Hayırlısı canım. Neden umutlu değil anlamadım orasını :26: Biraz beklesen, vücut toparlansa yine mi düşer gebelik şansı acaba :26:
Kullandığım ilaçlardan kaynaklı canım birde fazla yumurta toplanması dezavantaj dedi benim için. Bazıları dondurulmuş embriyolarla sağlıklı gebelik geçiriyor ve doğum yapıyorlar dedi, bazılar ise taze embriyo senın dondurulmuş embriyodan kaynaklı olabılır dedı.
Merhaba arkadaşlar.... Bugün tedavimin 4. günübu benim memorial da 2. denemem 1.denemem maalesef negatif sonuçlandı.... İnşallah Allah saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder... Ama cok korkuyorum cunku tedavim baslayacagı gün güle oynaya gittim ilk ignemi oldum akşama dogru bir üşüme titreme hali ateşim 39 dereceye yükseldi ve hiç düşmedi ertesi sabah doktora gittim yine memorial'a kulak burun bogaz ve dahiliye gördü yapılan tetkikler sonucunda vucudumda enfeksiyona rastlandıbuyuk ihtimallede bogaz enfeksiyonu atesim 30 40 derecelerinde oldugu için yatırmak istediler yatmadım acilde damardan ateş düşürücü antibiyotik ve serum verdiler şimdi antibiyotik tedavim devam ediyor...Doktorum Betül Görgen dahiliye doktorumla konustular bir sorun olmayacagını söyledi antibiyotik tedavisinin.... Ama ben cok endişeliyim arkadaşlar yuurta kalitini bozarmı herhangi bir aksilik olurmu diye bunu yasayan arkadaslar varmı aranızda bana yazarsanız cok sevinirim....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
Anladım tatlım. İnş hayırlısı olur. Dua edelim bol bol...
inş hakkımızda hayırlısı allah bizimde dualarımızı kabul etsin . Senin amelıyat sonrası tahlıl sonucu cıkacaktı sanki. Ağrın felan yoktur inş kendıne çok dikkat et üşütme sakın canım havalar çok değişken
Amin canım inş.
Perşembe cuma gibi çıkar. Ağrım yok şükür
canım geçmiş olsun korkma bence yeterki allah ol desin hiçbirşey engel olmaz emin ol sen bunları düşünerek kendine ezıyet olur mu inş çabuk iyileşirsin
canim seninle ayni donemlerde tedavi olmustuk hatirladim...3 sene ara vermissin.insallah bu son denemen olur.
BEBEK İSTİYORUZ
inşaallah dediğin gibi olur canım.
ben seni hatırlayamadım.kusura bakma.
kendini bi hatırlatırmısın.çok merak ettim
çok sevindim bebişine kavuşmussun.
ALLAH bağışlasın yavrunu.
evet 3 yıl oldu.aslında hersene geliyorum memoriale.
Ozel den cevapladim.Sagol,Amin...
ben zaman çabuk geçsin die bakıyorum. benım doktor gel bunu 3-4 gun geri alalım derse pat diye düşer bayılırım
Canim bu ne acele:))saka biryana,vaktinde,zamaninda,saglikla gelsin.Erken dogum nedir ,nasil buyutulur ben bilirim.Keyifle 9 ay gecirmen dilegiyle.
kızlar içinizde memorial nur hnda laparoskopi yaptıran var mı??
yaptırıpta hamiş kalanınız var mı acaba??
Ben varim..Semra hnm,Nur hnm,Mustafa bey ucu yapti.
Canim gozunuzaydin,Allah bagislasin..Saglikla,guzel gunlerde buyutun.Hosgeldin BULUT bebekkızlar selam.kaç gündür giremiyorum.ayın 5 inde kızımı doğurdum.aslında doğum 12 sindeydi ama duramadı minnağım geldi en sonunda.allah hepinize bu duyguyu tatmayı nasip etsin.çok güzel bi duyguymuş.fırsatbuldukça yine girerim kızlar.kendinize iyi bakın.
arkadaşlar ilk denemem olduğu için haliyle hem tedirginim hemde stresli yarın alahın izniyle yumurta toplama işlemi yapılacak yaptıran arkadaşlar neler yapılıyor neler oluyor paylaşabilir msniz
arkadaşlar ilk denemem olduğu için haliyle hem tedirginim hemde stresli yarın alahın izniyle yumurta toplama işlemi yapılacak yaptıran arkadaşlar neler yapılıyor neler oluyor paylaşabilir msniz
çok teşekkür ederim nur hanım yapacakmış ve bundan dolayı çok şanslı hissediyorum kendimi allahım hepimizin yardımcısı olsun inş. yumoşlarda döllenebilir bu transfere kadar geçecek zamanda kafayı yemezsem iyidir kaç gün sonra arıyorlar gerçi ben dayanamam onlar aramadan ararım heralde
gerçekten öyleymiş insan başına gelince anlıyor amin cümlemizi güldüresün inşallah canımah cananım sana dedim ama ben senden beter oldum düşün son adet tarihimi bile söyleyemedimneyseki sonra toparladım
görüşme süperdi nur hanıma zaten söylücek bir şey bulamıyorum çok tatlıydı harika bir doktor biraz üzüldüm ama geçicek inşallah hepsi sağol canım allah razı olsun cananım inşallah herşey yolunda giderde hepimiz güzel haberler alırız
:))) Panik yapmamak insanın elinde değil canım ya. Sen beni güldürdün allah da seni güldürsün inş. Neden üzüldün canım aksi bir durum mu var
evet bizim testlerin toplamı 390 tl tuttu allah yardımcımız olsunSürekli test sonucu bekliyoruz Hülyam ya inş güzel çıkacak sonucun :))
Nur hanımda testler istedi cmst bende onları yaptırcam ne kadar pahalı ya 10 tane lab merkezını aradım 405 tl basladılar 178tl ye kadar düştü. Araştırmadan yaptırmayın arkadaşlar tahlilleri
Şanslısın :)
Ertesi gün 10-13 arası arayıp bilgi alıyorsun, zaten sana verilen kağıtta yazıyor. Sonra 1 gün ara verip sonraki gün yine arıyorsun. Allah yardımcın olsun...
gerçekten öyleymiş insan başına gelince anlıyor amin cümlemizi güldüresün inşallah canım
evet canım ben senelerdir doktor doktor dolaştım ve kims ebana bişi sölemedi nur hn rahim filmime baktı anında sol tarfında ağrın oluyormu dedi sol tüpünde biraz problem var ama çok önemli değil gibi dedi sol tüpüm kendi etrafında kıvrılmış tek tüplede hamile kalanlar var dedi birdr en çok üzüldüğüm yaşıma göre yumurta rezervim azalmış( sol tarafdan pek ümitli değiliz üüzüldüm baya bu kadar zaman kimse açıklama yapmamıştı bana boşa geçmiş zamanım neyse vardır bndada bir hayır allah büyük
eşime ve bana testler verdi paar günü yaptırdık şimdi sonuçları bekliyoruz rabbim hepimize anneliği nasip etsin inşallah
evet bizim testlerin toplamı 390 tl tuttu allah yardımcımız olsun
canım hayırlı oolsun allah gönlüne göre versin inşallah
korkma canım allahın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah ne zaman zonuç
Bugün iğnelerde 6. günüm.Doktor tedavinin 10-15 gün süreceğini söylemişti.Ama yumurtalar toplandıktan sonraki transfere kadar olan bekleme süresi içindemi bilmiyorum.Yarın koontrolüm var.Bakalım ne olaack.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?