bendende tünaydınnnn
arkadaşlar memorialde kanda gebelik testi fiyatı nedir bilen varmı acaba?
telefonlada sorabilirdim ama yazacak sözüm olsun dedim:)
ben sizler gibi yazacak konu bulamıyorum:)))
test günüm yaklaştı ilk test pakete dahilmiş 2. ücretliymiş.inşaallah hamilelik oluştuysa 2.ye ücret ödeyeceğim
Son uc gundur ara ara kanamalarim oluyor. Dun nur hanimi aradim coraspirini birak progestan igne vur iki gun, jelide kullanma dedi. Pazartesi tekrar jeli kullanip tekrar kanamam olursa test yaptirmami, eger degerlerde bi dusus varsa gelmemi soyledi. Arkadaslarima sordum hep hamileliklerinde boyle sorunlar yasadiklarini rahat olmami soylediler. Ama iste biz binbir zahmetle zor bulunca insan daha bir korkuyoristahimda bi degisiklik yok. Bugun butun gun bi bas donmesi yasadim. Durumum bu. Arkadaslar yorumlarsaniz cok sevinirim. Size ihtiyacim var ....
Selammmmm millet...
uzun zamandir giremiyordum.. Isler cokkk yogun...
Ama soyle i gecmisi okudum...
Test gunu yaklasan Akasyapazartesi, teyze carsamba guselll ve mucize haberlerinizi bekliyorusss insallah...
Inci nasilsin? Sende bu hafta bi test yaptiracaktin sanirim... Pazartesi miydi?
Sevda hamislik nasil gidiyor??? Bulantilarin baslamadan (insallah olmaz) istahin yerindeyken yiyebildigin kadar ye.. Guc depola..
Esmerim bulantilarin baslamis.. Allah sabr versin ..Merak etme bi kac gune neyin , hangi kokularin dokundugunu anlarsin. Bunye kendini otomatik duzene oturtuyor..Gecici olacak.. Ama benimmmmm gecmiyorrr offppppppp
Bal,corek otu, tarcin karisimini bende yaptim yaptigim ay bi suru kist olustu hatta yumurtam da 1 taneydiOnun yuzunden o ay baslayamadik tedaviye...
Incir suyu kuru de yaptim.. Kilo kilo incirin suyunu ictim..Ondan da fayda gormedim...
Allah hepimizin yarr ve yardimcisi olsun...
opuyorum kizlar sizi
iyi günlerr kızlarrrrrr...6 yumurtamın 3ü döllenmiş.inşlh gelişirlerr.....
merhaba kızlarrrrrrr
test gününüz yaklaşyor kızlarr merakla beliyoruz müjdeli haberlerinizi inşalah
Son uc gundur ara ara kanamalarim oluyor. Dun nur hanimi aradim coraspirini birak progestan igne vur iki gun, jelide kullanma dedi. Pazartesi tekrar jeli kullanip tekrar kanamam olursa test yaptirmami, eger degerlerde bi dusus varsa gelmemi soyledi. Arkadaslarima sordum hep hamileliklerinde boyle sorunlar yasadiklarini rahat olmami soylediler. Ama iste biz binbir zahmetle zor bulunca insan daha bir korkuyoristahimda bi degisiklik yok. Bugun butun gun bi bas donmesi yasadim. Durumum bu. Arkadaslar yorumlarsaniz cok sevinirim. Size ihtiyacim var ....
Birde bu cay kahve icme olayina ne diyorsunuz????
Kesinlikle ye canım. Tut ki faydası olması. Hiçbir zararı da olmaz. Ama ben faydası olduğuna eminim. İçinde bir sürü vitamin , mineral varTest tarihim 15'i.. Ayy çok az kalmışşş yaa :18::18:
Canım ben köyden aldım arı sütü , poleni.. Eğer imkanın varsa bence üreticilerden al. Onlar daha sağlıklı geliyor bana..
Canım ben çörekotu, tarçın, bal karışımı da yedim. Ama arada sırada. Bende kist yaptı. Onu dikkatli ye bence. bazılarında kist yapabiliyor.
Benim bu ay 13 yumurtam vardı. Ama ne çare ki sadece 5 'i büyüdü. Allah'a çok şükür transferim oldu. Benim tahminimce arı sütü , polen sayıyı arttırmıyor. Ama yumurta kalitesini arttırıyor. Tüp bebek de önemli olan sayı değil bence. Kalite.. Hele ki PGT yapılmayacaksa fazla yumurtaya ne gerek var. Az olsun öz olsun.
İzzz nerdesin yaaa. Özlettin kendini. Havadislerim var sanaTransferim oldu. Pazartesi test tarihim.. Gel de bana moral ver yahuuuu. Valla davul gibi gerildim. :18:
Canım kist yapmamasına dikkat et. Çörekotu , tarçın kist yapabiliyor.
Tatlım benim de 6 yumurta döllendi. 5'i de 5. güne gitti. PGT'ye girdiler. Ve 6. gün transferim oldu. Sayıya takılma. Önemli olan embiryo kalitesi..
Birde bu cay kahve icme olayina ne diyorsunuz????
canım nasıl bir gariplikmişki o.İnş diğer tedavınde alırsın bebegını kucagına kuzum. Stres yapma rabbim ol dedıkten snra herşey bahane
Inci nasilsin? Sende bu hafta bi test yaptiracaktin sanirim... Pazartesi miydi?
iyi günlerr kızlarrrrrr...6 yumurtamın 3ü döllenmiş.inşlh gelişirlerr.....
insanların sorularından bıktım usandın artık.Tedavi ne zaman başlıyor, hastalandın mı, gebelik testi yaptın mı, kilo verdin mi,doktora ne zaman gideceksin????Daha birsürü soru...Valla bu sorularda beni piskopat yaptı.Geçen gün annem doktora ne zaman gideceksiniz diye sordu.Sinirlerim tepeme çıktı.Artık bana bunları kimse sormasın, beni strese sokmayın diye bağırdım.Telefonu kapattıktan sonra pişman oldum.Bugünde kız kardeşimin kocası aradı.Annem moralimin çok bozuk olduğunu söylemiş.Tabi oda aradı moralin bozukmuş noldu diye sordu.Anneme kendi kendime yine kızdım.Hep aynı sorular ve herkes soruyor.Çok sıkıldım.Acaba ben mi abartıyorum diye düşünüyorum.Sizce arkadaşlar ben abartıyor muyum?Lütfen bana yorum yaparmısınız.
Sagolun canlarim. Bende hep arkadaslara sordum. Cogu yasamis boyle seyler. Bugun ucuncu gunum kanamam artarak devam ediyor. Ama ilginctir gunde sadece birkez kanamam oluyor digerleri leke seklinde. Ben fena sayilmam da esim cok korktu :) yarin gebelik testi yaptirip sonucu nur hanima gondericez. Hakkimizda hayirlisi.....
arkadaslar size sorum olacaktı
şimdi benimle tum tedavi suresince aynur hanım ilgilendi ama sanki cok elektrik alamadım gibi ben siz nur hanımı hep öve öve anlatıyorsunuz ama benim oyle ovecek bir durum yok bide şimdi perşembe gunu bana hamile olmadıgımı telefonda soyleyince bir testten bahsetti kanda kromozom testi mi ne ben perşembe gunu tekrar merkezi aradım ismini iyice ogrenmek için haber vereceklerdi vermediler cuma aradım doktor izindeymiş c.tesi ogrenriz haber veririz dediler sonra cuma akşamı semra hanımın sekreteriydi galiba beni aradi negatif gebelik için randevu aldımmı diye ogrenmek için aldıgımı soyledim onada bu testi sordum dedi ben not alıyorum arkadaslara haber vericem size donerler bgnde gecti hala bir haber yok şimdi bu doktordan kaynaklanan bir sorun mu yoksa merkezdekilerin bosvermişligimi anlamadım boyle oluncada acaba bende 2. denememde doktorumu degiştirsemmi diyorum ne bileyim siz nur hanımı anlata anata bitiremiyorsunuz ben kontrollere gittigimde aynur hanım cok yogun oldugu için mi bilmiyorum ama randevu saatimden en erken 1 saat sonra girebildim hiçbirgun saatinde giremedim kontrole birgun 2 bucuk saat bekledim ve de sonrasında odaya aldılar hazırlan dediler ben hazırlandım o halde o kontrol koltugunda 20 dakika doktorun gelmesini bekledim moralim cok bozulmustu sinirden nerdeyse agladım bu gibi durumlar sizdede oluyor mu dogal mı yoksa bu aksilikler bana mı denk geldi 2. tedavimde tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum acaba doktorumu degiştirsem mi sizce sizin onerileriniz neler vede ben nur hanımı istiyorum desem nasıl karsılanırım merkezdekiler ne der sizce bu gibi durumlarla karşılastınız mı şimdiden cooook tesekkur ederim cevaplarınızı bekliyorummm iyi geceler...
şimdi benimle tum tedavi suresince aynur hanım ilgilendi ama sanki cok elektrik alamadım gibi ben siz nur hanımı hep öve öve anlatıyorsunuz ama benim oyle ovecek bir durum yok bide şimdi perşembe gunu bana hamile olmadıgımı telefonda soyleyince bir testten bahsetti kanda kromozom testi mi ne ben perşembe gunu tekrar merkezi aradım ismini iyice ogrenmek için haber vereceklerdi vermediler cuma aradım doktor izindeymiş c.tesi ogrenriz haber veririz dediler sonra cuma akşamı semra hanımın sekreteriydi galiba beni aradi negatif gebelik için randevu aldımmı diye ogrenmek için aldıgımı soyledim onada bu testi sordum dedi ben not alıyorum arkadaslara haber vericem size donerler bgnde gecti hala bir haber yok şimdi bu doktordan kaynaklanan bir sorun mu yoksa merkezdekilerin bosvermişligimi anlamadım boyle oluncada acaba bende 2. denememde doktorumu degiştirsemmi diyorum ne bileyim siz nur hanımı anlata anata bitiremiyorsunuz ben kontrollere gittigimde aynur hanım cok yogun oldugu için mi bilmiyorum ama randevu saatimden en erken 1 saat sonra girebildim hiçbirgun saatinde giremedim kontrole birgun 2 bucuk saat bekledim ve de sonrasında odaya aldılar hazırlan dediler ben hazırlandım o halde o kontrol koltugunda 20 dakika doktorun gelmesini bekledim moralim cok bozulmustu sinirden nerdeyse agladım bu gibi durumlar sizdede oluyor mu dogal mı yoksa bu aksilikler bana mı denk geldi 2. tedavimde tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum acaba doktorumu degiştirsem mi sizce sizin onerileriniz neler vede ben nur hanımı istiyorum desem nasıl karsılanırım merkezdekiler ne der sizce bu gibi durumlarla karşılastınız mı şimdiden cooook tesekkur ederim cevaplarınızı bekliyorummm iyi geceler...
merhaba arkadaslar nasılsınız?
ben bu ay memorial da tup bebek yaptırdım bgn sonucu aldım malesef olumsuz negatif cıktı cok uzuldum ama yapacak birşey yok aynur hanım negatif gebelik randevusu almamı soyledi semra hanımdan 5 kasım icin randevu aldım birde benim yumurtalarda bir gariplik varmış sıvısındamı ne embriyomda 5. gun transfer oldu ama cok yavas gelişiyormul neyse benden kromozom testi istedi memorialde 1500 lira gibi birşey istediler kromozom testi yaptırabilecegim devlet hastanesi varmı veya sigortanın gectigi bir ozel hastane vs var mı ? bildiginiz şimdiden cok tesekkur ederim Allah herkese tez zamanda hayırlı saglıklı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?