hayırlı olsun canım hiç bişey yapmana gerek yok, sadece sakin ol yeter zaten her aşamayı adım adım göreceksin meleklerinin içine kondugunu dahi göreceksin sana o minicik ekrandan merhaba diyecekler yıldız gibi parlayacaklar.Bol Bol dua et . Benim transferim akşam 19 da oldu , 1 saat yattım sonra taksiyle eve geldim evede de hiç yatmadım yan oturup tv seyrettim sabahınada gene memoriale igneye gittim geldim 17 de araba ile akşam trafiğinde kasımpaşadan hava alanına gittim 2 saat hava alanında bekledim üzerine 1 saat uçak yolculugu yaptım izmire geldim. Ordana da 1 saat otobüs yolculugu ile aydına geldim sen düşün artık bence en önemli faktör kabız olmamaya çalış beni en zorlayan o olmuştu ama verdikleri şurup yardımcı oldu. Tekrar hayırlı olsun.
Kızlar merhabaaaaaa
bugün benim transferim var çok heyecanlıyım 4.gün embriyosu olacak
bana dua edin
Yaptirdim canim. Cok sukur degerlerim ii cikti. Nur hanimda aradi hersey yolunda dedi. Benden cok esim cok rahatladi :) suan cok ii degilim. Acaip uykum var birazda basim agriyor. Yorumlari okumaya calisiyorum ama devam edemicem. Akasyama o kadar sevindim ki anlatamam. Rabbim en kisa zamanda size de nasip etsin ins. Opuyorum seni ve sizi
Herkese günaydın arkadaşlar.iyi haberlerle dolu bir hafta geçirmemizi diliyorum.Birşey soracağım.Ben memorıalde tedavi görmüyorum ama yinede bu sayfada sizinle dertleştim.Durumlarımızı paylaştık.
Memorıalde tedavi olmadığım için burda sizinle yazışmamın bir sakıncası var mı?
arkadaşlar ben doğumu memorialde yapmayı düşünüyorum orda doğum fiyatları ne kadar bilgisi olan varmı paylaşırsa sevinirim
Transferden sonra ne yapmam lazım
nasıl davranmam lazım
ne yiyip içmem lazım
neler hissediyor insan ayyyyy çok heyecanlıyım
tek gidicem bebişlerimle birlikte dönücem
dun saat 4 te ordaydım nur hanımla randevum vardı ama cok yogun oldugu ıcın benı betul hanıma yonlendırdıler on gorusme ıcın elımde yapılmıs 31 sayfa test vardı bunların hepsı genetık testlerdı dogru duzgun bakmadı bıle,kromozomlarda bozukluk olmasına ragmen nıe geldınız kı gıbılerden konustu.uzun protokolmu olucak dedım adetın 21.gunu lucrın baslıcakmısınız dıye hayır bız kısa protokol uyguluyoruz dedı..ben nur hanımla devam edıcem ama pek elektırıgım tutmadı betul hanımla.sızınde on gorusmelerınız tahlıllere fln bakılmadan yuzeysel mı gectı
Transferden sonra ne yapmam lazım
nasıl davranmam lazım
ne yiyip içmem lazım
neler hissediyor insan ayyyyy çok heyecanlıyım
tek gidicem bebişlerimle birlikte dönücem
merhaba mda cım bende ıkıncı tup bebek denemem ıcındeyım hatta yarın opu var sende kasımpasada demırcan hoteldemı kaldın ben burdyımda ondan bırde bende aydındayı sökede n geldım cok yakınız gibime geldıde senın bu yasdıklarının aynısıne gecen sefer bende yasadım ve sımdı yenıden baslıyorum hayırlısıyla
merhaba mda cım bende ıkıncı tup bebek denemem ıcındeyım hatta yarın opu var sende kasımpasada demırcan hoteldemı kaldın ben burdyımda ondan bırde bende aydındayı sökede n geldım cok yakınız gibime geldıde senın bu yasdıklarının aynısıne gecen sefer bende yasadım ve sımdı yenıden baslıyorum hayırlısıyla
hayırlısıyla bebıslerınle gel canımmm
maşallah maşallah
Tabiki yazabilirsin sorulur mu canım. Hepimiz kader ortağı olduk burada...
7500-8000 civarı bir şey olması lazım. Sağlıkla kavuşun yavrunuza.
Lilyumcum öncelikle hayırlı olsun, sımsıkı tutunsun sana yavrun inş. özel bir şey yapmana gerek yok. Ilk 2-3 günü istirahat şeklinde geçirmen yeterli.
Bir arkadaşımı nur hanım'a götürmüştüm ön görüşme için. Tam 45 dakika tahlillerini, testlerini inceledi kızın. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı, muayene de etti. Arkadaşım çok memnun kalmıştı. Her hastaya kısa protokol uygulanmıyor, neden öyle dediğini anlamadım. Benim bu tedavim uzun olacak mesela.
inci ve diğer arkadaşlar.kan verdim 2 saat sonra sonuç öğreneceğimm.yazarım.son 3 gündür giremedim.geçmişide okuyamadım.akasya hamileymiş..2 gün önce diye hatırlıyordum test gününü.tamamen yanlış hatırlıyor olabilirim..karıştırıyor olabilirim.beyin son 3 gündür tamamen gitti bende.)) akasya hamileliğine çok sevindim..ALLAH sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..bende inşallah size bu haberi bugün verebilirim.ama negatif diye düşünüyorum.... bilmiyorum arkadaşlar..
inci ve diğer arkadaşlar.kan verdim 2 saat sonra sonuç öğreneceğimm.yazarım.son 3 gündür giremedim.geçmişide okuyamadım.akasya hamileymiş..2 gün önce diye hatırlıyordum test gününü.tamamen yanlış hatırlıyor olabilirim..karıştırıyor olabilirim.beyin son 3 gündür tamamen gitti bende.)) akasya hamileliğine çok sevindim..ALLAH sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..bende inşallah size bu haberi bugün verebilirim.ama negatif diye düşünüyorum.... bilmiyorum arkadaşlar..
Ayy canımm.. Ne kadar heyecanlıBenim test günüm pazartesiydi. Sabah erkenden gidip kan verdik. 2-3 saat sonra belli olur deyince Şişli civarında bir yere kahvaltıya gittik. Biz kahvaltı ederken Nur Hanım aradı. Müjdeyi verdi. Öyle güzel bir duyguydu ki.. Allah'ım inşallah sen de o müjdeyi alırsın. Hemen yaz bize.. Ben de negatif diye düşünüyordum. Ama Allah'a çok şükür öyle olmadı.
canımmm olumlu düşü pozitif enerjı ver evrene :)) herşey güzel olcak emin ol :)
İNŞALLAH canocan.sağol canım.doğru diyosunda.o kadar çok üzülüyoruz ki.sanki hep üzülecekmişiz gibime geliyor. o yüzden evde ağlayıp duruyorum işte.sinirlerim boşaldı artık..bakalım HAYIRLISI olsun İNŞALLAH.
canım sakin ol ben pozitifi hissediyorum aslında.yarım saat sonra demiştin dersin:)))hayırlısıyla.
Az önce aradım test sonucunu öğrenmek için 63.91 miş test sonucum.bana düşük geldi.ilaçlar bu kadar hamilelik hormonunu yükseltir mi acaba.hep korku hep korku.ay ALLAHIM hiçbişeye sevinemez oldum.şimdide neden düşük diye ağlıyorum.hemen kliniği aradım.hoca sonuç iyi dedi.ilaçlara devam.2 gün sonra tekrar testi tekrar edicem.İNŞALLAH yükselir.ben şimdi hamilemiyim:)) ne düşüneceğimi bile bilemiyorum.hep endişe hep endişe.2 gün sonrasını yaşıyorum.anı yaşamayı unuttum wallahi ya.biten ilaçlarım var.almaya gidiyorum.1 saat sonra gelirim buraya.öpüyorum hepinizi.az daha ağliim evde şimdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?