Üzülme arkadaşım her gün daha ii hıssedeceksın kendını ilk zamanlar biraz kötü geçiyor ama bir bakmıssın diğer tedavin için hazırlıklara başlamıssın. Dondurulmuş embrıyon warmıydı
Ben arı sütü , polen yemiştim. Embiryolarımın 6 tanesi döllendi. 5 tanesi 6. güne gitti. Transferim 6. gün yapıldı. Ama tabii bunlar mı işe yaradı bilemem.
merhaba kızlarrr... benim hikayem şöyle; nisan ayında eşimde sperm hareketsizliği olduğunu öğrendik ve bize tüp bebek yapmamız gerektiğini söylediler... fakaaaat 19 mayısta hamile olduğumu öğrendim:) çok sevindik yani acayip bi duyguydu ta ki 23 haziranda kürtaj ile sonlanana kadarmalesef boş gebelik yaşadım. Ve tüp bebek için memorial hastanesinde Nur hanım ile görüşmelere başladık. yarın randevum var kızlar öncesinde yumurta ve rahim kalınlığına bakalım dedi ve eşimden de benden de kromozom testi istedi benden ayrıca kan pıhtılaşmasına bakmak içinde ayrı testler istedi... aslında bunları illaki gerekli görmedi isterseniz önceden biz önlemimizi alalım bütün herşeyi araştıralım dedi bende olur dedim... bazı sonuçlarım açıklanmış sadece protein c aktivitesi 69 çıktı ( normal sınırlarda en düşük değer 70) umarım bir aksilik çıkmaz. ayrıca bundan sonra neler yapmam gerekiyor ne zaman ilaç kullanıcam ne zaman transfer işlemi olacak offff hepsi bir an önce olsun istiyorum...
merhaba kızlarrr... benim hikayem şöyle; nisan ayında eşimde sperm hareketsizliği olduğunu öğrendik ve bize tüp bebek yapmamız gerektiğini söylediler... fakaaaat 19 mayısta hamile olduğumu öğrendim:) çok sevindik yani acayip bi duyguydu ta ki 23 haziranda kürtaj ile sonlanana kadarmalesef boş gebelik yaşadım. Ve tüp bebek için memorial hastanesinde Nur hanım ile görüşmelere başladık. yarın randevum var kızlar öncesinde yumurta ve rahim kalınlığına bakalım dedi ve eşimden de benden de kromozom testi istedi benden ayrıca kan pıhtılaşmasına bakmak içinde ayrı testler istedi... aslında bunları illaki gerekli görmedi isterseniz önceden biz önlemimizi alalım bütün herşeyi araştıralım dedi bende olur dedim... bazı sonuçlarım açıklanmış sadece protein c aktivitesi 69 çıktı ( normal sınırlarda en düşük değer 70) umarım bir aksilik çıkmaz. ayrıca bundan sonra neler yapmam gerekiyor ne zaman ilaç kullanıcam ne zaman transfer işlemi olacak offff hepsi bir an önce olsun istiyorum...
Pgt sonucunu hastanede bekliyoruz düşünTransfer olup olmayacağın orada beklerken belli oluyor
hayır yoktu malesef benim yumurtalarım iyi degilmiş embriyolarımdada bi gariplik varmış beklenmeyen bir durummuş
Öncelikle geçmiş olsun...
Testleri baştan yaptırman çok iyi. Yarınki randevuda muayene olursun ve bir sorun olmadığı takdirde isterseniz ilk adetinde tedaviye başlarsınız. Adetin 2 veya 3. günü tedaviye başlanıyor, transfere kadar yaklaşık 15-20 gün geçiyor. Sakin ol :)
tuğçe ben varım cumartesi saat 11:30'da Nur hanım'a randevum var...kızlar cumartesı gunu merkeze gıdıcek olan var mı belkı gorusuruz???
kızlarr opu oldum geldim.6 yumurtam toplandı...
teşekkürederim... Allahın izniyle artık kötü haber duymak istemiyorum ve bir an önce tedaviye başlamak istiyorum:) ama sabırsızım içim içime sığmıyo herşey hemen olsun istiyorum... kasım uğurlu gelir inşallah o zaman çünkü kasıma denk geliyor. :18:
kızlarr opu oldum geldim.6 yumurtam toplandı...
Şİmdi mail geldi laboratuvardan.Yaptırdığım PAI 4G/5G polimorfizmi TESTİ SONUCU : 4G/4G ÇIKTI ANORMALMİ BU
canan test sonucunun ne zaman çıktığını sormuşsun bana 10-12 gün dediler canım , yarın yaptırcaz bakalım hemen çünkü bunun sonucunu görmeden karar veremeyeceğim
Bilmiyorum ki canım. Doktora gösterirsin. Zeynep Kamil bunu yapmamış bana ya. Sinir ettiler beni. Bir test yaptırdım 1 ayı geçti alamadım sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?