Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Oyyy maşallahh allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım. Merak etme. Kendiliğinden düzelir o sorun

daha ortada bişey yok ama dayanamadım ve bebeğimin doğacağı tarihi yazdım
daha test tarihim bile gelmedi

Canım benim çok yakışmış valla İnşallah gerçek olacak.. Secret yapalım. Ben transfer olduğu anda kendimi hamile görmeye başlamıştım. Elim hep karnımdaydı. Eşimi bile gaza getirmiştim. Tabii benim yaptığım biraz tehlikeliydi. Olumsuz olsaydı çok büyük hayalkırıklığı yaşardım. Ama ben hep olumlu hissettim. Bir de benim belirtilerim vardı. Göğüslerim çok şişmişti. Damarları belliydi. Gece ağrı ile uyanıyordum. Çok yiyordum. Bu belirtiler psikolojik de olabilir de göğüs şişliği genelde hayra yoruluyor.

Fıstıkcım cok uzuldum hayırlısı degilmiş diye düşünelim artık yapacak birşey yok bendebu ay tup bebek denedim senden 1 hafta once üzücü haberi aldım malesef sonuc negatif ama cok sukur yıkılmadım arada uzulsemde hep demekki vakti gelmedi diyorum ya saglıksız hayırsız bir evlat olsaydı diye kendimi teselli ediyorum ama yılmak yok inş vakti gelince olacak inş birgun bizde hamile kalacagız hayırlısı ile bebişlerimizi kucagımıza alacağız ogunler inş cok yakın

fıstıkcım qingdao doğru söylüyor tüp bebek de kesin olacak gözüyle bakamayızkı kısmet bu işler bazılarımız 1. de olur bazılarımz 5. de hayırlı sağlıklı evlat olsunlar allahtan ılkonce bunu dileyelim

canım senin embriyonun kalitesi nasıldı.benimkiler orta kaliteli 7 hucreli. 2 tane koydular.birde hucreler eşit bölunmemiş.

mucize..ALLAH hayırlara erdirsinnn...seninde güzel haberini duyarız İNŞALLAH..bol bol dinlen.bebeğin içinde hep bölünecek.ve sana tutunacak.ama bol bol dinlen..ilk 5-6 gün çok önemli...hiç sinyal arama...stres yapma canım...İNŞALLAH vantuz gibi yapışırlar ANNESİNE...

geçmiş olsun canım ama miğde bulantısı için pek yapılacak birşey yok benim hala devam nur hn da bunun için pek ilaç verme taraftarı değil bana vermemişti
leblebi çubuk kraker falan yemeye çalış gerçi bir süre sonra onlarında bir faydası olmayor bebeklerimiz iyi olsunda çekicek artık bu kadarını[/QUOTE]

ne kadar doğru yaptım bılmıyorum ama bugun bi sitede evde limonata yapıp iç dediler ii gelir dediler yada limonlu soda iç dedıler evde olmadıgım için limonata yapamadım limonlu soda içtim 5 dk kalmadan kesildi mide bulantım 2 saat felan rahattım sonra yavas yavas tekrar başladı.... bide benim yememe gibi bi sıkıntım yok herşeyi yiyorum sorun sürekli midemin bulancak gibi olması bu beni çok rahatsız etti nur hanımda buna sabret der herhalde

gingdao..benim ilşk 2 denemede rezerv sorunu vardı.ben 2 ay dhea ilacı kullandım.hergün 3 er adet.temmuz 10 gibi başladım kullanmaya.doktor 2 ay kullan gel demişti.ben eylülde hazır hissetmedim ve 1 ay daha kullandım.ta ki yumurta toplanana kadar.prof dedi tabii.bu arada yaklaşık 1 yıldır solgar folikasit,3 aydırda solgar omega3 kullandım.yaklaşık 2 ay incir suyu içtim.21 günlük kür uyguladım.tarçın,bal,ezilmiş çörek otu.sabah akşam aç karınla 1 tatlı kaşığı yedim.ve yumurta sayım arttı ve kaliteside yükseldi.p.tesi yumurta toplanıp c.tesi transfer oldum.6 gün oluyorsa 6.gün transferi.yaptıklarımla mı alakalı bilmiyorum ama tabiat her zaman faydalı olduğuna inanıyorum.inanmak,kendine bakmak çok önemli.inşallah hayırlı haberlerde görüşürüz

arkadaşlar değerim 2 ye katladı ALLAHIMA binlerce kez ŞÜKÜRLER OLSUN....çok çok az içim daha rahat.doktorum herşey iyi gidiyor dedi.c.tesi tekrar test yaptır ve beni ara dedi [demese idi ben yine test yaptırırdım :)) ] hep dinlenmedeyim..öpüyorum herkesii...ALLAHA emanet olun...

Cayaz 10 dakika mı Ben normal muayenede bile yarım saate yakın duruyorum. Sen şimdi o zaman tedavin için Nur Hanım'dan al randevunu. Zaten ilk randevuda detaylıca konuşursunuz.
aynen oyle yapıcam kasım 4 te ordayım kısmetse...bıde sımdı adet 3.gun oluyo ya nasıl baslıcaz neler yapıcaklar onu merak edıorum.kanında e2 bakılcak dedı.ıgne hemen ordamı yapıolar yumurtalar ıcın sıstem nasıl ılerlıo bana hıc anlatmadılar ıncıtanesıı

Lilyumcum;

Canım hayırlı olsun.İnşallah çok inatçı olur ve sımsıkı tutunur.Bol bol dinlen hiçbirşey düşğnme.Hep iyi düşün.ALLAH'ın izni ile tutunacak inşallah.

Son düzenleme:

Şişli Memorial

İnci nerelrdesin canım dünden beri göremedim seni:)

Geldim kuzum. Hastaneye gittim bugün doktorumla görüşmeye.

Adetin 2.günü de gidebilirsin. İlk gün muayene ve kan testiyle başlayacaksın. İlaçlarını alacaksın, sana iğnelerin nasıl yapılacağını göterecekler, Evine döneceksin. Öğleden sonra seni arayıp iğne dozunu söyleyecekler, ona göre yapacaksın. Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum cayazcım.

Son düzenleme:
Fıstıkcığım canım;

Biliyorum çok zor bir durum.Ben 2 kez yaşadım.Birincisini 6 haftalıkken kaybettim.Kürtaj olmak zorunda kaldım.İnan bunu yaşamak dahada kötü.Kalp atışını görürorsun, oldu tuttu diyorsun, herkes sevinçten havalara uçuyor.Ve birgün hiç beklenmeyen bir anda hepsi bitiyor.Hayal gibi.İkinci tutmadı.Üzülme demek insana çok komik geliyor ama çabuk kendini toparlamaya çalış.Sağlığımız ve maddi gücümüz elverdiği sürece hep birlikte burda birbirimize destek olarak bunu başaracağız.Peşini bırakmayacağız.
Çok geçmiş olsun gülüm.
Öpüyorum.

Aekadaşlar;
Bende bugün doktora gittim.Kahverengi kanamam olduğunu söylemiştim.Tekrar kanda gebelik ve e2 testi yapıldı.Tüp bebek için ilaçlarımı aldım.Doktor adetimi düzenlemek için Ginera diye doğum kontrol hapı verdi.16. gün yani 1 kasımda gel dedi.Aldığım ilaçlardan 2 iğneyi getirmemi istedi.Sanırım gittiğimde ilaçları kullanmaya başlayacağım.İnşallah herşey yolunda gider.Allah'ım sen bu yola başlayanlara yardım etsin.Allah sabır ve güç versin.

Birde şunu sormak istiyorum.Doğum kontrol hapı kullanırken folik asit kullanmamın bir sakıncası olur mu acaba?Doktora sormayı unuttum da.Bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
ARKADAŞLARIM,ben çıkıyorum...herkese iyi akşamlar.

ben çıkmak zorundayım.wınım var,annemin evde sinyal az,dolayısıyle laptopun yarısı cama yapışmış vaziyette,camda açık ve sineklik sağolsun..sinyal alıp size yazabileyim diye bayag mücadele veriyorumm..

Sişzlerden güzel,mutlu,hayırlı haberler almak dileğiyle...öpüyorum.ALLAHA emanet olalım...

canım tesekur ederım.bıde kafama takılan saat 12 ye kdr adet olursan (oglen) 1.gun sayıcaksın ogleden sonra olursan 0. Gün sayıcaksın dedı.kafam karıstı ondada :) yanı ben normal sartlarda cuma gunu adet olucam.pazar gunu 3.gun oluyo.ama pazar gunu olmaz yenı hastasın kımse bakmaz sana dedı.bu nasıl olucak..
Sana cok soru soruyorum ama :) hayırlısıyla bı baslasaydım rahat ederdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…