biz de bugün oğluşumuzu görmeye gittik herşey yolundaymış şimdilik çok şükür
kan pıhtılaşmasıyla ilgili ufak bir sıkıntı varmış ama 5 aydan sonra kendiliğinden geçeblir dedi 1 ay sonra tedaylı ultrasyona çağırdı yine
sorun devam ederse kontrolleri sıklaştırırz dedi inşallah geçer kendiliğinden
Oyyy maşallahhallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım. Merak etme. Kendiliğinden düzelir o sorun
daha ortada bişey yok ama dayanamadım ve bebeğimin doğacağı tarihi yazdım
daha test tarihim bile gelmedi
artık hiç umursamayacam..özel olarak para biriktirmeyecem kalan olursa köşeye atarım,yine gider yaptırırım..o da yumurta kalırsa..KEŞKE müslüman olarak dünyaya gelmeseydim..inançlı olupta istediğin bişey olmayınca, daha çok koyuyo insana
Fıstıkcım cok uzuldum hayırlısı degilmiş diye düşünelim artık yapacak birşey yok bendebu ay tup bebek denedim senden 1 hafta once üzücü haberi aldım malesef sonuc negatif ama cok sukur yıkılmadım arada uzulsemde hep demekki vakti gelmedi diyorum ya saglıksız hayırsız bir evlat olsaydı diye kendimi teselli ediyorum ama yılmak yok inş vakti gelince olacak inş birgun bizde hamile kalacagız hayırlısı ile bebişlerimizi kucagımıza alacağız ogunler inş cok yakın
canım senin embriyonun kalitesi nasıldı.benimkiler orta kaliteli 7 hucreli. 2 tane koydular.birde hucreler eşit bölunmemiş.
akasyacım tesekkur ederim bende dun powervital diye bi markanın arı sutu bal polen ve ginseng karısımını aldım bgn sabah aksam kullandım bakalım tekrar deneyene kadar kullanmayı dusunuyorum bu 12000 mg lık mış seninkide mi bunun gibi birşeydi ben tekrar ocak gibi tedaviye baslamak istiyorum ama genede belli olmaz doktorla bir gorusme yapacagım ona gore tarih degişebilir 3 ay kadar kullansam bir zararı olmaz demi sen ne kadar sure kullanmıstın...
ceyda çok sağol...ALLAH RAZI OLSUN..AMİNNN...İNŞALLAH sizlerinde güzel haberini alacağızz...portakal ve 08teyte sızlerı canı gönulden tebrık edıyorum arkadaslarım rabbım kucanıza almayı nasıp eder işallahhhh
aynen oyle yapıcam kasım 4 te ordayım kısmetse...bıde sımdı adet 3.gun oluyo ya nasıl baslıcaz neler yapıcaklar onu merak edıorum.kanında e2 bakılcak dedı.ıgne hemen ordamı yapıolar yumurtalar ıcın sıstem nasıl ılerlıo bana hıc anlatmadılar ıncıtanesııCayaz 10 dakika mıBen normal muayenede bile yarım saate yakın duruyorum. Sen şimdi o zaman tedavin için Nur Hanım'dan al randevunu. Zaten ilk randevuda detaylıca konuşursunuz.
arkadaşalar aranıza yenı katıldım 5 yıllık evlıyız 2009 da anatolyada tüp bebek denedık olmadı sımdıde memorıala gıtmek ıstıyorum ama hangısıne gıdecem hangısı daha ıyı bılmıyorum bana yardımcı olursanız çok sevınırım
İnci nerelrdesin canım dünden beri göremedim seni:)
aynen oyle yapıcam kasım 4 te ordayım kısmetse...bıde sımdı adet 3.gun oluyo ya nasıl baslıcaz neler yapıcaklar onu merak edıorum.kanında e2 bakılcak dedı.ıgne hemen ordamı yapıolar yumurtalar ıcın sıstem nasıl ılerlıo bana hıc anlatmadılar ıncıtanesıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?