Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canımmm beylikduzu ne ki biz taaaaaaa 5 saatlik yollardan kalkip geldik:))) Her ay 2 defa istanbul yollarini eskittik tedaviye baslamadan once.. O yuzden Istanbul da oturdugun icin yat kalk sukret..
Allah tedavini de simdiden hayirli etsin

Canım biz araçla gidip geliyorduk. Metrobüsle Beylikdüzü'nden Pera'ya 45-50 dakika sürer. Oradan hastane yakın zaten. 10 dakika belki. Ama randevu saatine yetişmek için 1,5 saat önceden çıkman lazım ki İstanbul'u biliyorsun, metrobüse binmek büyük dert

kızlar şimdi tüp bebek artı ilaçlar tam ne kadar tutuyor testler hariç dondurma işlemi ne kadar

Tüp bebek 2000 euroydu 2100 olmuş canım. İlaçlar 1000-2000 lira arası değişiyor. Tedaviden önce senden istenen testleri devlette yaptır bence. Dondurma işlemi için 200 dolar alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam.

Beni muayene etmisti... Yaptirmam gereken testleri verdi.. Bi daha ki ay gene gel dedi.. Bu gidip gelmeler 5 ay surdu.. Her gitttigimde muayene oldum.. Muayene ucreti hic vermedim. Tedaviye basladigim gun tedavi parami verdim

canımmm beylikduzu ne ki biz taaaaaaa 5 saatlik yollardan kalkip geldik:))) Her ay 2 defa istanbul yollarini eskittik tedaviye baslamadan once.. O yuzden Istanbul da oturdugun icin yat kalk sukret..
Allah tedavini de simdiden hayirli etsin
çok şükürrr kızlar çok zormuş bu işler gerçekten grafıkıng sağol canım allah razı olsun sen hamilesin dimi yalnış hatırlamıyorsam

evet malesef istanbul trafiği bizimde araç var ama eşim istanbul dışında çalışıyor benim ehliyet var ama istanbul trafiğine çıkmaya cesaret yok

Canım bence tedaviye kadar öğren :) İnan büyük rahatlık. Toplu taşımalar eskisi gibi değil maalesef. Ben 2003'te almıştım ehliyeti. 2011 yılına kadar hiç sürmedim. Ders almadan çıktım trafiğe biliyor musun Kolay olmadı ama öğrendim çok şükür. Şiddetle tavsiye ederim

evet cok sukur hamileyim.. Allah sana ve burda bebek ozleminde olan tum arkadaslara nasip etsin amin...

Canım İstanbul'da yaşıyoruz da bir sor bakalım biliyor muyuz Biz de ilk gidişimizde yollarda kaybolmuştuk Ben nasıl panik olmuştum randevu saatim geçince

Ahaaa haaa biz de ilk gidisimizde Mecidiyekoy den taxiye binmistik.. amaninnn adam bizi ne gezdirdi ne gezdirdi.. Hepi topu 10 tl tutacakken 25 mi ne tutmustu taxi parasi..
Sonra kendi aracimizla yollari bulmustuk..

İncicim sen tam adrenalliksin yaa :))

Ahaaa haaa biz de ilk gidisimizde Mecidiyekoy den taxiye binmistik.. amaninnn adam bizi ne gezdirdi ne gezdirdi.. Hepi topu 10 tl tutacakken 25 mi ne tutmustu taxi parasi..
Sonra kendi aracimizla yollari bulmustuk..

Taksicilerde yol bılmeyenı gördüğünde istanbul turu yaptırıyorlar :)

Beni muayene etmisti... Yaptirmam gereken testleri verdi.. Bi daha ki ay gene gel dedi.. Bu gidip gelmeler 5 ay surdu.. Her gitttigimde muayene oldum.. Muayene ucreti hic vermedim. Tedaviye basladigim gun tedavi parami verdim

cevabın için teşekkür ederim grafiking.bu topik sayaesinde bir yola çıktık. biraz acemiyiz ama umutluyuz. inşaallah biz ve tüm isteyenlerin bebeği olur.
sizde hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşaallah.

Haha Niye öyle dedin kuzum? Aslında çok sakin biriyimdir

İnanmam Memorial maceran var hemde ınce ayrıntısına kadar ikinci durum ise yolları bılmeden istanbul trafıgıne karışmıssın:) Erkeklerdiyor ya kadınlar kaza yapmaz yaptırır bazen hak verıyorum onlara Ama bayanlar kesınlıkle araba kullanmalıı:))

Allahım ;

Benimdir diyebileceğim gözleri elleri yumuk ,bedeni ve kalpi küçüçük ,dünyadan habersiz ,anneliği tattıracak sağlıklı sihhatli bir melek ver …
Allahım bir melek yerleştir içime…

Bir melek ver ki umut olsun ..
Bir melek yerleştir içime …kokusunu hissedeyim bağrımda …
Bir melek gönder Rabbim gülüşünü göreyim ….
Çaresiz ne istediğini telefüz edemeden “ağlayışını duyayım “
Anne, baba diyişini duyalım hayat arkadaşımla..

Bir melek gönder Allahım evimize huzur olsun ,ayışığı gibi doğsun aydınlatsın bizi…

Bir melek ver Allahım oyunlar oynalalım.
Sana el açıp dualar edelim birlikte

canlarım;
Embriyo reddi diye birşey duydunuzmu netten baktım ama detaylı bulamadım. Ko-kültür memorial yapıyor mu acaba ben hasteneye gidene kadar kafayı yemezsem iyidir :)

Memorial maceramı anlatsam yerlere yatarsın Canım tabi pat diye trafiğe çıkmadım. Bir kaç güncük eşimle ara sokaklarda turladım ondan sonra İstanbul turuna çıktım İlk trafiğe çıktığımda yolu kaçırdığım için taaa Mecidiyeköy'e kadar gitmiştim ve yanımda kimse yoktu Eşim mahvoldu korkudan garibim beni beklerken Artık tedavilerde ilk gün, opu günü ve transfer günü hariç tek gidip geliyorum hastaneye. Memlekete bile gidip geliyorum ne diyorsun Yok be güzelim onu söyleyen erkekler halt etmiş. Bakma sen kadınlar daha dikkatli trafikte.

canlarım;
Embriyo reddi diye birşey duydunuzmu netten baktım ama detaylı bulamadım. Ko-kültür memorial yapıyor mu acaba ben hasteneye gidene kadar kafayı yemezsem iyidir :)

Embriyo reddi ne kuzum Hiç duymamıştım.
Evet Memorial yapıyor. Panolarında görmüştüm.

Daha dün büyük kaza atlattım ben gerçi suç karşı tarafında eşime anlattım telefonda kesın öyledir diiyor :))) Bazen bende bayan sürücülere gıcık oluyorum o kadar yavaş sürüyorlar kı artık arkada sinir krızı geçiriyoruz walla. Yanlız ben hastaneye tek gidemiyorum eşim kafan dağılır birşey olur dıyor bırakmıyor bıraksa ben ist turu yaparım o gün:))

Geçmiş olsun :26: İstanbul trafiği zor canım ya. Sen dikkatli olacaksın aynı zamanda karşı tarafı da kollayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…