çok üzüldüm canım..
hakkında hayırlısı olsun..
ee nasıl olacak şimdi tekrardan mı başlayacaksın..
Rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamandaa
canımmm üzülme diycem ama biliyorum elde değil ama hayırlısı böyleymiş diyelim.bizim göremediğimz mutlaka bir sebebi vardır lütfen kendine hor davranma rabbim sabır versin sana ve eşine sağlık versin yine yaparsınız inş.umudunuda aslaaa kaybetme .
bir çocuk düşün herhangi birşey annesine aldırmak için uğraşıyor hergün ağlıyo annesine yalvarıyo ağlamaktan kan ter içinde kalıyo,anne dayanamayıp istediğini alıyor çocuğa.bizim durumda aynı istediğimiz şeyi istemekten vazgeçersek eğer, ona sahip olmamız çok daha zor olur.pes etmek yok seccadenin üzerine kapanıp sahibimize yalvarıcaz yakarıcaz bıkmadan usanmadan.aynı o çocuk gibi istediğimizi alana kadar o kapıyı sürekli aşındırıcaz.inş. bir gün rabbim bizede anne baba olmayı nasip edecek asla vazgeçme .bunları sadece dilde söylemiyorum bak nasip olursa benim 8.denemem olucak ama vazgeçmedim çünkü biliyorum bende bir gün anne olacağımm.......
Benim tedavim bitti arkadaşlar..... Bugun yumurtalarım toplanacaktı... Malesef erken çatlamış bütün emeklerim boşa gitti.... Yaşadıgım şoku anlatamam size çok ağladım ama elden ne gelir ki....(((( Elimiz boş kaldıgı için aşılama yaptılar ama hiç umdum yok artık.... tedavisi süren arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.... Hamişlerde sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah.... Rabbim hayırlısını versin.... [/Q
cok uzuldum canım ya hakkında hayırlısı olsun ama Allah tan umut kesilmez ins asılaman tutar dualarım seninle...
teşekkür ederim canım inşallah aşılamam tutar ama açıkçası hiç umudum yok....((
geçmiş olsun canım.
neden erken çatmışlar ki
inş. sende anne olacaksın hem yinede bir umut var.
aşılama yaptılar demek.
kendini çok üzme...
Allah yardımcın olsun.
cok üzüldüm adina rabbim yardimcin olsun ama daha hersey bitmedi
canım çok üzüldüm ama bundada vardır bir hayır allah yardımcınız olsun umutsuz olma sakın inşallah biran evvel yeniden başlama isteğini ve imkanını bulursun...
Çok üzgünüm bellisimo. Dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyor insan o an, seni o kadar iyi anlıyorum ki... Transferim iptal olduğunda aynılarını ben de hissettim ama 1-2 gün sonra yeni tedaviyi düşünmeye başladım. Aşılamadan olumlu sonuç alırsın belki bilemeyiz ki... Allah yardımcın olsun. Bunda da var bir hayır elbet...
Canım ne güzel yazmışsın ağlattın beni...(( Allahım büyük vardır bir hayır.... Allah gönlüne göre verir inşallah.... 8. denemen son olur rabbim bebişlerini kucagına almayı nasip eder çok tatlı bir anne olursun inşallah...
canım naber iyisindir umarım...
senin homosistein değerin kaç çıkmıştı merak ettim.benimki 12,9 çıkmış bazı yerlerde 10 un altında olması gerekir diye okudum.işin kötüsü benim sonuçların karşısında referans aralığı yazmıyor.bilgin varsa paylaşırmısın
canım çok teşekkür ederim canım. az önce aradım. 3 yumurtamda döllenmiş. kalitesi hakkında şuan bilgi veremeyiz.
perşembe günü arayın dediler. çok sevinçliyim inşallah 3ü de kaliteli gelişir. ne olur dua edin.
inşallah çok kaliteli olurlar ve sımsıkı tutunurlar annelerine allah yardımcınız olsun
inş. canım rabbim düşmanımı bile evlatsızlıkla sınamasın inş.hepimizin yüzünü güldürsün.
dün akşam bir komşuya bebek görmeye geçmiş olsuna gittik kayınvalide sen tutabiliyormusun al bakalım bi dedi sanki kaynar sular döküldü başımdan belki kötü niyeti yoktu ama çok zoruma gitti .eyyy güzel allahım bizim de ellerimizi kollarımzı doldur da nasıl tutuluyormuş gösterelim yeterki olsun bizler bu yürekle daha neleer neleer yapabiliriz böyleleri de görsün...
Sağol mikrocum iyiyim şükür, sen nasılsın?
Canım ben o sonuçlarımı almadım henüz onun için bilmiyorum.
Sağol mikrocum iyiyim şükür, sen nasılsın?
Canım ben o sonuçlarımı almadım henüz onun için bilmiyorum.
Allah razı olsun canım. inşallah öyle olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
slm kızlar allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
allah yar ve yardımcınız şansınız bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?