kızlar güzel haberden sonra gezmeye gittik biraz
meleğim bir taneymiş teyzeleri
sağlıklı olsun benim olsun nur hn la sloganımız bu bizimoda demişti zaten bir tane olması daha iyi diye benimde gönlümden geçen bir taneydi sağlıklı olsun kucağıma almayı nasip etsin allah başka birşey istemiyorum rüyamda da görmüştüm zaten tek olduğunu
meleğim 7 ml mişkalbi 150 atıyormuş 15 gün sonra tekrar çağırdı sonra ben kendi seçeceğim bir yerde devam edicem
allah herkese nasip etsin inşallahhh çok güzel birşey
inci canım bu arada ücret aldılar canım 210 tl
bebeğim iyiya çok şükür giden para olsun
Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun , sağlıcakla mutlu huzurlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle
kızlar nasılsınız, bayram çok sönük geçti memleketimede gidemedim bebişlere birşey olmasın diye olsun baklaım seneye hep beraber gideriz inşallah buarada göbüşümde baya çıktı :)))
tesekkur ederim bakalım eylul ayında gidecegim inş hayırlısı olur
Selam kızlar ;
Tatilden yeni döndüm. Herkes iyidir umarım. Tedaviye başlayan var mı _? :26: Ben de kısmetse önümüzdeki ay başlıyorum. Muhtemelen eylülün 15'inden sonra olacak.. Şimdiden tuhaf duygular içerisindeyim. Heyecan var gibi yok gibi.. Bazen kendimi bomboş hissediyorum. Bazen çok umutlu bazen umutsuzum.. Korku da var galiba.. :18: Acaba tedaviyi bekleyen herkes benim gibi sıyırmış durumda mı merak ediyorum
şimdilik pozitifim allaha çok şükür ama arada sırada korkularda olmuyor değil:) çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olacak. nur hanım gerçekten çok tatlı bir doktor..zaman zaman bizimde sorularımız, test sonuçlarımız oluyor mail atıyoruz hemen geri dönüyor sağolsun..çok memnunum ben nur hanımdan..gelişmeleri paylaşırım tabi..kadinlar kulübünün bana çok faydası oldu çok fazla şey öğrendim burdan en önemliside buradaki önerilerden doktorum nur hanımı buldum :) o yüzden buradaki paylaşımlar çok önemli benim için..dilerim hepimiz güzel sonuçlar alırız..
hehe. gibi gibi :) bende ilk zamnalr dumura uğramış gibi, saçma sapan bir haldeymişim gibi geliyordu. şimdiyse bende çok kararsızım başlama konusunda. aslında eylul sonu ekim başı başlasam başlarımda acaba ertelesem mi diyorum. öfffffffff bilemiyorum..
Dr Nur Hanımla tanıştım. Taze taze hemen anlatayım neler olduğunu. Evet randevu saatine ben daha evvel geçirdiğim Dış gebelik raporu ve elimde rahim filmi, sperm testleri gibi donanımla gittim.Nur hanım gayet dediğiniz gibi dünya tatlısı sakin sakin 45 dk kadar anlattı sorular sordu. Hatta muayene etti. Genel durum şu evet yumurta rezervi konusunda azalma var ve tüp bebek yapmalıyız. 15 gün sonraya eşim ve benim yapacağımız testleride alıp gideceğiz. Burdan öğrendiğim bir sürü soruyu sordum. Ama evet herkesin tıbbı hikayesine göre test istiyor, sonuçları konuşacağız.
Durum bu ben çok stres yaptım niyeyse ama sakinleşip çıktım. Bu arada son 6 ayda 4. doktor görüşmesiydi. Tüp bebek doktoru ile normal kadın doğum doktoru farkını ben bugün öğrenmiş oldum. Normal doktorlar hiçbirşeyin yok git bebek yap derken, Rahim kalınlığı, yumurta rezervi gibi konuları açıklamıyorlar. Bebek istiyorsak, Tüp bebek uzmanını görmek gerekiyormuş..
Hadi herekse bol şans, banada çokca olsun
Tatil donusu sayfalar birikmis cok gecmise bakamadim.
Mercan umutege haberlerinizi okudum ,mutlu oldum saglikla gelsinler..
Hamislerimiz bebislerdevami gelir insallah.
Hamilelikte kilo alimindan bahsedilmis.Ben de fikrimi yazayim istedim.,Hamilelikte kilo alimi bebek icin tehlike arz edebiliyor.Ben ilk aylarda kilo verdim 25.haftaya kadar 5 kilo aldim.Kontrole gittigimde sekerim yuksek cikti diyete basladim 5 hafta ekmeksiz tatlisiz dondurmasiz meyvesiz sebze agirlikli beslendim.Sekerim dustu suyum azaldi(.Seker yukselmesi suyu artiriyor erken doguma neden oluyor.)Dikkat etmeseydim erken dogum olabilirdi.30.haftada bebegim olcumlerde ufak cikti Nur hnm genetik ufak olacak sakin yeme yerim kilo alir diye dusunme desede diet yaptim bebek ufak kaldi dusuncesiyle 33-35 hafta arasi ne bulduysam yedim.bu ay bebek iyi gelismistir derken gelisim geriginden acil doguma alindim.2 haftada aldigim 5 kilo da bana kaldi.oglum ise karnimda kilo vermis.Neticede 10-11 kilo ile doguma girdim ciktigimda 7 kg vermistim ilk 20 gunde eski kiloma dondum ammaaa sonrasi kotu oldu uykusuz geceler 1 tabak corbaya muhtac hazir gidalarla beslenince 9 ayda 10 kg aldim.sutten kestikten sonra geri verdim.Hamilelikte kilo alimi ,seker ve tansiyon acisindan onemli.Biz ne kadar yersek yiyelim bebek alacagini aliyor.onemli olan bebekler bizler bi sekilde kilolari veriyoruz.Dogum sonrasi destek cok onemli komsuda olsa bir tabak corba getireniniz,uykusuz gecelerde ben 1 saat bakarim sen uyu diyeniniz yeter.uyku cok onemli en son uykusuzluktan sutumun kesildigini ,esimi uyandirip ogluma bakmasini isteyip, 2 saat uyuyunca sutumun geldigini gordum.
Incim sen nasilsin?
29 ağustos sezeryan tarihi. :) ikizler geliyor inşlh
darısı tedavide olan tüm arkadaşların başına
Hayırlısı olsun canım. Geç olsun da temiz olsunKendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başlarsın.. Ben de eylül 15inden sonra her an bekliyorum. Şu an sakinim ama tedavi başlayınca gerilir miyim bilmiyorum.
merhaba kızlar,sizleri merakta bıraktığım için özür dilerim.nete giremiyorum ekrana bile baktıkça midem bulanıyor.tv sesi bile rahatsız ediyor.uzun süre oturamıyorum.
tedavideki arkadaşlarımın işleri rast gitsin ve herkese yardımcı olsun rabbim.hep aklımda ve dualarımdasınız.kızlar geçen hafta düşük tehlikem olduğunu söylemiştim size.bir haftadır yatıyorum ve kasık ağrılarım arttı.lekelenmeler ara sıra devam ediyordu.bulantılarım arttı.en çok gece rahatsız oluyorum.doktor geçen hafta ikiz gebelikten şüphelenmişti ve bu hafta aynı kese içinde iki minik gördü.kalp atışlarını dinledik.kızlar yumurtam bölünmüş .tek yumurta ikizlerim oluyor kısmetse.düşük riskim devam ediyor.14 eylülde randevum var tekrar.okullar açılıyor ya çalışıp çalışmayacağıma karar verecek o zaman.galiba zor bir gebelik olacak.
sizleri habersiz bıraktığım için kusura bakmayın.hepinize desteklerinizden dolayaı çookk teşekkür ediyorum.sizleri çookk seviyorum Allaha emanet olun.
merhaba kızlar,sizleri merakta bıraktığım için özür dilerim.nete giremiyorum ekrana bile baktıkça midem bulanıyor.tv sesi bile rahatsız ediyor.uzun süre oturamıyorum.
tedavideki arkadaşlarımın işleri rast gitsin ve herkese yardımcı olsun rabbim.hep aklımda ve dualarımdasınız.kızlar geçen hafta düşük tehlikem olduğunu söylemiştim size.bir haftadır yatıyorum ve kasık ağrılarım arttı.lekelenmeler ara sıra devam ediyordu.bulantılarım arttı.en çok gece rahatsız oluyorum.doktor geçen hafta ikiz gebelikten şüphelenmişti ve bu hafta aynı kese içinde iki minik gördü.kalp atışlarını dinledik.kızlar yumurtam bölünmüş .tek yumurta ikizlerim oluyor kısmetse.düşük riskim devam ediyor.14 eylülde randevum var tekrar.okullar açılıyor ya çalışıp çalışmayacağıma karar verecek o zaman.galiba zor bir gebelik olacak.
sizleri habersiz bıraktığım için kusura bakmayın.hepinize desteklerinizden dolayaı çookk teşekkür ediyorum.sizleri çookk seviyorum Allaha emanet olun.
gözünn aydın canım çok sevindim demek tek yumiş ikizlerimiz geliyor ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah
korkma diyorum ama sane annesi bak seni bırakmayacaklarını kanıtladı onlar biz birken iki tane olduk diyo
bol bol dua et canım hiç bir işde yapma sakın sürekli yatıp dinlen
canm sen zeynep kamılde kan pıhtılaşması için hangı doktora gıttın ve önceden randevu aldınmı bırde saat kaça kadar kan verılıyor
canm sen zeynep kamılde kan pıhtılaşması için hangı doktora gıttın ve önceden randevu aldınmı bırde saat kaça kadar kan verılıyor
Esmerim internetten alabilirsin randevuyu. 3 genetik polikliniği var. Ben poliklinik 2'den almıştım. Doktor Eylem Hanım. Öğleden sonra 3'teydi randevum. Elimdeki kağıtlarla gidince bir sorun çıkmadı, eşimden de benden de kan aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?