Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar bende 3-5 gün içinde regl olacağım ve kısmetse tedaviye başlayacağım...
tabi cuma günü eşimin sperm tahlilini tekrarlayacağız önce...

bende Memorial Ataşehir Cem Demirel'de tedaviye başlayacağım, benim ev Kadıköy iş Gebze olduğu için bana yakınlığından ötürü burayı seçtim, aslında burada ki arkadaşların çoğu Memorial Şişli'ye gidiyor ve memnun...

Umarım hakkımızda hayırlısı olur, çok heyecanlıyım...

İnş bebeğine kavuşursun. Allah yardımcın olsun.

Kokoci tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah bebeğine kavuşursun.

hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Gözlerim dolarak okudum yazdıklarını. Allah hepimize nasip etsin inşallah. Bende memorial şişlide tedaviye başladım 6. günüm bugün. Doktorum tonguç bey. gerçekten kibar ve makul bir insan. Önceden geçirdiğim birkaç ameliyattan dolayı yumurtam rezervim az ve şuanda görünen 4 yumurta var. 1 tanesi önden gidiyor. Tedavinin iptal olmasından çok korkuyorum. Tonguç bey yarın oturup konuşuruz dedi hormon değerlerine göre. Allah kimsenin umudunu kaybettirmesin inşallah. bu 4. denememiz, hamilelerin duası kabul olur derler bizde tüm hamile arkadaşların dualarını rica ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

5 hafta sonra kendini gösterirse belli olacak teysesi
demek cerenler yaramaz oluyoçevremde hiç yok bu isimde biri ben biraz daha düşüneyim o zaman:44::44:
Saglikla gelsin de kiz erkek farketmez..Kiz ismi favorim CANSIN,erkek ismi ARTUN(Gururlu, kendine güveni olan, vakur.)

MASALLLAH..kollari bacaklari belli olmus.

Hayirli olsun.Bende pkoluyum bol yumurtan olur ama ohss riski fazla ilac dozu onemli..Kilon ve polikistikover icin diyabet hapi kullaniyormusun?Memorial tedaviden once bu ilaca baslatiyor. kilo cok fazlaysa vermeni istiyorlar.

mrb arkadaslar yarın memorıale ılk muayenemı olacagım semra hanıma randevu almıstım fakat once op. dr lar muayene edıyormus kımı onerırsınız doktor olarak op.dr lerden ?
HAyirli olsun...beklentine bagli sececegin doktor ama ekip super.

Masallah pasalara...Ufak dogan daha hizli gelisir..Sarilik icin bol annesutu ve gunes..

cANIM ÇOK DUYGULANDIM,HARİKA BİR FOTOĞRAF BU...
UMARIM BEN DE 8 EYLÜL TEST TARİHİM POZİTİFİMİ ALIR,BU GÜNLERİ GÖREBİLİRİM...
Az kalmis insallah..Dualarim seninle..

HAyirli olsun Cem bey Acibadem den gelme..Umarim ekibide Cem bey kadar basarilidir.insallah kucagin dolu gonderirler...

Hayirli olsun..Insallah son denemen olur,kavusursun ozlemine..Dualarim isteyen herkesle.

hayırlı olsun canım tedavin hiç korka bence benimde 4 yumoşum olmuştu biri önden gidiyordu ama iptal falan olmadı çok şükür önemli olan sayı değil kalitesi
allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
burdaki herkes birbirine sürekli dua ediyor canım inşallah allah da kabul eder
allah yar ve yardımcın olsun sonucu bildir bize inşallah pozitif sonuçla gelirsin sende

kızlar selam dün celestone iğnemi vurdurdum erken doğum olursa bebeğin solunum cihazına bağlanmasını engelleyen akciğerlerini geliştiren bir iğneymiş.halsizlik yaptı bi tuhaf etti bebeğimi de beni de.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.çok zorlu süreçlerden geçiyoruz.

slmlar , ben de eylül sonunda adet olunca gitmeyi düşünüyorum. testlerimi yaptım. bu gün yine kan verdim onlarda 15 gün sonra çıkacakmış. benim moralim hormonlara bozuldu. adetin 2. günü kan vermiştim bugün sonuçları aldım benim gibi değerleri olan varmıydı. E2: 5,61 fsh: 20,36 lh: 2,66 progestreron: 0,044 . kist vardı doğum kontrol kullanmıştım. eylül sonu tüpü düşündüğümden doktorum doğum kontrole devam et dedi, ama ben nur hanımla görüştüm o da içmemi istemedi. adetlerim düzene soksun istedim ama illa içme dedi. pco değilim ama tüp denemlerinden sonra bozuldu düzenim.

slm canım, öncelikle geçmiş olsun Rabbim sapasağlam kucağımıza hepimizin bebişlerini almayı nasip etsin inşallah, bu iğne kaçıncı haftada vuruluyor canım, benim dr hiç bahsetmedide.

slm canım, öncelikle geçmiş olsun Rabbim sapasağlam kucağımıza hepimizin bebişlerini almayı nasip etsin inşallah, bu iğne kaçıncı haftada vuruluyor canım, benim dr hiç bahsetmedide.

canım 29. haftada vuruldum ben.doktorum erken doğum riskin yok ama aniden bişey gelişirse diye verdi.ben de nur hanımı aradım vurdur iğnenin hiçbir sakıncası yok deyince vurdurdum.bebeğimin hareketleri biraz azaldı sanki ama normalmiş birkaç güne düzelirmiş.doktorun henüz gerek duymamıştır.zaten bildiğim kadarıyla 28. haftadan sonra vuruluyor canım.

mrb arkadaslar yarın memorıale ılk muayenemı olacagım semra hanıma randevu almıstım fakat once op. dr lar muayene edıyormus kımı onerırsınız doktor olarak op.dr lerden ?

hayırlı olsun canım. ben de nur hanımın hastasıyım. aynur hanım içinde ii şeyler söyluyorlar. hem zaten önemli olan aranızdaki diyalog. yoksa doktorların hepsi aynı prosedür de çalışıyo

esmerim nerelerdesin, tedaviye başladın kayboldun :26: Herşey yolundadır inş.

cnm buralardayım evet tedavıye başladım internete fazla girmeye vakit bulamadım şimdi girdim bi çırpıda yazılanları okudum...nur hanımın demesıne göre şimdilik herşey istediğimiz gibi gidiyor dedi bakalım artık hayırlısı... fazla yumurtam varmıs benım bazılarının gelısımı yavas ama nur hanım 4-5 tanesı ii gelişmiş bunlarda bize yeterlı dedı bakalım artık gün sayıyoruz pazar yada pazartesi opu olur tahmınımce...

esmerim nerelerdesin, tedaviye başladın kayboldun :26: Herşey yolundadır inş.

cnm buralardayım evet tedavıye başladım internete fazla girmeye vakit bulamadım şimdi girdim bi çırpıda yazılanları okudum...nur hanımın demesıne göre şimdilik herşey istediğimiz gibi gidiyor dedi bakalım artık hayırlısı... fazla yumurtam varmıs benım bazılarının gelısımı yavas ama nur hanım 4-5 tanesı ii gelişmiş bunlarda bize yeterlı dedı bakalım artık gün sayıyoruz pazar yada pazartesi opu olur tahmınımce...

iyi geceler arkadaşlar bende yarın ön görüşme için memoriali arıyacağım.nur hanımı istiyorum bende.ön görüşmede doktor seçebiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…