oyy canım ya hadi seni şuan çok iyi anlıyorum canannım güzel haberlerle gel inşallah çekinme ne varsa takılan herşeyi sorCanlar ben gidiyorum merkeze 15 30 da randewum. Kendımı o kadar iyi hazırlamıştım ki notlar tutmuştum şimdi soru soracak cesaretı bulamıyorum
aminnnnnnnn rabbim tüm dualarımızı kabul buyursunRabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllahh...
kızlar mrblar hepinize ben de memorial hastanesine gitmek istiyorunm tedavi için pcoluyum... bana ataşehr yakın aranızda oraya gden var mı.. doktorları nasıl tüp bebek fiyatları nedir. muayne ücreti ne kadar. birde bn 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim yaş sorun olmaz dimi özelde. 23 yaş rapor için mi geçerli yoksa her yerde mi bilgi verirsenz sevinirim hepinize şimdiden teşkler
maşalalh yolu yarılamışsın hadi hayırlısıkızlar tedavide 6.günüm bugun cetrotıde' tıda kullanmaya başlıyıcam bı ıgnenın yan etkılerı varmıdır canlarr??
sağol incim durumun iyimiş çok sevindim canım inşallah sonuçların da güzel gelicek allahın izniyleBende olmamıştı :)
Selam canımHayırlı cumalar olsun sana da
kızlar merhaba bh den haber var mı?
kızlar merhaba bh den haber var mı?
merhaba can arkadaslar.size bir sorum olacak 4 denemem olacak bu tüpte.kafam karisik.bahceci mustafa bahcecimi,yoksa memorial semra kahramanmi?lütfen bilgilendirin
Hayirlisi olsun..Merkeze guven bence...Laparoskobi deseler de yaptir.Korkulacak birsey yok. gobek deliginden giriliyor,ufak bir operasyon.Agri sizi pek olmuyor.1 gunde de taburcu olunuyor..Eger ki tupte sorun varsa akinti v.s...tupbebek yapilsada tutunmasina engel olabiliyor.Tedaviye sorunsuz baslamak en dogrusu...merhaba kızlar..
bugün nur hnla ilk görüşmemizi gerçekleştirdik..
nasıl iyi bir insan..
beni o kadar çok rahatlattı ki..
meger sağ tüpümde sorun varmış..eşim cmtesi gini semen analizini verecek..
pztesi günüde sonucu alıcaz..sonuca göre ya laparoskopi ameliyatı yada tüp bebiş denenecek..
açıkçası ameliyat gözümde büyüyor tehlikeli gibime geliyor..
tüp bebiş bana daha cazip geliyor ama kaderimin önünede gecemem..
hayırlısı Rabbimden...
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllahh...
kızlar mrblar hepinize ben de memorial hastanesine gitmek istiyorunm tedavi için pcoluyum... bana ataşehr yakın aranızda oraya gden var mı.. doktorları nasıl tüp bebek fiyatları nedir. muayne ücreti ne kadar. birde bn 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim yaş sorun olmaz dimi özelde. 23 yaş rapor için mi geçerli yoksa her yerde mi bilgi verirsenz sevinirim hepinize şimdiden teşkler
ilaçlar içinde uyguna satan eczane önerilerinizi yazın lütfen en azından ilaçları uyguna bulabilirz:26:
ınsallah canımya arada bakıyorum haber var mı dıye ama yok..Merhaba tuğçe. Maalesef henüz yok. İnşaallah ikisi de sağlıklıdır. Fırsat bulduğunda yazar umarım
merhaba tuğçecim nasılsın bebiş nasıl yok canım bh uğramadı daha
yok canım
hiç birşey olmuyor biliyorum
açıldıktan sonra buzdolabında 28 gün saklanabiliyor. zaten hastaneyle görüştüm. onlara vericem. ihtiyacı olan birilerine veriyorlarmış.
benim yarın yumurtalarım toplanacak. inşallah Rabbim gönlümden geçeni hakkımda hayırlı kılar ve bize nasip eder.
julietta, ben ilaçlarımın hepsini perpa eczanesınden almıştım. ilk ilaçlarım 1300 lira tutumuştu. biz fiş almadan ve nakit 935 lira ödemişiz. ama ben gonalf kullanmadım. onun yerine başka bişey kullandım sanırım.. bu arada umutegenın bahsettiği arkadaşı sen mısın?
selam kızlar nasılsız cumanız mübarek olsun
3.denemem de Memorial'da ilk denememde kavustum evladima..Ben Memorial derim.Sen iki merkeze de git gorus,fikir al..Hangisi icine sinerse orada basla..yolun acik olsun.
Hayirlisi olsun..Merkeze guven bence...Laparoskobi deseler de yaptir.Korkulacak birsey yok. gobek deliginden giriliyor,ufak bir operasyon.Agri sizi pek olmuyor.1 gunde de taburcu olunuyor..Eger ki tupte sorun varsa akinti v.s...tupbebek yapilsada tutunmasina engel olabiliyor.Tedaviye sorunsuz baslamak en dogrusu...
Merhaba,
Bende pkoluyum..Atasehir memorial in basinda Cem bey var ..Acibadem den gelme basarili bir doktor ama ekip nasil fikrim yok..Bende Anadolu yakasindan Sisli ye geldim..Cok zor olmadi.Metrobusle ulasim rahat.Yas konusunda avantajlisin..Insallah 21 yasinda anne olmak nasip olur.
hmmm.. benımde oyle sanırım ılk denemem oldugundan olabılır..ılkı sonu bılmem de hayırlısı neyse o olsun cnm olcgı varsa her sekılde gelır ztn bız elımızden gelenı yapıyoruz taktır allahın .... 6.gunum ama kasıklarım ağrıyor normalmı acbaa:S:18:
merhaba senn ilk denemen miydi tuttumu kaç yıl olmadı bebeğin.. birde nerde oturuyosn ben sultanbeylideyim çok ters bi yer burasıama başlarsam bende şişlide başlarım heralde..
evet canım ta kendisi
çok sağol bana msj atmışsın karşıda ki eczadene bahsetmişsin oda olur arkadaşım o tarafta oturuyor zaten
kızlar sanırım gun yaklastıkca korkum artıyorr yumurta toplama ve transferden korkuyorum:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?