arkadaşlar ben de 4. denemem için memorıal şişli den 18 eylüle randevu aldım inşallah bu sefer son olur allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh
Merhaba arkadaşlar bende Memorial de Nur Hanim a tup bebek yaptirdim.. İki defa da Semra Kahraman Hanim kendisi muayene etti.. İlk denememdi. Tek bir tanecik altin yumurta ile Allah in izniyle başarıyı yakaladik. Nisan ayından beri uygun zamanı kolladik ama maalesef hep tek yumurtaydi. Artik yeter gel başlıyoruz olursa olur olmazsa baska careler arayacagız dedi. Veeeeee 11 Agustos 2012 gunu ignelere basladik ve 22 Agustos 2012 de tek yumurtam benden alindi. Umutsuzdum hep ama hani Allah dan umut kesimez diyip herseyi oluruna biraktim.. Allah a havale ettim.. 25 Agustus 2012 tarihinde minnoşum bana geri verildi:)) 3 Eylülde de Bhcg sonucum347,56 cikti...Allah binlerce kere sukurler olsun ki sonuc pozitifti
Sonuç olarak bu bebek tutmasaydi gene Memorial e gider gene Nur Hanim in hastasi olurdum.. Allah ondan bin kere razi olsun herseyle tek tek ilgilendi..
Merhaba arkadaşlar bende Memorial de Nur Hanim a tup bebek yaptirdim.. İki defa da Semra Kahraman Hanim kendisi muayene etti.. İlk denememdi. Tek bir tanecik altin yumurta ile Allah in izniyle başarıyı yakaladik. Nisan ayından beri uygun zamanı kolladik ama maalesef hep tek yumurtaydi. Artik yeter gel başlıyoruz olursa olur olmazsa baska careler arayacagız dedi. Veeeeee 11 Agustos 2012 gunu ignelere basladik ve 22 Agustos 2012 de tek yumurtam benden alindi. Umutsuzdum hep ama hani Allah dan umut kesimez diyip herseyi oluruna biraktim.. Allah a havale ettim.. 25 Agustus 2012 tarihinde minnoşum bana geri verildi:)) 3 Eylülde de Bhcg sonucum347,56 cikti...Allah binlerce kere sukurler olsun ki sonuc pozitifti
Sonuç olarak bu bebek tutmasaydi gene Memorial e gider gene Nur Hanim in hastasi olurdum.. Allah ondan bin kere razi olsun herseyle tek tek ilgilendi..
Kızlar bugun saat 4 de dogum yaptım kızım 1900 cokta ıyı emıyoda kuvozde degıl 34+2 de dogdu melegım
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun Sağlıcakla hayırlı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim sana
Yahu bu Nur Hanım nasıl bir doktorki merak ettim ayol
cnm yaa senın için ne büyük mutluluk allahım inşallah bizlerede yaşatır böyle mutluluğu 15-20 gün içinde inşallah bende buraya test sonucum pozitif hamıleyım yazabılırım ... allahım evladını sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin
merhaba kızlar,
cumartesi günü yumurtalarım toplanmıştı 9 adet 7 si döllenmiş dün arayıp haber verdiler,yarın aramıycaz salı günü tekrar haber vericez dediler bugün 2. gün dolaptan çıkarmayacaklarmış bugün..sizdede böylemi oldu acaba? neden 2.günü çıkarıp bakmıyorlar? meraktayım ve heyecanla haber bekliyorum :)
teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.. bizde bir arayıp sorsak mı bilmiyorum ki..öğlen eşimle konuştum,bekleyelim bir bildikleri vardır stres yapmayalım ,dedi..belki akşama ararız, ben çok heyecanlıyım, meraktayım:)inşallah iyi gidiyordur..
Tedavin hayırlı olsun canım.. Güzel haberler alırsın inşallah..Heyecan yapmamak elde değil. İnsan ister istemez meraklanıp acele ediyor. :18:
teşekkür ederim akasyacım allah razı olsun..aklım hep orda başka şeylerle ilgilensemde en fazla 1 saat filan uzaklaşıyorum :) sonra yine internette bişiyler araştırırken buluyorum kendimi..şu süreç biran önce hayılrısıyla geçse..
teşekkür ederim akasyacım allah razı olsun..aklım hep orda başka şeylerle ilgilensemde en fazla 1 saat filan uzaklaşıyorum :) sonra yine internette bişiyler araştırırken buluyorum kendimi..şu süreç biran önce hayılrısıyla geçse..[/QUO
Selam Adenes allah tamamına erdirsin inşallah, herşey yolunda gider bebişini kucağına alırsın
Ben de en son cumartesi hastanedeydim. Belkide karşılaştık. Bizde testler son durumlar derken herşey normal ay sonu başlıyoruz. Ve ben şimdiden heyecanlıyım.:18: seni tahmin edemiyorum
Sevgiler
canım hiç sters yapma herşey oylundadır merak etme
genel olarak öyle oluyor.benimde öyle olmuştu.
senin yumoşların sayısı da iyi inşallah dondurulacak yumoşunuzda kalır
stres yapma kendine şuanda çok rahat olman lazım benim 4 yumoşum olduğu halde çok rahattım
teşekkür ederim akasyacım allah razı olsun..aklım hep orda başka şeylerle ilgilensemde en fazla 1 saat filan uzaklaşıyorum :) sonra yine internette bişiyler araştırırken buluyorum kendimi..şu süreç biran önce hayılrısıyla geçse..[/QUO
Selam Adenes allah tamamına erdirsin inşallah, herşey yolunda gider bebişini kucağına alırsın
Ben de en son cumartesi hastanedeydim. Belkide karşılaştık. Bizde testler son durumlar derken herşey normal ay sonu başlıyoruz. Ve ben şimdiden heyecanlıyım.:18: seni tahmin edemiyorum
Sevgiler
amin huli'cim hepimizinki tamamına erdirsin inşallah..belkide karşılaşmıs olabiliriz evet,genelde 6. katta idik bir ara 2.katta ayaküstü nu hanımla konuştuk kısa bir süre, çok kalabalıktı tüp bebek katı hiç bu kadar kalabalık olduğunu görmemiştim.ben genelde sabahları kan verip muayene olduğum için daha sakin oluyordu..hayırlı uğurlu olsun tedavin rabbim kolayca kavuştursun bebeğine..
Canım bu gibi durumlarda en güzeli bu süreci fazla düşünmemek. İmkan varsa evden ve işten uzakta dışarda vakit geçirmen, sinemaya gitmen, eşinle eğlenebileceğin yerlere gitmen stresini atmana yardımcı olabilir. Yoksa bütün pc başında olunca insan araştırmadan duramıyor. Araştırdıkça daha da geriliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?