- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
bnm homozigot cnm..
birde ben sayfalarca tahlille gittim düşün..
benden prolaktin
makroprolaktin
amh
ve pıhtılaşmanın boyutunu öğrenmek için tahlil istedi..
smear da var..
ama randevu alamıyorum z.kamilden bir türlü sabah gitmem gerekiyor heralde randevusuz sabahın köründe gidecem
olsun canım geç olsunda güç olmasın .ben bu ay rahim filmi için radyomara gidiyorum allahın izniyle orada daha ileri teknolojiyle çekiyorlarmış bilgin olsun.370 tl.
eksik yok değil mi pıhtılaşma testlerinde.nasıl olsa o da istiycek yarın vereyim şunları
faktör vleiden,protrombin 20210 mutasyonu.
mthfr 677 c>t polimorfizmi
mthfr 1298 a>c polimorfizmi
homosistein
antikardiolipin IgG
'' IgM
LUPUS ANTİKOAGÜLAN
PROTEİN C
PROTEİN S
ANTİTRPMBİN ııı
Yok canım yani bana verilen kağıtta da sadece bunlar yazıyor. Nerede yaptıracaksın?
nerde oturuyorsun bilmiyorum ama canım kartal devlet hastanesinde yapılıyormuş.orada bir tanıdık var yardımcı olacak sabah erkenden orada olacağım.inş.sonuçlarda çabuk çıkar.nasıl beklenir bir ay sanki daha önce hiç beklememiş.sanki ilk defa tüp bebek yaptıracak gibi heyecanlıyım bu sefer nedendir anlamadım:)) hayrolsun inş.
Ben Avrupa yakasındayım :) Buradan Zeynep Kamil'e gitmiştim.
Her deneme yeni bir heyecan. Allah hayırlara çıkarsın inş.
bu sefer farklı bendeki çünkü birdaha yaptırmayı düşünmüyorum ondan heralde.
aminnn inş.
inş. tedavin güzel sonuçlanır canım rabbim fazla aratmasın
Canım Allah yardımcın olsun, inş yavruna kavuşursun ve bir daha gerek kalmaz. Dua edeceğim senin için...
Ortalama 1 ayda çıkıyor ama daha kısa sürede de çıkabiliyor. Ben yazın yaptırmıştım. Evet canım 2-3 ay beklemem gerekiyor. Kontrollerim falan olacak. Rahim filmi falan çektirmem gerek daha. 27 yaşındayım :)
Bende birşeyi merak ettim.Çalışıyormusun?
cok tesekkur ederim inci tanesi Allah hepimizin gonlune gore versin seninde sonucların ins iyi cıkar...İnş canım. Sağolasın.
Merhaba canım. Pıhtılaşma testlerini yaptır mutlaka, trombofili paneli diye geçiyor. Bunu genetik birimde yapıyorlar. Bir de şu testler var:
Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi
Bunları da kadın doğum bölümünde yaptırabilirsin.
nur hanım banada verdi bunları yaptırıcam bende önümüzdeki haftaya..
AMH yaptırdınızmı?
Çocuk düşündüğümüz için işten ayrıldım.
Iyı aksamlar kızlar cumartesı gunu nur hnm zıyarete gıttık.cok enerjıktı herzamankı gıbı.kızımı sevdı.15+2 oldu bugun bebegı ve cınsıyetı kız.azıcık kılo almıs ama yınede cok guzel benım doktorum bırde fotograf cekıtık kızımla doktorunu cok sekerlerdı.
julietta baska test istedimi nur hanım eger istediyse onarın isimlerini yazabilir misin? bide memorial a sordun mu bu testler ne kadar tutuyormus ben AMH yaptırmıstım 1.1 cıkmıstı siz yaptırdınız mı?
Arkadaşlar bugün kontrole gittim.Benim eşinde azosperm var.Eşimden operasyonla sperm elde etmeye çalışacaklar.Ama esperm elde edemezlerse bendende yumurtaları toplamayacaklarmış.Yani tedavi boşa gidecek.Eşi azosperm olan varmı?Acaba sperm bulamama riski varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?