Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

İnternetten alabilirsin canım. En erken 10 gün sonrasına veriyorlar ama.

olsun canım geç olsunda güç olmasın .ben bu ay rahim filmi için radyomara gidiyorum allahın izniyle orada daha ileri teknolojiyle çekiyorlarmış bilgin olsun.370 tl.

Bana da orası tavsiye edildi. Dijital çekim varmış orada, ağrısız acısız.

Yok canım yani bana verilen kağıtta da sadece bunlar yazıyor. Nerede yaptıracaksın?

Yok canım yani bana verilen kağıtta da sadece bunlar yazıyor. Nerede yaptıracaksın?

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama canım kartal devlet hastanesinde yapılıyormuş.orada bir tanıdık var yardımcı olacak sabah erkenden orada olacağım.inş.sonuçlarda çabuk çıkar.nasıl beklenir bir ay sanki daha önce hiç beklememiş.sanki ilk defa tüp bebek yaptıracak gibi heyecanlıyım bu sefer nedendir anlamadım:)) hayrolsun inş.

Ben Avrupa yakasındayım :) Buradan Zeynep Kamil'e gitmiştim.
Her deneme yeni bir heyecan. Allah hayırlara çıkarsın inş.

Iyı aksamlar kızlar cumartesı gunu nur hnm zıyarete gıttık.cok enerjıktı herzamankı gıbı.kızımı sevdı.15+2 oldu bugun bebegı ve cınsıyetı kız.azıcık kılo almıs ama yınede cok guzel benım doktorum bırde fotograf cekıtık kızımla doktorunu cok sekerlerdı.

cok tesekkur ederim inci tanesi Allah hepimizin gonlune gore versin seninde sonucların ins iyi cıkar...

nur hanım banada verdi bunları yaptırıcam bende önümüzdeki haftaya..

AMH yaptırdınızmı?

julietta baska test istedimi nur hanım eger istediyse onarın isimlerini yazabilir misin? bide memorial a sordun mu bu testler ne kadar tutuyormus ben AMH yaptırmıstım 1.1 cıkmıstı siz yaptırdınız mı?

Maşallah canım.Allah sağlıkla büyütsün inşallah.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Biz seninle çok yakınız.Aslında tanışabiliriz.

Son düzenleme:
julietta baska test istedimi nur hanım eger istediyse onarın isimlerini yazabilir misin? bide memorial a sordun mu bu testler ne kadar tutuyormus ben AMH yaptırmıstım 1.1 cıkmıstı siz yaptırdınız mı?

henüz yaptırmadım cnm bende memorial'da yaptırıcam onu.

ben tüm hormon tahlillerimi,tam kan sayımını,ekg,akciğer grafimi,rahim filmimi,genetik test sonuçlarımı götürmüştüm..ben bunları o demeden yaptımıştım..

o benden ilaveten istedi bazı testleri..onlarıda bu ay halledip önümüzdeki ay nur hnmın yanındayım inşallah

kızlarr sabah saat 8 buçukta yumurtalarım toplanacak...mustafa bey veya nur hanım yapacakmış toplamayı dularınızı eksik etmeyin... çok heycanlıyım....

kızlarr sabah saat 8 buçukta yumurtalarım toplanacak...mustafa bey veya nur hanım yapacakmış toplamayı dularınızı eksik etmeyin... çok heycanlıyım....

merhaba...
benim eşim de azosperm di.
çok şükür ALLAHa bir iki de olsa sperm varmış.
yeterli olmazsa tese ameliyatı gerekecek.
senin eşin azosperm için iğne ilaç bitkisel birşeyler kullandımı?
güzel düşün sonuç güzel olsun inş.
eşin ne zaman(tese) sperm arama ameliyatı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…