- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Merhabalar herkese iyi haftalar.
Bende bir süredir Tüp bebek araştırmasındayım. . Seçim yapmak için uğraşıyorum. Genelde duyduklarım Umut Tüp bebek, İstanbul Tüp bebek, Memorial Semra hanım... Sizlerin tecrübeleri benim için ve ilk kez deneyecekler için çok önemli nerden nasıl başalamalı...
şans melekleriniz sizinle olsun
inci arkadaşımın dediği gibi aklındaki merkezlere gidip ön görüşme yapmanı tavsiye ederimmmmMerhabalar herkese iyi haftalar.
Bende bir süredir Tüp bebek araştırmasındayım. . Seçim yapmak için uğraşıyorum. Genelde duyduklarım Umut Tüp bebek, İstanbul Tüp bebek, Memorial Semra hanım... Sizlerin tecrübeleri benim için ve ilk kez deneyecekler için çok önemli nerden nasıl başalamalı...
şans melekleriniz sizinle olsun
Herkese selam. Bir bosluk buldum cepten girdim
Hepiniz iyisiniz ins.
Umutege canim sayin guzel masallah. Ins saglikla bolunmeye devam ederler. Mujdeli habere az kaldi ins.
Mercanim moral bozmak yok tamam mi. Allah ol dedikten sonra tek bir yumurta bile yeter canim.
Ikiniz de dualarimdasiniz.
Hamile arkadaslarim bu sicaklarda Allah yardimciniz olsun.
canım benim ya aklında olduğunu bilmek dualrının bizimle olduğunu bilmek çok güzellll
allah razı olsunnnn inşallah güzel haberlerle karşılarız seniii
Hepinizi cok opuyorum
mrb umutege yanılmıyorsam sana 2 embriyo transfer edilcekti... yasın kaç senın aslında bende 2 tane istiyorum ama hastane kabul etmez herlade 1 ay sonra allah nasip ederse bende tedaviye başlayacağımmm...
olmaz canım ben ergun 17 kat gıttım geldım.asansorler bozuktu.ayrıca bırde araba kullandım vurdurucagım yere gıttım.ıcını ferah tut.cokda onu bunu yapmıyım demeyın.rahat ol bence ben ole yaptım.
sağol canım ya içimi rahatlattın gerçektenn diyorum zaten allah ol dedikten sonra olacaktır mutlaka nasip kısmet artıkkk
canım birşey sorucam sen doğumu nerde yapacaksın ben daha hamiş kalmadım ama planlar yapmaya başladım nur hn sadece memorıaldeki doğumlara mı giriyo biraz bilgi verirmisinnn
Umutege haberler super..insallah gonlune gore olur.12 gun gecmek bilmez artik.Insallah tutunur,omur boyu birlikte olursunuz.Merdiven cikmanin sakincasi olmaz yinede icin rahat etmezse igne icin eve cagir.ilk 72 saat onemli,hareketlerini cok kisitlama.Hayirli sonuc olsun.Dogum icin Nur hnm baska merkeze gelmiyor bilgine..
Mercan sen de son durum nedir?1 embriyo da yeter.Rabbim ol dedikten sonra insallah hayirli haberle..
evet cnm nur hnm sadece memorıalde gırıyor doguma.bende memorıalde yapıcam doogumu.bıraz pahalı dıger hastanelere gore ama ben nur hnm dan baska bırıne guvenemıyorum.normal dogum 6.700 tl sezeryanda 7.500 tl tabı temmuzda degıstı fıyatlar.son durum ne bılemıyorum.ayrıca bu fıyatlar orda tüp bebek yapanlar ıcın..
Umutege haberler super..insallah gonlune gore olur.12 gun gecmek bilmez artik.Insallah tutunur,omur boyu birlikte olursunuz.Merdiven cikmanin sakincasi olmaz yinede icin rahat etmezse igne icin eve cagir.ilk 72 saat onemli,hareketlerini cok kisitlama.Hayirli sonuc olsun.Dogum icin Nur hnm baska merkeze gelmiyor bilgine..
Mercan sen de son durum nedir?1 embriyo da yeter.Rabbim ol dedikten sonra insallah hayirli haberle..
kızlar bende daha yeni girdim.harıl harıl okudum yazdıklarınızı.umutage hiçbirşey olmaz canım merdiven inip çıkmaktan merak etme.diğer arkaaşlarımında dediği gibi herşeye takılma.rahat olursan bebişine de faydalı olur.kafana birşey takma.ben hiçbirşeyme doğru düzgün dikkat etmedim.şükür tutundu yavrum bana.inşallah seninkide annesine sımsıkı tutunur.mercan nerelerde bu arada bilen var mı???
kızlar buralardayımçatlatma iğnemi bu akşam oldum.kısmet olrsa perşembe sabah opu yapılacak. iyi görünen yumurta sayımda 5-6 tane. hep güzel haberler veririz inşallah
günaydın kızlar yumoşlardan haber aldım 4 düde çok iyiymiş yarın olabilir dediler tarnsferiniz arayıp haber vereceklerr
dualrınızı eksik etmeyin olur muuuu
maşallah maşallah.hadi bakalım yarın büyük gün desene:)))
hamişler bu sorum size transferden sonra ananas ve kabak çekirdeği yediniz mi bende biraz kabızlık sorunu var ne yapsam acabaaa:44::44:ilkinde kabız olmuştum daa:44:
hamişler bu sorum size transferden sonra ananas ve kabak çekirdeği yediniz mi bende biraz kabızlık sorunu var ne yapsam acabaaa:44::44:ilkinde kabız olmuştum daa:44:
ananas ve kabak cekırdegı yemedım.kabızlık ıcınde nur hnm actıvıa onerdı hamılelıgım boyuncada devam edıyorum ıyı geldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?