Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

güzel dileklerin için teşekkür ederim CANOCANAN

benim 6. tedavim 41 yaşındayım daha önce 2 hamileliğim oldu malesef kaybettim.

5 yumurtam oldu 4 dü döllendi 2 si çok iyi durumdaydı 4. gün transferi oldu embriyonun biri 5. gün gelişimindeydi inşallah rabbim ol deyiverir bu sefer..

önümüzdeki hafta ortası test yapıcam inşallah hamileyim müjdesi vermek nasip olur..çünki buradan yani bizimle aynı dertten muzdarip dostlarımızdan hamileyim haberi almak çok motive ediyor...
yaşım dolayısıyle ve bundan önceki 2 tedavimde yumurta kalitem ve sayısı düşüktü bu tedavimde akupuntura gittim haftada bir gün 9 seans gittim çok faydasını gördüm sayı ve kalite arttı bunu dr.da gözlemledi..betül hanım ooo ne yaptınız böyle geçen ayla bu ay arasında çok fark var dedi.

takiplerimi betül hanım opu ve transferi nur hanım yaptı ikisindende çok memnun kaldım ..

tebrikler sevdacım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

AKASYA78 embriyolarını sana sormadanmı dondurdular biraz bilgi veririmisin geriye dönük baktım ama konuyla i,lgili yazı bulamadım..

benimde 2 tanesi kaldı gelişime davam edeceklermi bakıcaz demişlerdi arayan soran olmadı bende aramadım ama merak ediyorum..

inşallah hayırlı haberi alırsın canım.

Selam portakal

Benim durumum biraz farklı. Benim embiryolara PGT genetik test yapıldı. 5 gün beklediler. 5. güne kadar sağlıkla devam edenlere PGT yaptılar. 3 tanesi sağlıklı çıktı. 1'ini transfer ettiler. 2'sini dondurdular. Dondurulan 2 tane embiryom da çok kaliteliydi.

teşekkür ederim cevabın için..ewet çok farklı bir durummuş..inşaallah sırası geldikçe hepside sana evlat olurlar

onun negatif olmuş, başka topikte görmüştüm

Üzüldüm Allah yardımcısı olsun...

Merhaba portakalcım. Hayırlı olsun, inş sımsıkı tutunsunlar sana...

Sevdacim cok sevindim..Saglikla 9 ay gecirip,kucagina alman dilegiyle...Darisi isteyen herkese tez vakitte insallahhhhhhh...
Akasyacim transfer sonrasi yasantini begendim..Kendini cok yormadan gez,kafani dagit..Az kaldi insallahh..
Fistik sende durum nasil?
Portakal hayirli olsun..insallah son tedavin olur..cok emek vermissin..Guzel haberlerini bekliyorum.Dua ile..
(bende akupunktur tedavisini denemistim)

kızlar dün akşam eşimle konuştuk nerede yaptırıcaz falan diye sen nerede istersen orada dedi çok mutlu oldum
biraz uzak ama insanlar nerelerden geliyor sıkıcaz dişimizi allah kısmet ederse bende aralıkta başlıcam tedaviye
kızlar aranızda varmı beylikdüzü tarafından memorıale giden ulaşım nasıl zor oluyormu

Canım ben de Avcılar'dayım. Az mesafe var aramızda. Evet yol yoruyor insanı ama ne yapalım. Şehir dışından gelen arkadaşlar var, bizler en azından buradayız.

ben gıttım canım hemde gecen sene cok kar vardı ama bınıceksın metrobuse perpa duragında ınıceksın darulcazenın orda.gecen sene metrobus olmadıgı ıcın ben mınıbusle avcılara ordanda metrobuse bınıyordum bu sene daha kolay..

kızlar valla bizim işimiz daha zordu.şehir dışından geliyoduk yol iz bilmeden.siz en azından aynı şehirdesiniz.nerde inilip nerde binileceğini bilirsiniz.bizim işimiz zordu o yönden.

kızlar valla bizim işimiz daha zordu.şehir dışından geliyoduk yol iz bilmeden.siz en azından aynı şehirdesiniz.nerde inilip nerde binileceğini bilirsiniz.bizim işimiz zordu o yönden.

Canım İstanbul'da yaşıyoruz da bir sor bakalım biliyor muyuz Biz de ilk gidişimizde yollarda kaybolmuştuk Ben nasıl panik olmuştum randevu saatim geçince

hadi bakalım inş guzel haberler verırsın cnım:)

sewındım senın adına sende memorialle olcaksın :)))

Canım ben de Avcılar'dayım. Az mesafe var aramızda. Evet yol yoruyor insanı ama ne yapalım. Şehir dışından gelen arkadaşlar var, bizler en azından buradayız.
ay çok yakınmışız incim sevindim :)eminim yoruyordur ama değer diye düşünüyorum kaç dk sürüyor metrobüsle peki
tuğçem çok zor olmuş senin için bakalım ben napcam tam kış olucak hayırlısı bende nerede inicem hangi durak acaba diye merak ediyordums sağol bitanem
canım benim istanbuldayız ama bilmiyoruzki heryeri bir bakıma daha kolay tabi ama bence değer sonucuda güzel olursa eğer yol mol vız gelir
Canım İstanbul'da yaşıyoruz da bir sor bakalım biliyor muyuz Biz de ilk gidişimizde yollarda kaybolmuştuk Ben nasıl panik olmuştum randevu saatim geçince

ahhh incim aynen öyle sorsan 1 kere gitmemişimdir şişliye mecidiyeköye ay kıyamam ya bende panik olurdum kesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…