Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hakkında en hayırlı kararı verirsin inş.
İnş bir sorunu yoktur. Çok sevindim ikiz haberine :) İkiye bölündüğü için lekelenme olabilir mi acaba :26:

Hakkında en hayırlı kararı verirsin inş.
İnş bir sorunu yoktur. Çok sevindim ikiz haberine :) İkiye bölündüğü için lekelenme olabilir mi acaba :26:

inşallah canım
kanama kesede değilmiş çok şükür canım etrafındaymış sanırım özelden yazdım ona cevap verirse bildirim sizede

kızlarrrrrrrrrrr cumartesi günün için nur hanımdan aldım randevumu zar zor ohh beee rahatladım yaaa funda hanımda ii bi doktordur belkı ama ben yınede nur hanıma gitmek istiyordummm ve başardımmmm

Bu seferki dış gebelik değil kimyasalmış....

hay alah ya, hayırlı olsun huli.. inşlh tedavinden güzel neticeler alırsın
kızlarrrrrrrrrrr cumartesi günün için nur hanımdan aldım randevumu zar zor ohh beee rahatladım yaaa funda hanımda ii bi doktordur belkı ama ben yınede nur hanıma gitmek istiyordummm ve başardımmmm

hayırlı olsun, gözünüz aydın.. :) umarım güzel neticeleri paylaşırsınız burada

hadi gözün aydın öyleyse canım

bugün bizim için büyük gün, ikizler geliyor :)

nasıl yani sen bugün doğum mu yapacaksın

Gözün aydın :)

bugün bizim için büyük gün, ikizler geliyor :)

Sağlıkla gelsinler inş. Doğumunu Memorial'de mi yapacaksın? Saat kaçta geliyor minikler?

sağolun kızlarrr..... bugun bebeişlermi gelıyorrr ayyy ne heyecan vardır şimdi sende allahım bızlerede nasip etsın o günleri çokkkk mutlu oldum senın adına...

kızlar o kadar çok uykum var ki
sanki gece hiç uyumamış gibiyim
oysaki saat 22:00 da yatıyorum
benden size tavsiye allahtan hep hayırlısını isteyin
ben çok büyük konuştum hamile kalayım şuna da razıyım bunada razıyım diye
çok şükür ki iki gündür miğdem iyi yani
ama çok zor birşeymiş onu anladım hamileliğin bütün zorluklarını yaşıyorum bazen çok hoşuma gidiyo bebeğim bana kendini hissettiriyo diye bazende zorluyor ama beni
yemek yapamayacak duruma geldim
başım dönüyo sanki yer kayıyo ayaklarımın altından gibi
yoruluyorum uykum var
yinede çok şükür diyorum bunu yaşamak için 5 yıl bekledim bu kadarda olsun artık diyorumbebeğimden gelecek herşeye razıyım yeterki o iyi olsun sağlıkla kucağıma alayım
allah herkese nasip etsin inşallah

Benim riskli bir gebelik sürecim olacak. Kendi özel sebeplerim nedeniyle. Tüp bebek tedavisi için görüşmeye gittiğimde doktorlar hamile kalırsan şöyle riskin var, nefes zorluğun var, erken doğum, dikiş vs sayıp duruyorlardı. Ben de diyordum ki doktor bey ne güzel anlatıyorsunuz. Ahh bir olsa bunlar bile bana zevkli geliyor. Adam şaşırıyordu. İşte biz böyle deliyiz Şaka bir yana elbette çok da sıkıntı çekmeyelim. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebişin annesini fazla zorlamaz

hayırlı olsun canım hakkınızda inşallah bebeğine kavuşursun allah yar ve yardımcınız olsun

Amin canım. Allah razı olsun.. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize...

Son düzenleme:
Ayy canım.. Ne kadar heyecanlı.. Allah sağlıkla kavuştursun bebişlerine.. [/QUOTE]

seni daha zor bir hamişlik bekliyor öyleyse canım bebişler sağlıklı olsunda herşeye razıyız gerçi biz
inşallah kavuşursun canım meleklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…