- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
kızlar merhaba
dün 2 embriyo transferim oldu
bi kaç gündür kabızdım bugün hatsafaya ulaştı nerdeyse 1 saat wc de kaldım ıkınmadan yapmaya çalıştım
nasıl terledim anlatamam
üstümü değiştirdim bir anda titremeye başladım ateşim çıktı çok kötü oldum
yorgan döşek yatıyorum
hemşireleri aradım korktum ne oluyor diye grip oluyordsunuzdur dediler
progestan iğnelerin yeride bir acıyorki sormayın
iğneyi vurulduğum akşam iyiyim de bir sonraki gün bir ağrıyor bir ağrıyor
ağrıyı azaltmak için ne yapmalıyım sanırım iğne dağılmıyor
Allah yardımcın olsun fıstık. Söylenecek pek bir şey olmuyor maalesef. İlk bir kaç gün çok zor olacak ama geçecek inşaallah... Dualarımdasın arkadaşım.
Allah yardımcın olsun fıstık. Söylenecek pek bir şey olmuyor maalesef. İlk bir kaç gün çok zor olacak ama geçecek inşaallah... Dualarımdasın arkadaşım.
canım sakın ıkınma. Bak bu ilk beş gun çok önemli. Sabahları üç dört kuru kayısı ile ıkı koca bardak ılık su iç ve biraz yürü. Yaş incir ye. Gun içinde de ılık su içmeye gayret et. Bende transferden bıgun önce hastalanmıştım ve üç dört gun surmuştu. Bol sıvı al ve muhakkak dinlen canım
lilyumcum öncelikle hayırlı olsun transferin. Inşaallah sımsıkı tutunurlar. çok da geçmiş olsun. Istirahat et ve meyve ye canım. Iğnenin ağrısını dindirmek zor maalesef. Hepimizde çok ağrıyorduKabızlık için kuru kayısı ye, ben çok faydasını görmüştüm. Bol sıvı tüket bir de.
dün gerçekten çok berbattım diyorum ya 1 saat wc den çıkamadım
umarım kötü birşey olmamıştır
nur hanımı aradım ulaşamadım ama notumu iletmişler
nur hanımda duphalac alsın günde 1 defa demiş eşim akşam aldı eczaneden onu içtim evdede yürüdüm bir ileri bir geri
kuru kayısı yedim su içtim yumuşadı karnım
bakalım bugün ne olacak
bebişlerim hala benimlemi acaba çok tedirginim
hayırlı olsun canım transferin sımsıkı tutunsun bebişlerin sanakızlar merhaba
dün 2 embriyo transferim oldu
bi kaç gündür kabızdım bugün hatsafaya ulaştı nerdeyse 1 saat wc de kaldım ıkınmadan yapmaya çalıştım
nasıl terledim anlatamam
üstümü değiştirdim bir anda titremeye başladım ateşim çıktı çok kötü oldum
yorgan döşek yatıyorum
hemşireleri aradım korktum ne oluyor diye grip oluyordsunuzdur dediler
progestan iğnelerin yeride bir acıyorki sormayın
iğneyi vurulduğum akşam iyiyim de bir sonraki gün bir ağrıyor bir ağrıyor
ağrıyı azaltmak için ne yapmalıyım sanırım iğne dağılmıyor
çok üzüldüm canım allah sabır versin ama pes etmek yok allah hem maddi hem manevi olarak güç verdiğ. sürece bebişlere kavuşuna kadar pes etmek yokarkadaşlar benim sonuç negatif, çok üzgün olduğumdan giremedim, herşeyi paylaştığımız için haber vermek istedim.....yarın görüşürüz
geçmiş olsun canım ama miğde bulantısı için pek yapılacak birşey yok benim hala devam nur hn da bunun için pek ilaç verme taraftarı değil bana vermemiştigünaydın kızlar size bişi sorcam yaa benim midem çok bulanıyor ve iç geçmıyor bulntısı bu normalmı yaa bulantısı çok olanlara ilaç felan veriliyormu bilginiz varmı eşim bugun nur hanımı ara söyle bi ilaç verir belki dedide aklıma takıldı
biz de bugün oğluşumuzu görmeye gittik herşey yolundaymış şimdilik çok şükür
kan pıhtılaşmasıyla ilgili ufak bir sıkıntı varmış ama 5 aydan sonra kendiliğinden geçeblir dedi 1 ay sonra tedaylı ultrasyona çağırdı yine
sorun devam ederse kontrolleri sıklaştırırz dedi inşallah geçer kendiliğinden
çok güzel canım maşallah onlara hep öyle devam eder inşallahhhkızlar dun 12 tane yumos um toplanmıstı bugun aradılar ve 9 tane sı döllenmıs yumoslarımın cumartesı tekrar arayacagım
her zaman güzel haberler alıp hamileliğini sağlıcakla tamamlamanı dilerim..
fıstıkcım bugünlerde geçecek çabuk toparlanmaya çalış olur mu sakın kendini bırakma
fıstıkçım çok geçmiş olsun senin yaşadığın duyguyu 3 kere yaşadım
kolay değil üzülmemek imkansız, tamam bu sefer olmadı ama olacak allahın izniyle deyip bi sonraki tedavinin planlarını yapmaya başladım..yine olmadı ben yine olsun ,vakti saati değildi demek ki deyip tekrar şimdi ne yapabilirim diye düşündüm..
maddi manevi hazırlanmaya çalıştım buda bizim sınavımız rabbim kazanmayı nasip etsin..
şuan 8.tedavisine hazırlanan bir arkadaşım var bir kere bile pozitifi görmedi azimle devam ediyor
inşallah hiç ummadığın bir anda bebişin geliverir..
çok üzüldüm canım allah sabır versin ama pes etmek yok allah hem maddi hem manevi olarak güç verdiğ. sürece bebişlere kavuşuna kadar pes etmek yok
arkadaşlar benim sonuç negatif, çok üzgün olduğumdan giremedim, herşeyi paylaştığımız için haber vermek istedim.....yarın görüşürüz
artık hiç umursamayacam..özel olarak para biriktirmeyecem kalan olursa köşeye atarım,yine gider yaptırırım..o da yumurta kalırsa..KEŞKE müslüman olarak dünyaya gelmeseydim..inançlı olupta istediğin bişey olmayınca, daha çok koyuyo insana
günaydın kızlar size bişi sorcam yaa benim midem çok bulanıyor ve iç geçmıyor bulntısı bu normalmı yaa bulantısı çok olanlara ilaç felan veriliyormu bilginiz varmı eşim bugun nur hanımı ara söyle bi ilaç verir belki dedide aklıma takıldı
canım senın ne zaman basladı bu bulantılar? bende şimdilik yok çok şukur. hiçde olmaz inş. hafif hafif bazen bulanıyor ama o kdarda nazarlık olsun
arkadaşalar aranıza yenı katıldım 5 yıllık evlıyız 2009 da anatolyada tüp bebek denedık olmadı sımdıde memorıala gıtmek ıstıyorum ama hangısıne gıdecem hangısı daha ıyı bılmıyorum bana yardımcı olursanız çok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?