Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

3 eylül tarihinde memorialdeydim, biri olumlu sonuç aldı çok sevinmişlerdi bizde onlara sevindik. Nur hanım geldi sonra "bugün güzel bir gün bir hastamı da şimdi aradım tek yumurta,tek embriyo ve sonuç pozitif "dedi. sanırım sizin sonucunuzdu.Allah hayırlı uğurlu etsin,tamamına erdirsin inşallah.Allah bizlere de nasip eder inşallah, bende transfer günümü bekliyorum.

kızlar selam,
benımde kromozomumda bı sorun cıktı tup bebek ıcın arastırma yapıorum semra hanım hakkında bana bılgılerınızı paylasırsanız cok sevınırım

adenes hayırlı olsun canım tedavin.kucağında da görürsün umarım bebeğini.hiç heyecanlama dedikleri zaman ara bana da aynısı olmuştu açmıycaz demişlerdi bende ertesi gün aramıştım.bilgi vermişlerdi o zaman.herşey dilediğince olsun inşallah.

canım sen ne yaptın ne zaman başlıyorsun

Selam canım. Amerika'dan gelişini beklediğimiz bir test var. Primer deniyor ona. Biz genetik problemi olanlarda pgt yi o primerlerden yapıyorlar. O gelirse eylül adeti ile başlayacağım.. Adeti de eylülün 17'sinden sonra bekliyorum.Ama düzenli olmadığı için tarihi de kestiremiyorum. Bakalım.. Siz güzel annelerin dualarına ihtiyacım var..

Haklısın canım. İnsan vücudunu gezdirse de aklı hep aynı yerde takılı kalıyor. Ben bir belgesel izlemiştim. Fransız yapımıydı. Hamilelik mucizesi diye birşeydi adı. Tavsiye ederim. İzle. İnsan çok duygulanıyor. Bu süreçte seni moralman motive edebilir.[/QUOTE]

hmmm muhakkak izliycem..nette bebeğin oluşumu ve hamilelikle ilgili birsürü video izledim gerçekten olağanüstü..bunuda izliycem inşallah..

aminn,teşekkür ederim canım,dedikleri gibi aramadık bizde..inşallah o günleri de görürürüm..allah kimseyi bebeksiz bırakmasın inşallah..

Canım daha önce kızlar yazmıştı. Ateş eczanesinde uygunmuş galiba. Şişli Memorial'ın yanındaymış. Geri sayfalara bakarsan orada yazışmaları da görürsün.

sağol canım geçmişi okudum ama gözümden kaçmış sanırım.hastanenin içinde eczane var mı?bazı arkadaşlarda hastaneden aldık daha ucuz diye bir şey yazmışlardı diye hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım o yazıları ozamanlar daha tüp bebek düşünmüyordum dikkatli okumamışım.

Hastanede ilaç satışı yasaklanmış diye biliyorum ama yakın zamanda tedavi olan arkadaşlar daha net cevap verirler.

hastanenin karşısında bi eczane vardı ama fiyatları bilmiyorum.ben ilaçlarımı yaşadığım şehirden aldım.tam olarak bilemiyorum yeni tedavi gören arkadaşlar ayrıntılı bilgi verirler sana.

günaydın kızlar
ilaçlarınızı hastahanenin 50-100 mt ilerisindeki ateş eczanesinden alın hem indirim yapıyo hemde elinizde kalan ilaçları geri alıyor.
merkezin karşısındaki çok pahallı hemde ilaçları geri almıyor.

günaydın kızlar,
az önce embriyolarımız hakkında bilgi aldı eşim,gelişimleri 1.ve 2.kalite olarak devam ediyormuş ipi göğüsleyen yokmuş henüz :) bugün transfer olmayacakmış( bugün 3.günümüzdü).yarında gelişimleri bu şekilde devam ederse 5.güne kalacakmış transfer..sabah sabah iyi geldi bu haber sevindim :))

kızlar selam,
benımde kromozomumda bı sorun cıktı tup bebek ıcın arastırma yapıorum semra hanım hakkında bana bılgılerınızı paylasırsanız cok sevınırım

Benim ameliyatımı yapmıştı semra hanım, birebir orada gördüm.Aslında merkeze sırf onun için başvurmuştum diyebilirim. Çünkü gazete ve internetten okuduğuma göre birçok ilk onunla başlamış. Ama kendisiyle görüşme zor. Sadece ona muayene olmak istiyorum dersen ve etiler şubesine başvurursan sanırım görüşebilirsin. kontrolleri opr doktorlar yapıyor benim doktorum Tonguç beydi,kesinlikle tavsiye ederim,insana güven veren bir doktor. Zaten hergün gidiyorsun ve yapılacak işlemle ilgili son kararı komisyon veriyor. Ayrıca diğer doktorlarda seni görmek istiyor.Mesela ben bir günde iki kere farklı doktorun ultrason muayenesine girmiştim. Kontrollü çalışıyorlar anlayacağın. Genetik problem olduğu biliniyorsa ona göre sperm ve yumurta seçiliyor bildiğim kadarıyla,sen içini ferah tut,Allah yazmışsa oluyor bir şekilde olmayacaksa da vermişken bile alıyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun canım, gözünüz aydın. Bizde dün teslim ettik yumoşları. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Son birkaç günde, bu ay başlıyoruz hep dedik sanırım :26:

Adanes :

mucize2013

Benim ay sonu 28 gibi tahminim. Eylül verimli bir ay olur umarım
Herkese bol şans kızlar
Güzel bir gün dilerim.

Herşeyin yolunda olduğuna sevindim senin adına canım, seni yakından takipteyim inşallah herşey sonuna kadar yolunda gidecek :126:

Gözün aydın canım. Hadi bakalım topiğin eylül ayı ilk hamilesi sen olacaksın.. GÜzel haberlerini bekliyoruz.

Selam canım. Büyük ihtimalle ben de eylül sonu başlayacağım.. Kaderdaşız... İnşallah hepimizin yüzü gülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…