tesekkurler akasyacıgım[Bende Müstecep bey de tedavi görüyorum detaycı dr. rahatlıkla soru sorabılıyorsun ve cevapları cok acıklacı. Nur hanm da iyidir ama :))
kızlar bende 3-5 gün içinde regl olacağım ve kısmetse tedaviye başlayacağım...
tabi cuma günü eşimin sperm tahlilini tekrarlayacağız önce...
bende Memorial Ataşehir Cem Demirel'de tedaviye başlayacağım, benim ev Kadıköy iş Gebze olduğu için bana yakınlığından ötürü burayı seçtim, aslında burada ki arkadaşların çoğu Memorial Şişli'ye gidiyor ve memnun...
Umarım hakkımızda hayırlısı olur, çok heyecanlıyım...
kızlar bende 3-5 gün içinde regl olacağım ve kısmetse tedaviye başlayacağım...
bende Memorial Ataşehir Cem Demirel'de tedaviye başlayacağım, benim ev Kadıköy iş Gebze olduğu için bana yakınlığından ötürü burayı seçtim, aslında burada ki arkadaşların çoğu Memorial Şişli'ye gidiyor ve memnun...
İnş bebeğine kavuşursun. Allah yardımcın olsun.
Saglikla gelsin de kiz erkek farketmez..Kiz ismi favorim CANSIN,erkek ismi ARTUN(Gururlu, kendine güveni olan, vakur.)5 hafta sonra kendini gösterirse belli olacak teysesi
demek cerenler yaramaz oluyoçevremde hiç yok bu isimde biri ben biraz daha düşüneyim o zaman:44::44:
MASALLLAH..kollari bacaklari belli olmus.
Hayirli olsun.Bende pkoluyum bol yumurtan olur ama ohss riski fazla ilac dozu onemli..Kilon ve polikistikover icin diyabet hapi kullaniyormusun?Memorial tedaviden once bu ilaca baslatiyor. kilo cok fazlaysa vermeni istiyorlar.merhaba arkadaşlar ben de ocak ayı gibi tedaviye başlamak istiyorum ben de bir kez aşılma yaptırdım olmadı yanlız ben polikistikover hastasıyım bu hastalarda başarı oranları nasıl acaba bide ben biraz kiloluyum ozamana kadar biraz vermeye çalışcam kilonun tüp bebekde olumusuz faktörü varmı yada şansımı azaltırmı bide toplamda maliyet olarak kaça çıkıyor onu merak ediyorum
HAyirli olsun...beklentine bagli sececegin doktor ama ekip super.mrb arkadaslar yarın memorıale ılk muayenemı olacagım semra hanıma randevu almıstım fakat once op. dr lar muayene edıyormus kımı onerırsınız doktor olarak op.dr lerden ?
Masallah pasalara...Ufak dogan daha hizli gelisir..Sarilik icin bol annesutu ve gunes..maşalah seninkilere de. allah sağlıkla, küvöze girmede kucağına almak nasip etsin.
bugün kontrol vardı. herşey yolunda, ufak olan yetişmiş kardeşine kilo olarak. hafif sarılık var ama normalmiş.
hem süt sağıyorum, hem meme savaşları yapıyoruz, hem de mama veriyorum.
küçüğün emmesi hala düzelmiş değil, umarım düzelir.
ben hizmetten memnun kaldım. dr bey de oldukça ilgili. aklınıza takılan bişey olursa mesaj atabilirsiniz. malum bebeklerden pek fırsat yok, sayflar arasında kaybolmasın :)
Az kalmis insallah..Dualarim seninle..cANIM ÇOK DUYGULANDIM,HARİKA BİR FOTOĞRAF BU...
UMARIM BEN DE 8 EYLÜL TEST TARİHİM POZİTİFİMİ ALIR,BU GÜNLERİ GÖREBİLİRİM...
HAyirli olsun Cem bey Acibadem den gelme..Umarim ekibide Cem bey kadar basarilidir.insallah kucagin dolu gonderirler...kızlar bende 3-5 gün içinde regl olacağım ve kısmetse tedaviye başlayacağım...
hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Gözlerim dolarak okudum yazdıklarını. Allah hepimize nasip etsin inşallah. Bende memorial şişlide tedaviye başladım 6. günüm bugün. Doktorum tonguç bey. gerçekten kibar ve makul bir insan. Önceden geçirdiğim birkaç ameliyattan dolayı yumurtam rezervim az ve şuanda görünen 4 yumurta var. 1 tanesi önden gidiyor. Tedavinin iptal olmasından çok korkuyorum. Tonguç bey yarın oturup konuşuruz dedi hormon değerlerine göre. Allah kimsenin umudunu kaybettirmesin inşallah. bu 4. denememiz, hamilelerin duası kabul olur derler bizde tüm hamile arkadaşların dualarını rica ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Gözlerim dolarak okudum yazdıklarını. Allah hepimize nasip etsin inşallah. Bende memorial şişlide tedaviye başladım 6. günüm bugün. Doktorum tonguç bey. gerçekten kibar ve makul bir insan. Önceden geçirdiğim birkaç ameliyattan dolayı yumurtam rezervim az ve şuanda görünen 4 yumurta var. 1 tanesi önden gidiyor. Tedavinin iptal olmasından çok korkuyorum. Tonguç bey yarın oturup konuşuruz dedi hormon değerlerine göre. Allah kimsenin umudunu kaybettirmesin inşallah. bu 4. denememiz, hamilelerin duası kabul olur derler bizde tüm hamile arkadaşların dualarını rica ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar selam dün celestone iğnemi vurdurdum erken doğum olursa bebeğin solunum cihazına bağlanmasını engelleyen akciğerlerini geliştiren bir iğneymiş.halsizlik yaptı bi tuhaf etti bebeğimi de beni de.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.çok zorlu süreçlerden geçiyoruz.
slm canım, öncelikle geçmiş olsun Rabbim sapasağlam kucağımıza hepimizin bebişlerini almayı nasip etsin inşallah, bu iğne kaçıncı haftada vuruluyor canım, benim dr hiç bahsetmedide.
mrb arkadaslar yarın memorıale ılk muayenemı olacagım semra hanıma randevu almıstım fakat once op. dr lar muayene edıyormus kımı onerırsınız doktor olarak op.dr lerden ?
esmerim nerelerdesin, tedaviye başladın kayboldun :26: Herşey yolundadır inş.
esmerim nerelerdesin, tedaviye başladın kayboldun :26: Herşey yolundadır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?