Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

iyi geceler arkadaşlar bende yarın ön görüşme için memoriali arıyacağım.nur hanımı istiyorum bende.ön görüşmede doktor seçebiliyor muyuz?

Tabiki canım ön görüşme için doktorunu kendin seçebiliyorsun
Eğer o doktorun randevu saati dolu değilse tabi

canım önce bi git görüş başlarken telefonda söyleyebilirsin doktor seçimini.gerçi nur hanımdan vazgeçemiyceksin ama:))))

zaten sizin yorumlarınızdan etkilenerek nur hanımı seçtim.inşlh bulabilirim.seninle konuşmuştuk canım.ben tüp bebeği şubatta düşünüyordum ama sanırım dayanamayacağım.ekim adetimle başlarım bir sorun çıkmazsa inşlh.benim işim öğleden sonra bir buçukla akşam altı arası.kontrolleri izin almadan halledebilirim diye düşündüm.edebilirim değil mi?:)yumurta toplama zamanı 2-3 günlük rapor alırım diye düşündüm.transfer aşamasına gelebilirsemde 3 gün rapor alırım dedim.göze batmam ozaman.kimseye söylemek istemiyorum tedavi olacağımı.bu şekilde halledebilir miyim sence?

Canım direk dalıyorum ama konuya zaten kontroller için randevuyu sabah saatlerine veriyorlar
Yumurta toplama işleminede 2-3 güne gerek bile yok bence sen bilirsin tabi
İnşallah tedavinin sonucu olumlu olur allah gönlüne göre versin

teşekkür ederim canımya moral verdin.inşlh eşimde tüp bebek yapacak kadar sperm kalmıştır memorialda sperm testi ücreti nedir biliyor musunuz? birde ön görüşmeye gittiğimde hemen sperm testi yaparlar mı?biz ogün yaptırmak istiyoruzda.bir de sonuçları o gün öğrenebilir miyiz? inşlh seninde tedavin olumlu sonuçlanır ve bebeğine kavuşursun...yada kavuştun mu yoksa geçmişin hepsini okuyamadım

Son düzenleme:

hayırlı olsun tedavin.inşallah bebişinle çıkarsın hastaneden.zaten tahliller sabah erkenden oluyor.yumurta toplandığında da 1 gün yeterli olur ağrısız bi işlem çünkü.transferde bikaç gün rapor al derim ben.evde dinlenmek iyi gelir.allah yardımcın olsun canım.

sperm testini hemen gerekli görrlerse yaparlar.200 tlydi galiba canım yanlış hatırlamıyosam.bizdede sperm azdı ama hemen almadılar daha ilerleyen günlerde dediler onlar söyleyince verdik biz.zaten sonuç hakkında bişey demiyolar ama hemen o gün alamadık diye hatırlıyorum ertesi gün vermişlerdi sanırım.

Ön görüşmeye gittiğinde ne seni nede eşini muayene ediyorlar
Tedavide İzlenecek yolu anlatıyorlar neler olacağını
Prosedürleri felan
Sonra fiyat hakkında bilgilendirlme yapılıyor
Eğer karar verirseniz adetin 2. yada 3.günü gelinmesini söylüyorlar
Henüz kavuşamadım bebeğime
İnşallah tedavim güzel sonuçlanır
Benim pazartesi yumurta toplama işlemim var inşallah
Hala sperm testi istenmedi eşimden

bazı arkadaşlar nur hanımın ön görüşmede muayene ettiğini söylemişlerdi.demek herkese aynı değil.sizde sorun neydi?benim sorun eşimde 3 aydırda test yaptırmadık oyüzden önümüzü görmek için yaptırmak istiyorum ogün.bide hiç sağlıklı sperm yoksa çok korkuyorum.boşuna hayal kurmamış olurum. senin az kalmış baya inşlh kavuşursun bebeğine canımya...

eşinin tahlillerini de al canım yanına.doktorunla da paylaş durumu gerekli görürse zaten hemen istiycektir.keçi boynuzu pekmeziini duymuşsundur çok etkili canım bu ara günde 1 kere ver eşine takviye olsun.

Hakkında hayırlısı olur inş. Bence bu ilaç konularında tüp bebek doktorunu dinlemek gerekli.

Oh oh maşallah :) İnş böyle devam eder. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Merhaba mucize. Takiplerini yapacak doktorla aranızdaki diyalog, birbirinizden elektrik almanız çok önemli yoksa her şeyine ekip olarak karar veriliyor. Kontroller sabah oluyor onun için çalışman aksamaz. Opu zamanı o kadar izne hiç gerek yok. Sadece o gün için izin istesen yeterli. Transfer zamanında da dinlenmek adına 3 günlük izin alabilirsin. Spermiyograma gelince ona 116 lira ödemiştik ama 8 ay geçti zam gelmiş midir bilmiyorum. O testi saat 11'e kadar yapıyorlar, sonucu da 1 gün sonra alıyorsun.

canım ben eşimin testi için yarına randevu aldım, sperm testini randevu ile yapıyorlar, ücreti 162 TL
daha önce iyi bir hastanede yapılmış en az 2 testin varsa ön görüşmeye götür, tekrar test isteyeceklerini sanmıyorum
bende eşimin yarın ki sonuçlarına göre gelecek hafta tedaviye başlayabilirim.
Allah yardımcımız olsun...
Dualarım hepimize...

Bayağı zamlanmış

hayırlı olsun tedavin canım.sizde sorun ne? bende ön görüşme için randevu aldım. sorunumuz sperm sayımız az.en son toplamda 1milyon 800 bindi.ben hiç tahlil yaptırmadım.bende sorun yoktur inşlh.ultrasonda bir şey göremediler ama.kimyasal gebelik yaşadım bir kere okadar.inşlh bebeklerimize kavuşuruz...

arkadaşlar ben bana verilecek ilaçları kullanmayı beceremezsem diye de çok korkuyorum.iğneyi nasıl yapcam dozunu nasıl ayarlayacağım çok karışık işler bunlar.hiç bana göre değil.hemşirenin anlatmasıyla becerebilir miyimki.unuturum o heyecanla.

yok canım unutmazsın merak etme.çok basit zaten.çok kolay yaparsın merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…