Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hayırlı olsun Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin darısı bizlerin basına.. bende anne olmak istiyorummmmmmm

hayırlı olsun teyze,
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu ay çok bereketli güzel bir ay,hamile haberlerini aldıkça o kadar mutlu oluyorum ki,hem bize de umut oluyor.
bize de nasip olur inşallah..

hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı analı babalı büyütmeyinasip etsin inşaallah...

teyzeeeee soracaktım sana bugün pazartesi ya da salı yaptırırım diyordun ya. Çok sevindim ya Lütfen bu anın tadını çıkar. 2 gün sonra değerin güzel bir şekilde katlanacak Allah'ın izniyle. Hayırlı olsun, çok çok çok sevindim Herkes böyle müjdeler versin, kimse negatif yazmasın inşaallah...

Hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayıda göstersin.

Canım yaaa.Çoooook sevindim.Hadi hayırlı olsun.İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın haberlerinide verirsin.

akasya benim 10 gün yani bugündü test günüm.seninm değerin kaç çıkmıştı...ve kaçıncı gün yaptın kan testini

Canım benim gözün aydın.. Bak boşuna üzülmüşsün. Değerin yükselir merak etme.. Stres yapıp bebişini de üzme annesi Benim 6. gün transferiydi. Transferden 7 gün sonra test yaptırdım. Değerim 153 . Ben de yarın tekrarlayacağım. İnşallah yükselmiştir. :18:

Senin de gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.. Topiğimizdeki hamişler çoğalıyor.. Ne güzel.. Darısı anne olmak isteyen diğer arkadaşlarımıza Her daim duacıyım..

portaakaaalllll mesajını şimdi gördüm Yaşlanıyorum sanırım Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla 9 ayı tamamlamayı ve bebeğine kavuşmanı nasip etsin inş. Kaçıncı denemendi? Değerin kaç?

teşekkür ederim canım.

seninde hamileliğin hayırlı olsun korkusuz sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına almak nasip olsun inş.

çok teşekkür ederim

aminnnn inşaallah..

6. denemem inşallah son..

değerim 161 bugün tekrar test yaptırdım şükürler olsun 2 ye katladı..

rabbim bu yolda uğraşan herkesi sevindirsin tamamına erdirsin inşaallah..

Ay canım ya çok sevindim. Maşallah değerin de çok güzelmiş Kim bilir ne acılar yaşadın bu yolda yürürken... Rabbim evladını sana bağışlasın...

Ay canım ya çok sevindim. Maşallah değerin de çok güzelmiş Kim bilir ne acılar yaşadın bu yolda yürürken... Rabbim evladını sana bağışlasın...

aminnnn allah razı olsun.

tahmin ettiğin gibi çok zor bi süreçti ama ben geçmişe sünger çektim herşeyi geride bıraktım allahın izniyle.
şimdi yepyeni bir sayfa var önümde rabbim hep hayırlı güzel şeyler yazmayı nasip etsin..hep güzellikler paylaşalım inşaallah canım

canım çok sevindim mucizen sana gelmiş sonunda..

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

darısı başımıza..

canım tebrik edeirim Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…