kızlarr opu oldum geldim.6 yumurtam toplandı...
İNŞALLAH....sana yumurtaların sağlıklı bebek veya bebekler olarak kucağında olurlar...bol şans.ALLAH yardımcın olsun...sevgiler..
İNŞALLAH....sana yumurtaların sağlıklı bebek veya bebekler olarak kucağında olurlar...bol şans.ALLAH yardımcın olsun...sevgiler..
muhtemalen işe yaramıştır canım çok kullanan var bu karışımı geçen adaetimle bende başladım eczaneden aldım tedaviye başlayana kadar devam edicem inşalalh bendede işe yarar
akasyam testte az kaldı inşalalh güzel haberlerle gelirsin inşalalh meleğin konmuştur göbüşüne
Merhaba canım. Nasılsın?
Canım nasıl gidiyor bekleme süreci..Benim test tarihime 2 gün kaldı. Senin ne kadar var ? :26:
sağol.incicim.iyiyim.sen nasılsın.okuyorum yazdıklarınızı.sen süpersin biliyo musun.herkese moral veriyorsun,motive ve yardım ediyosun.ALLAH gönlüne göre versin İNŞALLAH.
ben beklemedeyim.salı günü test günüm.fakat dayanamayıp.pazar veya p.tesi yapabilirim belki..ölecegim meraktan....kalbim pır pır,arada panik atağım geliyo gibi oluıyor..zor baskılıyorum..buradaki herkes beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz zaten:)) hiç bi sinyal yok vücudumda..zaten olmasınıda beklemiyorum kii.düşünsene bit kadar bişi koca vücuduma nasıl bi reaksiyon yapabilir ki..zaten ilaçlardan gögüsler şişti.yani hiç bişi hamileliğe yormuyorum.ilk 3-4 gün içinde tutunuyormuş ya.o yüzden hiç bi sinyal yok daha:))
sağol.incicim.iyiyim.sen nasılsın.okuyorum yazdıklarınızı.sen süpersin biliyo musun.herkese moral veriyorsun,motive ve yardım ediyosun.ALLAH gönlüne göre versin İNŞALLAH.
ben beklemedeyim.salı günü test günüm.fakat dayanamayıp.pazar veya p.tesi yapabilirim belki..ölecegim meraktan....kalbim pır pır,arada panik atağım geliyo gibi oluıyor..zor baskılıyorum..buradaki herkes beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz zaten:)) hiç bi sinyal yok vücudumda..zaten olmasınıda beklemiyorum kii.düşünsene bit kadar bişi koca vücuduma nasıl bi reaksiyon yapabilir ki..zaten ilaçlardan gögüsler şişti.yani hiç bişi hamileliğe yormuyorum.ilk 3-4 gün içinde tutunuyormuş ya.o yüzden hiç bi sinyal yok daha:))
benim salı günü sanırım 16'sı.ama pazar veya ğ.tesi yaptırim kan testi diye düşünüyorum..belki beklerim.bilmiyorum.tek bildiğim meraktan öldüğümmm...İNŞALLAH POZİTİFİ..sen,ben,bekleyen,tedavideki arkadaşlar,tedaviye başlayacaklar,herkes en kısa zamanda görür...isteyen herkesin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun inşallah
Hamdolsun ben de iyiyim... Yardımcı olabiliyorsam moral verebiliyorsam ne mutlu bana... Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş.
Pazar ya da pazartesi yaptırırsan çıkar :) Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin... Herkes gibi sen de dualarımdasın...
AMİNNNN... ALLAHRAZI OLSUN inci.evet,pazar veya p.tesi yaptırısam çıkar,çıkmasına da..:)) ben nasıl gider kan veririm bilemiyorum.ilk denemede ablam zorla götürmüştü:)) çok kotkuyordum...gerçi sevincim 2 gün sürdü kimyasal gebelşk olmuştu...neyse korkunun ecele faydası yok...
Her şey bizler için. Korkma, nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. Her zaman hayırlısı için dua ediyoruz.
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,iyi geceler.ALLAHA emanet olun...ben gelişmelerden haberdar ederim sizi,merakta bırakmam...tekrar görüşmek üzere.herkesi öpüyorum.SEVGİLERR
Akasyam sen arı sütü polen bal karışımını nereden almıştın?
İncim bana babam memleketten aldı. Ben karışım olarak almadım. Arı sütü ayrı, polen ayrıydı. Ama arı dünyası diye bir site var .Orayla da telefonla görüşmüştüm. Almaya cesaret edemedim.
Bende uykuya gidiyorum.Allah tün bekleyenlerin kucaklarını hayırlısıyla doldursun inşallah.Herkese desteklerinden, yardımlarından dolayı teşekkür ederim.Kendinize iyi bakın.İyi geceler.Öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?