Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar bırkac gundur pek gıremedım.agrılarım vardı.yenı tedavıye baslıycaklara bol sans allah kucaklarınızı bos bırakmasında.ya kızlar benım doktorum hıc ıyı degıl cızz gıtmeyın kadına.aaaaaa kadına cuma gunlerı gıdıyoruz gebe muayenensı ıcın kadın olmus bıtmıs ole duruyor.he bu arada doktorumda nur hnm..koskoca hastanede baska doktor mu yok canımmmm.bu arada ben 1 -2 kez aynur hnm a da muayene oldum oda ıyı bırı.guleryuzlu.sonucta gorustukce daha samımı oluyor ınsan.ben nur hnm la tanısalı tam 11 ay oldu sankı doktorum degıl ablam..

bizde de sorun eşimde canım, 1 kere tahlil yaptırdık toplam sperm 7 (ad), canlı 4 (ad)
yani sizin sperm sayınız tüp bebek için gayet iyi ama sanırım morfolojisi falan da önemliymiş
Bu arada tedavi öncesi senden bir sürü tahlil isterler...

kızlar bir şey soracağım, yasal olarak bildiğim kadarı ile ilk 2 denemede tek yumurta transfer ediliyor fakat benim eşimin sperm sayısı çok düşük, ilk seferde 2 tane yumurta transfer ettirmek istiyorum...
bunun için yapabileceğim bir şey var mı ?
forumda bazı arkadaşlar ilk denemelerinde 2 yumurta transfer ettiriyor ama hangi hastaneler ediyor acaba ?

Hiç korkma. 1-2 yapıştan sonra gözün kapalı yaparsın, çok basit. İğne o kadar minik ki kanamıyor bile.

Bunu doktorunla konuşman lazım canım.

Canım çok teşekkür ederim güzel kalbin ve güzel dileklerin için. Bugünde ilaçlara devam edeceğiz yarın karar verilecek. Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inşallah

Arkadaslar transferden sonra kalan embriyolar dondurulursa tup bebek fiyatindan ayri bir ucret veriliyor mu?veriliyorsa ucreti nekadar?

canım inş hayırlısı olsun senın için. merve arkadaşımı bilmem ama nur hanım herkesı muayene ediyo benım bildiğim. bende ön görüşmeye gittiğimde muayene etmek istemişti ben izin vermedim. zorlamıyor kimseyi.eşine gelince duruma göre ürolojiye gönderiyor. ordada doktor eşini muayene ediyor. eski testlerin varsa muhakkak götür. çok faydası olur. bende ekim gibi başlamayı düşünüyorum Allahtan bi mani çıkmazsa. hadi bakalım, bol şans

eee mukemmel doktor olmak kolay değil :)) Allah sağlık sıhhat güç kuvvet versin inş ona :)))

bende senın gibi ilk transferde iki yumurta istemiştim. ama nur hanım bana uzun uzun anlattıı. kendisi tek gebelikten yana. anne sağlığı için biz çoğul gebelik önermiyoruz dediler. ayrıca ilk transferinde yumurtan birinci kaliteyse bir tane koymayı tercih ediyoruz dedi. tabi yumurtaların ikinci kaliteyse insiyatif kullanıp iki tane de koyduğumuz oluyor dedi. benim içime sindi. hiç itiraz etmedim. birincide tutmadı malesef. ama ben hiç üzülmedim. önce Allah a sonra da doktoruma güveniyorum. ikinci denemde iki tane konacak.

canım benim, sana tavsiyem burdaki yazılanları takip et ama kendine göre bıre bir kıyaslma yapma. çunku biliyorsun ki herkesın vucudu farklı. eminim doktorun senı en ii şekilde yönlendirecektir..

iğne tedavisine ilk başladığımda ben de ilk gun çok korkmuştum. iğne elimde aman yanlış vurucam aman yanlış doz olacak derken ellerim tirtir titremişti.ilk iğneyi eşime vurdurdum. aaa baktım hiç canım acımadı. hissetmedim bile ikinci gun yalnızdım ve iğneyi tek başıma vurmam gerekiyordu. Rabbim o esnada insana bi kuvvet veriyor. hadi bismillah dedim. o gun bugundur kendi iğnem, hep kendim vurdum :)

çok saol canım bende doktorumla bu konuyu bir konuşayım o zaman...
sana da bol şanslar diliyorum..

12 Eylul transfer tarihi 2 deneyeceğim ins bu sefer Allah kısmet eder bana (bize ) anneliği allah herkesın yardımcısı olsun :26:

merhaba arkadaşlar, benimde yarın sabah yumurta toplama işlemim var..doktorum nur hanım'dı, yarın toplamayı funda hanım yapacak..dualarınızı bekliyorum..

Dondurulmuş Ücreti 200 € 2.Deneme için : 650€ istediler benden Mucizecim

teşekkür ederim canım inşlh dondurulacak kadar kaliteli embriyolarım olur... 2000 euro tüp bebek fiyatında peşin veirldiğinde indirim uyguluyorlar mı?birde parayı tedaviye başladığımız gün mü alıyorlar süreç nasıl işliyor bu konuda? sende ikinci denemeni yapcakmışsın şimdiden hayırlı olsun inşlh bebeğine kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…