ben aslında seni görünce birden profil resmin geldi gözümün önüne :) yoksa nerden bilicem bunda kızıcak bişi yokki canım sizleri gördükçe bizim umutlarım daha bir artıyor hatta ogün okadar çok çocuk vardiki muayeneye girmeden eşime galiba burası doğru yer dedim :) allah size bağışlasın kuzunuzusadece sız oyle cok dıkkatlı baktınız.tahmın ettım bende sız oldugunuzu.esım oraya bebekle gelmekten pek hosnut degıl.herkes oraya bebek hayalıyle gelıyor olmayanlar nasıl ıc cekerek bakıyolardır kı bızde oyle yapıyorduk dedı nıye daha gec saatte gelmıyoruz dedı.kızdı bana.bızde 2-3 haftada bır gıdıyoruz nur hnm yanına gıtmesekde arıyıp telefonda konusuyoruz...
saol canım benım nerde oturuyosun sen ve tedavın ne asamada?buaralar bıraz unutkanım okudugumuda unutuyorum
canım ben beylikdüzü tarafında oturuyorum ilk tüp deneyimim olucak inşallah ilk adetle başlıcaz testler falan yapıldı işteevet canım bılıyorum oralardan alısverıs yapıyorum.bende ınnovıa bılıyomusun orda oturuyorum
Karışmak gibi olmasında birbirinizi tahmin ettinizde neden konuşmadınız?Thmin ettiğiniz kişi olmasa nolur ki.Kusura bakmayın bir arkadaşıma benzettim der gidersiniz.biz tamamen birbirimizden habersizdik canım zaten biranda benim gözüme çarptı yoksam konuşur tanışırdık tabii
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sıkı sıkı tururnurlar bundan sonra birlikte nefes alırsınızevet canımmm saol bıraktım yumoşları geldım inşallah hyrlısı olsun dıyorumm,bıraz ağrım var duramıyorumda ayaga kalkıom devamlı kendı evımde odugumııcn...artık tek dılegım duam,orda çuğalsınlar annelerıne sıkı sıkı tutunsunlarrr...
hayırlı olsun canım maşllah çok güzel gdiyorryumurtalar salı gnü toplandı 16 tane yumurta toplanmış 13 ü döllenmiş şimdi 5. güne gitmesini bekliyoruz :))sağlıkla tutunurlar inşallah
hadi gözünaydın incim çok sevindim az kaldı canım hayırlısıyla bizlerde kavuşucaz yavrularımızaGeldim kızlarSağolun merak etmişsiniz. Çok şükür sonuçlarda korkulacak bir şey yokmuş. Fazla konuşamadık, adet sonrası kontrole gel dedi doktor. Aşağı yukarı 20 gün var kontrole. İnş onda da her şey iyi çıkar da yavruma bir adım daha yaklaşırım.
Maşallah dentur
eksik yazmışım kusura bakma dedemi kaybettik malesef allah mekanını cennet etsin inş.
başın sağolsun canım allah tahsiratını affetsin sabırlar versin
selam kızlar nasılsınız
ben test sonuçlarımı aldım rezerv ile ilgili problem var amh 0,5 çıktı çok düşük birde antitpo yüksek sonuçları mail attım nur hanıma ama bugün hastanede yokmuş bekliyorum bakalım ne olucak
Sağolasın canım. Amin inş.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Saol güzelim iyiyim, sessiz sakin gidiyoruz, çok şükür ara ara kramplar var ama normalmiş o kadarı, 7. haftada kalp atışını dinledik şimdi 27sinde 2. kontrol var onu bekliyoruz heyecanla :))
Ne zaman başlıyorsun bu durumda :))
Saol güzelim iyiyim, sessiz sakin gidiyoruz, çok şükür ara ara kramplar var ama normalmiş o kadarı, 7. haftada kalp atışını dinledik şimdi 27sinde 2. kontrol var onu bekliyoruz heyecanla :))
Ne zaman başlıyorsun bu durumda :))
selam kızlar nasılsınız
ben test sonuçlarımı aldım rezerv ile ilgili problem var amh 0,5 çıktı çok düşük birde antitpo yüksek sonuçları mail attım nur hanıma ama bugün hastanede yokmuş bekliyorum bakalım ne olucak
istanbulda oturan arkadaşlar avcılar dan metrobüsle şişli memoriale nasıl giderim
Gamzecim ben de Avcılar'dayım
Ben hiç metrobüsle gitmedim ama eşim gitmişti bir kez. Perpa'da inip yürümüştü, yakınmış oraya.
canım ben istanbulda oturmuyorum yarın inş. istanbula geleceğiz avcılarda teyzem var onlarda kalacağım ordan nasıl gideceğimi merak ettim
canım ben istanbulda oturmuyorum yarın inş. istanbula geleceğiz avcılarda teyzem var onlarda kalacağım ordan nasıl gideceğimi merak ettim
iyiakşamlar ben Avcılarda oturuyorum anlataym hemen zicirlikuyu metrobüsüne binip darülaceze durağındw iniyorsun üstgeçeitten çıkıp sağa dönüyosun ışıklar var ordan karşı tarafa geçip aşağı doğru yürüyorsun baya yokuş bi yol istersen ışıklarda sor anlatırlar 7-8 dk yürürsün
iyiakşamlar ben Avcılarda oturuyorum anlataym hemen zicirlikuyu metrobüsüne binip darülaceze durağındw iniyorsun üstgeçeitten çıkıp sağa dönüyosun ışıklar var ordan karşı tarafa geçip aşağı doğru yürüyorsun baya yokuş bi yol istersen ışıklarda sor anlatırlar 7-8 dk yürürsün
teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için
mmlkk ne güzel sen atlatmıssın. inşaallah hayırlısıyla döllenip tutunurlar annelerine. canım sormak istediğim bir kaç birşey var. ovitrella iğneyi kendin mi yaptın yoksa merkezde mi yaptırdın. bide eşin için perhize başlayacağı tarihi söylüyorlar önceden galiba demi..çok heyecanlıyım. zaman hemen geçsin istiyorum. :)
Bu topikte ne kadar çok Avcılar Beylikdüzü sakini var
teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için
Gamze canım ne zaman geliyorsun istanbula
İnşallah şu avatarındaki gibi tatlı bir bebeğin olacak canım
yarın inş. canım ay inş. canım dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?