Sen birinci tdavini Brükselde yapdirmisin farkli nedeni varmi ikinisini memorialda yapdirmanin ????
Biz simdik ikincisinide orda yapdirmayi düsünüyoruz bu yüzden merak ettimn? Ben Endometrisost hastasiyim send sorun neydi Arkadasim ????

Canımcım ;

Gözün aydın Maşallah 4 tane olsun bizim olsun Allah yardımcın olsun. En az iki tanesi annelerine sımsıkı tutunsun

ya canım şimdi herkesin görüşü düşüncesi farklıdır ben kendi düşünceleri yazıp seni kafanı karıştırmak istemem bu iş biraz nasip kısmet işi allah ol desin yeterki
bizim sorun erkek inferlitesi imsi uygulanması yapılıyor bize brülsel 6500 büyütüyor spermi ama memorıal 8000 bin büyütüyo
birde bizim işde lab.çok önemli türkiyedeki en iyi lab.memorıal tescillenmiş hatta...eğer zamanın varsa ve seninde kafan karışıksa memorıale ön görüşmeye gitmeni tavsiye derim canımmm
Canımcım ;

Gözün aydın Maşallah 4 tane olsun bizim olsun Allah yardımcın olsun. En az iki tanesi annelerine sımsıkı tutunsun

çok sağ ol canımmm inşallahhhh tutunurrrrlarrrr annesineee

ayy maşallah 4 çok güzel bir rakam.ayy onlar orda bölünüyolar şimdi.yerim ben minnakları.annelerinin yanında daha huzurlu ve güvende olucaklar.biran önce seninle olsunlar inşallah.

uzun zamandır gıremıyorum yıne.sıcaklarla basım dertte tansıyonum cıkıyor sureklı dınlenıyorum.sanırım en zor zamana gırdık.hepınızden hayırlı haberler beklıyorum..

Son düzenleme:
Merhabalar herkese iyi haftalar.
Bende bir süredir Tüp bebek araştırmasındayım. . Seçim yapmak için uğraşıyorum. Genelde duyduklarım Umut Tüp bebek, İstanbul Tüp bebek, Memorial Semra hanım... Sizlerin tecrübeleri benim için ve ilk kez deneyecekler için çok önemli nerden nasıl başalamalı...
şans melekleriniz sizinle olsun

Herkese selam. Bir bosluk buldum cepten girdim
Hepiniz iyisiniz ins.

Umutege canim sayin guzel masallah. Ins saglikla bolunmeye devam ederler. Mujdeli habere az kaldi ins.

Mercanim moral bozmak yok tamam mi. Allah ol dedikten sonra tek bir yumurta bile yeter canim.
Ikiniz de dualarimdasiniz.

Hamile arkadaslarim bu sicaklarda Allah yardimciniz olsun.

Hepinizi cok opuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…