Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba arkadaşlar bende Memorial de Nur Hanim a tup bebek yaptirdim.. İki defa da Semra Kahraman Hanim kendisi muayene etti.. İlk denememdi. Tek bir tanecik altin yumurta ile Allah in izniyle başarıyı yakaladik. Nisan ayından beri uygun zamanı kolladik ama maalesef hep tek yumurtaydi. Artik yeter gel başlıyoruz olursa olur olmazsa baska careler arayacagız dedi. Veeeeee 11 Agustos 2012 gunu ignelere basladik ve 22 Agustos 2012 de tek yumurtam benden alindi. Umutsuzdum hep ama hani Allah dan umut kesimez diyip herseyi oluruna biraktim.. Allah a havale ettim.. 25 Agustus 2012 tarihinde minnoşum bana geri verildi:)) 3 Eylülde de Bhcg sonucum347,56 cikti... Allah binlerce kere sukurler olsun ki sonuc pozitifti
Sonuç olarak bu bebek tutmasaydi gene Memorial e gider gene Nur Hanim in hastasi olurdum.. Allah ondan bin kere razi olsun herseyle tek tek ilgilendi..

arkadaşlar ben de 4. denemem için memorıal şişli den 18 eylüle randevu aldım inşallah bu sefer son olur allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu son denemen olur ve bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun Sağlıcakla hayırlı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim sana
Yahu bu Nur Hanım nasıl bir doktorki merak ettim ayol

cnm yaa senın için ne büyük mutluluk allahım inşallah bizlerede yaşatır böyle mutluluğu 15-20 gün içinde inşallah bende buraya test sonucum pozitif hamıleyım yazabılırım ... allahım evladını sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun Sağlıcakla hayırlı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim sana
Yahu bu Nur Hanım nasıl bir doktorki merak ettim ayol

Aminnn insaallah beni severde birakip gitmez.... Cok yoruldum cok aci cektim ama Allah a cok sukur tuttu.. Allah herkese nasip etsin.. Herkese dua ediyorum..

Herkeslere dua ediyorum... Arayanlara Mevlam hayirlisiyla kavustursun...

merhaba kızlar,
cumartesi günü yumurtalarım toplanmıştı 9 adet 7 si döllenmiş dün arayıp haber verdiler,yarın aramıycaz salı günü tekrar haber vericez dediler bugün 2. gün dolaptan çıkarmayacaklarmış bugün..sizdede böylemi oldu acaba? neden 2.günü çıkarıp bakmıyorlar? meraktayım ve heyecanla haber bekliyorum :)

Hayir canim ben her sabah arayip emriyo ile ilgili bilgi aldim.. Bugun kaca bolundu kalitesi nedir diye..
ilk dolleme oldu mu diye aradim..
ikinci gün bölündü mü diye aradim
son gun yani transferin yapilacagi gun bile arayip durumu sordum... Hatta esit buyumuyor dediler...
Biraz moralim bozuldu hatta Allaaahimmm sen buyuksun diyip dusunmemeye calisip Ulus sosyete pazarinda turladik esimle:)
Ulusdan sonra hastaneye gittim emriyolog son hali ile ilgili bilgiyi verdiginde hem tum hucrelerimiz esitlenmis uzerine 2 hucre daha buyudu dedi.. Gozlerim parlamisti oyle diyince...

teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.. bizde bir arayıp sorsak mı bilmiyorum ki..öğlen eşimle konuştum,bekleyelim bir bildikleri vardır stres yapmayalım ,dedi..belki akşama ararız, ben çok heyecanlıyım, meraktayım:)inşallah iyi gidiyordur..

Tedavin hayırlı olsun canım.. Güzel haberler alırsın inşallah.. Heyecan yapmamak elde değil. İnsan ister istemez meraklanıp acele ediyor. :18:

teşekkür ederim akasyacım allah razı olsun..aklım hep orda başka şeylerle ilgilensemde en fazla 1 saat filan uzaklaşıyorum :) sonra yine internette bişiyler araştırırken buluyorum kendimi..şu süreç biran önce hayılrısıyla geçse..

canım hiç sters yapma herşey oylundadır merak etme
genel olarak öyle oluyor.benimde öyle olmuştu.
senin yumoşların sayısı da iyi inşallah dondurulacak yumoşunuzda kalır
stres yapma kendine şuanda çok rahat olman lazım benim 4 yumoşum olduğu halde çok rahattım

Canım bu gibi durumlarda en güzeli bu süreci fazla düşünmemek. İmkan varsa evden ve işten uzakta dışarda vakit geçirmen, sinemaya gitmen, eşinle eğlenebileceğin yerlere gitmen stresini atmana yardımcı olabilir. Yoksa bütün pc başında olunca insan araştırmadan duramıyor. Araştırdıkça daha da geriliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar bende ay sonunda memorialda başlıyorum.deneyimli arkadaşlar iğneleri ve ilaçları en uygun fiyata nereden alabilirim?

ayy umutegecim ağzından bal damlıyor :) çok sağolasın moral oldun valla..eşim çok rahat görünüyor mesela,ben normalde de çok tez canlı biri olduğum için heyecanlanıyorum..sağlam bir yumurtam olsunda donduralacak olmasada olur diye düşünüyorum çok kez..tabii dondurulacak kalırsa çok sevinirim :)) sende inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın,sorunsuz ve hıp hızlı geçsin hamileliğin inşallah..

aslında sürekli geziyoruz diyebilirim,hatta yumurta toplamadan sonra bile anneme gittik,ordan markete,dün yine hava almaya çıktık..ama kafamda ne varsa olduğum yerede geliyor benimle :) araştırmaya transferden sonra ara vericem bi süre stres yapmamak adına,herkesin bünyesi ve yaşadıkları çok farklı, söylenen herşeyden etkilenilecek bir dönem olduğu için araştırma yapmamak daha iyi :) dayanabilirsem tabiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…