Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Tebriklerr Hepimiz heyecanla sonucunu bekliyorduk. allah tamamına erdirsin inşallah :
Sevgiler

SEVDACIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM SAĞLIKLA KUCAKLARSIN İNŞALLAH BEBEĞİNİ

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin..
sağlıkla kucağına alrsın yavrunu inşallah

Sevdacığımmm çoookkk sevindim canım benim Ne kadar büyük bir mutluluktur kimbilir... Rabbim 9 ay sonunda sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Darısı biz gün sayanların başına

Güne güzel haberle başladım ohhh beee sewdacım çok swındım allah kucagına almayı nasıp etsın ben bıle cok heycanlandım sımdııı :)))))))

süper....ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin..çok sevindimm..çok dikkat et artık kendinee...bunlar nazlı bebekler :))

cok haklısın canım hele transferden sonra beklemek war ya ölüm ölüm ama yapıcak bısey yok ıste allah yüzümüze baksın bizi de görsün :) Senin şimdi 3 tedavın mı olcak

cok haklısın canım hele transferden sonra beklemek war ya ölüm ölüm ama yapıcak bısey yok ıste allah yüzümüze baksın bizi de görsün :) Senin şimdi 3 tedavın mı olcak

AMİNNNNNN....evet benim 3.tedavi bitti..bekliyoruz 16 ekim test günü....aslında ben ilk tedaviyi saymıyorum...o çok saçma oldu.türkiyede değildi tedavi.boşver.unuttum bile:))

senin transfer cumartesi mi oldu kaç tane embriyo....kaç olursa olsun tutsunda dimi..önemli olan tutması ve sağlıkla kucağa alabilmek...

ayyy canım catladım orta yerımden beklerken.cok cok cok sevındım allahım tamamına erdırsın saglıkla sıhhatle kucagına alırsın ınsallah.ayy aglıycam valla ya....opuyorum kendıne ıyı bak bugunler cok onemlı dınlen...

1 hafta sonra senın hamılelığınıde kutlarız ıns. Benim bir terslik olmazsa kasım gıbı 3 tedaviye başlanır.

kızlarrrrr bu gün saat 15:00 Allahın izniyle kısmetse transferim varrr çok heycanlıyımmm :18: nur hoca yapacakmış

sımsıkı tutunsun inşallah mucizeleriniz size dualrım sizlerleee
akasya canım diğer iki yumuşun dondurulmuştur inşallahhhh
Umutege, mercan nerelerdesiniz kızlar? Her şey yolundadır inş :26:

Arkadaşlar kokoci'yi hatırlıyor musunuz? Onun da sonucunu almış olması lazım, bayağıdır yok :26:

canım benim ben çok yoğundum bu ara giremedim bir türlü
iyiyiz çok şükür ben haftasonu tekrar oğluşumu görmeye gittim başka bir dr da oda erkek dedi

slm arkadaşlarr

bende beklemedeyim pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin..

memorial hastanesinde tedavi oldum çokk memnunum sizlerin paylaşımları sayesinde karar vermiştim çok teşekkür edrim.

inşaallah burdan hamileyim haberini vermekte nasip olur..çok faydalı bir topik.

tedaviye başlayacak arkadaşlarada bol şans diliyorum

HAYIRLI OLSUN PORTAKALCIM
ne zaman transfer oldu sonuc ne zaman inş sen de pozitifi görürsün. Kaçıncı denemen kaç embriyo verildi dr un kımdı bunlar ıcınde bılgı verırsen sewınırım meraklıyımdır :)))

Evet canım dondurdular tabii ki Biz talepte bulunmadan dahi onlar gerekeni yapmıştı. Ben çok memnunum o nedenle. Çok profesyoneller...

herkese selamlar.. ben yeni üye oldum aslında uzun zamandır takip ediyordum sizi.
sizin güzel paylaşımlarınızın sayesinde bende tüp bebek için cumartesi günü için nur hanımdan randevu aldım.
benim sormak istediğim sekreter hanım tüp bebek için ilk görüşmede muayne yok dedi.
muayne ücreti 265 tl dedi
sizin ilk görüşmenizde muayne ettimi sizi nur hanım. yoksa karşılıklı sohbet havasında görüşmemi olacak. bu konuda biraz cahilim. bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.
bu yolda mücadele eden arkadaşlar inşaallah mutlu sona en yakın zamanda ulaşırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…