Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Bu karışım günde 2 tatlı kaşığı alınıyor demişti bir arkadaş ama kimdi şu an hatırlamıyorum.Sabah akşm olarak mı ? Açmı tok mu fark eder mi ve maliyeti ne kadardır?Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba canım. Nasılsın?

sağol.incicim.iyiyim.sen nasılsın.okuyorum yazdıklarınızı.sen süpersin biliyo musun.herkese moral veriyorsun,motive ve yardım ediyosun.ALLAH gönlüne göre versin İNŞALLAH.

ben beklemedeyim.salı günü test günüm.fakat dayanamayıp.pazar veya p.tesi yapabilirim belki..ölecegim meraktan....kalbim pır pır,arada panik atağım geliyo gibi oluıyor..zor baskılıyorum..buradaki herkes beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz zaten:)) hiç bi sinyal yok vücudumda..zaten olmasınıda beklemiyorum kii.düşünsene bit kadar bişi koca vücuduma nasıl bi reaksiyon yapabilir ki..zaten ilaçlardan gögüsler şişti.yani hiç bişi hamileliğe yormuyorum.ilk 3-4 gün içinde tutunuyormuş ya.o yüzden hiç bi sinyal yok daha:))

Canım nasıl gidiyor bekleme süreci.. Benim test tarihime 2 gün kaldı. Senin ne kadar var ? :26:

benim salı günü sanırım 16'sı.ama pazar veya ğ.tesi yaptırim kan testi diye düşünüyorum..belki beklerim.bilmiyorum.tek bildiğim meraktan öldüğümmm...İNŞALLAH POZİTİFİ..sen,ben,bekleyen,tedavideki arkadaşlar,tedaviye başlayacaklar,herkes en kısa zamanda görür...isteyen herkesin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah

Hamdolsun ben de iyiyim... Yardımcı olabiliyorsam moral verebiliyorsam ne mutlu bana... Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş.
Pazar ya da pazartesi yaptırırsan çıkar :) Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin... Herkes gibi sen de dualarımdasın...

Evet canım beklemenin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz.Ben bu şekilde iki kez bekledim.Ben de test zamanını bakleyememiştim doktor 15 gün sonra test yaptır dedi ben 10 gün sonra yapmıştım.Kendini çok dinleyip stres yapma.Biliyorum bu çok zor ama strese girmemeye, sakin olmaya çalışmalıyız.

Amin canım amin.

AMİNNNN... ALLAHRAZI OLSUN inci.evet,pazar veya p.tesi yaptırısam çıkar,çıkmasına da..:)) ben nasıl gider kan veririm bilemiyorum.ilk denemede ablam zorla götürmüştü:)) çok kotkuyordum...gerçi sevincim 2 gün sürdü kimyasal gebelşk olmuştu...neyse korkunun ecele faydası yok...

Her şey bizler için. Korkma, nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. Her zaman hayırlısı için dua ediyoruz.

Her şey bizler için. Korkma, nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. Her zaman hayırlısı için dua ediyoruz.

evet canım.yapacak bişi yok..mecburum test yaptırmaya...çok şükür ki evde idrar testi yapmak gibi bi alışkanlığım yok:)) o daha feci...kısmetimizde varsa olur..ALLAH'tan hakkımızda HAYIRLIsı ne ise,o olsun..

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,iyi geceler.ALLAHA emanet olun...ben gelişmelerden haberdar ederim sizi,merakta bırakmam...tekrar görüşmek üzere.herkesi öpüyorum.SEVGİLERR

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,iyi geceler.ALLAHA emanet olun...ben gelişmelerden haberdar ederim sizi,merakta bırakmam...tekrar görüşmek üzere.herkesi öpüyorum.SEVGİLERR

Hayırlı geceler canım. Sen ve miniğin de Allah'a emanet olun...

Bende uykuya gidiyorum.Allah tün bekleyenlerin kucaklarını hayırlısıyla doldursun inşallah.Herkese desteklerinden, yardımlarından dolayı teşekkür ederim.Kendinize iyi bakın.İyi geceler.Öpüldünüz.

Bende uykuya gidiyorum.Allah tün bekleyenlerin kucaklarını hayırlısıyla doldursun inşallah.Herkese desteklerinden, yardımlarından dolayı teşekkür ederim.Kendinize iyi bakın.İyi geceler.Öpüldünüz.

Uyanan herkese günaydıııın.Umarım hepimiz için hayırlı haberlerle dolu bir gün olur.Çalışanlara, işe gidenlere,doktora gidenlere,birşeyler için çare arayan herkese allah kolaylık versin.

günaydın kızlar nasılsınız bugun... ben bugun çok kötüyüm midem çok fena bulanıyor dünden beri hiç durmadı bulantım ... ama ne yapalım ben yınede razıyım çok şükür allahımaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…