Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sağol cnm cvp verdiğin için internetten aldım şimdi randevuyu.. sonuç kaç günde çıkıyor

sağol canım .elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor zaten.ne kadar mücadeleciymiş kuzularım.inşallah hep böyle olurlar.hepimizinkini rabbim korusun.yarın sende hayırlı haberlerle gel inşallah.

geliyo bebişler desene.hadi hayırlısı dikkat et kendine.dinlen bol bol.
tatlım sadece yatıyorum inan başka bişey yapmıyorum.sırtım ağrıdı yatmaktan.

Maşallah subhanallah Çok sevindim canım. Bakalım prensesler mi gelecek paşalar mı Dikkat et kendine. Sağlıkla gelsinler inş.

incim bitanemmm ,sanada nasip etsin rabbim.isteyen tedavide olan ,yeni başlayacak olan herkese daha güzel mutluluklar yaşatsın mevlam.

kızlar bugun nur hanımla tanıstım ve ilk iğnemı bu aksam vurunacagım tedavıye başladık çok şükür sizler neler yapıyorsunuz bakalımmmm

CANIMMMMMMMMMM ne kadar güsel bir haber bu böyle. yumurtanın bölunup tek yumurta ikizi olması. harika bizde sürekli bu muhabbeti yapıyoruz eşimle. acaba içimde bölünür mü tek yumurta olur mu diye. demek ki oluyomuş :) inş hiç bir aksilik çıkmas ve sağlıklı bi şekilde minikleri kucağına alırsın :):):):)

kızlar, bu ikinci denemde neler yapılıyor prosödur nasıl, bana bilgi verebilir misiniz acaba? birde bi arkadaşımın bebeği için çokça duaya ihtiyacı var, sizlerin duası kabul olur. onun için aklınıza geldikçe sağlığına kavuşması için dua edermisiniz. lütfen... öpüyorum hepinizi

arkadaşlar merhaba memorial da Betül hn. gideniniz varmı?
ben Semra Kahramanla görüştüm Betül hn. da ilk muyeneye girmişti.
şimdi tedaviye başlayacağız
Betül hanımı bileniniz varmı?

merhaba arkadaşım forumu takip ediyodum yazmadan geçemedim bana betül hanımı tavsiye ettiler fakat kimse birşey yazmadı bende kendisiyle tanışmak istiyorum hayırlı olur inşallah

kızlar bugun nur hanımla tanıstım ve ilk iğnemı bu aksam vurunacagım tedavıye başladık çok şükür sizler neler yapıyorsunuz bakalımmmm

Hadi hayırlı olsun canım...

hayırlı olsun canım güzel güzel yumoşların o0lsun inşallah
bizde bugün meleğimizi görmeye gidicez teyzesi keyfimiz yerinde çok şükür

Güzel haberlerle gel canım

Değişen bir şey yok Sevdacım. Protokol değişebilir belki.

Merhaba Lilyum. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Betül Hanım'la hiç karşılaşmadım onun için bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…