Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım ne güzel yazmışsın ağlattın beni...(( Allahım büyük vardır bir hayır.... Allah gönlüne göre verir inşallah.... 8. denemen son olur rabbim bebişlerini kucagına almayı nasip eder çok tatlı bir anne olursun inşallah...

geçmiş olsun canım.
neden erken çatmışlar ki
inş. sende anne olacaksın hem yinede bir umut var.
aşılama yaptılar demek.
kendini çok üzme...
Allah yardımcın olsun.

Bende bilmiyorum ki canım nedenini.... Son umut aşılama yaptılar... teselli işte .... Ama aşılama ile coğunlukla olmadıgını da biliyorum düşük ihtimal.... Ama Rabbim inşallah yüzümü güldürür... Hepimize bu güzel duyguyu tattırır cnm...

Aynen öyle canım yaaaa sanki dünya insanın başına yıkılıyor.... Allah razı olsun..... İnşallah Rabbim hepimize yardımcı olsun....Aşılamadan çok umutlu değilim... ama Allah büyük inşallah yüzümüzü güldürür....

inş. canım rabbim düşmanımı bile evlatsızlıkla sınamasın inş.hepimizin yüzünü güldürsün.

dün akşam bir komşuya bebek görmeye geçmiş olsuna gittik kayınvalide sen tutabiliyormusun al bakalım bi dedi sanki kaynar sular döküldü başımdan belki kötü niyeti yoktu ama çok zoruma gitti .eyyy güzel allahım bizim de ellerimizi kollarımzı doldur da nasıl tutuluyormuş gösterelim yeterki olsun bizler bu yürekle daha neleer neleer yapabiliriz böyleleri de görsün...

canım naber iyisindir umarım...
senin homosistein değerin kaç çıkmıştı merak ettim.benimki 12,9 çıkmış bazı yerlerde 10 un altında olması gerekir diye okudum.işin kötüsü benim sonuçların karşısında referans aralığı yazmıyor.bilgin varsa paylaşırmısın

Sağol mikrocum iyiyim şükür, sen nasılsın?
Canım ben o sonuçlarımı almadım henüz onun için bilmiyorum.

günaydın kızlar

incim eğer adetim tahmin ettiğim gibi gelirde şaşmaz ise allahın izniyle aralığın 2. haftası başlıcaz

bellisimo canım hakkında hayırlısı olsun üzülmemek çok zor ama şimdi güçlü olmaya çalış allah büyük belkide bebişin göbüşündedir rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım

mikrocum kötü niyeti yoktur canım ama neler hissettiğini çok iyi biliyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar ver aminnnnn

inşallah çok kaliteli olurlar ve sımsıkı tutunurlar annelerine allah yardımcınız olsun

slm kızlar allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
allah yar ve yardımcınız şansınız bol olsun

allah o günleride göstericek inşallah hemde nasıl tutarsın , onlar sanmasın o çocukları kendileri yaptılar allah verdi onlara , onlarıda başka türlü deniycek , bizim çocuklarımız da bizim gibi mücadeleci olucaklar herşeyin en iyisinide yaparız allahın izniyle ...

Sağol mikrocum iyiyim şükür, sen nasılsın?
Canım ben o sonuçlarımı almadım henüz onun için bilmiyorum.

bende iyiyim canım saol testlerin peşinde koşturuyorum .sen benden önce vermemişmiydin benimkiler çabuk çıktı o zaman .bir an önce hepsi bitsede göstersem nur hanıma heyecan bastı beni:)))

incim eğer adetim tahmin ettiğim gibi gelirde şaşmaz ise allahın izniyle aralığın 2. haftası başlıcaz

mikrocum kötü niyeti yoktur canım ama neler hissettiğini çok iyi biliyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar ver aminnnnn[/QUOTE]

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun eve inş.bebişinle dönersin.canım zaten bizi ancak bizim gibi olanlar anlar diğerleri sadece anlıyormuş gibi yapar ama sen onun gözünden okursun samimiyeti.

slm kızlar allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
allah yar ve yardımcınız şansınız bol olsun

canım güzel dileklerin için saol.sen anne oldunmu bir sıra seni çok okumuştum pozitifi görmüştün falan ama daha sonra unuttum karışıyo bazen bilgiler kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…