- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
:) yasamaz olurmuyum zaten stresımın cogunlugunun nedeni...
Doktorlar %30 gıbı bı oran vermıslerdı once gorustuklerım.betul hanım pazartesı %60 sansın var dedı.
Ama saglam embrıyo bulunucak mı cıdden merak edıyorum.senındemı pgt oldu ...
Amın rabbım cumlemızın yardımcısı olsun..
kızlar buugn 12 tane yumosum toplandı hadı hayırlısı yarın kacı döllenmıs araayıp ögrencem işallah
maşallah ceydacım. Inşaallah bol bol sağlıklı embriyon olur.
amınnnn yaaa valla su benım okadar cok korkum varkı..Pgt stresi bambaşka bir şeyİnşaallah ilk denemende hem transfer hem de dondurulacak kadar sağlıklı embriyon olur. Evet benim tedavilerim de pgt'li
canım arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden.daha yeni geldim doktordan.hemdoktorumuzla önce dertleştik.geçen günki doktoru çekiştirdik.bazıları önce olumsuzu söyler vs..diye beni sakinleştirdi.sonra muayene etti evet bebişlerden biri 5 gün geride ama olması gereken hafta içinde gelişim gösteriyor dedi.biri 96 gr.diğeri 91 gr.şimdilik gayet sağlıklılar ve inşallah güzel güzel büyüyecekler dedi.hamilelik zaten stresli birşeydir.birde bunları düşünüp iyice kendini bunaltma dedi.
geçen gün 36 haftalık ikizlerden birinin ölü doğduğunu diğerini kurtarabildiklerini anlattı.hocaların çoğunun tarzı bu. üzülme bir daha seni onuna görüştürmem ihtiyacımız olursa başka şehre gidersin dedi.
bende gerçekleri söylemek görevi olabilir ama fakültede ders anlatır gibi hasta ile konuşulmaz dedim.:19
bugünde doktorum aslında diğer doktordan farklı bişey demedi ama onca olumsuz şeyi beni rahatlatarak söylediği için şu an bebeklerim sağlıklı olduğu için mutlulukla ayrıldım doktordan.
kızlar daha önce paylaşmıştım sizinle. ben doktora hiç bir zaman keyifle gidemiycem elim yüreğimde gidicem.her şeye hazırlıklı olmak zorundaymışım bende güçlü olmaya çalışıcam .kuzularımda benim kadar inatçıysalar beni bırakmayacaklardır.
sizler gibi güzel yürekli insanların duaları var arkamda.Allahım bana korktuklarımı yaşatmaz inşallah.
Allah sizlere her anının tadını çıkarabileceğiniz mutlulukla hatırlayacağınız hamilelikler yaşatsın.
Sevdacım bence doktorunu bir ara ne olur ne olmaz tedbirini al kuzum. İnşaallah bir şeycik olmayacak...
Merhaba arkadaşlar. Hamile haberlerini okudum hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almakta nasip olur. Siz Beni tanımazsınız ama ben her gün mutlaka girip okuyorum burayı yani hepinizi az çok biliyorum :) Ve eşimle paylaşıyorum burada okuduklarımı güzel haberleri. Beraber seviniyoruz beraber umutlanıyoruz. :) Tedavisi devam eden arkadaşlar sizlerinde inşallah güzel haberlerinizi duyarız. Bende bu ay aşılama yaptıracağım ilk aşılamam olacak. Eğer aşılamalardan sonuç alamazsak benimde düşündüğüm hastanelerden biri memorial . Hepimize Allah kolaylık versin.
kızlar oglen yazdım ama cevap veren 1 kısı olmus
sızınde on gorusmelerınız tahlıllerınıze bakılmadan 10 dakıka gıbı kısamı surdu ?
Bıde artık uzun protokol uygulamıolarmıs.dırek kısa protokol yapıolarmıs sızındemı oyle oldu nolur benı aydınlatın betul hanım benı aydınlatmadı...tahlıllerımı bıle ıncelemedı kafam cok karısık nolur bı yardım edın bana
Yeni hamis olmus anne adaylarina yeni bir anne adayi olarak kucucuk bi sey soylemek istiyorum..
Arkadaslarim canlarim cigerlerim istahiniz yerindeyken yiyebildiginiz kadar yiyin..Etinizi yumurtanizi yiyin.. Sutunuzu icebildiginiz kadar icin.. Heaaa bu arada sut olarakda Pinar in %40 kalsiyumu daha fazla olan sutu var "PINAR DENGE" diye.. Onu tavsiye ederimmm..
Vallahiiii bulantilar basladiktan sonra hic bir sey yenmiyor.. Icılmıyor. Insallah sizin bulantiniz olmaz... (amiiinnnnn) Cidden cok zor hic bir sey yiyememek..
opuyorummmm
canım arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden.daha yeni geldim doktordan.hemdoktorumuzla önce dertleştik.geçen günki doktoru çekiştirdik.bazıları önce olumsuzu söyler vs..diye beni sakinleştirdi.sonra muayene etti evet bebişlerden biri 5 gün geride ama olması gereken hafta içinde gelişim gösteriyor dedi.biri 96 gr.diğeri 91 gr.şimdilik gayet sağlıklılar ve inşallah güzel güzel büyüyecekler dedi.hamilelik zaten stresli birşeydir.birde bunları düşünüp iyice kendini bunaltma dedi.
geçen gün 36 haftalık ikizlerden birinin ölü doğduğunu diğerini kurtarabildiklerini anlattı.hocaların çoğunun tarzı bu. üzülme bir daha seni onuna görüştürmem ihtiyacımız olursa başka şehre gidersin dedi.
bende gerçekleri söylemek görevi olabilir ama fakültede ders anlatır gibi hasta ile konuşulmaz dedim.:19
bugünde doktorum aslında diğer doktordan farklı bişey demedi ama onca olumsuz şeyi beni rahatlatarak söylediği için şu an bebeklerim sağlıklı olduğu için mutlulukla ayrıldım doktordan.
kızlar daha önce paylaşmıştım sizinle. ben doktora hiç bir zaman keyifle gidemiycem elim yüreğimde gidicem.her şeye hazırlıklı olmak zorundaymışım bende güçlü olmaya çalışıcam .kuzularımda benim kadar inatçıysalar beni bırakmayacaklardır.
sizler gibi güzel yürekli insanların duaları var arkamda.Allahım bana korktuklarımı yaşatmaz inşallah.
Allah sizlere her anının tadını çıkarabileceğiniz mutlulukla hatırlayacağınız hamilelikler yaşatsın.
canım Allah razı olsun okuyunca muslukları açtım.
herkese gönlünden geçeni versin mevlam
Ağlayasım geldi
kızlar merhaba
dün 2 embriyo transferim oldu
bi kaç gündür kabızdım bugün hatsafaya ulaştı nerdeyse 1 saat wc de kaldım ıkınmadan yapmaya çalıştım
nasıl terledim anlatamam
üstümü değiştirdim bir anda titremeye başladım ateşim çıktı çok kötü oldum
yorgan döşek yatıyorum
hemşireleri aradım korktum ne oluyor diye grip oluyordsunuzdur dediler
progestan iğnelerin yeride bir acıyorki sormayın
iğneyi vurulduğum akşam iyiyim de bir sonraki gün bir ağrıyor bir ağrıyor
ağrıyı azaltmak için ne yapmalıyım sanırım iğne dağılmıyor
yaa annemde aynı seyı soyledı aslında gel bız bıdaha gıdıp detaylı bı goruselım dedı ama ne bılım ben cekındım bıraz sonucta hepsı ekıp ya betul hanım bızı tam aydınlatmadı tatmın olmadık desek yanlıs anlayıp farklı tepkıler verırler dıyecanım sen hiç sıkıntı yapma. biz nur hanımla ön görüşmemizde yarım saatten fazla kalmıştık. bize hemen orda bir dosya hazırlamıştı. ayıptır sölemesi uzun protokol ne demek kısası ne demek bilmiyorum. ben derim ki sen hemen nur hanımdan bi ön göruşme daha al. hatta gerekirse betül hanımla konuştuğunu ama hiçbir şekilde tatmin olmadığını da belirt. sonuçta o hastaneye hem umutlarını hem zamanını hemde paranı vereceksin değil mi? senı en ii şekilde bilgilendirmek onların mecburiyeti
arkadaşlar benim sonuç negatif, çok üzgün olduğumdan giremedim, herşeyi paylaştığımız için haber vermek istedim.....yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?