Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ben aslında seni görünce birden profil resmin geldi gözümün önüne :) yoksa nerden bilicem bunda kızıcak bişi yokki canım sizleri gördükçe bizim umutlarım daha bir artıyor hatta ogün okadar çok çocuk vardiki muayeneye girmeden eşime galiba burası doğru yer dedim :) allah size bağışlasın kuzunuzu

selam kızlar nasılsınız
ben test sonuçlarımı aldım rezerv ile ilgili problem var amh 0,5 çıktı çok düşük birde antitpo yüksek sonuçları mail attım nur hanıma ama bugün hastanede yokmuş bekliyorum bakalım ne olucak

Sağol canım
Hastanede olmasa da mailine döner mutlaka. İnş bu değerler bir sıkıntı olmaz.

Sağolasın canım. Amin inş.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?

Saol güzelim iyiyim, sessiz sakin gidiyoruz, çok şükür ara ara kramplar var ama normalmiş o kadarı, 7. haftada kalp atışını dinledik şimdi 27sinde 2. kontrol var onu bekliyoruz heyecanla :))
Ne zaman başlıyorsun bu durumda :))

Maşallah Rabbim tamamına erdirsin inş.
Allah nasip ederse ve kontrollerim temiz çıkarsa en erken şubatta. Doktor en az 2 ay beklememiz gerektiğini söylemişti.

Maşallah Rabbim tamamına erdirsin inş.
Allah nasip ederse ve kontrollerim temiz çıkarsa en erken şubatta. doktor en az 2 ay beklememiz gerektiğini söylemişti

Canım incininde dediği gibi inşallah bu sonuçlar sorun çıkarmaz.Sen beylikdüzünün neresinde oturuyorsun?

Gamzecim ben de Avcılar'dayım
Ben hiç metrobüsle gitmedim ama eşim gitmişti bir kez. Perpa'da inip yürümüştü, yakınmış oraya.

canım ben istanbulda oturmuyorum yarın inş. istanbula geleceğiz avcılarda teyzem var onlarda kalacağım ordan nasıl gideceğimi merak ettim

canım ben istanbulda oturmuyorum yarın inş. istanbula geleceğiz avcılarda teyzem var onlarda kalacağım ordan nasıl gideceğimi merak ettim

iyiakşamlar ben Avcılarda oturuyorum anlataym hemen zicirlikuyu metrobüsüne binip darülaceze durağındw iniyorsun üstgeçeitten çıkıp sağa dönüyosun ışıklar var ordan karşı tarafa geçip aşağı doğru yürüyorsun baya yokuş bi yol istersen ışıklarda sor anlatırlar 7-8 dk yürürsün

Anladım canım. Dediğim gibi Perpa durağına çok yakın. Metrobüsten inince taksiye binsen 6-7 lira bir şey tutar belki daha az.

teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için

Bu topikte ne kadar çok Avcılar Beylikdüzü sakini var

evet cnm cok sukur zorlu kısmı atlattık allahın ıznıyle....cnm ovitrella i kendım yaptım bana ıkısını vur dedıler bırını sagdan dıerını soldan uyguladım gobegımden zor oldu ama tum ıgnelerımı kendım yaptım allah yardım ettı....dıer konuya gelınce eşin için perhizi drlar soyluyor bılgılendırıyorlar eger esındeyse problem bı toz ılac verdıler bnm esıme mucezıvı bısey degıl ama kullansın dıe kullandı oda ..cok heycanlı evet cnmm helebu son safhalar dahada heycanlı benden 5yumurta toplanmış olgun ,bugun aradılar 3ü döllenmiş inşallah benımle kalır bebeklerımmm 5gune kadarrr tek dılegım buuu suann bana tutunsunlar sonraaaa ...unutuma cnm bı tane olsun tam olsun tutunsun en onemlısı buu...... sen hangı aşamadasın suan cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…