kızlar sabah yumoşlarımı Allahın izniyle teslim ettim merkeze.9 tane olmuş keratalar.durumlarını yarın öğrenebilicem.
Sayın çok iyi . Maşallah canımGüzel haberlerini bekliyoruz. Sizlerin bu mutlu haberlerini duydukça umudum artıyor. İnşallah hamiş haberlerinizi de alacağız.. Umutlarımız artacak
Umutege canım Allah yardımcın olsun. İnş her şey yolundadır. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Mercanım sayın çok güzel maşallahBu sayı bende olsa havalara uçardım herhalde Senden de umutege'den de çok ümitliyim. İkiniz de bu topiği şenlendireceksiniz inş.
mercancım çok sevindim 9 çok güzel bir rakam.yarın haber ver bize de yumoşların durumlarını:)))
Herkes nerede
umutege seni çok merak ediyorum :26: Umarım herşey yolundadır...
mercancım hastaneyi aradın mı? Ne durumda minikler?
hepinize teşekkür ederim kızlar.Allah razı olsun hepinizden.önce umutegeden haber vereyim.transfere gitmeden önce bir kaç gün giremeyebilirim diye mesaj atmıştı.kayınvalidesinde kalacaktı.merdiven inip çıkmak istemiyordu ilk günler.Allahım yardımcısı olsun.
ben sabah ilk aradığımda 8 inin döllendiğini söylediler.bir yumoş boş çıkmış zaten.sonra doktorumla bişey konuşmak için aradım.laf arasında çok merak etiğimi söyledim.tekrar aramayın dediler diyince doktor bilgi aldı. birinin gelişiminin durduğunu ama diğerlerinin iyi göründüğünü söylediler.elimizde 7 tane minik var.yarın aramayın biz pazar günü saat 11 e kadar aramazsak siz arayıp bilgi alın.biz ararsak transfer olur dediler.miniklerim dayanır inşallah.güçlü olup sıkıca sarılsınlar hayata.
bugün iğnelere başladım.sağlık ocağındaki hemşire,ateş eczanesinin poşetini görünce gülümsedi.memorialdemi tedavi görüyorsun dedi.ben ve buradaki arkadaşım oradan geldik iyi bir merkez seçmişsin dedi.ayrı bir moral oldu.umutegenin başınada aynısı gelmişti. ayrı bir huzur buldum.elimizden geleni yaptık.takdir rabbimin.
hepinize teşekkür ederim kızlar.Allah razı olsun hepinizden.önce umutegeden haber vereyim.transfere gitmeden önce bir kaç gün giremeyebilirim diye mesaj atmıştı.kayınvalidesinde kalacaktı.merdiven inip çıkmak istemiyordu ilk günler.Allahım yardımcısı olsun.
ben sabah ilk aradığımda 8 inin döllendiğini söylediler.bir yumoş boş çıkmış zaten.sonra doktorumla bişey konuşmak için aradım.laf arasında çok merak etiğimi söyledim.tekrar aramayın dediler diyince doktor bilgi aldı. birinin gelişiminin durduğunu ama diğerlerinin iyi göründüğünü söylediler.elimizde 7 tane minik var.yarın aramayın biz pazar günü saat 11 e kadar aramazsak siz arayıp bilgi alın.biz ararsak transfer olur dediler.miniklerim dayanır inşallah.güçlü olup sıkıca sarılsınlar hayata.
bugün iğnelere başladım.sağlık ocağındaki hemşire,ateş eczanesinin poşetini görünce gülümsedi.memorialdemi tedavi görüyorsun dedi.ben ve buradaki arkadaşım oradan geldik iyi bir merkez seçmişsin dedi.ayrı bir moral oldu.umutegenin başınada aynısı gelmişti. ayrı bir huzur buldum.elimizden geleni yaptık.takdir rabbimin.
Haber verdiğin için sağol mercancım.
Allah yardımcısı olsun.
Pazar büyük gün. Yarın bakılmayacak rahatsız olmasınlar diye :)
İnş hayırlı haberler gelir.
insallah kavusursunuz bebeklerinize su mubarek gunlerde. sayin da cok iyi. dualarimiz sizinle.
kızlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...
umutege yarın 4.güne giriyorsun.
Heyecanla seni bekliyoruz :)
mercan yarın büyük gün.
Haber alır almaz yaz bize canım.
sağolun canım arkadaşlarım.habersiz bırakırmıyım sizi.
bu sabah embriyolog,7 embriyonun 1 tanesi olması gereken gelişim düzeyinde ilerliyor .4 tanesi bu birinci kalitede olana çok yakın.belki 1 saat sonra yada öğleden sonra 1.kalitede olana yetişebilirler.2 taneside çok yavaş bölünüyor dedi. bugün3.gün yarını bekleyelim 11:30 a kadar aramazsak siz aryıp bilgi alın.ararasak zaten transfer için ararız dediler.içiniz rahat olsun herşey gggüzel görünüyor dediler.Allahım şüküeler olsun.4.güne gideceğini hayal bile etmemiştim.
slm kızlar hepiniz dualrının benimle olduğunu bilmek çok güzel allah razı olsun hepinizdennn
sürakli dinlenme halindeyimmmm evde dolaşıyorum ara ara kalkıp hiç bir şey hissetmiyorummm şimdilik hayırlısı artık
ilkinde çok belirti vardım ama olmamıştı belki belirtilerin olmaması daha iyidirrr
sürekli dua etmeye çalışıyorummm
mercan canım yumoş sayının ve kalitelerinin iyi gitmesine çok sevindimmm
büyük ihtimalle sende yarın alırsın meleğini/meleklerini
hepinizi çok seviyorum kızlarrrr haftaya pazar test günüm inşallah güzel haberler veririm sizeeee
slm kızlar hepiniz dualrının benimle olduğunu bilmek çok güzel allah razı olsun hepinizdennn
sürakli dinlenme halindeyimmmm evde dolaşıyorum ara ara kalkıp hiç bir şey hissetmiyorummm şimdilik hayırlısı artık
ilkinde çok belirti vardım ama olmamıştı belki belirtilerin olmaması daha iyidirrr
hepinizi çok seviyorum kızlarrrr haftaya pazar test günüm inşallah güzel haberler veririm sizeeee
sağolun canım arkadaşlarım.habersiz bırakırmıyım sizi.
bu sabah embriyolog,7 embriyonun 1 tanesi olması gereken gelişim düzeyinde ilerliyor .4 tanesi bu birinci kalitede olana çok yakın.belki 1 saat sonra yada öğleden sonra 1.kalitede olana yetişebilirler.2 taneside çok yavaş bölünüyor dedi. bugün3.gün yarını bekleyelim 11:30 a kadar aramazsak siz aryıp bilgi alın.ararasak zaten transfer için ararız dediler.içiniz rahat olsun herşey gggüzel görünüyor dediler.Allahım şüküeler olsun.4.güne gideceğini hayal bile etmemiştim.
Canım kaç tane transfer ettiler ?
bende öyle yapıyorum canımmm evin içinde dolaşıyorumhiçbirşey hissetmemen gayet normal.çünkü o daha küçük canım.kendini fazla yormadan gezin evin içinde.nur hanım bana hareketsiz kalma kan dolaşımın hızlansın ki bebeğe de kan gitsin demişti.sana da söylemiştir gerçi.en azından evin içinde yürü canım.allah yardımcın olsun.dualarımız sizinle...
inşallah canımmmmMaşallah maşallahİnş güzel haberler gelecek.
Hoşgeldin canım.
Bu mübarek günlerde Rabbim yüzünüzü güldürsün inş.
Senden de mercan'dan da çok umutluyum.
2 tane mi transfer edildi? Dondurulmuşun var mı?
bende öyle yapıyorum canımmm evin içinde dolaşıyorum
yanlız çok gazım varbirde benim kabızlık sorunum var sürekli meyyve yiyorum
dr larda ben de alimizden gelebi yaptık geri alahın taktiri
inşallah canımmmm
evet iki tane koyuldu
dondurulmuşum kalmadı canımmmsağlık olsun bunlar benimle olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?