Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bh canim akciger gelistirici igne gebelikte sorun yoksa yapilmiyor.Bende 28.haftada suyum fazla olunca erken dogum olursa diye Nur hnm dan gelistirici igne istedim bana soyledigi, faydasi kadar zarari olan bir igne hee ciddi bir durum,cogul gebelik olur, olur erken dogum ihtimali fazla olur bebegi riske atmak yerine yapilir bu yonden bebek icin faydali ,ama keyfi yapilmasinda faydasi kadar zararida var yinede sen bilirsin ,suyun diyetlede azalir demisti.Dedigi gibi dietlede azaldi.Bence dikkatli olunmasi gereken bir konu .sen boyle onemli konulari kendi dogumcundan ayri Nur hnm i arayarakta yardim isteyebilirsin.Yardimci olacaktir mutlaka kiymetli bebekler cok dikkatli olmak gerek..Saglikla vaktinde gelsinler.

kızlar az önce memoriali aradım 30 ağustosa randevumu aldım nur hanım yokmuş perşembe günü funda aybara randevu verdıler burda funda hanımın adını hiç duymadım orada tedavi görenler sizce funda hanım nasıl bi doktor lütfennnnn yardım edınnnnn

canım nerelerdesin
nasılsın

Çok şükür canım. Sen nasılsın? Yavrun nasıl?

Bu seferki dış gebelik değil kimyasalmış....

Hulicim herşeyde vardır bir hayır elbet. Üzülmemek elde değil biliyorum ama her zaman hayırlısı diye dua ediyoruz. Allah yardımcın olsun...

Hadi hayırlı olsun canım. Funda Hanım bir kez opu'ma bir kez de muayeneme girmişti. Pek fikrim yok açıkçası. Seçtiğin doktor senin takibini yürütecek doktor olacak.

Hadi hayırlı olsun canım. Funda Hanım bir kez opu'ma bir kez de muayeneme girmişti. Pek fikrim yok açıkçası. Seçtiğin doktor senin takibini yürütecek doktor olacak.[/QUOTE]

nur hanım o gun yokmus o yuzden mecburıyetten funda hanıma randevu aldım nur hanımla en erken pazartresi görüşebilirmişim o zamana kadarda adet oluyorum o yuzden mecbur funda hanımla başlıcam artık pazarteside nur hanımla devam edıcem yada görüşücem zaten burda kımse başladıgı doktorla devam etmemıs bazılarının muayenelerıne opuya transfere hep başka doktorlar girmiş
ama ben yınede nur hanımı ıstıyordum artık hayırlısı bakalım perşembe gunu bı ön gorusmeye gıdım

Bir görüş bakalım belki Funda Hanım'la devam edersin. Ben ön görüşmeye gittiğimde Nur Hanım ben olmadığım zamanlar muayenelerine başka doktorlar girebilir ama ilk bana geldiğin için takibini ben yapacağım demişti. Doktorunla iletişim kurabilmen çok önemli yoksa işlemler için o kadar takılma. Sonuçta tüm hastalar Semra Hanım'ın kontrolünde.

cuma gunune al sende canım bende cuma gunu gıdıyorum.öğleden sonra gebe muyenesı var ama sabah bakıyor dıye bılıyorum.benım bırtanecık doktorum nur hnm a gıtt bence.
bebegım hareket etmıyor dıye aradım haber eklıyor benden.ben haber vermezsem kendı bıle arıyor..

ya randevu veren kısı bana nur hanım çok yogun en erken pazartesiye randevu verebılırım size dedı ama o zamana kadar benım adetım oluyor yoksa bende çok ıstıyorum nur hanımla tedavıye başlamayı ama yapacak bişi yok sanırım pazartesıye kadar olan doktorla başlıcam ama pazartesıden sonra kesın nur hanımı ıstıcem onunla bu yola gırmek ıstıyorum

Herkes Nur Hanım'ı istiyor Bir sonraki randevun için belirtirsin o zaman canım. Sen tahlillerini yaptırmış mıydın?

Herkes Nur Hanım'ı istiyor Bir sonraki randevun için belirtirsin o zaman canım. Sen tahlillerini yaptırmış mıydın?

evet yaptırdım cnm şimdi sadece edeti beklıyorum ama ben bu ay doğum kontrol hapı kullandım oldugum şehırdekı doktor kullanmamı söyledı adet olamıyordum 2 aydır nur hanımla gorustugumde tüp bebek öncesi bu hapı fazla önermıyoruz dedı bana ama adet olunca gel bı muayene edım demıstı o yuzden sırf nur hanımı ıstıyorum belkı tahlıllerıme göre başlamaz tedavıye yada uzun protokol felan uygular o yuzden emın ellerde olmak istiyorum

İnş güzel olur canım. Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inş. Dualarım seninle... Burada nerede kalacaksınız? Akraba falan var mı?

İnş güzel olur canım. Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inş. Dualarım seninle... Burada nerede kalacaksınız? Akraba falan var mı?

inşallah allah anlıma yazmıssa evladım olmasını er yada geç olucak bende gcüm yettiğince çabalıcam ...evet hastaneye çok yakın bı yerde görümcem var onda kalıcaz çok şükür o yönden sıkıntım yok

Öyle canım.
Bu çok güzel. O yönden sıkıntı çekmeyeceksin şükür. Yardımcı da olur sana.

bende bu cuma gidicem canım randevun kaçda senin
belki görüşebilir bu sefer
benim ki 18:30 da

hadi hayırlı olsun canım
funda hn.benimde sadece opu işlemime girdi
sen nur hn merkezde oldu günlerde nur hn istediğini özellikle belirt
benim de iki muyaneme aynur hn girdi üçünçüyede ona verecekleri dedim ben nur hn mı istiyorum diye dosyanın üstünede not düştüler
sen ön görüşmeye gittiğin gün özellikle muayaneden çıkınca hemşire dosyanızı hazırlıyor o sırada hemşireye söyle dosyaya not düşsün nur hn istediğini
şansın bol olsun canım inşallah allah hepinizin güzel haberlerini almayı nasip eder

Mercan kuzum nerelerdesin?

slm canım biz iyiyiz çok şükür cuma günü nur hn son gidişimiz olacak.
diğer taraf daki dr göre de nur hn gidip gitmem kararını vericem daha sonrası için
mercanın en son kanaması hafif şekilde devam ediyordu o yüzden annesinde kalıyordu canım
inşallah şimdi bir sorunu yoktur bana yazmadı 1 haftadır bende merak ediyorum
kesesi ikiye bölünüyormuş galiba
tek yumurta ikizi olabilir demiş dr

Hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…