arkadaşlar hepinize merhaba
bende testlerimi tamamlıyorum bugün hsg çektirdim fındıkzadede çok rahat geçti hiç acımadı oysaki ben transferde bile o aletle açarken hafif huzursuz olmuştum ama burda hiçbişey hisstmedim süperdi.bir tüpümün aslında açık olduğunu söylediler çok sevindim ve yücel hocaya bürüksele yorumlaması için götürdüm.mekan iyi hemşireler ve yücel hoca çok soğuk ve tam bir paragöz..nerdeyse beni yeniden laparoskopi yapıcaktı.hemde laparoskopileri memorialde yapıyormuş 8-10 bin civarıymış.biz imsi tekniğini kullanıyoruz diyo kendi merkezi için bu bir avantajmış ve bendende histereskopi istedi rahim hsgde tertemiz çıkmasına rağmen onuda3500 e yapıyormuş adam yolmak için bütün tuzaklaı sıralıyo hangisine düşersen çok sinirliyim çook,Allah yardmcımız olsu bunların gazabıdan korusun hepimizi, oyuncak gibi bizimle oynamak istiyorlar lah kahretsin böyle ticarethanelri. neymiş 100 milyon euroya imsi makinasını getirtmiş heryerde yokmuş muş.onu getirtcene merkezine laparoskopi cerrahisine uygun hale getir güya en iyi sensin laparoskopide ya öyle bile olsa bana zaten daha önce yapıldı neyin nesi tekrardan yapmak ve ben tam 1saat 45 dkka kendisini bekledim hiç beğenmedim bürüksel lahanasını
Allah yardımcın ve yardımcımız olsun.İnşallah sağlıcakla bebişini yada bebşlerini kucağına alırsın.
kızlar selam.kaç gündür giremiyorum.ayın 5 inde kızımı doğurdum.aslında doğum 12 sindeydi ama duramadı minnağım geldi en sonunda.allah hepinize bu duyguyu tatmayı nasip etsin.çok güzel bi duyguymuş.fırsatbuldukça yine girerim kızlar.kendinize iyi bakın.
kızlar selam.kaç gündür giremiyorum.ayın 5 inde kızımı doğurdum.aslında doğum 12 sindeydi ama duramadı minnağım geldi en sonunda.allah hepinize bu duyguyu tatmayı nasip etsin.çok güzel bi duyguymuş.fırsatbuldukça yine girerim kızlar.kendinize iyi bakın.
Canım çok sevindimNur Hanım'ı tanıyan vazgeçemiyor, bağımlılık yapıyor kendisi İnşaallah güzel olur her şey. Ne zaman yapılacak transfer?
canan tekrar tranfermi yapılıcak sana doğrumu anladım?
korkma canım allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah ne zaman zonuçİyiyiz diyelim iyi olalım.Canım çok sıkılıyor.Artık ev hayatı sıkmaya başladı.Ama yapacak birşey yok.Yavaş yavaş korkularımda başladı.Ya bu kezde tutmazsa...
Herkese hayırlı cumalar.
niye korkuyorsun canım ne güzel bebişe adım adım gidiyorsun hem o sırada hiçbirşey hisstmiceksinkızlar sanırım gun yaklastıkca korkum artıyorr yumurta toplama ve transferden korkuyorum:18::18:
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunkızlar muayneden geldım 7.gündeyim buugun..yrn tekrar muayneye çağrıldımm....pazartesi çatlatma iğnemi vurunacak, çarşamba muhtemelen toplama yapılır dendii...çokk heycan yapıyorumm..sağ rezervım bıraz yukarda oldugu ıcın bıraz akrobatık hareketlerle yumurtaların toplanacak ama sen uyuyor olacaksın dedılerr tırstımmm :18::18:
hayırlı uğurlu olsun canımbende bugün çatlama iğnemi olucam pazarteside nasip olursa toplanacak dua edin bize arkadaşalr
cananım tamamen sana katılıyorum harika bir insan nur hn hayırlı olsun canım benim inşallah bu sefer bebişin konocak göbüşüne ne zaman olucak transferHülyacım sorma ilk defa kendımı guvende hıssettım yani gerçekten Nur hanm çok farklı biri tek kelime ile süper sizin sayenızde geç de olsa Nur hanım gibi tatlı bilgili bir doktorla tanıştım. Bakalım tüm ebriyolarımı çözecekler Semra hanım öyle dedi en iyisini transfer edelim dedi bende kabul ettim. Hayırlısı artık ya
ah cananım sana dedim ama ben senden beter oldum düşün son adet tarihimi bile söyleyemedimCanım sordum bakalım hayırlısı artık. Seninde bugündü dimi nasıl geçti herşey gönlünce olsun kuzum ya
ewet canım ya gerçekten öyle Aralık 10. gibi regl olurum büyük olasılık sonra yıne transfer sürecine hazırlıklar başlar. Ama çok umutlu değil Nur hanım dondurulmuşlarımdan o yüzden biraz sıkıntılı benım durumum İlk yapılan iğne dozları fazla gelmıs farklı ilaç kullandıkları için gebelik şansı düşüyormuş hayırlısı artık olmadı Sıfırdan tekrar başlıycaz bu benim sınavımsa eğer ben elimden gelenı yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?