kızlar dün akşam eşimle konuştuk nerede yaptırıcaz falan diye sen nerede istersen orada dedi çok mutlu oldum
biraz uzak ama insanlar nerelerden geliyor sıkıcaz dişimizi allah kısmet ederse bende aralıkta başlıcam tedaviye
kızlar aranızda varmı beylikdüzü tarafından memorıale giden ulaşım nasıl zor oluyormu
ay çok yakınmışız incim sevindim :)eminim yoruyordur ama değer diye düşünüyorum kaç dk sürüyor metrobüsle peki
tuğçem çok zor olmuş senin için bakalım ben napcam tam kış olucak hayırlısı bende nerede inicem hangi durak acaba diye merak ediyordums sağol bitanem
canım benim istanbuldayız ama bilmiyoruzki heryeri bir bakıma daha kolay tabi ama bence değer sonucuda güzel olursa eğer yol mol vız gelir
ahhh incim aynen öyle sorsan 1 kere gitmemişimdir şişliye mecidiyeköye ay kıyamam ya bende panik olurdum kesinn
kızlar şimdi tüp bebek artı ilaçlar tam ne kadar tutuyor testler hariç dondurma işlemi ne kadar
herkese selamlar.. ben yeni üye oldum aslında uzun zamandır takip ediyordum sizi.
sizin güzel paylaşımlarınızın sayesinde bende tüp bebek için cumartesi günü için nur hanımdan randevu aldım.
benim sormak istediğim sekreter hanım tüp bebek için ilk görüşmede muayne yok dedi.
muayne ücreti 265 tl dedi
sizin ilk görüşmenizde muayne ettimi sizi nur hanım. yoksa karşılıklı sohbet havasında görüşmemi olacak. bu konuda biraz cahilim. bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.
bu yolda mücadele eden arkadaşlar inşaallah mutlu sona en yakın zamanda ulaşırlar.
çok şükürrr kızlar çok zormuş bu işler gerçekten grafıkıng sağol canım allah razı olsun sen hamilesin dimi yalnış hatırlamıyorsam
canımmm beylikduzu ne ki biz taaaaaaa 5 saatlik yollardan kalkip geldik:))) Her ay 2 defa istanbul yollarini eskittik tedaviye baslamadan once.. O yuzden Istanbul da oturdugun icin yat kalk sukret..
Allah tedavini de simdiden hayirli etsin
Canım biz araçla gidip geliyorduk. Metrobüsle Beylikdüzü'nden Pera'ya 45-50 dakika sürer. Oradan hastane yakın zaten. 10 dakika belki. Ama randevu saatine yetişmek için 1,5 saat önceden çıkman lazım ki İstanbul'u biliyorsun, metrobüse binmek büyük dert
çok şükürrr kızlar çok zormuş bu işler gerçekten grafıkıng sağol canım allah razı olsun sen hamilesin dimi yalnış hatırlamıyorsam
evet malesef istanbul trafiği bizimde araç var ama eşim istanbul dışında çalışıyor benim ehliyet var ama istanbul trafiğine çıkmaya cesaret yok
evet malesef istanbul trafiği bizimde araç var ama eşim istanbul dışında çalışıyor benim ehliyet var ama istanbul trafiğine çıkmaya cesaret yok
Canım İstanbul'da yaşıyoruz da bir sor bakalım biliyor muyuzBiz de ilk gidişimizde yollarda kaybolmuştuk Ben nasıl panik olmuştum randevu saatim geçince
Canım bence tedaviye kadar öğren :) İnan büyük rahatlık. Toplu taşımalar eskisi gibi değil maalesef. Ben 2003'te almıştım ehliyeti. 2011 yılına kadar hiç sürmedim. Ders almadan çıktım trafiğe biliyor musunKolay olmadı ama öğrendim çok şükür. Şiddetle tavsiye ederim
İncicim sen tam adrenalliksin yaa :))
Ahaaa haaa biz de ilk gidisimizde Mecidiyekoy den taxiye binmistik.. amaninnn adam bizi ne gezdirdi ne gezdirdi.. Hepi topu 10 tl tutacakken 25 mi ne tutmustu taxi parasi..
Sonra kendi aracimizla yollari bulmustuk..
Beni muayene etmisti... Yaptirmam gereken testleri verdi.. Bi daha ki ay gene gel dedi.. Bu gidip gelmeler 5 ay surdu.. Her gitttigimde muayene oldum.. Muayene ucreti hic vermedim. Tedaviye basladigim gun tedavi parami verdim
HahaNiye öyle dedin kuzum? Aslında çok sakin biriyimdir
İnanmam Memorial maceran var hemde ınce ayrıntısına kadar ikinci durum ise yolları bılmeden istanbul trafıgıne karışmıssın:) Erkeklerdiyor ya kadınlar kaza yapmaz yaptırır bazen hak verıyorum onlara Ama bayanlar kesınlıkle araba kullanmalıı:))
canlarım;
Embriyo reddi diye birşey duydunuzmu netten baktım ama detaylı bulamadım. Ko-kültür memorial yapıyor mu acaba ben hasteneye gidene kadar kafayı yemezsem iyidir :)
Memorial maceramı anlatsam yerlere yatarsınCanım tabi pat diye trafiğe çıkmadım. Bir kaç güncük eşimle ara sokaklarda turladım ondan sonra İstanbul turuna çıktım İlk trafiğe çıktığımda yolu kaçırdığım için taaa Mecidiyeköy'e kadar gitmiştim ve yanımda kimse yoktu Eşim mahvoldu korkudan garibim beni beklerken Artık tedavilerde ilk gün, opu günü ve transfer günü hariç tek gidip geliyorum hastaneye. Memlekete bile gidip geliyorum ne diyorsun Yok be güzelim onu söyleyen erkekler halt etmiş. Bakma sen kadınlar daha dikkatli trafikte.
Daha dün büyük kaza atlattım ben gerçi suç karşı tarafında eşime anlattım telefonda kesın öyledir diiyor :))) Bazen bende bayan sürücülere gıcık oluyorum o kadar yavaş sürüyorlar kı artık arkada sinir krızı geçiriyoruz walla. Yanlız ben hastaneye tek gidemiyorum eşim kafan dağılır birşey olur dıyor bırakmıyor bıraksa ben ist turu yaparım o gün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?