Bu seferki dış gebelik değil kimyasalmış....
canım nerelerdesin
nasılsın
Bu seferki dış gebelik değil kimyasalmış....
kızlar az önce memoriali aradım 30 ağustosa randevumu aldım nur hanım yokmuş perşembe günü funda aybara randevu verdıler burda funda hanımın adını hiç duymadım orada tedavi görenler sizce funda hanım nasıl bi doktor lütfennnnn yardım edınnnnn
nur hanım o gun yokmus o yuzden mecburıyetten funda hanıma randevu aldım nur hanımla en erken pazartresi görüşebilirmişim o zamana kadarda adet oluyorum o yuzden mecbur funda hanımla başlıcam artık pazarteside nur hanımla devam edıcem yada görüşücem zaten burda kımse başladıgı doktorla devam etmemıs bazılarının muayenelerıne opuya transfere hep başka doktorlar girmiş
ama ben yınede nur hanımı ıstıyordum artık hayırlısı bakalım perşembe gunu bı ön gorusmeye gıdım
kızlar az önce memoriali aradım 30 ağustosa randevumu aldım nur hanım yokmuş perşembe günü funda aybara randevu verdıler burda funda hanımın adını hiç duymadım orada tedavi görenler sizce funda hanım nasıl bi doktor lütfennnnn yardım edınnnnn
cuma gunune al sende canım bende cuma gunu gıdıyorum.öğleden sonra gebe muyenesı var ama sabah bakıyor dıye bılıyorum.benım bırtanecık doktorum nur hnm a gıtt bence.
bebegım hareket etmıyor dıye aradım haber eklıyor benden.ben haber vermezsem kendı bıle arıyor..
ya randevu veren kısı bana nur hanım çok yogun en erken pazartesiye randevu verebılırım size dedı ama o zamana kadar benım adetım oluyor yoksa bende çok ıstıyorum nur hanımla tedavıye başlamayı ama yapacak bişi yok sanırım pazartesıye kadar olan doktorla başlıcam ama pazartesıden sonra kesın nur hanımı ıstıcem onunla bu yola gırmek ıstıyorum
Herkes Nur Hanım'ı istiyorBir sonraki randevun için belirtirsin o zaman canım. Sen tahlillerini yaptırmış mıydın?
evet yaptırdım cnm şimdi sadece edeti beklıyorum ama ben bu ay doğum kontrol hapı kullandım oldugum şehırdekı doktor kullanmamı söyledı adet olamıyordum 2 aydır nur hanımla gorustugumde tüp bebek öncesi bu hapı fazla önermıyoruz dedı bana ama adet olunca gel bı muayene edım demıstı o yuzden sırf nur hanımı ıstıyorum belkı tahlıllerıme göre başlamaz tedavıye yada uzun protokol felan uygular o yuzden emın ellerde olmak istiyorum
İnş güzel olur canım. Ne zaman hayırlıysa o zaman olsun inş. Dualarım seninle... Burada nerede kalacaksınız? Akraba falan var mı?
inşallah allah anlıma yazmıssa evladım olmasını er yada geç olucak bende gcüm yettiğince çabalıcam ...evet hastaneye çok yakın bı yerde görümcem var onda kalıcaz çok şükür o yönden sıkıntım yok
bende bu cuma gidicem canım randevun kaçda senincuma gunune al sende canım bende cuma gunu gıdıyorum.öğleden sonra gebe muyenesı var ama sabah bakıyor dıye bılıyorum.benım bırtanecık doktorum nur hnm a gıtt bence.
bebegım hareket etmıyor dıye aradım haber eklıyor benden.ben haber vermezsem kendı bıle arıyor..
ya randevu veren kısı bana nur hanım çok yogun en erken pazartesiye randevu verebılırım size dedı ama o zamana kadar benım adetım oluyor yoksa bende çok ıstıyorum nur hanımla tedavıye başlamayı ama yapacak bişi yok sanırım pazartesıye kadar olan doktorla başlıcam ama pazartesıden sonra kesın nur hanımı ıstıcem onunla bu yola gırmek ıstıyorum
Akasyam ne zaman adet olacaksın
Mercan kuzum nerelerdesin?
Canım 15'inden sonra her an olabilirDüzensiz olduğu için bilemiyorum. Ama Cumhur Bey ile de son defa teyitleşmem lazım. Biliyorsun benim yılan hikayesi olan Amerika rüyamı Amerika kardeş ne demiş ,başlıyor muyuz son teyidini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?