ben denk gelemiyorum malesef
ben senın konuşma tarzından daha olgun bir insan olduğun izlenımıne kapılmıştım :) ama zannedersem realde de ağır başlı biri olmalısın :)
girememiştim bi kaç gundur bayağ sayfa birikmiş ama hepsini okudum. bende durumlar aynı. bigun iyiyim bi gun çok kötu.. yediklerime dıkkat etmeye çalışıyorum ama her zaman olmuyor. sabahları iyiysem akşam yemeğinde fena oluyorum..
dun devlet hastanesınde muayene oldum. bebeğimin hareketlenmesını izledim. öyle acaip bi duyguydu ki ağlayacaktım nerdeyse. Rabbim hepinize tattırsın inş yaaaa
yarın beşte funda hanımla randevum var. bide o görsun bakalım. son bikaç gundur içim kesilir gibi ağrılarım oluyor. hayır olsun inş..
canım bebeğin hayırlı olsun affına sığınarak avatarını neden anne bebek resmi koymuyorsun yada sevimli bebek resmi
affet beni
Öyle olduğumu söylerler
İnş bu bulantıların en kısa zamanda geçer canım. Yarın da güzel haberlerle gel inş
Birbirimizin orda olucagini bilmiyorduk ki.o beni gordugunu soyleyince bende bize dikkatlice bakanlarin onlae olabilwxegino tahmin ettim sadece.Karışmak gibi olmasında birbirinizi tahmin ettinizde neden konuşmadınız?Thmin ettiğiniz kişi olmasa nolur ki.Kusura bakmayın bir arkadaşıma benzettim der gidersiniz.
Bendw onu ziyarete girrifim icin ozellikle.o yuzden goruyorum.ben hiç denk gelemiyorum nur hanıma yaaaa. funda hanıma görunup çıkıyoruz hastaneden. neyseki senden alıyoruz haberleri :)
olur mu öyle şey. kızmasın eşin sana. rabbim inş en kısa zamanda orada bekleyenlere de tattıracak bu gusel duyguyu. bizde tedavi için her gun gittiğimizde, beklerken veya korıdorda bebekli aileleri görüyordum. önce bi içim cızz etsede sonrasında mutlu olup içime umut doluyordu
canım Allahın izni ile hiçbirşey olmaz inş. bende ikinci transferimden bi gece evvel hastalanmıştım. senın kadar ateşim çıkmamaıştı ama bayağ bi korkmuştum. üç dört gun sürmuştu hastalığım ama çok şukur tuttu bu sefer hamileyim şimdi allahın izni ilerabbim sana da tattırsın inş..
mmlkk yumoslari emanet edip gelmissin hayirli olsun..
evet canımmm saol bıraktım yumoşları geldım inşallah hyrlısı olsun dıyorumm,bıraz ağrım var duramıyorumda ayaga kalkıom devamlı kendı evımde odugumııcn...artık tek dılegım duam,orda çuğalsınlar annelerıne sıkı sıkı tutunsunlarrr...
dentur canım nasıl geçti yumurta toplama işlemin. kaç yumoş var.kaç tane döllenmiş.
inci,sonuc?guzel haberle gel...
sonucu aldın mı canım inş iyi çıkmıştır
yumurtalar salı gnü toplandı 16 tane yumurta toplanmış 13 ü döllenmiş şimdi 5. güne gitmesini bekliyoruz :))
çok saol inci inş. kaliteleri bozulmaz sevincimi yaşayamadım dedemin haberini aldık yumurtaların toplandığı gün dinlenemedim bile yarı ayık hastaneden ayrıldım inş. sonu güzel olur
eksik yazmışım kusura bakma dedemi kaybettik malesef allah mekanını cennet etsin inş.
eksik yazmışım kusura bakma dedemi kaybettik malesef allah mekanını cennet etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?