Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sadece sız oyle cok dıkkatlı baktınız.tahmın ettım bende sız oldugunuzu.esım oraya bebekle gelmekten pek hosnut degıl.herkes oraya bebek hayalıyle gelıyor olmayanlar nasıl ıc cekerek bakıyolardır kı bızde oyle yapıyorduk dedı nıye daha gec saatte gelmıyoruz dedı.kızdı bana.bızde 2-3 haftada bır gıdıyoruz nur hnm yanına gıtmesekde arıyıp telefonda konusuyoruz...

saol canım benım nerde oturuyosun sen ve tedavın ne asamada?buaralar bıraz unutkanım okudugumuda unutuyorum

Incimmm hayirli haberlerini bekliyoruz.. allah yar ve yardimcin olsun..

Allah razı olsun canım.

Allah yardımcın olsun kuzum. Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

Dentur nerelerdesin :26:

Çok teşekkür ederim canım.... Bende Betül hanımın hastasıyım yarın kontrolüm var zaten bu arada 7. günümmüş :)))) zaten hastaydım tekrar hastalanmakta istemem az kaldı dayanırım biraz daha sonu güzel olur inşallah.... Ben dedim acaba banamı alerji yaptı demekki herkese yapıyormuş sorun yok.... Cok teşekkür ederim tekrar....

Çok teşekkür ederim canım.... Bende Betül hanımın hastasıyım yarın kontrolüm var zaten bu arada 7. günümmüş :)))) zaten hastaydım tekrar hastalanmakta istemem az kaldı dayanırım biraz daha sonu güzel olur inşallah.... Ben dedim acaba banamı alerji yaptı demekki herkese yapıyormuş sorun yok.... Cok teşekkür ederim tekrar....

Karışmak gibi olmasında birbirinizi tahmin ettinizde neden konuşmadınız?Thmin ettiğiniz kişi olmasa nolur ki.Kusura bakmayın bir arkadaşıma benzettim der gidersiniz.

canımmm hayırlı olsun çok sevindim. ay Allahım bize de nasip etsin inş. Rabbim analı babalı buyutsun inş..

canım Allahın izni ile hiçbirşey olmaz inş. bende ikinci transferimden bi gece evvel hastalanmıştım. senın kadar ateşim çıkmamaıştı ama bayağ bi korkmuştum. üç dört gun sürmuştu hastalığım ama çok şukur tuttu bu sefer hamileyim şimdi allahın izni ile rabbim sana da tattırsın inş..

Bak bende heyecanlandım şimdi.İnşalla sıkı sıkı tutunurlar.Kaliteleri çok iyidir.Kaç tane transfer edecekler.Bilgin varmı?

cnm yarın bellı olacak inşallah...

mmlkk inş yumurtaların cok kaliteli embriyo olurlar ve sana sıkı sıkı tutunurlar Allah yardımcın olsun

aminnn inşallah canımmm...

Dualarımız seninle cnm inşallah herşey yolunda gider.... Bol şanslar....

teşekkür ederim canımm inşallah tek dılegım bu suann canımın parçalarını emanet ettım bana gelıncede sımsıkı tutunurlarr ...

ben hiç denk gelemiyorum nur hanıma yaaaa. funda hanıma görunup çıkıyoruz hastaneden. neyseki senden alıyoruz haberleri :)

Allahımmmmmmmmmmmm bende atrık ağız tadıyla yemek yemek istiyorummmmmm. yemek yemeği unuttum yaaaaa :.....( maşşallah sana da. benım için de ye. can olsun kan olsun. oğluşuna şifa olsun inş...

olur mu öyle şey. kızmasın eşin sana. rabbim inş en kısa zamanda orada bekleyenlere de tattıracak bu gusel duyguyu. bizde tedavi için her gun gittiğimizde, beklerken veya korıdorda bebekli aileleri görüyordum. önce bi içim cızz etsede sonrasında mutlu olup içime umut doluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…