Merhaba arkadaşlar bende Memorial de Nur Hanim a tup bebek yaptirdim.. İki defa da Semra Kahraman Hanim kendisi muayene etti.. İlk denememdi. Tek bir tanecik altin yumurta ile Allah in izniyle başarıyı yakaladik. Nisan ayından beri uygun zamanı kolladik ama maalesef hep tek yumurtaydi. Artik yeter gel başlıyoruz olursa olur olmazsa baska careler arayacagız dedi. Veeeeee 11 Agustos 2012 gunu ignelere basladik ve 22 Agustos 2012 de tek yumurtam benden alindi. Umutsuzdum hep ama hani Allah dan umut kesimez diyip herseyi oluruna biraktim.. Allah a havale ettim.. 25 Agustus 2012 tarihinde minnoşum bana geri verildi:)) 3 Eylülde de Bhcg sonucum347,56 cikti...Allah binlerce kere sukurler olsun ki sonuc pozitifti
Sonuç olarak bu bebek tutmasaydi gene Memorial e gider gene Nur Hanim in hastasi olurdum.. Allah ondan bin kere razi olsun herseyle tek tek ilgilendi..
3 eylül tarihinde memorialdeydim, biri olumlu sonuç aldı çok sevinmişlerdi bizde onlara sevindik. Nur hanım geldi sonra "bugün güzel bir gün bir hastamı da şimdi aradım tek yumurta,tek embriyo ve sonuç pozitif "dedi. sanırım sizin sonucunuzdu.Allah hayırlı uğurlu etsin,tamamına erdirsin inşallah.Allah bizlere de nasip eder inşallah, bende transfer günümü bekliyorum.
canım sen ne yaptın ne zaman başlıyorsun
teşekkür ederim akasyacım allah razı olsun..aklım hep orda başka şeylerle ilgilensemde en fazla 1 saat filan uzaklaşıyorum :) sonra yine internette bişiyler araştırırken buluyorum kendimi..şu süreç biran önce hayılrısıyla geçse..[/QUO
Selam Adenes allah tamamına erdirsin inşallah, herşey yolunda gider bebişini kucağına alırsın
Ben de en son cumartesi hastanedeydim. Belkide karşılaştık. Bizde testler son durumlar derken herşey normal ay sonu başlıyoruz. Ve ben şimdiden heyecanlıyım.:18: seni tahmin edemiyorum
Sevgiler
merhaba arkadaşlar bende ay sonunda memorialda başlıyorum.deneyimli arkadaşlar iğneleri ve ilaçları en uygun fiyata nereden alabilirim?
Sanırım hemen hemen aynı tarihlerde tedavide olacağız.. Allah yardımcımız olsun kızlar
aslında sürekli geziyoruz diyebilirim,hatta yumurta toplamadan sonra bile anneme gittik,ordan markete,dün yine hava almaya çıktık..ama kafamda ne varsa olduğum yerede geliyor benimle :) araştırmaya transferden sonra ara vericem bi süre stres yapmamak adına,herkesin bünyesi ve yaşadıkları çok farklı, söylenen herşeyden etkilenilecek bir dönem olduğu için araştırma yapmamak daha iyi :) dayanabilirsem tabiii..
Haklısın canım. İnsan vücudunu gezdirse de aklı hep aynı yerde takılı kalıyor. Ben bir belgesel izlemiştim. Fransız yapımıydı. Hamilelik mucizesi diye birşeydi adı. Tavsiye ederim. İzle. İnsan çok duygulanıyor. Bu süreçte seni moralman motive edebilir.
adenes hayırlı olsun canım tedavin.kucağında da görürsün umarım bebeğini.hiç heyecanlama dedikleri zaman ara bana da aynısı olmuştu açmıycaz demişlerdi bende ertesi gün aramıştım.bilgi vermişlerdi o zaman.herşey dilediğince olsun inşallah.
merhaba arkadaşlar bende ay sonunda memorialda başlıyorum.deneyimli arkadaşlar iğneleri ve ilaçları en uygun fiyata nereden alabilirim?
soruma kimse cvp vermemiş
Canım daha önce kızlar yazmıştı. Ateş eczanesinde uygunmuş galiba. Şişli Memorial'ın yanındaymış. Geri sayfalara bakarsan orada yazışmaları da görürsün.
sağol canım geçmişi okudum ama gözümden kaçmış sanırım.hastanenin içinde eczane var mı?bazı arkadaşlarda hastaneden aldık daha ucuz diye bir şey yazmışlardı diye hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım o yazıları ozamanlar daha tüp bebek düşünmüyordum dikkatli okumamışım.
sağol canım geçmişi okudum ama gözümden kaçmış sanırım.hastanenin içinde eczane var mı?bazı arkadaşlarda hastaneden aldık daha ucuz diye bir şey yazmışlardı diye hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım o yazıları ozamanlar daha tüp bebek düşünmüyordum dikkatli okumamışım.
kızlar selam,
benımde kromozomumda bı sorun cıktı tup bebek ıcın arastırma yapıorum semra hanım hakkında bana bılgılerınızı paylasırsanız cok sevınırım
günaydın kızlar,
az önce embriyolarımız hakkında bilgi aldı eşim,gelişimleri 1.ve 2.kalite olarak devam ediyormuş ipi göğüsleyen yokmuş henüz :) bugün transfer olmayacakmış( bugün 3.günümüzdü).yarında gelişimleri bu şekilde devam ederse 5.güne kalacakmış transfer..sabah sabah iyi geldi bu haber sevindim :))
günaydın kızlar,
az önce embriyolarımız hakkında bilgi aldı eşim,gelişimleri 1.ve 2.kalite olarak devam ediyormuş ipi göğüsleyen yokmuş henüz :) bugün transfer olmayacakmış( bugün 3.günümüzdü).yarında gelişimleri bu şekilde devam ederse 5.güne kalacakmış transfer..sabah sabah iyi geldi bu haber sevindim :))
Hayırlı olsun canım, gözünüz aydın. Bizde dün teslim ettik yumoşları. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Herşeyin yolunda olduğuna sevindim senin adına canım, seni yakından takipteyim inşallah herşey sonuna kadar yolunda gidecek :126:
Gözün aydın canım. Hadi bakalım topiğin eylül ayı ilk hamilesi sen olacaksın.. GÜzel haberlerini bekliyoruz.günaydın kızlar,
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Son birkaç günde, bu ay başlıyoruz hep dedik sanırım :26:
Adanes :
mucize2013
Benim ay sonu 28 gibi tahminim. Eylül verimli bir ay olur umarım
Herkese bol şans kızlar
Güzel bir gün dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?