iyi geceler arkadaşlar bende yarın ön görüşme için memoriali arıyacağım.nur hanımı istiyorum bende.ön görüşmede doktor seçebiliyor muyuz?
iyi geceler arkadaşlar bende yarın ön görüşme için memoriali arıyacağım.nur hanımı istiyorum bende.ön görüşmede doktor seçebiliyor muyuz?
canım önce bi git görüş başlarken telefonda söyleyebilirsin doktor seçimini.gerçi nur hanımdan vazgeçemiyceksin ama:))))
zaten sizin yorumlarınızdan etkilenerek nur hanımı seçtim.inşlh bulabilirim.seninle konuşmuştuk canım.ben tüp bebeği şubatta düşünüyordum ama sanırım dayanamayacağım.ekim adetimle başlarım bir sorun çıkmazsa inşlh.benim işim öğleden sonra bir buçukla akşam altı arası.kontrolleri izin almadan halledebilirim diye düşündüm.edebilirim değil mi?:)yumurta toplama zamanı 2-3 günlük rapor alırım diye düşündüm.transfer aşamasına gelebilirsemde 3 gün rapor alırım dedim.göze batmam ozaman.kimseye söylemek istemiyorum tedavi olacağımı.bu şekilde halledebilir miyim sence?
Canım direk dalıyorum ama konuya zaten kontroller için randevuyu sabah saatlerine veriyorlar
Yumurta toplama işleminede 2-3 güne gerek bile yok bence sen bilirsin tabi
İnşallah tedavinin sonucu olumlu olur allah gönlüne göre versin
zaten sizin yorumlarınızdan etkilenerek nur hanımı seçtim.inşlh bulabilirim.seninle konuşmuştuk canım.ben tüp bebeği şubatta düşünüyordum ama sanırım dayanamayacağım.ekim adetimle başlarım bir sorun çıkmazsa inşlh.benim işim öğleden sonra bir buçukla akşam altı arası.kontrolleri izin almadan halledebilirim diye düşündüm.edebilirim değil mi?:)yumurta toplama zamanı 2-3 günlük rapor alırım diye düşündüm.transfer aşamasına gelebilirsemde 3 gün rapor alırım dedim.göze batmam ozaman.kimseye söylemek istemiyorum tedavi olacağımı.bu şekilde halledebilir miyim sence?
teşekkür ederim canımya moral verdin.inşlh eşimde tüp bebek yapacak kadar sperm kalmıştırmemorialda sperm testi ücreti nedir biliyor musunuz? birde ön görüşmeye gittiğimde hemen sperm testi yaparlar mı?biz ogün yaptırmak istiyoruzda.bir de sonuçları o gün öğrenebilir miyiz? inşlh seninde tedavin olumlu sonuçlanır ve bebeğine kavuşursun...yada kavuştun mu yoksa geçmişin hepsini okuyamadım
teşekkür ederim canımya moral verdin.inşlh eşimde tüp bebek yapacak kadar sperm kalmıştırmemorialda sperm testi ücreti nedir biliyor musunuz? birde ön görüşmeye gittiğimde hemen sperm testi yaparlar mı?biz ogün yaptırmak istiyoruzda.bir de sonuçları o gün öğrenebilir miyiz? inşlh seninde tedavin olumlu sonuçlanır ve bebeğine kavuşursun...yada kavuştun mu yoksa geçmişin hepsini okuyamadım
Ön görüşmeye gittiğinde ne seni nede eşini muayene ediyorlar
Tedavide İzlenecek yolu anlatıyorlar neler olacağını
Prosedürleri felan
Sonra fiyat hakkında bilgilendirlme yapılıyor
Eğer karar verirseniz adetin 2. yada 3.günü gelinmesini söylüyorlar
Henüz kavuşamadım bebeğime
İnşallah tedavim güzel sonuçlanır
Benim pazartesi yumurta toplama işlemim var inşallah
Hala sperm testi istenmedi eşimden
bazı arkadaşlar nur hanımın ön görüşmede muayene ettiğini söylemişlerdi.demek herkese aynı değil.sizde sorun neydi?benim sorun eşimde 3 aydırda test yaptırmadık oyüzden önümüzü görmek için yaptırmak istiyorum ogün.bide hiç sağlıklı sperm yoksa çok korkuyorum.boşuna hayal kurmamış olurum. senin az kalmış baya inşlh kavuşursun bebeğine canımya...
slmlar , ben de eylül sonunda adet olunca gitmeyi düşünüyorum. testlerimi yaptım. bu gün yine kan verdim onlarda 15 gün sonra çıkacakmış. benim moralim hormonlara bozuldu. adetin 2. günü kan vermiştim bugün sonuçları aldım benim gibi değerleri olan varmıydı. E2: 5,61 fsh: 20,36 lh: 2,66 progestreron: 0,044 . kist vardı doğum kontrol kullanmıştım. eylül sonu tüpü düşündüğümden doktorum doğum kontrole devam et dedi, ama ben nur hanımla görüştüm o da içmemi istemedi. adetlerim düzene soksun istedim ama illa içme dedi. pco değilim ama tüp denemlerinden sonra bozuldu düzenim.
cnm buralardayım evet tedavıye başladım internete fazla girmeye vakit bulamadım şimdi girdim bi çırpıda yazılanları okudum...nur hanımın demesıne göre şimdilik herşey istediğimiz gibi gidiyor dedi bakalım artık hayırlısı... fazla yumurtam varmıs benım bazılarının gelısımı yavas ama nur hanım 4-5 tanesı ii gelişmiş bunlarda bize yeterlı dedı bakalım artık gün sayıyoruz pazar yada pazartesi opu olur tahmınımce...
canım ben eşimin testi için yarına randevu aldım, sperm testini randevu ile yapıyorlar, ücreti 162 TL
daha önce iyi bir hastanede yapılmış en az 2 testin varsa ön görüşmeye götür, tekrar test isteyeceklerini sanmıyorum
bende eşimin yarın ki sonuçlarına göre gelecek hafta tedaviye başlayabilirim.
Allah yardımcımız olsun...
Dualarım hepimize...
Bayağı zamlanmış
evet(tahlil sonuçlarını da 1 gün sonra veriyoruz dediler...
Evet 1 gün sonra alıyorsunuz. Tedavin ne zaman başlıyor?
1 kaç gün içerisinde regl olacağım, regl olunca tedavim başlayacak canım...
canım ben eşimin testi için yarına randevu aldım, sperm testini randevu ile yapıyorlar, ücreti 162 TL
daha önce iyi bir hastanede yapılmış en az 2 testin varsa ön görüşmeye götür, tekrar test isteyeceklerini sanmıyorum
bende eşimin yarın ki sonuçlarına göre gelecek hafta tedaviye başlayabilirim.
Allah yardımcımız olsun...
Dualarım hepimize...
arkadaşlar ben bana verilecek ilaçları kullanmayı beceremezsem diye de çok korkuyorum.iğneyi nasıl yapcam dozunu nasıl ayarlayacağım çok karışık işler bunlar.hiç bana göre değil.hemşirenin anlatmasıyla becerebilir miyimki.unuturum o heyecanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?