Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba kızlar yazdıklarınızı ara ara okudum ancak hiç yazmak kısmet olmadı..

2 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek istiyoruz..1 aşılama ağustosta 1 tüp bebek denedik olmadı

sonrasında hem tavsiye üzerine hemde araştırmalarım memorial hastanesine yönelmemi sağladı.
1 hafta önce internet üzerinden sonuçlarımızı ve durumumuzu ilettim hastaneye.
bugün beni tonguç dr aradı..uzun uzun anlattı..
genetik testleri yaptırmamızı söyledi..ki biz bugün hastaneye gitmiştik zaten genetik testler için.
tüm tahlillerinizi bana kargoyla gönderin tekrar görüşelim dedi.

ilk denemeden sonra yeniden bi merkeze güvenmek gerçektende zor oluyo ama ben memoriala güvenmek istiyorum
laboratuvarının ve de dktorlarının çok iyi olduğunu okuyorum..
gördüğüm kadarıyla sizler de merkezden memnunsunuz.
kısmet olursa şubat tatilinde 2.denemeyi yapmayı düşünüyoruz..

Merhaba aysunayy. Hoşgeldin aramıza. Evet eminim merkez ve doktor değiştirmek zordur. Hakkında hayırlısı olsun. Memorial gerçekten iyi bir hastane. İstanbul'daysan ön görüşmeye gitmeni tavsiye ederim. Merkez değiştirmek istemenin sebebi negatif alman mı peki?

merhaba canım teşekk ederim..

canım istanbulda değilim zonguldaktayım..
arayan dr ön görşmeye gelmenize gerek yok bana tahlillerinizi gönderin yeter dedi..aslında gitmeyi istiyordum ama uzaktayız

evet cnm gerçektende merkeze karar vermek çok zor ailemiz ankarada diye eşimde bende ankarayı istedik ama gerçektende memnun kalmadık merkezden..

tabiki en önemli sebebi negatifle sonuçlanması ancak..
bi diğer sebebi de kendimi o merkezde gerçektende psikolojik olarak kötü hisetmem..
özellikle transfer günü neredeyse ağlayarak çıkacaktım dr ile konuşmak istedim bir türlü konuşamadım.
kaç transfer yapıldığını özellikle sormama rağmen hep yuvarlak cevaplar aldım.
ama dediğim gibi tabiki en önemli sebebi negatifi almış olmam..

Hakkında hayırlısı olur inş. Doktorumuzla iletişim konusu çok önemli. İnsan her sorduğuna tatmin edici yanıt almak ve psikolojik olarak kendini iyi hissetmek istiyor. Kaç embriyo transfer edildiğini bile söylememeleri çok tuhaf. Memorial'den hangi doktorla görüştün? Sormak istediklerin olursa hepimiz seve seve cevaplarız.

canım beni tonguç bey aradı bugün..tahlilleri isteyen de o..
acaba oda mı transfere vs giren bi doktor..yoksa muayeneye giren doktorlardan mı..
sanırım semra hanım opu ya vede transfere giriyor değil mi??

canım beni tonguç bey aradı bugün..tahlilleri isteyen de o..
acaba oda mı transfere vs giren bi doktor..yoksa muayeneye giren doktorlardan mı..
sanırım semra hanım opu ya vede transfere giriyor değil mi??

Anladım canım. Ben Memorail'dan bir doktorla görüştün sandım. Semra Hanım opu'ya pek girmiyor ancak hasta isterse transfere giriyor tabi o zamanki programı uygunsa.

Canım hoşgeldin
Hangisinde yapmaya karar verdiniz?
Bizde bugün başladık tedavimize
Biz beğendik eşimle şimdilik memnunuz
İlgililer doktorlar orda çalışanlar hastane zaten çok çok temiz sakin
Kesin karar verdiniz mi Memorıal'e

Anladım canım. Ben Memorail'dan bir doktorla görüştün sandım. Semra Hanım opu'ya pek girmiyor ancak hasta isterse transfere giriyor tabi o zamanki programı uygunsa.

canım yukarıda karışık anlatmışım
dediğim doktor memorialda tonguçtu adı..
bende topikte okuduğum kadarıyla adını hiç duymamıştım..

sen de memorialdasın..istanbuldamı oturuyorsunuz..

canım yukarıda karışık anlatmışım
dediğim doktor memorialda tonguçtu adı..
bende topikte okuduğum kadarıyla adını hiç duymamıştım..

sen de memorialdasın..istanbuldamı oturuyorsunuz..

Memorial'da Tonguç isimli bir doktor yok ki daha doğrusu İstanbul'daki Memorial'da yok :) Evet ben İstanbul'dayım canım.

canım teşekkür ederim..
tedaviniz hayırlı olsun bebiş müjdeni almak nasip olsun inşallah

eşiminde benimde tüm ailem ankarada diye ankarayı çok istiyorduk biz ve 1.denememizde ankarada denedik..
ama anladık ki ankara bizim için daha zormuş
annelerimizden başka kimse bilmiyo durumumuzu.
eve gelen giden bitmedikçe stres olduk
merkezden de memnun kalmayınca istanbul bizim için netleşmeye başladı canım..
maddi durumumuzu toparlayabilirsek şubat tatilinde 2.denememizi düşünüyoruz..

şimdiki kararımız değişmezse ki bugün doktorla konuşunca daha da kenisleşti gibi..
şişlidekine gidicez canım..

sen hangisindesin..senin ilk denemen mi??

Allah Allah. Tonguç Bey yeni mi geldi acaba İnternet sitesine baktım doktorlar listesinde de yok :26:

Anladım canım doğru valla
Biz kimseye söylemedik şimdi
Sadece benim annem babam biliyor bide benle eşim
Kafamız rahat valla millete bide onumu anlatacağız
Hiç çekemem kimsenin hesap sormasını cartını curtunu
Şubata daha çok var inşallah maddi anlamda toparlanırsınız
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Memorial'da Tonguç isimli bir doktor yok ki daha doğrusu İstanbul'daki Memorial'da yok :) Evet ben İstanbul'dayım canım.

vallahi bak adım tonguç dedi..bende hiç duymadım diye şaşırdım ama şimdi baktım sitesine acaba yanlış mı duydum diye ama varmış.demek ki çok muayenelere girmeyen bi dr..

ama bak sen şimdi öyle deyince sonuçlarımı ona göndermek istemedim birden.

Dur bakalım arkadaşlardan duyan gören vardır belki Ben mayıstan beri hastaneye gitmediğim için bilmiyorum canım belki yeni gelmiştir.

Gözüm tutmadı bu Tonguç bey'i
Fazla gizemli

Ama bak incimin dediği doğru
Çünkü o doktor Haziran 2012'de başlamış göreve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…