Gözün aydın canım. Hadi bakalım topiğin eylül ayı ilk hamilesi sen olacaksın.. GÜzel haberlerini bekliyoruz.
ayyy akasya yüzümde kocaman bir gülümse oluştu..sağolasın ağzından bal damlıyor vallahi..
Selam arkadaşlar... yarın bir aksilik olmazsa transfer gerçekleşecek hepimiz aynı duyguları üzüntüleri yaşadık beni en iyi sizler anlarsınız o yüzden size yazmak iyi geliyor bana. Hepinizin duasına ihtiyacım war umarım esirgemezsiniz dualarınızı.[/QUOTE
rabbim bırakmasın bizi, hep yanımızda olsun inşallah...dualarımız seninle arkadaşım..
Selam arkadaşlar... yarın bir aksilik olmazsa transfer gerçekleşecek hepimiz aynı duyguları üzüntüleri yaşadık beni en iyi sizler anlarsınız o yüzden size yazmak iyi geliyor bana. Hepinizin duasına ihtiyacım war umarım esirgemezsiniz dualarınızı.
Merhaba arkadaşlar bende Memorial de Nur Hanim a tup bebek yaptirdim.. İki defa da Semra Kahraman Hanim kendisi muayene etti.. İlk denememdi. Tek bir tanecik altin yumurta ile Allah in izniyle başarıyı yakaladik. Nisan ayından beri uygun zamanı kolladik ama maalesef hep tek yumurtaydi. Artik yeter gel başlıyoruz olursa olur olmazsa baska careler arayacagız dedi. Veeeeee 11 Agustos 2012 gunu ignelere basladik ve 22 Agustos 2012 de tek yumurtam benden alindi. Umutsuzdum hep ama hani Allah dan umut kesimez diyip herseyi oluruna biraktim.. Allah a havale ettim.. 25 Agustus 2012 tarihinde minnoşum bana geri verildi:)) 3 Eylülde de Bhcg sonucum347,56 cikti...Allah binlerce kere sukurler olsun ki sonuc pozitifti
Sonuç olarak bu bebek tutmasaydi gene Memorial e gider gene Nur Hanim in hastasi olurdum.. Allah ondan bin kere razi olsun herseyle tek tek ilgilendi..
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Son birkaç günde, bu ay başlıyoruz hep dedik sanırım :26:
Adanes :
mucize2013
Benim ay sonu 28 gibi tahminim. Eylül verimli bir ay olur umarım
Herkese bol şans kızlar
Güzel bir gün dilerim.
Selam arkadaşlar... yarın bir aksilik olmazsa transfer gerçekleşecek hepimiz aynı duyguları üzüntüleri yaşadık beni en iyi sizler anlarsınız o yüzden size yazmak iyi geliyor bana. Hepinizin duasına ihtiyacım war umarım esirgemezsiniz dualarınızı.
evet canım benim adetim eylül 30 gibi ekimin 1-2 si başlayacağım inşlh.yalnız ben bu hafta görüşmeye gitcem çok tahlil isterler mi ki?yetiştiremezsem tahlilleri diye korkuyorum
Selam canım,
testler ilk defa tüp bebek yapacaklar için standart gibi, hormon ve kan testleri var senden ve eşinden istenen. isimlerini ezbere bilmiyorum. ama 1-2 güne çıkıyor sonuçları, AMH diye bir test varki yumurtlama rezervi ile ilgili 1 hafta sonra çıktı bu test. Bu nedenle hiç bekleme biran önce git görüşmeye. Tıbbi geçmişine ilişkin daha evvel yapılan hormon kan testlerin rahim filmi, spermiyogram gibi bilgiler varsa yanında götür mutlaka.
Herhangi bir sorun çıkmazsa (bana rahim kalınılığını anlamak için 14. gün tekrar muayene etmesi gerekti.)
ay sonu başlarsınız inşallah :)
Sevgiler
adenes gözün aydın canım minikler güzel gelişiyomuş çok sevindim.en geç 2 gün sonra sende olucaklar kısmetse.hayırlı haberler alalım inşallah hep birlikte.
Selam canım,
testler ilk defa tüp bebek yapacaklar için standart gibi, hormon ve kan testleri var senden ve eşinden istenen. isimlerini ezbere bilmiyorum. ama 1-2 güne çıkıyor sonuçları, AMH diye bir test varki yumurtlama rezervi ile ilgili 1 hafta sonra çıktı bu test. Bu nedenle hiç bekleme biran önce git görüşmeye. Tıbbi geçmişine ilişkin daha evvel yapılan hormon kan testlerin rahim filmi, spermiyogram gibi bilgiler varsa yanında götür mutlaka.
Herhangi bir sorun çıkmazsa (bana rahim kalınılığını anlamak için 14. gün tekrar muayene etmesi gerekti.)
ay sonu başlarsınız inşallah :)
Sevgiler
ben hiç hormon testi yaptırmadım.rahim filmimde yok.eşimin spermiyogramları var oda hep başka başka hastanelerde yapılmış.ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim.sorun eşimde sperm sayı ve hareket azlığı var. memorialda bu testler pahalıdır sanırım.her devlet hastaneside yapmıyor testleri.bazı doktorlar okadar kaprisli ki ben başka doktorun sekreterliğini yapmam deyip istediğni testleri vermiyolrlar.eşim 3 kere gitti hastaneye bir hormon testi yaptıramadan geldi.
ben hiç hormon testi yaptırmadım.rahim filmimde yok.eşimin spermiyogramları var oda hep başka başka hastanelerde yapılmış.ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim.sorun eşimde sperm sayı ve hareket azlığı var. memorialda bu testler pahalıdır sanırım.her devlet hastaneside yapmıyor testleri.bazı doktorlar okadar kaprisli ki ben başka doktorun sekreterliğini yapmam deyip istediğni testleri vermiyolrlar.eşim 3 kere gitti hastaneye bir hormon testi yaptıramadan geldi.
3 eylül tarihinde memorialdeydim, biri olumlu sonuç aldı çok sevinmişlerdi bizde onlara sevindik. Nur hanım geldi sonra "bugün güzel bir gün bir hastamı da şimdi aradım tek yumurta,tek embriyo ve sonuç pozitif "dedi. sanırım sizin sonucunuzdu.Allah hayırlı uğurlu etsin,tamamına erdirsin inşallah.Allah bizlere de nasip eder inşallah, bende transfer günümü bekliyorum.
3 eylül tarihinde memorialdeydim, biri olumlu sonuç aldı çok sevinmişlerdi bizde onlara sevindik. Nur hanım geldi sonra "bugün güzel bir gün bir hastamı da şimdi aradım tek yumurta,tek embriyo ve sonuç pozitif "dedi. sanırım sizin sonucunuzdu.Allah hayırlı uğurlu etsin,tamamına erdirsin inşallah.Allah bizlere de nasip eder inşallah, bende transfer günümü bekliyorum.
günaydın kızlar,
az önce embriyolarımız hakkında bilgi aldı eşim,gelişimleri 1.ve 2.kalite olarak devam ediyormuş ipi göğüsleyen yokmuş henüz :) bugün transfer olmayacakmış( bugün 3.günümüzdü).yarında gelişimleri bu şekilde devam ederse 5.güne kalacakmış transfer..sabah sabah iyi geldi bu haber sevindim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?